Guest Taski

Salon seutu

88 viestiä aiheessa

Kaimalan Karhulampi Paimiossa, sauna lammen vieressä ihan juhlatilan kupeessa. Paikka on vissiin tilausravintola, mutta ainakin keväällä kavereiden häissä oli tosi hyvät ruuat ja paikka oli just sopiva n. 70 hengen häille.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tämän ketjun innoittamana päätettiin käydä katsastamassa tuo suht uusi pukkilan kartano. Tykättiin molemmat paikasta kovasti, joten varattiin se ensi kesäksi. Tilat ovat mielestäni sisältä niin nätit, että korsitelua ei tarvitse paljon miettiä. Tykkäsin myös siitä, että pöydät ja tuolit olivat riittävän jykevät eivätkä mitkään muovirimpulat. Siellä oli myös kivasti säilytetty vanhaa. Yhdellä seinustalla on esimerkiksi härän juottoastia. Sulhanen totesikin, että se voisi olla hänen paikkansa juhlan ajan.

 

Hinta oli tosiaan täällä jo aiemmin mainittu 1200€ ja tiloissa saa olla klo 1.00 asti. Jos haluaa olla klo 2.00 asti hinnaksi tulisi 1300€. Olisihan se ollut mukavampi päästä halvemmalla, mutta tuo vaikutti ainoalta varteenotettavalta vaihtoehdolta Salon alueella. Ja pitopalvelu on tuolla "pakko" ottaa Salon Seurahuoneelta. Olisi jostain varmasti löytyny halvempi pitopalvelukin, mutta toisaalta uskon, että tuolta saa todella maittavaa ruokaa. Nyt ei tarvitse ainakaan stressata, minkä pitopalvelun ottaa kun se tuli tuossa "samalla".

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Salon seurahuoneella on niin hyvää ja laadukasta ruokaa ettet varmasti tule pettymään :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli todella onnistuneet häät hotelli Strandvikissa Kemiönsaarella pari viikkoa sitten. Paikan pitäjät olivat kyllä vähän erikoista sakkia. Esimerkiksi he ilmoittivat, että ravintolatilaan mahtuu max 90 vierasta, mutta käytännössä näin ei ollutkaan. Jouduimme vuokraamaan saunakabinetin lisätilaksi ja silti tuoleja jouduttiin lainaamaan sieltä täältä, että kaikille saatiin istumapaikka. Yhdelle pöydälle laitettiin terassikalusteet!!!

 

Mielikuvissani kaikilla olisi ollut suht samanlaiset tyylikkäät tuolit, mutta sillisalaatiksi meni. Minusta he heittivät tuon luvun 90 vain päästään ja kokeilivat sitten käytännön tilanteessa, miten käy. Emme myöskään saaneet tietoa pöytäjärjestyksestä etukäteen, koska he eivät tienneet, miten pöydät mahtuvat saliin. Jouduimme tekemään istumajärjestyksen viimeisenä iltana LONKALTA.

 

Eli tällaiset miinuspuolet. Toisaalta paikka on upean kaunis, piha-alue on ihana häihin (lapset mahtuivat leikkimään nurmikolle) ja alkumaljakin kilisteltiin pihalla upeissa maisemissa. Sisältä rakennuksen värimaailma ja tunnelma sopii loistavasti häihin. Jos haluaa tanssihäät, vieraita pitää olla hyvin vähän, että tilaa riittää ohjelmalle. Meillä oli vain 2 pakollista valssia, johon osallistui vain hääpari vanhempineen.

 

Pitopalvelun hoiti Ruukin Krouvi Mathildedalista. SUOSITTELEN! Heillä oli homma takuuvarmasti hallussa. Tarjoilijat olivat aurinkoisia ja osaavia. He pystyivät tarjoilemaan meidän hankkimaamme alkoholia. Ruoka oli loistavaa ja sitä jäi ylimääräistä vaikka kuinka paljon. Hinta oli edullinen. Kakku oli myös Ruukin Krouvin tekemä ja se oli hyvää! Kaiken kaikkiaan Ruukin Krouvi teki elämästäni hääviikolla hyvin helppoa ja suosittelen heitä lämpimästi!!!

 

Kun välillä vaivuin epätoivoon Strandvikin kanssa, Ruukin Krouvi piteli pakettia kasassa. Onneksi he olivat hoitamassa pitopalvelun!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

kiitos Marula monista vinkeistäsi :) Meillä on hääpaikka hakusessa ensi kesälle ja Salon seutu ei olisi ollenkaan pöllömpi vaihtoehto, jos vaan vielä tilaa löytyy koska nyt "vasta" paikkaa etsitään :) ollaan ite Espoosta mutta ei haluta häitä pk-seudulle ja ollaan tosi avoimia sijainnin suhteen... Niin ja onnea tuoreelle vaimolle <3

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt menee hieman aiheen vierestä, mutta missä te Salon seudulla häitä viettävät (tai viettäneet) aijotte viettää hääyönne?

Meillä on häät Pukkilan kartanon juhlatiloissa ja ajattelimme, että hääyön viettäisimme Mathildedalin Ruukin Majatalossa, onko kenelläkään kokemuksia?

Muokattu: , käyttäjä: WeddingBell

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Etsin hääjuhlapaikaksi puistoa tai puutarhaa Salon seudulta. Onko sellaisista tietoa tai kokemusta, entä ehdotuksia?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ystäväni häät pidettiin tänä kesänä Villa Wolaxissa ja juhlien jatkot olivat rantasaunalla! Rantasaunajatkot oli kyllä hauska ajatus! Saunan edustalla oli ulkoporeallas ja uimaan pääsi halutessa myös mereen. Paikka oli kaunis kartanorakennus meren rannalla! Vieraita juhlissa oli n. 90 henkeä, joista osa mahtui sisälle kartanoon ja osa ruokaili terassilla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ollaan ensi kesänä menossa naimisiin ja olen ihastunut Somerniemellä sijaitsevaan Hiidenlinnaan. On vähän enemmän matkaa Salosta, mut ei kuitenkaan ihan mahdottomasti. Vaikutti myös ihan ok hintaiseltakin. Onko kellään kokemuksia kyseisestä paikasta?

http://www.hiidenlinna.com/

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ai niin, Duuli - Kokemusta ei ole, mutta tässä kun itsekin olen etsinyt sopivaa juhlapaikkaa niin Perniössä Kalliolaakson linnassa vaikuttaa olevan puutarhamainen ympäristö  :) Tässä ketjussa on aiemmin ollut siitä paikasta juttua.

http://www.kalliolaaksonlinna.com/

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tämä alue kiinnostaa, joten onko viimeaikaisia kokemuksia Perniön/Mathildedalin/Särkisalon alueilta. Erityisesti kiinnostavat Mathideldalin kohteet, Villa Meri Särkisalossa ja Kalliolaakson linna.

Tietoa olisi kiva saada häiden vierasmäärästä (ja miten olette mahtuneet), yleisesti järjestelyiden onnistumisesta, koristeluista (mitä on mahdollisesti valmiina, kun haluttaisiin päästä mahd. helpolla), saako viedä omat alkoholijuomat ja kuinka myöhään saa juhlia. Lisäksi kiinnostaa, mihin olette majoittuneet (sekä hääpari että vieraat). Oletuksena meillä olisi, että vieraat tulevat lähes kokonaisuudessaan muualta päin Suomea ja tarvitsevat majoituksen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Juhlapaikan metsästys taitaa olla ajankohtainen keväällä ja muutamia paikkoja mietiskelty ja nimenomaan tunnelmaltaan maalaisromanttisia. Pukkilan kartanossa olen yhdet häät juhlinut ja miehen ystäväpiirissä ovat useat parit valinneet juuri tämän juhlapaikakseen. Tämän takia Pukkilan kartano on itselle ehdoton ei, joten hyvät vaihtoehdot kutistuivat samantien yhdellä. Haukkalan juhlatilat vaikuttavat parhaimmilta so far, ratkaisevaksi tekijäksi nousee kuinka hyvin ruokailu voidaan järjestää 60-70 henkilölle Päärakennuksessa. Lisäksi vihkiminen on vielä arvoitus toteutetaanko juhlapaikalla vai kirkossa. Tähänkin vaikuttaa kuinka juhlatila taipuisi tilan muuntamiseen vihkimisen jälkeen tanssitilaksi. Monta asiaa siis pohdinnan alla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään