Juhlatalo Rauhala (Oulu)


Quaramelle

Recommended Posts

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Vuokrahintaan (500 eur) sisältyy:

- tietysti kaikki kattaukseen tarvittavat astiat, kankaiset pöytäliinat, kankaiset ruokaliinat ja tavalliset servetit

- kynttilät ja ulkotulet

- koristelu juhlapäivänä (haluamansa koristeet voi viedä sinne esim. edellisellä viikolla)

- tarjoilijat ja muu henkilökunta ajankohdasta riippumatta

- jälkisiivous

Valmiita menuja on useampia, mutta keittiömestarin kanssa on mahdollista muokata täysin oma menu. Erityistä plussaa minusta paikassa on yhtenäinen, arvokas tila sadalle hengelle ja hyvä sijainti.

Link to comment
Share on other sites

No sehän kuulostaa hyvälle.Hyvä juttu vaan kun meinaa ukon kanssa mennä sukset ristiin siinä menu-politiikassa, sillä esim joku 25e/immeinen on kova hinta 80 hengen porukasta, joten ehdotin että ruokimma kunnolla perheen ja kavereille juhla alkaisi esim pari tuntia sen jälkeen, jolloin olisi tarjolla muuta tarjottavaa (ei lämmintä ruokaa). Koko hommallehan tulee järkyttävästi hintaa jos laskee 80*25=2000... :o

Vähän OT, mutta miten te muut olette hoitaneet tuon ruokailupolitiikan jos esim jotain tiettyä tilaa vuokratessa täytyy ottaa jonkinmoinen tarjoilu ja hintaahan sille sitten kertyy "pienehkölle budjetille" hieman liikaa. Oletteko jotenkin jakaneet niin että lähin perhe ruokailee ensin ja sitten kaverit yms saapuisivat pari tuntia sen jälkeen..?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ethän sinä nyt tosissasi suunnittele, että ruuan hinnan takia kaverit olisivat tervetulleita juhliin pari tuntia myöhemmin? Eli kirkon jälkeen kävisivät kotona syömässä ja tulisivat sitten juhlimaan?

Rauhalasta olen kuullut vain positiivisia kommentteja.

Link to comment
Share on other sites

Niin sitä vaan täytyy jotain suunnitella kun kuukausittaisesta elämisestä ei enempää voi pihistää säästöön, meillä porukoilta ei pyydetä rahaa eikä lainaa oteta. Jos siihen sen jonkun menun ottais niin sen väh 25euroa voi kertoa 80-90 hengellä, tekee aika paljon. :P

mutta enivei, oon silti kuullu että lähin perhe on ruokittu ruualla ja sen jälkeen on ollut suolasta ja makiaa tarjolla lopulle porukalle, mite ovat käytännössä suoriutuneet niin en sen tarkemmin tiedä.

Link to comment
Share on other sites

Edullisin menu Rauhalassa on 26€ sisältäen kakkukahvitarjoilun. Juomat (viinit alkaen 24€/plo) sitten siihen lisäksi. Iltapalat alkavat 5€ eteenpäin sisältäen suolaisia piirakoita ja salaattia.

Jos haluaa päästä mahdollisimman halvalla Rauhalassa, niin kannattaahan sitä kysyä josko vaikka 10€/hlö saisi cocktail-tyylisen tarjoilun koko porukalle. Eihän sitä välttämättä lämmintä ruokaa ole pakko olla, varsinkin jos vihkiminen ei ole aivan aamusta.

Link to comment
Share on other sites

Tuo on kyllä suht kallis paikka isommalle porukalle, mutta toisaalta on myös kaunis. Mulla on sellanen mielikuva, että jopa Seurahuone olis tullut halvemmaksi. Oulussa on monia tosi kivoja hääpaikkoja, mutta tuon FinFunin kanssa yhteistyötä tekevät paikat ovat useimmiten aika kalliita. Vastaavia paikkoja voisi olla esim. Upseerikerho (ja Kasarmilla saattaa olla muitakin tiloja?) ja mikäs se onkaan se yksi paikka siinä Oulujoen varressa, Ainolan puiston reunamilla? Merikoski tms?

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...
  • 9 months later...
  • 4 months later...
Guest Vieras_Aune_*

Hei!

Meilläkin tulossa ensi kesänä juhlat Rauhalaan ja haluaisin kuulla lisää kokemuksia. Miten koristelitte paikkaa? Mahtuuko reipas 100 vierasta hyvin? Miltä piha näyttää ja koristelevatko paikan puolesta sitä mitenkään? Oliko liian kuuma/kylmä paikka?

Myös kuvia Rauhalassa järjestetyistä häistä olisi kiva nähdä lisää.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mekin suunnitellaan juhlia Rauhalaan ensi kesälle. Olen kuullut paikasta vain positiivisia kommentteja ja tarjouksen perusteella kaikki asiat on mietitty valmiiksi. Toivomme siis itse pääsevämme vähällä stressillä.

Koristeluista oli muuten jotain juttua tuolla Oulun seudun juhlapaikat -ketjussa, mutta kaipaisin tänne lisää kokemuksia Rauhalassa juhlineilta!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Hei!

Onkos kellään tuoreita kokemuksia Rauhalasta? Tuolla paikkakunta puolella kesällä jo vähän juteltiin koristeluista ja muusta mutta kaikki uudet kokemukset silti kiinnostaa. Meillä häät rauhalassa talvella ja suunnitelmat jo aika hyvällä mallilla :) Ruokapuoli on vielä mietinnässä ja viimeksi kävin rauhalassa kesällä. Muistikuvat jo vähän hatarat kun yrittää miettiä tilajärjestelyjä ja muuta.

Link to comment
Share on other sites

Hei, meillä myös juhlat rauhalassa kevättalvella maaliskuun lopulla. Piti aiemmin olla ensi kesänä, niin kuin tuossa yllä kirjottelin, mutta tuli aikataulumuutos miehen töiden takia ja juhlat jo aiemmin. Me ei olla vielä edes koko paikkaa käyty katsomassa, vaan netistä kuvien perusteella valittu. Ja ovat olleet todella hyvin sähköpostitse meihin yhteyksissä ja asioista sovittu sujuvasti niinkin. Me siis asutaan ulkomailla. Jouluna käydään katsomassa ekaa kertaa koko paikka ja sitten vasta paremmin voi kertoa miltä näyttää.

Me haluaisimme pöytiin pienet tulppaanimaljakot, kun ovat sen sesongin kukkia. Pitkät kynttilät tulevat paikan puolesta ja sitten tuikkuja, kun ilta vielä maaliskuussakin hämärtää. Ovat kyllä tuumineet Rauhalassa, että pöydät ovat niin kapeat, etteivät suosittele enää tuikkuja pitkien kynttilöiden lisäksi :/ Kuvista päätelleen pöytiin kyllä mahtuisi pari tuikkua pitkien kynttilöiden ja yhden pienen tulppaanimaljakon lisäksi oikein hyvin, en tiedä sitten.. ohjelma/menut tulee jokaisen paikalle omat, eli nekään ei vie itse kattaukselta tilaa seisomalla pöydän keskellä. Kokemuksia pöytien koristelusta todella kaivataan!!

Muutoin emme aio kummemmin paikkaa koristella, koska kaunis ja arvokashan se on jo itsessäänkin. Tietty kukat buffetiin ja lahjapöydälle. Mitenhän muuten, onko Rauhalassa kuinka hyvät ne musiikin soiton mahdollisuudet? Cd-soitin on (ja mikkikin löytyy), mutta onkohan kaiuttimia minkä verran. En oikein saanut selvää vastausta siihen kysyessäni sieltä.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Me käytiin just viikko sitten tsekkaamassa Rauhala ja tekemässä tarkempia suunnitelmia. Meillä pöytiin tulee pitkien kynttilöiden sijasta tuikut (lapsia tulossa juhliin paljon). Ei ne pöydät mitkään kauheen isot ole, ja jos teillä on viinilasit ja muut siinä pöydässä niin varmaan on aika ahdasta jos laittaa sekä pitkät kynttilät, että tuikut. Meillä tulee kolme tuikkuastiaa per pöytä. cd-soitin ja kaiuttimet oli ihan riittävät siihen tilaan, joten en usko että siitä kannattaa huolta kantaa :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hei Dicell!

Kiitos vastauksesta. Me menemme katsomaan Rauhalan nyt tammikuun alussa, kun olemme Oulussa käymässä. Nyt on ajatuksena laittaa pelkästään pienet tulppaanimaljakot pöytiin ja paikan puolesta ne 2 pitkää kynttilää (paitsi lapsirikkaaseen pöytään). Se riittänee :)

Mukavia juhlia teille Rauhalaan!!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Käytiin katsomassa tilat, ja aika pienet nuo cd-soittimet kajarit oli siihen tilaan. Ei tietty kokeiltu kuinka iso volyymi niistä lähtee, mutta siis normipikkukajarit. Mietin vain, kun pitäisi saada kuulumaan kunnon jytää.. Sanoivat Rauhalasta että soitin on lähinnä taustamusiikkia varten..

Huoh, ja DJ:t maksaa..

Muutoin pidin paikasta oikein paljon ja saadaan varmasti hyvät juhlat.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Nyt on juhlat Rauhalassa vietetty. Tila oli aivan mahtava, koristeluista oli tehty juuri sellaiset kuin haluttiinkin. Kynttilöitä oli paljon ja tunnelmavalaistus oli just sopiva. Ruoka oli mahtavaa ja annokset isot. Alkukeiton jälkeen tuli jo vatsa täyteen :) Henkilökunta oli ammattitaiotoista ja teki kyllä kaikkensa juhlan onnistumisen suhteen. Yhteistyö oli saumatonta joka vaiheessa. Voi ehdottomasti suositella Rauhalaa hääjuhlia tai mitä tahansa muitakin juhlia varten. Ei oltais parempaa paikkaa voitu saada. Meillä oli yhteensä 66hlö ja tila oli siihen vierasmäärään nähden passeli. Lapsillakin oli tilaa leikkiä ja touhuta. Cd-soitin meillä oli käytössä bändin jälkeen ja kyllä siitä volyymia lähti. Aivan upea paikka :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Nyt on meilläkin juhlat ohi, ja täytyy kehua juhlapaikan henkilökuntaa, ruokaa, kakkua, ja juhlapaikkaa yleensä! Meitä oli 102, ja se alkoi olla aika lailla maksimi, mitä kahteen ydistettyyn saliin (Acerbi ja Sara) mahtuu. Todella kauniit puitteet häille! Vieraat kehuivat ruokaa todella paljon! Kaikki hoitui upeasti. Suosittelen!!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
Guest Vieras_tillukka_*

Oisko niitä kuvia sieltä sisältä..

Meillä on tulossa n. 50 hengen häät ja mietittiin just rauhalaa tai tervatoppilan monia tiloja. Onko Rauhala liian suuri noin pienelle seurueelle? Niiden nettisivuilla oli tieto, et siellä on useampi sali.. mut ei pohjapiirrustusta tai muuta. :girl_sad:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...