Jump to content
Naimisiin.info

Kirkkonummi ja lähialueet


Aroha

Recommended Posts

Oletko Laulaja ollut koskaan Furuhedissa keikalla? Jos, niin millainen se mielestäsi oli? Siellähän pääsee myös ulkokautta lavalle ja pois. Mietin tässä voimmeko jotenkin järjestelyillä helpottaa bändin elämää siellä.  :)

Heippa!

En kyllä valitettavasti ole ollut tuolla keikalla  ::)

joten en osaa tässä asiassa auttaa

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Osaako joku kertoa mulle kokemuksia Övidsborgista???

se on meille alustavasti varattu, mennään kyllä keskiviikkona katsomaan, mutta olisi kiva kuulla teidän mielipiteitä!!

meillä tilanne on ollu melkeen epätoivoinen.. (kaikista kymmenestä-vähintään-paikasta toi oli ensimmäinen joka ei ollut joku kiinni tai varattu!

onhan toi aikas kaukana vihkikirkosta joka on espoon vanha kirkko.. mutta minkäs teet jossei lähempää löydy  ???

Link to comment
Share on other sites

onko kenelläkään kokemuksia nuuksion ulkoilumajasta? me varattiin se 31.7.2004, mutta olisi kiva kuulla siellä juhlineiden kokemuksista. kierreltiin tosi paljon pääkaupunkiseudun (hesa, vantaa, espoo ym.) yli 100hengen juhlapaikkoja ja loppusuoralla olivat nuuksion maja ja rauhalan/primulan pitokartano.

Link to comment
Share on other sites

Meille on varattu alustavasti Rigårdsnäs Porkkalanniemestä. Vanha seurojen talo ja erillinen tanssipaviljonki meren rannassa. Todella ihana paikka mutta ainoana miinuksena on ulkovessat... Tosin tarkoituksena on järjestää mahdollisimman rennot häät, joten eiköhän "maalaisromantiikkakin" siihen sovi.

Mielelläni lukisin myös muiden kokemuksia, mikäli paikalla olette juhlineet

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Pidimme oman vastaanottomme Vikingaborgissa, Saariston ystävät muistaakseni vuokraa paikkaa Suvisaaristossa. Skärgårdens vänner.. (kai)

Vieraita oli jotain 50 eli pienet häät :)

Paikka oli meren äärellä ja vasta rakennettu joten oli ihan IHANA.

Kaikki vieraat saatiin samaan tilaan joten ei tarvinnut istua muissa huoneissa ja tarjoilu oli erikseen pikkuhuoneessa...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Meillä on ensi kesänä häät kirkkonummen kirkossa ja jatkot sitten bygdebossa. Netissä oleva kuva näytti minusta ihan joltain teollisuusladolta mutta olikin livenä tosi kiva paikka! Astiat löytyy ja keittiö oli toimiva. Hintakaan ei päätä huimaa, 120€ ja sinne saa jo torstaina mennä laittaa ja sunnuntaina joskus päivällä olla siivottu! Siellä on myös pihakalusteita joten jos sää sallii voi uloskin laittaa terassin!  :)

Link to comment
Share on other sites

Heippa helmi05!

Meillä on tuo sama yhdistelmä, tosin elokuun lämpimillä (toivottavasti...) ilmoilla. Furuhediin viedään oma pitopalvelu, alkoholia voi tarjoilla niin paljon kuin pää kestää ja kynttilöitäkin saa polttaa!! Haapajärven kirkossa on penkkien päihin kynttilänpitimet, eivät olleet mun makuun mutta saattavat näyttää kivoilta talvella. Menkäähän sinne vaikka joulukirkkoon ja testatkaa lämpötila.

Link to comment
Share on other sites

Kiitos Laulaja ja Aroha! Koita Laulaja käyttää mielikuvitusta ja katsoa kirkkoa sillä silmällä;) Tsekkaisitko myös portaat, ovatko ihan mahdottomat;) Jännityksellä odotan vastauksia. Tietysti olemme jossain vaiheessa ennen varausta menossa katsomaan paikkaa, mutta utelias kun olen...... ;D ;D

Link to comment
Share on other sites

Etukäteen tiedän jo sanoa, että portaat ovat sellaiset vanhat kiviportaat ja talvella liukkaat, eli varovainen pitää olla, koska ne ovat sellaiset epätasaiset.

Sen kun tietää, niin on paljon helpompaa olla varovainen  ;) Yritän pitää mielessä sen, että noteeraan tuon lämpötilan. Vaikka kai sen huomaa, jos laulaa kylmästä kankeana  ;D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

No niin....nyt on jouluaaton laulut laulettu  :-X

Haapajärven kirkko oli kaunis, kun siellä oli joulukuusi ja kynttilät paloivat penkkien päissä.

Jouluaaton keli oli aivan surkea. Tieltä ei päässyt lainkaan kääntymään Kirkkonummelta tultaessa, kun tuo "kirkkotie" oli niin peilikirkas ja jäinen. Piti mennä vähän ohi ja tulla Veikkolasta päin, että sai vauhtia.

Kirkon piha oli myös aivan kuin luistinrata. Aivan hirveän liukas.

En mennyt pääportaita pitkin, vaan sieltä sakastin puolelta, mutta ainakin ne portaat olivat aika liukkaat, tosin hiekoitetut.

Kirkossa on penkkien alla lämmittimet, joten kyllä siellä tarkenee takit päällä istua.

Itse en tietenkään voinut olla päällysvaatteet päällä, kun esiinnyin ja minä kyllä palelin aivan hirveästi pikkukengissäni ja mekossani. Istuin siellä urkujen lähellä (nehän ovat siinä ristikäytävän päässä) ja siihen ainakin veti ikkunasta aivan hirveästi, hrrrrrrrrrr :o

Positiivista oli se, että nyt heillä oli siellä äänentoistolaitteet, joita ei ole ennen ollut. Laulukin kuului vähän paremmin, kuin aikaisemmin.

Kirkkohan on todella kaunis ja tunnelmallinen, mutta ainakin jouluyönä oli aika kylmä.

Link to comment
Share on other sites

Kiitos paljon laulaja infosta, nämä mainitsemasi asiat ovat kyllä totta! En sitten tiedä, onko "ongelma" lähes joka kirkossa, siis kylmyys talvisin, ja onkohan se hassua/tyhmää, jos vieraat joutuvat olemaan päällystakit päällä..? Tuo on kyllä huono jos ei pääse perille asti kelien takia. Pitää varmaan olla itse hiekoittamassa ennen vihkimisen alkua;)

Link to comment
Share on other sites

Me päästiin jouluaattona klo.15 perille vallan mainiosti Kirkkonummen suunnasta, silloin tosin ei vielä ollut alkanut sataa (vettä). Lumella oli hyvä ajella ja kävellä, portaatkin selvisin kunnialla :). Täytyy kyllä harjoitella ennen häitä sitä laskeutumista... Koko paikka oli aivan täynnä autoja ja kirkossakin oli hyvin lämmin kun  istumapaikat loppuivat kesken... Häissä on varmaan hiukan vähemmän väkeä joten takit saattaa joutua pitämään päällä, mutta ei se minun mielestäni haittaisi ollenkaan.

Link to comment
Share on other sites

Me päästiin jouluaattona klo.15 perille vallan mainiosti Kirkkonummen suunnasta, silloin tosin ei vielä ollut alkanut sataa (vettä).

Silloin illalla yhdeksän aikaan, kun me sinne aattona mentiin, satoi juuri vettä ja tie oli kirkolta aivan sairaan liukas Haapajärvelle asti. Ihan pääkallokeli  :o

Saattaa olla, että siellä penkeissä tarkenee paremmin, mutta kun minä olin siellä pikkukengissäni ja mekossani lähellä urkuja ikkunan vieressä, niin kyllä vilu tuli hrrrrr ::)

Link to comment
Share on other sites

KIitos vinkeistä ;)

Mutta: Nupuri ja Laaksolahti liian kaukana.

           Lagstad 3 salia ( ei hyvä)

           Hvittorp ei ota vastaan varauksia ( omistajan vaihdos) ja

           ymmärtääkseni ei saa tuoda omaa pitopalv./juomia.

eli kriteerit:

- 100 hlö

- 1 sali + bufeelle tila

- mahd. lähellä siuntio K.nummi

- lapsille oma tila ( ois +)

Link to comment
Share on other sites

Laulaja: Meidät Vihitään Siuntion Kirkossa, Jatkoille olisi tarkoitus mennä Helsinkiin...mutta juhlapaikka uupuu ( tai on meillä alustavasti varattu Borgvik, mutta tuntuu aikas pieneltä 100 hlö:lle  :o

Mitenkäs olisi sitten Runhälla Kirkkonummella?

Keittiö, bufetti, sali (150 henkilöä, 110 istumapaikkaa)

Medvastintie 6

02420 Jorvas

Tilavaraukset arkisin puh. (09) 297 0510

Tai Övidsborg

Keittiö, bufetti, sali (200 henkilöä, 140 istumapaikkaa)

Övidsborgintie 24

02550 Evitskog

Tilavaraukset Anita Jokinen puh. (09) 256 3684

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...