Jump to content
Naimisiin.info

Lappeenranta ja lähiseutu


Krista

Recommended Posts

Ravintola Le Biff (?). Ihan mukavan oloinen pikkunen ravintola. Meillä ei pitänyt olla mitään juhlia kun maistraatissakin vihkiminen pidetään, mutta mun porukat halus välttämättä tarjota ruuat. Tosiaan vieraina on vaan meidän perheet + mun "kaaso".

Ei kai meillä oo RCI-jäsenyyttä kun en tiedä mikä se on :D Vieraat pääsee halvemmalla majottumaan hotelliin kun normaalisti. Ihan kiva, tulevat kuitenkin pääkaupunkiseudulta ja jokatapauksessa olisvat jääneet yöksi jonnekin. Mekin otettiin sieltä itellemme sviitti! Jaiks, tässähän jännittää jo. Ei oo enää kauaa aikaa!

Muokattu: , käyttäjä: kaneli^
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ok :)  Tuo Holiday Club-ketju kuuluu sellaiseen lomaosakerinkiin nimeltä RCI - ihme, etteivät ole teille sitä jäsenyyttä tyrkyttäneet.. (Se on siis se, mistä on paikallislehdissä kirjoiteltu, että luvataan ilmainen tutustumisloma/lahjakortti/alea, jos tulee esittelyyn, jossa lähes pakkomyydään törkeän hintainen "viikko-osake" eli viikon käyttöoikeus johonkin HC-mökkiin/kylpylään Suomessa, jonka voi vaihtaa pisteiksi ja majoittua jossain ulkomaanvaihtokohteessa. Jäsenille on sitten myös muita tarjouksia koko ajan, esim. alennuksia mökeistä tai hotellihuoneista - tällä hetkellä tarjoavat -50% hotellihuoneen hinnasta HolidayClub-kohteissa.)

 

Mutta voisin kuvitella, että itse vieraana kävisin oikein mielelläni ennen juhlia kylpylässä (tekisi vaikka sellaisen viikonloppu get awayn sulhon kanssa samalla rahalla :) ) - tai ehkä sunnuntaina lillumassa juhlien olot pois :D Castle Hotelin puolella huoneethan ovat tosi hulppeita :)

Link to comment
Share on other sites

Joo meillä on se huone sieltä castle-hotellin puolelta, oon kans kuullu että ne on tosi hienoja. Saa nähdä mistä vieraat saa huoneen. Viime keväänä käytiin siellä uimassa ja yöpymässä, ihan ok se kylpylä. Harmi kun Sokos hotel Koli on niin kaukana, siellä on ehkä paras kylpylä missä oon käynyt! Tosin se ei oo ehkä lapsille hyvä, kun ei siellä uimaan pääse. Se on enemmän semmonen rentoutumispaikka missä vaan katsotaan paljusta maisemia viiniä juoden :) aivan täydellistä!

Ollaan saatu tosi hyvää palvelua tuolla Saimaalla. Tosin täällä päin Suomea saa melkein jokapaikassa hyvää palvelua, ainakin verrattuna meidän kotipaikkaan missä ollaan tosi jäykkiä eikä niin palveluhenkisiä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Jihaa, johan tässä pääsee kohta jo itekii juhlapaikkoja kattelemaan! Tai jos sitä ens vuoden puolelle malttais oottaa. Jängyn maja pitää ainakin käydä tsekkaamassa ja Hytin vpk-talo.

Kaneli, kivalta kuulostaa tommoset kylpyläjuhlat, varsinkin pienelle porukalle.

Kivaa, eloa meillä päin! Tervetuloa :)

Link to comment
Share on other sites

Apua tarvitaan, eli meni paikka alta ja nyt on kierretty niin paljon paikkoja kuin keksitty..Onko kellään kuvia hytin vpk talosta "hääasussa" sitä kehutaan kovasti, olisi kiva nähdä ne koristeltuna.. Häät on tosiaan ensi kesänä ja nyt on hieman hätä :o  sitten mietinnässä lamposaari sekä karhupirttien paviljonki. Suunnilleen sata vierasta tulossa.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Myö käytiin tänään tsekkaamassa se Jängyn maja josta oon aikasemminkin maininnut. Vaikutti kyllä kivalta, paljon puupintaa eikä mitään semmosta ärsyttävää mikä ois heti silmään pistänyt. Ja saa ainakin olla täysin omassa rauhassa siellä. Ehkä illan mittaan vaatii vähän pöytien siirtelyä, jos haluaa isomman tanssitilan jne.

Link to comment
Share on other sites

Mitenkähän hääkeijukaisen on käynyt? Karhupirttien paviljonkiin mahtuu nettisivujen mukaan 80 hlö, omasta mielestä 70 tekee jo tiukkaa, ja tilaa ei siis jää millekään muulle. Pöytiä siirtämällä sitten tanssitilaa. Paikka ei myöskään paini samassa hintaluokassa kuin nuo muut mainitut.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Olen tulossa pitamaan haat suomessa kesalla 2016. Kavimme neitsynniemen kartanossa tutustumassa ja paikka oli aivan upea. Todella pitkana miinuksena se etta olen jo 2 viikkoa odotellut hinta-arviota ja kysellyt peraan monesti. Aika kummaa bisneksen tekoa miun mielesta. Toinen miinus myos omia juomia ei saa tuoda ja emanta esittelyn aikana vaihtoi menun hinnat hintavammiksi nenan edessa kun niita katseltiin. Ei siina, hinnat on mita on mutta jotenkin tylylta tuntui kun siina katsellessa niita vaihtoi. Viela siis paikkaa vailla..

Link to comment
Share on other sites

^jepjep.. Tosin Neitsytniemessä taidetaan nyt esittää jotain näytelmää tms. Ei kiire ole tietenkään selitys vastaamattomuudelle. Huomasin, että Rantalinna on ilmeisesti ns back in business, heilläkin oli mainos lehdessä ja avoimet ovet tulossa. Ehkä etelän morsianta kiinnostaa Rantalinna, on samaa kartanosarjaa kuin Neitsytniemi :)

Link to comment
Share on other sites

Rantalinna naytti myos buenolta mutta aiti on siella joskus haita juhlinut ja sanoi etta se on aika sokkeloinen ja vahan liian pieni meidan haaseurueelle. Vaikka siinakin ois se ulko paviljonki. Ollaan nyt onneks jo paasty haapaikka ns. lukitsemaan, jotenkin jai kaivertamaan vaan tuo neitsynniemen tapaus ja halusin vaan "varottaa" muita. Vaikka siis ihmisiahan tassa vaan ollaan kaikki ☺ nyt muille palstoille kyselee bandia ja kuvaajaa ☺

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Heippa kaikki!

 

Kirjauduin tänne varoittaakseni Kehruuhuoneesta, joka on uusi paikka Lappeenrannassa eikä täällä ole vielä siitä mainittu. Paikka on ulkoa ja sisältä ihan kultaa ja kaikki näyttää paperilla hyvältä, mutta omistaja ylimielinen ja parempi muita oleva taiteilija, joka ei osaa asiakaspalvelua. Eli jos otatte sinne yhteyttä ja jos käy niin ikävästi, että tekin tulette petetyiksi, niin tiedoksenne ettette ole ainoita!

 

En ikinä mollaa julkisesti mitään paikkaa, mutta se asiakaspalvelu ja kohtelu, mitä sain Kehruuhuoneelta oli niin uskomaton, etten ole tottunut edes Euroopan mittakaavassa moiseen käytökseen. Paikka kun menee nurin, omistaja aivan varmasti syyttää asiakkaista lähtien kaikkia muita kuin itseään. Itselläni koko kevään ja kesän ollut paha mieli asiasta ja nyt, kun avasin tuttujeni kanssa suuni aiheesta, sain tietää etten ole ainoa. Jokainen tiesi jonkun, jolle oli käynyt yhtä järkyttävästi. Kauhistuin suorastaan kaikesta mitä kuulin. Jos julkistaisin tänne kaiken tapahtuneen sekä mailit, joita sain sieltä, teiltä jäisi suut auki.

 

En meinaa löytää uutta paikkaa mistään, saa ehdottaa paikkoja läheltä keskustaa joissa saa tehdä omat ruuat. A-oikeudet on ok. Kasino ja Upseerikerho haluaa ruoat heiltä, vaikka ehdottaisi vuokran nostoa ja juomia heiltä. En haluaisi juhlapaikkaa kirkolta kovin kauas. Meitä on noin 60-70 henkeä plus bändi.

Link to comment
Share on other sites

^ foorumin sääntöjen mukaan vieraiden (eli muutaman viestin kirjoittaneiden) kehut/haukut poistetaan, ihan vain huomiona :)

Paikkaideaksi ehdottaisin seuran/työväentalojen lisäksi pursiseuran tiloja satamassa, olisikohan nimi Wilmanranta. Siellä on ainakin keittiö juhlatilan yhteydessä.

Link to comment
Share on other sites

Apua tarvitaan, eli meni paikka alta ja nyt on kierretty niin paljon paikkoja kuin keksitty..Onko kellään kuvia hytin vpk talosta "hääasussa" sitä kehutaan kovasti, olisi kiva nähdä ne koristeltuna.. Häät on tosiaan ensi kesänä ja nyt on hieman hätä :o  sitten mietinnässä lamposaari sekä karhupirttien paviljonki. Suunnilleen sata vierasta tulossa.

 

HääKeijukaisen osalta tämä juna meni jo, mutta seuraavia Hytin VPK:n talon harkitsijoita ajatellen tässä ideakuva.

 

Kuva otettu juhlien loppuvaiheesta, kattausta ei enää ole ja bändi on jo roudaamassa tavaroitaan, siksi lavalla valot. Koristelu on toteutettu niin, että vedettiin siis katossa olevien vaijereiden päälle harsoa roikkumaan ja sen alle pitkät valoketjut. Ikkunoihin oikeat verhot (vakiovarusteena on kirjavat kappaverhot) ja pöydät aina kaksi yhteen. Osa pöydistä on kuvassa korjattu jo pois tanssilattian tieltä.

 

Katossahan on kahdenlaiset valot: loisteputkivalot (eivät olleet käytössä) ja sitten sellaiset himmeämmät valaisimet. Ne himmeämmät meillä oli päällä illan aikana, olivat ok ja näki hyvin tanssia. Loppuillasta sammutimme nekin, kynttilät ja ledit valaisivat tarpeeksi. 

post-48249-0-69112900-1437512409_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 7 months later...

Lappeenrannassa (/Joutsenossa/Rauhassa) sijaitsevassa Holiday Club Saimaa-hotellissa olisi tarkoitus pitää meidän häät. Mies on siellä töissä, joten valinta oli aika helppo :D Etenkin henkilökuntaeduilla...

Paviljongissa siis vietetään häitä. Blogiin olen laitellut kuvia kun käytiin alkuvuodesta katsomassa paikkaa (linkki profiilissa) ja alue on muuten tosi tuttu miehen töiden takia. Haluttiin pöytiin tarjoiltuna ruoat, kunnon ruoat ravintolatasoa (ei halvan pitopalvelun karjalanpaistia tai lohikeittoa) ja vielä mahdollisimman juhlava tila - ettei tarvitsisi itse koristella paikkaa. Paviljonki sopiikin meidän häihin täydellisesti :) Minun puolen sukuni tulee muualta, joten on tärkeää, että majoitus on samassa paikkaa. Paviljongin yläkerrassa on huoneita, sitten on tietysti koko hotelli ja mökit käytettävissä. 

 

Samalta alueelta löytyy myös kalaravintola Section Seven jota voin suositella lämpimästi! Meidän valmistujaiset oli kyseisessä ravintolassa muutama vuosi takaperin ja oli mahtavat tarjoilut! Ihana miljöö, superhyvät ruoat. Laittelen blogiin kuvia kyseisestä ravintolasta kesän aikana (en yritä kalastella lukijoita, on vaan tabletilla helpompi laittaa kaikki kuvat blogiin ja linkittää tänne). 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Hei!

Ollaan kumppanin kanssa menossa naimisiin ensi vuonna alkusyksystä/loppukesästä ja ideat juhlapaikan suhteen alkaa olla vähissä. Konnunsuon juhlalato kiinnostaisi, mutta alue/ympäristö ei toista osapuolta tunnu miellyttävän, osaako joku kertoa tarkemmin tästä paikasta? Muutenkin ideoita n. 60 päisen vieraslistan häiden pitopaikasta otetaan vastaan! Omat ruuat ja juomat on yksi rajaus, ne halutaan itse järjestää.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 3 years later...

Taipalsaaren Karhupirtit on hieno paikka järjestää häitä, Suur-Saimaan rannalla. 80-paikkainen juhlapaviljonki, oma catering-palvelu, omat juomat sallittu (ei anniskeluoikeuksia).
Majoitustilaa kahdessa isossa huvilassa 25 hengelle, iso savusauna, oma erillinen saunapirtti ulkoporealtaalla, josta morsiusparille hieno morsiussviitti.
www.karhupirtit.fi

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...