Morsmaikku-06

Uunisaari (Helsinki)

41 viestiä aiheessa

Meilläkin on paikka varattu alustavasti ensi vuoden elokuulle. Saaren epäsiisteys todellakin harmittaa todella paljon, koska muuten se on paikkana todella ainutlaatuinen. Hintataso on muita vastaavia lähialueen saaria paljon huokeampi, eikä esim. myyntitakuuta ole jos tosiaan ruokailijamäärä täyttyy. Toivoisin itsekin täältä enemmän mielipiteitä sekä vieraana olleilta, että hääpariltakin. Meille on varattu ravintolasali ja vieraita olisi n. 70 - 80. Tiukkaa tulee, mikäli sää on huono ja juhlia ei voi "pidentää" terassille. Toistaiseksi koristelut ovat olleet aika aneemisen näköisiä siellä juhlineilla. Onko muuten kellään olleet pöydät eri järjestyksessä kuin tuossa ravintolan omasuosimassa kalanruodossa?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tietääkö kukaan kuuluvatko äänet ravintolan puolelta cafen puolelle tai toisin päin? Harkitsemme tuon ravintolapuolen varaamista. Häiritsevätkö "toiset" juhlavieraat, jos käynnissä on samaan aikaan kahdet häät?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei, olen itsekin pohtinut samaa asiaa eli kuuluuko äänet puolelta toiselle jos molemmilla puolilla soittaa bändi? Harkitsemme tosiaan häiden järjestämistä Uunisaaressa kesällä 2013. Haluaisin myös kuulla kokemuksia Grillimenuun kuuluvasta suklaakakusta eli soveltuuko se hääkakuksi ja maistuiko hyvältä? En ole kovin innostunut muusta heidän tarjoamastaan hääkakkuvalikoimasta. Mielellään kuulisin tietysti muitakin tuoreita kokemuksia paikasta. Olen miettinyt, että jääköhän tanssilattialle ja bändille tarpeeksi tilaa jos on n. 100 vierasta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Haluaisin vinkata kaikille että koko saari ei ole ravintolan aluetta vaan esim. ranta on kaupungin aluetta. Tämä tarkoittaa sitä että jos haluaa jossain säästää niin rantaan voi kikkailla omia juomia. Tosin jos ei varaa koko ravintolaa, voi tämä olla vähän riskaabelia. Lukollinen laatikko vaan rantaan :)

Toinen mainittavan arvoinen asia on se, että tulevana kesänä uusi lauttayrittäjä ajaa ainoastaan kaksi kertaa tunnissa lautalla yli. Muulloin ajaa jos sattuu olemaan paikalla! Vartin yli ja varttia vaille tasan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on ensi kuussa häät Uunisaaren ravintolasalissa. Voin tulla sen jälkeen kertomaan kokemuksistani.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on ensi kuussa häät Uunisaaren ravintolasalissa. Voin tulla sen jälkeen kertomaan kokemuksistani.

Kiitos paljon jo etukäteen! Varasimme uunisaaren hääpaikaksi kesäksi 2013.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No nyt on sitten hääjuhlat juhlittu Uunisaaren ravintolasalissa. Meitä oli yhteensä noin 90 ja tila oli mielestäni tälle porukalle todella sopivan kokoinen. Välillä käytiin jäähdyttelemässä ulkona, mutta varsinaisesti juhlia ei voitu jatkaa sinne, koska toukokuinen tuuli oli vielä melkoisen pureva. Ruoka (saaristolaisbuffet, pääruokana lohi) oli erinomaista ja vieraat kehuivat sitä kovasti. Henkilökunta oli todella mukavaa ja joustavaa, kaikki asiat sujuivat hyvin niin ennen tilaisuutta kuin sen aikanakin. Vaikka lautalla on nyt vakiovuorot (varttia vaille ja varttia yli), he kuljettivat meitä ja vieraitamme + esiintyjiä joustavasti sen mukaan milloin kenelläkin oli tarve kulkea, joten tosiasiassa nuo vakiovuorot eivät ainakaan meidän tapauksessamme mitenkään häirinneet eikä kukaan joutunut odottelemaan. Vihaisia hanhia ei näkynyt ja hanhen kakkaakin oli ympäristössä aika vähän tähän aikaan vuodesta eli kunhan vähän katsoi, mihin astuu, saattoi morsiuspuvussakin kiipeillä kallioilla valokuvien ottamista varten. Cafen puolella ei ollut mitään tilaisuutta yhtä aikaa, joten vessat olivat kokonaan meidän seurueemme käytössä ja lapset saattoivat välillä purkaa energiaansa jouksentelemalla cafen puolella. Bestman myös täytti lapsille ilmapalloja cafen puolella, joten saimme välillä vapaasti levittäytyä sinnekin. Ulkona olevassa saunassa sen sijaan oli yhtä aikaa joku naisten illanvietto ja he pulahtelivat välillä uimaan ulkopaljuun, jonne näkyi hyvin suoraan ravintolasalista ainakin joistain pöydistä. Tämä ei kuitenkaan ainakaan meitä mitenkään häirinnyt, jotkut miesvieraistamme saattoivat jopa olla tyytyväisiäkin näkymiin : )

Kaiken kaikkiaan täytyy sanoa, että kaikki meni paremmin kuin edes osasimme odottaa ja voin lämpimästi suositella Ravintola Uunisaarta juhlapaikaksi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä voin myös kertoa kokemuksia. Meillä oli viime lauantaina hääjuhlat Uunisaaressa ja nimenomaan ravintolan puolella. Ruokana oli grillibuffet jota vieraat kehuivat todella paljon. Kaikki sujui täysin mutkattomasti ja juuri niin kuin halusin. Hanhista ei ollut mitään vaivaa, siellä ne poikastensa kanssa tepastelivat, eivät olleet äksyjä :) Lauttahan kulkee häävieraita varten nonstopina, eli varttia vaille ja varttia yli- ei koske häävieraita. Ai niin, minun helmoihin tai laahuksiin ei hanhen kakkaa tullut, vaikka hanhia oli ja taapersin niiden joukossa helmoineni :) Cafen puolella oli toiset häät, muttei sieltä puolen mitään ääniä tullut! Tosin meillä oli sinne puolelle vievä ovi osittain kiinni.. (tai sitten meillä oli vaan paremmat vehkeet peittämään heidän äänensä ;) ) Meillä ei ollut grillimenuun kuuluva kakku, vaan tilasin etukäteen "amerikkalaistyylisen" lime-passion kakun heidän yhteistyökumppaniltaan ja se oli aivan mahtava, kaikki kehuivat! Terassihan on osittain "teltoilla" katettu ja vaikka meilläkin ukkonen paukahti, ei se haitannut mitään! Cafen puolella olijoita säälin, sillä heillä ei ollut katettua ulkotilaa joten sateen tultua, saivat kastua jos kävivät tupakalla.. Koristelut sitten, perusjututhan (valkoiset liinat ja servetit) tulevat talon puolesta.. Me veimme organza-kangasta ja tuikkuja (eri värisiä) joilla saatiin kaikki yhtenäistymään omiin väreihimme (valk, musta, viinin.punan). Piha oli ihan siisti ja uudet tuolitkin olivat tulleet :D Lasku tipahti eilen juhlista postilaatikkoon ja kaikki oli niin kuin piti. Henkilömäärittäin kaikki laskutettu, kaikista oli tarkka luku, ei arvioita. En voi kuin kehua paikkaa ja samoin tekivät vieraamme. Viimeiset lahjat haimme maanantaina, samoin kun vahvistimet ym mitä siellä oli (kirjekuoret tosin otimme jo lauantaina mukaan, heh).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Äh. Pyyh.

Muokattu: , käyttäjä: Payla

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko uusia kokemuksia paikasta kellään?

Oltiin 8.9.2012 omissa häissä. Meillä oli itse suunniteltu menu ja se oli aivan taivaallinen! Henkilökunta hoiti asiansa todella huomaamattomasti ja hyvin. Ei valittamista. Myynti siellä ei ehkä ole kaikista paras, mutta itse paikan päällä oleva henkilöstö kyllä! Suosittelen, jos ei ole rahasta kiinni, sillä ihan halpahan paikka ei ole.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse olen kerrana ollut tuolla saunomassa, ja pieni terassi on todella lähellä pääovea. Viereisen saunan miesporukka meni myös uimaan, pyyhkeet päällä kävelivät isojen lasi-ikkunoiden ohi. Mietin vain, että häiritsiköhän se juhlakansaa..?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse olen kerrana ollut tuolla saunomassa, ja pieni terassi on todella lähellä pääovea. Viereisen saunan miesporukka meni myös uimaan, pyyhkeet päällä kävelivät isojen lasi-ikkunoiden ohi. Mietin vain, että häiritsiköhän se juhlakansaa..?

Ei se meitä ainakaan häirinnyt. Kerran yksi saunoja eksyi tiloihimme, mutta onneksi sen kaveri noukki sen äkkiä. Itse en tätä edes huomannut. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Uunisaari valikoitui hääpaikaksemme onnettoman sattuman vuoksi (toinen juhlapaikka perui puoli vuotta ennen häitä), ja onneksemme Uunisaari oli vapaana. Lopulta siirsimme myös vihkimisen Uunisaaren kalliolle, paikka on aivan uskomattoman kaunis! Häämme onnistuivat yli odotusten, ja paljosta on kiittäminen Uunisaaren keittiötä ja henkilökuntaa. Keittiö oli valmis mukautumaan toivomaamme karibialaiseen pääruokaan ja hieman erikoiseen jälkiruokaan, ja kaikki oli todella hyvää, maut olivat kohdillaan! Vieraamme kommentoivat ruuasta, että kaikessa oli pientä ekstraa, että mikään ei ollut "tavallista". Henkilökunta voitti vielä ruuankin ammattitaidossaan, pyhälauantaina töissä ollut henkilökunta oli kohteliasta, tehokasta ja näkymätöntä (hyvällä tavalla!). Kaikki sujui täysin huomaamattomasti ja vaivattomasti, ja vieraammekin kiittelivät vielä jälkikäteen henkilökunnan toimintaa.

 

Sivuhuomautuksena, emme alun perin pitäneet Uunisaarta edes varsinaisena vaihtoehtona ravintolan A-oikeuksien vuoksi (ei saa viedä omia juomia), mutta viime tinkaan ajoittuneen etsintämme vuoksi ei vaihtoehtoja paljoakaan ollut. Itse asiassa vajaan 100 hengen alkukuohuva, kolme viinikaatoa, snapsi alkuruualle ja avec jälkiruualle maksoivat lopulta saman verran kuin toisen paikan henkilökunta (henkilökunnasta ei veloitettu ekstraa Uunisaaressa), joten A-oikeudet eivät itse asiassa olleetkaan huono vaihtoehto. Oli ihanaa tulla valmiiseen saliin juhlimaan kaiken ollessa valmiina ja lähteä ja jättää kaikki siivoaminen ym. jälkeensä.

 

Suosittelen lämpimästi Uunisaarta häiden, ja miksei muidenkin juhlien järjestämiseen!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli häät Uunisaaressa tänä kesänä. Paikka on todella kaunis ja ruoka hyvää, mutta muuten ei voi kyllä suositella oikein mitenkään.

Myyntiedustaja oli ystävällinen siihen saakka, kunnes kieltäydyimme viinipaketista ja kerroimme, että haluamme alkoholittomat häät. Tämän jälkeen kommunikaatio oli hyvin töykeää, viesteihin vastattiin parilla sanalla ja kaikki pienimmätkin asiat yritettiin kieltää. (Ymmärrän kyllä, että ravintola saa tuloja juomien katteista, mutta juomia on muunkinlaisia, kuin alkoholillisia!)

Yhtäkkiä yritettiinkin ujuttaa mukaan lauttamaksuja vaikka varausta tehdessä niiden kerrottiin kuuluvan hintaan. (Perääntyi kyllä, kun sanoimme, ettei tämä ollut osa sopimusta.) Vaikka sivuilla kerrotaan että tila on käytettävissä klo 24 saakka, niin meille ilmoitettiin että jos alkoholia ei tarjoilla, niin juhlien täytyy loppua jo klo 20-21. (Olisimme voineet ottaa esim. iltapalaa vieraille, mutta kuinkas noihin aikaraameihin sellaisen mahduttaa?)

Aiemmin meille kerrottiin, että 4 h etukäteen saa tulla koristelemaan, mutta kaksi päivää ennen häitä yritettiinkin taivutella siihen, ettei koristelemaan kannata tulla 45 minuuttia aiemmin (vaikka vieraat tulevat saareen 30 minuuttia aiemmin!)

Samanlaista töykeyttä ja vedätyksen makua en ole eläessäni vielä kohdannut.

Ravintolan henkilökunta oli hyvin mukavaa, avuliasta ja ystävällistä, mutta noin 30 henkilön juhlissakin ruuat menivät jatkuvasti sekaisin. Hirvittää ajatella, jos joukossa olisi ollut hengenvaarallisesti allergisia vieraita. Onneksi ei nyt ollut.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään