Jump to content
Naimisiin.info

Lappeenranta ja lähiseutu


Krista

Recommended Posts

  • 3 weeks later...
  • Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vaikka Imatra ei ehkä ole ihan Lappeenrannan lähiseutua, niin tietäisikö silti joku jotakin Imatran Asemapaikasta? Lähinnä olisin kiinnostunut tietämään, kuinka paljon taloon mahtuu juhlijoita, jne. Kuviahan löytyy kyllä Vuoksenniskan nuorisoseuran sivuilta, mutta tuollaiset käytännön tiedot puuttuvat...

Hei, olen monet juhlat juhlinut Asemapaikassa ja siellä olisin häänikin viettänyt, jos olisin ne Imatralla juhlinut. Soita rohkeasti Asemapaikan sivuilla olevaan puh.nroon ja kysy päästä katsomaan paikka,pitäähän se nähdä. Jos et siis jo ole varannut juhlapaikkaa :) En osaa arvioidda paljon Asemapaikkaan mahtuu, 50-60 hlöä? Siellä on lava ja sen edustalla pöydät ja tilaan saa raivattua tanssitilaa. Sitten on ns. kahvilan puoli, jossa on pöytiä muistaakseni noin kuusi. Näiden kahden tilan välissä on etuovi, narikka, vessat ja keittiä, jonne pääsee myös talon takakautta. Keittiössä on ruokailuastiasto (en tiedä monelle), kahvin- ja vedenkeittimet, jääkaappi, arkkupakastin, hella ym. Sisältä talo kaipaa mielestäni jonkun verran hääkoristelua, mutta on kehityskelpoinen. Asemapaikalla on tilava parkkipaikka ja pihalla hyvin tilaa teltoille ja vihkipaikallekin -onhan siellä lavakin, jossa on toimii kesäteatteri. Asemapaikan saa vuokrattua koko viikonlopuksi ja vuokra ei ole paha :)

Link to comment
Share on other sites

Hei! Onko kukaan mennyt naimisiin Lamposaaren työväentalolla? Vieläkö siellä on ulkovessat? Miten sen lossin kanssa ? Maksaako se ja kulkeeko se keskellä yötä? Paljonko on paikan tilavuokra ja kuin pitkäks aikaa sen voi vuokrata? Onko kunnon keittiöt ja muut tarvikkeet? :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli juhlat Lappeenrannan Upseerikerholla. Paikka on mielestäni aivan ihana - se on siisti, hyväkuntoinen ja persoonallinen. Tietysti seinillä on upseerismiesten muotokuvia, mutta meitä ne eivät haitanneet yhtään. Talossa on todella toimiva juhlasali, jonne mahtuu enemmänkin porukkaa. Meillä istumapaikat oli vain 50 hengelle, sillä meillä oli suuri bändi ja tanssilattialle oli jätetty tila jo valmiiksi. Talo on kuitenkin sen verran suuri, että sinne mahtuu kyllä helposti paljonkin porukkaa. Kesällä on lisäksi mahdollisuus käyttää talon terassia, joka aukeaa juhlasalista Saimaalle päin, meillä sitä ei marrashäissä yllättäen ollut käytössä. Lisäksi kerholle on melko helppo löytää (ja se on lähellä keskustaa), mutta silti tila on omassa rauhassa.

Upseerikerhon henkilökunta on todella ystävällistä ja sieltä sai aina vastauksen vaikka tuntui kysyvän kuinka tyhmiä tahansa. Saimme käydä tiloja katselemassa aina sen normaalina aukioloaikana, eikä sitä estetty ollenkaan. Ruoka oli todella hyvää ja pääsimme itse muokkaamaan kerhon nettisivuilla olevista paketeista haluamamme yhdistelmän, vaikka mahdollisuus olisi kuulemma ollut luoda myös kokonaan uusi vaihtoehto. Ruokailu oli myös mielestämme järkihintaista (melkein 20 € vähemmän per henkilö kuin esimerkiksi Lauritsalan kartanolta saamamme hinta-arvio) ja hinnat löytyvät suoraan Upseerikerhon sivuilta, eikä niitä pimitellä ja anneta vain tarjouksen pyytäneille. Saimme lisäksi itse valita servetit (tietyt vaihtoehdot kuuluivat hintaan, kangasservetit olisivat maksaneet jokusen euron ja tietyt tilattavat vaihtoehdot toisen) ja heillä olisi ollut myös kakunkoristeet ja kaikki meille lainattaviksi. Kakunkoristeen toimme itse, mutta muuten pöytiin tarvittiin vain halutut koristeet ja nimilaput.

Kerholla on myös saunatilat kellarissa, jossa saimme vaihtaa puvut ylle. Helpotti meidän päiväämme huomattavasti, kun ei tarvinnut lähteä kotiin tai hotelliin vaihtamaan mekkoa vaan se onnistui kätevästi paikan päällä.

Ja lisäksi melko pienenä juttuna, mutta kuitenkin, Upseerikerholla on siistit tuolit :D

~

Meidän 2013 häihin tämän hetken vahvimmat juhlapaikkavaihtoehdot ovat Lappeenrannan Upseerikerho, Lauritsalan työväentalo ja Hytin vpk. Kaikissa tapauksissa kyseessä on siistit tilat, johon saa viedä omat juomat - -

Ja vielä pieni korjaus kevät_2012_morsiammen kirjoittamaan viestiin - Lappeenrannan Upseerikerho on ravintola, jonne ei saa viedä omia juomia, he korostavat sitä itsekin kun paikkaa varaa. Paikan päällä on siis baari, ja meillä oli vieraille kutsussa ilmoitettu, että ruokajuomien (sis. siis myös alkumaljan ja kahvin avecin) lisäksi vieraat saivat omakustanteisesti ostaa haluamiaan juomia. Kätevää, sillä kaikki saivat juuri sitä mitä haluavat ilman että meidän piti osata varata juomia Tallinnasta tai muualta. Eivätkä hinnatkaan mielestäni olleet mitenkään älyttömän pahat.

Link to comment
Share on other sites

Hei! Onko kukaan mennyt naimisiin Lamposaaren työväentalolla? Vieläkö siellä on ulkovessat? Miten sen lossin kanssa ? Maksaako se ja kulkeeko se keskellä yötä? Paljonko on paikan tilavuokra ja kuin pitkäks aikaa sen voi vuokrata? Onko kunnon keittiöt ja muut tarvikkeet? :)

Oletko jo soittanut SDP:lle?

LAMPOSAAREN TYÖVÄENTALO Osoite: Utrasaarentie 284, 53400 Lappeenranta. Tilavaraukset: Salme Äyräväine p. 040 5081 697 tai Eino Pirhonen p. 040 5855 332.

Pari kuvaa löysin Googlen kuvahaulla "lamposaari lappeenranta".

Lossista tässä

Muokattu: , käyttäjä: Tipzilla
Link to comment
Share on other sites

En ole vielä soittanut, kun haluisin ensin kuulla ihmisiltä omakohtaisia kokemuksia. Asun tällä hetkellä itse Lahdessa, mutta ensi kesänä olisi tarkoitus häitä viettää etelä-karjalan suunnilla. Olen sieltä kotoisin ja sukujuuria on sieltä lamposaaresta. Olen käynyt siellä kerran häissä, mutta olin silloin jotain 6 vuotias joten en kauheasti kyseisestä paikasta muista. Olisi kiva tietää ihmisten kokemuksia ennen kuin lähden täältä Lahdesta sinnepäin hääpaikkaa etsimään :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Muutamia juhlapaikkoja lähialueilta vielä löytyi, pitänee tulla päivittämään lista kokonaisuudessaan myöhemmin.

Lisätään nyt jo kuitenkin Parikkalassa Helenansaari

Ja Virmutjoen seurojentalo Ruokolahdella.

Tässä esitteessä on Paperiliittolaisten paikkoja Kymi-Saimaa, esim. Joutsenossa Koivikko. Siis jos sattuu tutunkauppaa yms. siihen suuntaan olemaan..

Muokattu: , käyttäjä: Tipzilla
Link to comment
Share on other sites

^ Itsekin mietin samaa, on niin kaunis paikka! Laitoin sinne joulukuussa sähköpostia, enkä saanut mitään vastausta. Tilauskäytössä ollut ilmeisesti 2011 kesällä, tämän lehtijutun mukaan. Näköjään Rantalinnan kotisivutkin ovat tällä välin hävinneet, mitä lie venäläisomistajat meinaavat tehdä..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Täällä kesän 2014 morsian pohtii mukavaa juhlapaikkaa akselille Joutseno-Imatra-Ruokolahti.. noin 50 hengelle, suht edullista.

Kesäkoti Hakalasta siis kuulisin mielelläni lisää! Ja Rantalinnasta jos on kokemuksia. Entä tietääkö kukaan Joutsenossa olevasta Vanhalasta mitään? Muitakin vinkkejä otan mielläni vastaan.

Link to comment
Share on other sites

Tervetuloa joukkoon elanna! :)

 

Kesäkoti Hakalaa siis käytiin katsomassa ja järvenrannalla maisemat olivat oikein mukavat.

Päärakennuksen saliin mahtuu n.50 henkeä syömään mutta jos haluaisi samassa tilassa esim. tanssia tai bändin paikalle niin ei oikein mahdu :/

Pitäisi ottaa tietty pitopalvelu (Ryyti Mari).

Sikäli kiva paikka että sielä olisi voinut majoittua vieraita ja jos haluaisi rennot häät/jatkot niin voisi varata rantasaunan.

Hinnastoa:

Sali

Esivalmistelu 25euroa  (veloitetaan aina)

Sali / ensimmäiset 10 tuntia 25euroa/tunti

Sali 1 vuorokausi 390euroa

 

Pöytäliinat 8 euroa/kpl

 

 

Pitopalvelun hinnoista ei ole tietoa.

Kesä 2014 oli heilläkin jo melko varattua.

Meillä kiinnostus kaatui salin ahtauteen koska bändi on aivan ehdoton, toki olisi voinut vuokrata teltan ulos ja jatkaa pirskeitä rannassa ruokailun jälkeen muttamutta... etsintä siis jatkuu edelleen.

Yhtenä vaihtoehtona on nyt Varpasaaressa sijaitseva ravintola ja leirintäalue Vuoksen Lautturi. Heidän hinnoista ei ole vielä tietoa, viikonloppuna pitäisi käydä se tsekkaamassa.

Juhlapaikan metsästystä hankaloittaa kummasti se kun en vielä itse asu Imatralla vaan Lahden suunnalla.

Link to comment
Share on other sites

Muutamia paikkoja Imatralta Ruokolahden ja Rautjärven suuntaan.. Omat häät oli Immolan aliupseerikerholla. Sitä voin lämpimästi suositella :) Tosin suuren suuret ei tilat ole, mutta n. 80 henkeä mahtui vaivatta. Kuokkalammen seurantalo museotien varrella on kivalla paikalla ja edullinen, sinne mahtuu enemmänkin porukkaa. 

 

Rantalinna tietääkseni ei jossain vaiheessa ollut juhlakäytössä, nykytilanteesta en osaa sanoa.

 

Päivärannan kurssikeskus on ihan kiva ja varsinkin se kota (toimii sekä illanistujaispaikkana sekä kappelina) on tosi ihana, siellä voisi järjestää (ja järjestetäänkin usein) ihan sen vihkimisenkin. Siellä on myös yöpymismahdollisuus ja kyökkipuoli osaa hommansa. Vaikka on srk:n tila, on siellä kyllä tanssittukin. :D

Link to comment
Share on other sites

Kiitos Arctica80 infosta tuosta Kesäkoti Hakalan tilanteesta. Meilläkin oisi tarkoitus ainakin tanssia ja bändikin ois kyllä loistava. Pitää ehkä itse käydä se sali katsomassa, oisko se meille liian ahdas. Luulen ettei tuo Varpasaaren ravintola ole yhtään isompi, mutten toki voi olla aivan varma.

 

Kuurmanpohjan Rajakeidas oli joskus harkinnassa, samoin Korvenkylän seurojentalo. Olisi kiva, että tila olisi sopiva juuri tuolle meidän vierasmäärälle. Ei siis liian avara eikä liian ahdas. Tanssilattia ja tila mahdolliselle bändille ois plussaa. Kaunis luonto ja vesi siinä lähellä ois myös haaveena, mutta veden lähellä olevia paikkoja taitaa olla aika vähän.

 

Meilläkin juhlapaikan metsästystä vaikeuttaa sama ongelma, Joensuussa kun asutaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Löydettiin meille täydellinen paikka Saimaan rannalla :)

Hostelli Ukonlinna on nyt varattu. Hostellin saliin mahdutaan ruokailemaan ja sitten siirrytäänkin tanssilavan puolelle rokkaamaan. Jatkoja voidaan viettää rantasaunalla. Ja vieraita mahtuu majoittumaan hostelliin ja jos kaikki halukkaat ei mahdu sinne niin Imatran Kylpylä on n.500metrin päässä.

Link to comment
Share on other sites

Kellään ideoita hääpaikaksi talvella täällä Lappeenrannan suunnalla? Se mikä mietityttää on, ettei olisi hirveän kylmä sisällä. Tuota Tapavainolan seurojentaloa olen vähän katsellut, kuvien perusteella näyttää ihan kivalta paikalta ja remontoitu 2008.. Onko kukaan käynyt katsomassa että millainen paikka se livenä on?

Link to comment
Share on other sites

Taipalsaaren Väinölässä olen joskus vuosia, vuosia sitten ollut hääjuhlissa,  paikkahan on ihan kiva ja kauniilla paikalla, mutta piha-alue ei  ole mitenkään kiva.

 

Jos teistä joku siellä juhlia pitää niin pienenä vinkkinä antaisin teitä ohjastamaan vieraat parkkeeraamaan Väinölän omalle parkkipaikalle auton (on siinä Väinölän vieressä) eikä rantaan venelaitureiden luokse. Moni veneen omistaja on mananut sitä, kun ei saa autoaan mihinkään parkkiin kun häävieraat valtaavat viimeisetkin vapaat paikat (paikkoja todella vähän). :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...