PrimaBalleriina

Hannuksen piilopirtti (Oulu/Tyrnävä)

109 viestiä aiheessa

Hei Kaikki,

Me ei olla vielä keskusteltu tarkemmin tuosta menusta meidän häiden osalta mutta minäkin olen siinä käsityksessä että vanhojen menujen perusteella nuo hinnat kyllä menee reilusti 40e per henki ylikin. Ollaan alustavasti jotain kasailtu miehen kanssa ja yhdistelty heidän edellisistä menuista mutta ei siis vielä ehdotettu hannukselle. Olen kuitenkin varma et varmaan sen 40-45e joudutaan pulittaan per henki.

ei kuitenkaan edes voida harkita paikan vaihtoa sillä se on juuri täydellinen meille. Pitää sit vissiin vähentää vieraita tai jotain et saa kivat ruoat tarjottua. Aiotaan myös ehdottaa et jos voidaan tuoda lisää pullaa ym sitten kakun kanssa ja samoin iltapalalle jotain naposteltavaa suolaista ja makeaa. Mietityttää muuten vaan et kun meillä on aika tarkka käsitys siitä et millasen kakun halutaan et kuinkahan paljon se lisää hintaa jos toivoo jotain muunlaista kuin perinteistä kakkua. Telinekin pitäis jostain vuokrata tai lainata kun halutaan sellanen kakku joka on päällekäin. Mut kysymällähän kaikki selviää ja hannuksen väen kanssa kaikki varmasti onnistuu neuvottelemalla ovat sen verran kivaa väkeä..

No jatketaan suunnittelua. Mä en muuten oo vieläkään saanu sitä bändi tilannetta sovittua ja kutsutkin on jo kyllä suunniteltu mut toteutus on pahasti kesken kun oulun materiaalivalikoima on kovin rajallinen.

tuli muuten mieleen et kun se oulun naikkareiden tapaaminen on just tänä viikonloppuna ja itse en päässy paikalle kun ollaan sukulaisten häissä täällä lapissa niin oiskohan mitään jos tavattais vaikka hannuksen piilopirtillä viettävät jossain kahvin merkeissä tai jonkun luona???? Voisin yrittää kysyä jotain tuttuani joka on viettänyt hannuksella myös häänsä jos hän tulisi konsultoimaan ja juttelemaan myös...Lämpeneenkö kukaan ajatukselle????

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa taas,

pikaisesti tässä kirjoittelen, kun me lähdetään kohta viikonlopuksi mökille tuttavapariskunnan kanssa. Saa nähdä, uskaltaudunko mä pyytämään ystävääni kaasoksi...  Pelottaa jotenkin kysyä!  :o

Olisi kyllä enemmän kuin mukavaa, jos saataisiin järkättyä yhteistapaaminen Hannuksella häitään viettävien kanssa. Ja se olis kans hyvä, jos saatais mukaan sellaisia, jotka ovat siellä jo olleet, joko vieraana tai omissa häissään.

Nyt toivottelen hyvää viikonlopua jokaiselle, palataan asiaan!  :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Olisko sulla Nellukka muitakin kuvia laittaa? Kattauksista, ruuista tai mistä vain?

Kävin just selaamassa kuvat läpi. Valitettavasti ei oo ollenkaan kuvia kattauksista eikä ruuasta, ollaan nähtävästi kuvattu pääasiassa hääparia :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joo, kalliitahan nuo menut vähän on, mutta mäkin ajattelen että sille rahalle saa sitten vastinetta ihanan miljöön ja täyden palvelun muodossa. Meidänkään lopullinen menu ei ole varmistunut, oliskohan 42-43 €, pääruokalana naudanpaisti, kermaperunat + 2 kasvisruokaa. Vierasmäärähän ratkaisee miten kalliiksi tulee. Meidän kutsut lähti tänään ja kyllä vähän suunniteltua isommalle poppoolle.. 8-) No, sittenpä näkee kuinka moni ilmoittautuu. Mekin ollaan lähiaikoina menossa käymään Hannuksella, ajattelin näpsiä kuvia niiden koristeista yms. Se morsiuskaari on muuten nähtävillä niissä niiden nettisivun kuvissa jos joku ei ole vielä hoksannut.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa!

Huomenna mennään käymään Hannuksella, jos vain saadaan auto lainaksi jostain. Toivottavasti päästään yhteisymmärrykseen menusta. :)  Samalla sitten räpsin niitä kuvia.

Kateltiin sitä meidän ehdolla ollutta menua ja pääruokana meillä on siis paahtopaisti / naudanpaisti (miten ne muuten eroaa toisistaan?). Kasvisvaihtoehtona on soijapihvit ja sitten kokonaisia perunoita. Meidän menun suuri hinta tuleekin todennäköisesti siitä, että meillä oli ehdotuksessa niin monta salaattia tarjolla. Eli niistä varmaan karsitaan.

Onko teillä muilla kasvisvaihtoehtoa pääruokana ja jos, niin mikä?

Entä oletteko ottaneet erillistä menua lapsia varten?

Entä jälkiruokaa?

Onko kukaan kysynyt Pirkolta, saako iltapalalle tuoda itse ruokia samoin kuin kahvittelun yhteyteen?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei,

Tsemppiä huomiseen tapaamiseen hannuksen väen kanssa.

Me ei ainakaan aiottu laittaa eri menua lapsille muutenkin niitä tulee niin vähän mut ei varmaan siltikään ois laitettu. Lisäkustannuksia vain.

Mä ainakin ymmärsin et sais tuoda jotain kuivakakkuja ym sit kakun lisäksi mut iltapalasta en oo varma. Ajateltiin kyllä sit tulevaisuudessa kun mennään sinne sopiin asiasta ehdottaa et sais tuoda omia eväitä jälkkärille ja iltapalalle. Suolasta ja makeaa ja silleen.

Kerrothan sit et paljon se teidän yhdistelmä salaatteineen makso kun mekin haluttais noita lisukkeita ja salaatteja paljon pääruoan lisäksi.

Ja miten muuten se tapaminen hannuksella vierailevien kesken?????

Mä oisin ainakin valmis tapaamaan vaikka piankin mut onko muita kuin ilmeisesti mä ja murunen????

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heipsistä!

En ole ehtinyt vähään aikaan kirjoittelemaan, mutta kerronpa nyt hieman tapaamisestamme Hannuksen väen kanssa.

Kävimme siellä siis viikko sitten maanantaina. Lähdimme matkaan positiivisella asenteella, että saamme asiat sovittua ja niinhän siinä kävikin. :D Vietimme Hannuksella aikaa kahvin ja keksien merkeissä pari, kolme tuntia ja kävimme läpi menun ja kaikki muutkin mieltä askarruttavat asiat. Samalla otimme lisää kuvia paikasta, verhoista, maljakoista, kakkutelineestä jne. Voisin laittaa niitä tänne, mutta kun niiden pitää olla ilmeisesti netissä ensin eikä mulla ole paikkaa, mihin niitä voisi laittaa.  

Jätimme menustamme melkoisesti salaatteja ja alkuruokia pois ja päädyimme lopulta molempia miellyttävään 38 euron hintaan. Listalta taisi tosin lähteä pois 10 erilaista ruokaa tai salaattia..  :o  Mutta kyllä menu edelleen on ihan kiva.

Joku toinen naikkari muuten tuli paikalle keskustelemaan omista häistään juuri, kun olimme lähdössä. Liekö ollut joku teistä?  ;)

Aurinkoista kevään jatkoa ja kivoja suunnitteluhetkiä!  8-)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joo, Hannuksen porukka on kyllä erittäin joustavaa ja kuuntelee hyvin asiakkaiden toiveita. Mekin oltiin siellä käymässä parisen viikkoa sitten, mutta ei samana päivänä kuin te, Murunen.

Menu jäi valitettavasti vähän auki vielä, olis pitänyt melkein siltä seisomalta tehdä mutta sovittiin että Pirkko laittaa toiveidemme mukaisen sähköpostiin ja siinähän tuntuu taas kestävän...  ::) Se on kyllä ainoa miinuspuoli niiden palvelussa tähän mennessä. Ollaan tosi kauan saatu vastauksia odottaa sähköpostiliikenteessä, vaikka noihin meidän häihin on enää tosi vähän aikaa ja Pirkko itsekin sanoo aina että pian vastaa.

No, enivei, tässä jotain asioita mitä meille selvisi:

- suosittelen tsekkaamaan ne niiden tekokukka-asetelmat, ovat todella sievät minusta ja huomattavasti säästää kun ei tarvi kukkia tilata pöytiin! (kuvia voisin joskus laittaa kunhan saan sulhon apuun..)

- jos näytätte esim. valokuvaesityksiä, sieltä löytyy isohko valkokangas, videotykkiä niillä ei oo omana mutta ne hommaa sen tarvittaessa

- kynttilänjalkoja, lasitähtiä, kaikenlaista koristetta niiltä löytyy omasta takaa, kannattaa tosiaan tutustua ennen kuin hankkii kaiken itse

Servetitkin valkkasimme jo, ei tuu varmaan enää ees käytyä ennen häiden aattoa siellä. Nyt alkaa jo jänskättää!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Eihän ketju ole painunut unholaan?

Täällä myös yksi Hannukselassa häitään suunnitteleva. Meillä häät tosin vasta kesällä 2007, mutta mielelläni kokemuksia lueskelisin. Ja missä viipyy lupailemanne kuvat?  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä täällä taas yritän pitää tätä ketjua ylhäällä.  :D

Sellaista tässä kyselen teiltä muilta Hannuksella häitään viettäviltä, että miten te meinaatte hoitaa majoitusten varaukset ja maksut?

Maksavatko vieraanne majoituksensa itse ja jos, niin missä vaiheessa? Häiden aikaan Hannuksella?

Entä varaavatko vieraanne majoituksensa suoraan Hannukselta vai teidän kauttanne?

Kutsut pitäisi laittaa jo postiin, mutta tämä asia on nyt epäselvänä..  :-?

Eli pikaisia vastauksia toivon.  ::) :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No niin, nyt sitä ollaan sitten rouviinnuttu.. :)

Hannuksen piilopirtillä siis hääjuhlaamme vietimme ja positiivista olivat se, että ruoka oli hyvää ja maisema kaunis. Muutoin meillä on nyt jotain pientä (ja vähän suurempaakin) hampaankolossa, jonka selvitämme Hannuksen kanssa ennen kuin tänne siitä enempiä kertoilen..  >:(  :-/

Hääpäivä oli kuitenkin täydellinen ja rouvana on ihana olla!  :-X  8-)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No niin, nyt niitä lupaamiani kokemuksia Hannuksen piilopirtistä..  

 

Paikkahan on tosi kaunis, siitä ei pääse mihinkään. Samoin ruoka oli maittavaa, mitä nyt se oli kylmää jo siinä vaiheessa, kun hääpari meni ottamaan ruokaa... Mutta niin, kuten jo kerroin, meillä oli hieman ongelmia paikan kanssa. Paikan pääemäntähän ei itse ollut paikalla juhlapäivänämme, vaan tarjoilun yms. hoitivat muut henkilöt, joista osa oli tosi nuoria (14v.). En tiedä, johtuivatko ongelmat tästä, mutta saimme nyt lopulta 2 euroa alennusta menusta / henkilö. Mielestämme melko vähän siihen nähden, mitä kaikkea tapahtui, mutta ei jaksa enää alkaa asiasta vaahtoamaan, ettei häistä jäisi huono maku suuhun.. paikasta kyllä vähän jäi jotain hampaankoloon...    

 

No, ne ongelmat:  

 

- Alkumaljoja ei tarjoiltu kaikille, vaan tarjoilijat olivat sanoneet osalle, että juoma on jo loppunut, vaikka sitä oli jäljellä vielä melkein 10 pulloa! Eli osa vieraista jäi ilman alkumaljaa, kun emme itse huomanneet tarkkailla asiaa.  >:(

 

- Pääruoka oli kylmää jo siinä vaiheessa, kun ensimmäiset eli me hääparina menimme ottamaan ruokaa.  :(

 

- Kaikista ruuista puuttuivat laput (erikoisruokavaliot, kasvissyöjät, lapset, eri kastikkeet jne), joista oli sovittu etukäteen. He kyllä laittoivat laput sen jälkeen, kun vanhempamme erikseen pyysivät niitä.  :(

 

- Meillä oli varattuna lapsille oma herkkupöytä, jota tarjoilijat eivät kuitenkaan olleet laittaneet tarjolle, joten minä jouduin pyytämään tarjoilijoita tekemään asian.  :(

 

- Iltapalalla ollut sotku oli kuitenkin ehkä pahimmasta päästä: ruoka loppui kesken, sillä sitä oli varattu vain n. 25 henkilölle eli määrälle, joka oli jäämässä paikalle yöksi! Meitä oli juhlissa yhteensä 80 henkilöä. He olivat olettaneet, että vain he syövät iltapalaa, vaikka iltapala kuului samaan menun hintaan, jonka olimme sopineet! Näin ollen ruoka iltapalalta loppui koko ajan kesken samoin kuin astiat jne. Vanhempamme ja jopa minä morsiamena jouduimme ravaamaan vähän väliä keittiössä hakemassa lisää lautasia, laseja ja pyytämään, että voisiko ruokaa saada lisää, kun sitä saivat vain ensimmäiset parikymmentä. No, osa jäi ilman iltapalalla olleita karjalanpiirakoita, lihapullia ja patonkia kokonaan. Myös me itse. Iltapalan yhteydessä moni myös ihmetteli keittiöhenkilökunnan kuntoa, mutta tästä asiasta en kuitenkaan viitsi tässä yleisesti kertoa enempää....   :o :o

 

- Majoituspaikat maksoivat 27 euroa / henkilö. Me olimme varanneet 2 hengen huoneita ja yhden mökin. Mökissä oli kuitenkin astiat likaisena, sängyt petaamatta, lakanat ja pyyhkeet puuttuivat ja wc-paperiakaan ei ollut. Samoin ainakin yhdessä 2 hengen huoneessa oli myöskin ollut LIKAISET lakanat vuoteissa... Näistä kaikista piti kuitenkin maksaa normaali hinta.  >:( :(

 

Eli kokonaisuudessaan täytyy sanoa, että tuo 2 euron hinnan alennus / henkilö ei mielestäni ollut riittävä tuosta sählingistä.. Vaikka Hannuksen piilopirtti paikkana onkin kaunis ja ruoka hyvää, kannattaa muiden siellä juhliaan viettävien kiinnittää huomiota edellä mainittujen asioiden sujuvuuteen ja sopia kaikki kymmeneen kertaan.  

Myös siihen kannattaa kiinnittää huomiota, etteivät tarjoilijat ja keittiöhenkilökunta maistele itse asiakkaiden tuomia alkumaljoja ja boolia. He sanoivat itse jälkikäteen, että heillä on tapana ottaa itsekin alkumaljat keittiön puolella ja maistella vähän boolia..

Erityisesti meitä harmittaa se, että kaikki eivät saaneet alkumaljoja ja että iltapalalla ei ollut tarjolla juuri mitään, kun kaikki oli loppunut lähes heti. Onneksi olimme itse varautuneet ja vieneet sinne mukanamme ruisleipää, juustoa ja leikkelettä - se pelasti illan. Myös tuo majoituspaikkojen epäpuhtaus ja epävalmius oli aika pöyristyttävää, ovathan hinnat lähellä hotellihintoja. Eli ei kovin hyvä maku jäänyt näistä asioista suuhun.  

 

Mutta olkaa siis muut tarkkana noiden asioiden kanssa. Onneksemme päivämme oli muuten niin ihana ja rakkauden  :-X täyttämä, etteivät nuo mokailut saaneet sitä kokonaan pilalle.  

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos Murunen -75!   :)

Kuulostivat kyllä pahoilta mokilta  :-?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei voi muuta sano kuin huh huh... uskomatonta, että tuollaisia törkeitä mokia pääsee tapahtumaan!  Ainahan saattaa sattua jotakin ikävää inhimillisistä syistä, mutta kyllä nyt piilopirtin väki on mielestäni töpännyt todella pahasti! Saamanne alennus ei kyllä todellakaan ole tarpeeksi... :o Pääasia kuitenkin, että päivä on muuten ollut ihana ja täynnä rakkautta. Onnea teille! :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Miten paljon etukäteen olette Hannuksen piilopirttiä varanneet? Kovasti kiinnostaisi tuo paikka juurikin rauhallisuuden ja majoitusmahdollisuuden takia, mutta kun tuleva sulho on hitaasti lämpeävää sorttia (ei oo 8 vuodessa ehditty kihloihinkaan..  ::)), niin huolettaa että niinköhän jää tuo paikka meille haaveeksi vain sitten joskus kun herra vihdoin innostuu suunnittelusta.  :-?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

tuntui olevan jo ensi kesälle täyttä, itse varasin kahden vuoden päähän, kun haluamme tietyn päivän. että kannattaa olla hyvissä ajoin liikenteessä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moi Murunen-75!

Ikävää että ovat mokailleet noin pahasti juhlapaikalla :( Toivottavasti kerroit paikan emännälle tunnoistasi. Toivottavasti hän ei enää päästä kyseisiä henkilöitä töihin ainakaan keskenään. Itsekin alkoi mietityttää, että uskaltaako tuolla järjestää juhlia. Varsinkin kun oman siskoni juhlat onnistuivat niin täydellisesti. Juhlapaikkana oli Merilän kartano jota voin kyllä suositella. Palvelu on erinomaisen hyvää, ruuat ovat todella hyviä ja edullisia ja ympäristökin on kaunis vanha kartano. Ikäväksemme paikka vaan on Utajärvellä, eli liian kaukana meidän vihkikirkosta, eli Limingan kirkosta :'(

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

terve

onko muilla kuin Murunen-75:lla ollut tuommosia töppäilyjä Hannuksella? Siis todella törkeää! Pistää vähän miettimään...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minullakin on hiukan epämääräinen kuva paikasta. Olen yrittänyt saada tarjouspyyntöä kyseisestä paikasta pari kuukautta sitten, mutta unohtivat soittaa sovittuna aikana ja kerkesimme varata toisen paikan sillä välin. Palvelu puhelimessa oli hiukan outoa, kun ei tunnuttu tietävän onko tila vapaa ja millaisia palveluita he tarjoavat. Voi olla, että oli huono hetki kun soitin, mutta täytyy sanoa että markkinointi ontui todella pahasti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään