Kirkkonummi ja lähialueet


Aroha

Recommended Posts

  • 5 months later...
  • Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

No niin, häät on nyt vietetty Kirkkonummen Ljunghedassa ja voin kyllä lämpimästi suositella paikkaa! Itse kierrettiin alunperin kaikki Espoon ja Kirkkonummen nuorisoseurantalot ja voiton vei Ljungheda kauniin ulkonäkönsä, käytännöllisyytensä ja sijaintinsa vuoksi. Meillä vieraita oli n. 110 ja hyvin mahtuivat sisään, vaikka itseäni aluksi hirvittikin. Muutama paikkapöydissä oli tyhjinä, joten hiukan lisääkin olisi mahtunut. Ylimääräistä tilaa ei saliin kuitenkaan juuri jäänyt. Koristeluilla paikasta tuli aivan upea, kuulemma maalaisromanttinen ja uloskäynnit, vessat ja keittiö toimivat hyvin.

Link to comment
Share on other sites

Hei, kissamorsian! Meillä vietetään häitä Ljunghedassa 2.8. Millaiset kylmäsäilytystilat siellä on ? Pitopalvelu hoitaa kyllä sapuskapuolen, mutta juomien säilytys on vielä kysymysmerkkinä. Se keittiön pikku jääkaappi ei taida ihan riittää janojuomien viilentämiseen/säilytykseen...?

Onko muita hyviä vinkkejä? Miten koristelitte?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Vietimme häitä 24.5. Siuntiossa Artallin tilausravintolassa. SUOSITTELEN! (noin vartin ajomatka Siuntion kirkolta) Meitä oli 60 henkeä ja tila oli juuri sopiva. Siellä saa juhlia vaikka läpi yön (tosin musiikki pitää hiljentää klo 24, koska järven rannalla eikä heillä kunnon äänieristystä).

Erityisesti jos haluat pitää ruokahäät, kannattaa harkita paikkaa. Juhlapaikkaan saa tuoda omat juomat, joten siinä säästää mukavasti. Tila on rakennettu vanhaan latoon. Alakerta on tehty moderniksi (mutta säilytetty latotunnelma) ruokailutilaksi ja yläkerta on tehty vanhanajan latotanssipaikaksi.

Vietimme aivan mahtavat häät ja kaikilta tuli jälkeenpäin todella paljon kiitosta niin ruoasta kuin juhlapaikasta.

Meni melkein mainonnan puolelle, mutta haluan suositella paikkaa koska saimme niin mahtavan kokemuksen.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Meilläkin oli häät Artallissa 2.8.2008 ja suosittelen lämpimästi. Aivan mahtava paikka, super hyvää ruokaa(ja paljon) ja varsinkin kokki/omistaja Roope on omaa luokkaansa. Kaikki 70 vierastamme kehuivat kilpaa.

Kaikki sujui mahtavasti ja joustavasti. Kaikki pienimmätkin toiveet otettiin huomioon ja yritettiin totetuttaa. Omistaja jopa korjasi tunnetun Helsinkiläisen hääkakkuvalmistajan tekemät mokat.

Itse ei tarvinnut tehdä oikeastaan mitään. Omat kortisteet vain vietiin ja haettiin. Kaikki muu siis hoitui talon puolesta.

Link to comment
Share on other sites

Hei, kävimme tänään katsomassa Furuhediä ja vahvasti kallistumassa tämän juhlapaikan puoleen. Osaisiko siellä juhlineet sanoa, että mille vierasmäärälle toimii parhaiten? Entä mahtuuko tanssimaan?

Vierasmäärään en valitettavasti osaa sanoa tarkkaan, kun olen ollut siellä vaan keikalla, mutta siellähän on hyvät tilat esim. noutopöydälle, iso näyttämö, minne mahtuu hyvin bändi ja roudauskin helppoa sieltä takaovesta.

Autoille on hyvin tilaa pihassa ja on rauhallinen paikka ja vallankin, jos teität vihitään Haapajärvellä, niin tuohonhan on ihan lyhyt matkakin kirkosta

Tanssitilan riittävyys riippuu sitten siitä tietysti, että kuinka paljon on vieraita. Muistelisin, että viimeksi kun olen siellä ollut, niin vieraita olisi ollut n. 60-70 ja silloin ainakin tanssimaan mahtuivat oikein hyvin.

Heidän ilmoittama määrä on siis 150 henkeä ja 100 istumapaikkaa. Mitä sitten lie tarkoittaa tuo 150 :P

terkuin laulaja Kirkkonummelta

Link to comment
Share on other sites

Kertokaa lisää Artallista hääjuhlapaikkana! Olemme vahvasti miettineet sitä hääjuhapaikaksemme. Miten sinne mahtui 70 ihmistä istumaan? Meillä n 75 vierasta tulossa.

Suosittelen ehdottomasti.

Nettisivuilla olet varmasti vieraillutkin ja kannattaa käydä paikan päällä katsomassa. Ihana paikka järven rannalla.

Alas mahtuu 54 henkeä ja ylös taisi mahtua 80. Myös terassille saa pöytiä, jos sää sallii. Meillä vieraita oli siis 70; alhalla 52(kaksi vauvaa) ja loput oli yläkerrassa. Meille ei ollut onglema, että osa vieraista istui eri paikassa. Pöydät voi järjestää mielen mukaan ja tanssille ja bändille oma paikka ylisillä. Ja ei tarvitse istua sillit suolassa.

Meillä oli oma pöytä takan edessä ja se toimi myös hyvin. Meillä pöydät siten, että alhaalla 6 x 8hh ja 1 x 4(hääparin pöytä). Hääkakku tuotiin leikkaamisen ajaksi meidän pöydän viereen, jotta kaikki näkisivät. Tämän jälkeen se vietiin buffetpöytään.

Bändi saa soittaa klo 24 asti. Jos haluat kurkata meidän menua, niin löytyy tuolta ruoka-osiosta.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Joku mainitsi aikaisemmin täällä että Hvittorpissa ei saa tanssia kuin häävalssin ja alkoholia ei saa nauttia.

Onko joku ollut häissä Hvittorpissa, että pitääkö tämä tieto paikkaansa??

Kuulostaa jotenkin oudolta.

Olen varannut alustavasti sen jo, ja ensiviikolla menossa katsomaan.

Todella positiivinen juttu siellä oli se että hotelliyö maksaa oliko se n14€&henkilö.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 year later...

Onko kellään tietoa, millaisia ulkotiloja näissä tiloissa on?

Olisi tarkoituksena järjestää ruoka grilauksen merkeissä, joten ulkotilaa pitäisi myös olla :) Ja juhlia omien juomien voimin aamuun asti.

Suosituksia paikoista?

Link to comment
Share on other sites

Minuakin kiinnostaisi tuo Kirkkonummen kesäsiirtola :)

Mahtuuko sinne yli 50 hlö juhlimaan, vaikka yöpymistilaa onkin max. 50:lle? Millainen piha, pystyykö sitä käyttämään hyödyksi? Pöytiä? Tuoleja? Todella huonosti löytyi tietoa netistä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Nostetaanpas tämä nyt ylemmäksi, kun on alkanut kiinnostamaan kirkkonummen paikat juhlina.

Laittelin tuonne villa hvittorpiin tarjouspyynnön ja pata kukkoon olisi hyvä soittaa joku päivä (s-postia en löytänyt). Harmittaa kun monessa paikassa tuo pitopalvelu tulee talon puolesta. Tiedän pari hyvää paikkaa mistä saisi hyvän ja edullisen pitopalvelun (30€/hlö). Artralli vaikutti ihanalta paikalta mutta jos menuut alkavat 60€/hlö niin auts. Sitten kun monessa talon pitopalveluilla on se ettei saa tuoda omaa hääkakkua. Ja anteeksi vaan.. en halua mitään peruskakkua. Tuntuu että välillä iskee epätoivo =)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 8 months later...

Meillä oli häät Siuntion Borgvikin nuorisoseurantalossa, ja voin kyllä suositella. Paikalla on surkeat nettisivut, mutta ei kannata ottaa sitä pois laskuista sen takia. Ympäristö oli kaunis ja rauhallinen, ympärillä metsää ja kauempana näkyy järvi. Länsiväylältä paikalle ajaa vain viisi minuuttia, eikä Helsinkiläisilläkään ollut ongelmia löytää sinne.

Hinta ei päätä huimannut, ja paikalla oli melko kattava astiasto ja teollinen astianpesukone. Vahtimestari oli mukava ja joustava. Esim. kun vuokra-aika oli perjantaista sunnuntaihin, saimme tulla perjantaina jo hyvissä ajoin koristelemaan. Ainut mikä puuttui oli äänentoisto, mutta toimme oman. Meillä oli noin 60 vierasta, mutta enemmän olisi mahtunut vaikka kuinka hyvin. (Meillä lähti kutsu melkein 80:lle.)

http://www.siuntio.fi/default.asp?kieli=246&id_sivu=526&alasivu=526 löytyy alas rullaamalla Borgvik. Siellä on linkki heidän (ruotsinkielisille) sivuilleen, mutta hintatieto taitaa olla vanhentunut. Vahtimestari puhuu kuitenkin hyvin suomea.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 5 weeks later...

Moikka, apua tarvittais nyt eli ehdotuksi otetaan vastaan juhlapaikoista kirkkonummella/siuntiosta lähinnä!

Paikan pitäisi vetää ihan max 100 henkeä, saa viedä

Omat juomat, paikka olisi kaunis ulkoa ja sisältä! Parasta jos olisi jossain kauniilla paikalla myös missä saisi hyviä kuvia otettua. Artalli on ollut yksi ehdokas mutta he eivät järjestä enää häitä ja myös wohlsgårdilta olen pyytänyt tarjpusta mutta saakohan sinne viedä omia juomia? Kiitoksia kaikille vastauksista jo etukäteen

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...