Jump to content
Naimisiin.info

Soukan venekerhon paviljonki (Espoo)


Aniliini

Recommended Posts

Päädyimme valitsemaan Salmisaareen ensi keväänä valmistuvan Salmi-Salin, joka on Annin Juhlapalvelun oma juhlatila :) Soukka olisikin loppupeleissä ollut liian pieni paikka meille kun sinne mahtuu 90 ihmistä ja me kutsutaan ainakin 100-120.

Kannattaa kysyä sieltä Soukasta että milloin ottavat 2011 varauksia, koska silloin kun soitin olin vasta bongannut sen netistä eikä siellä ainakaan lukenut asiasta mitään.. En ole paikan päällä käynyt mutta tosiaan upealta näyttää ainakin kuvissa!

Onnea hääjärjestelyihin! :give_rose:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Olisiko kenellakaan kertoa kokemuksia Soukan venekerhon palviljongista?

Meille paikka on varattuna haille kesalla 2010 ja olisin erittain iloinen jos jollakin olisi kertoa kokemuksia paikasta ja onko mitaan erityista huomioitavaa.

Jouduimme varaamaan paikan kaymatta paikanpaalla, silla asumme varausaikaan ulkomailla.

Link to comment
Share on other sites

Hei!

Kävimme tänään tutustumassa paikkaan ja varasimme sen 10.-12.9.2010. Paikka oli mielestämme upea ja samaan aikaan raikkaan avara mutta mukavan kodikas. Vieraita häihimme tulee 50-60 ja paikkaa esitelleen naisen mielestä se on ihanteellinen vierasmäärä heidän tiloihin. Mielestämme paikka on erittäin edullinen verrattuna moneen muuhun paikkaan sillä Paviljonki on meille varattu pe viim. klo. 18 (luultavasti jo klo. 12) - su klo. 12. Juhlapaikalla saa olla vaikka koko yön jos haluaa ja meille oli tärkeää, että voimme juhlia samassa paikassa koko yön eikä tarvitse vaihtaa paikkaa jatkoja varten. Tuonne saa/pitää siis myös tuoda omat ruoat ja juomat joka oli toinen tärkeä seikka meille.

Paikka oli tänään hyvällä säällä erittäin kaunis; ympäröivä meri ja ohilipuvat purjeveneet. Mietimme, että järjestämme ehkä myös vihkitoimituksen siellä paikan päällä sillä avomieheni ei kuuu kirkkoon. Voin yrittää laittaa kuvia myöhemmin jos joku haluaa, napsin niitä tänään.

Link to comment
Share on other sites

He ottavat varauksia vastaan toukokuun ensimmaisena arkipaivana aina seuraavalle vuodelle. Saimme varattua paikan kesakuulle 2010, hintaan 888€ viikonloppu sisaltaen saunatilan vuokran. Itse emme ole viela paikanpaalle paasseet, koska asumme ulkomailla, mutta uskalsimme varata tilan siita huolimatta silla paikka nayttaa&kuulostaa todella hyvalta.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Oma 1-vuotishääpäivä on tänä viikonloppuna, joten tulenpa sen kunniaksi hehkuttamaan Suokan venekerhoa :)

Eli meidän häitä vietettiin siellä vuosi sitten, ja paikka on IHANA! meillä oli vieraita n. 70 joka oli juuri sopiva määrä siihen tilaan. Sää oli loistava, joten näkymät merelle olivat kauniit ja ihmiset viihtyivät hyvin myös ulkona. Mitään juhlien loppumisaikaa ei ole, eli juhlia saa niin pitkään kuin haluaa (vuokra-aika on pe-su klo 12).

Meillä oli pitopalveluna Hupli, johon olimme erittäin tyytyväisiä. Bändinä oli Soupe nelihenkisenä. Todella hyvä valinta ja tuo 4 henkeä oli sopiva koko tilaa ajatellen.

Muokattu: , käyttäjä: heinikki
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

En ole vielä käynyt paviljongin sisällä, mutta ulkoa päin vaikuttaa upealta! Meidän vierasmäärämme (noin 60 hlöä) vaikuttaa kyllä mahtuvan paikkaan hyvin, mutta millaista ohjelmaa te siellä juhlineet olette järjestäneet? Lähinnä tarkoitan, että millaista ohjelmaa siellä mahtuu viettämään. Mitään tuolileikkejä ei ole suunnitelmissakaan, mutta mites esimerkiksi kakun leikkaus, mahtuuko koko vierasmäärä seuraamaan sitä jne?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Meille on paviljonki varattu ensi kesälle. Kävimme menneenä kesänä katsomassa ja kuvaamassa paikkaa sisältä. Tila on todella valoisa ja tilavan tuntuinen. Meillä vierasmäärä on n. 60, joka tuntuu kaikin puolin sopivalta ko. tilaan. Meillä on siis koko talo varattu pe-su ja hinta on 888€. Otimme myös siivouksen venekerholta ja se kustantaa muistaakseni n.170€. Kannattaa käydä katsomassa paviljonkia paikanpäällä. Minulle sanottiin venekerholta, että pitävät avoimia ovia vuoden ympäri tiistai-iltaisin klo 19.

Olisiko kellään kokemuksia paikasta menneeltä kesältä? :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Soukan venekerho, klobben on yksi ja sama paikka

Kuvia paikasta löytyy mm

www.soukanvenekerho.fi

Ilmakuvia helikopetri perspektiivistä löytyy eniron karttapalvelusta www.eniro.fi

Laita osoitteksi "soukalahdentie 15, espoo"

Vasemman alalaidan nuolilla saat muutettua kuvaus suuntaa.Eniron sivuilta löytyy mös muut pk-seudun juhlapaikat jos vain tiedät osoitteen

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

No niin, nyt on sitten käyty ensimmäisen kerran katsastamassa jo varattu juhlapaikka.

Tila oli hieman luultua pienempi, mutta ihan sopiva meidän vierasmäärällemme (70henkeä).

Tilat olivat hyvät ja hyvässä kunnossa.

Astiasto löytyy, ja kylmä säilytystilaa on riittävästi.

Olin enemmän kuin tyytyväinen paikkaan ja venekerhon sihteeri oli todella mukava.

Yksi huoli vähemmän mielessä :)

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Tämä alkoi nyt kiinnostaa toden teolla. Ei vaan taida ensi kesäksi olla vapaana :( No, häät sitten siirtyvät syksyyn tai toukokuulle jos se siitä on kiinni. Harmi kun tuonne ei voi soittaa keskiviikkoisin.

Lisäys: Oli varattu koko ensi kesäksi (siis viikonloput).

Muokattu: , käyttäjä: Bride11
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Hei, olisiko kenelläkään tuoreita juhlakokemuksia Soukan venekerholta? Olemme suunnitelleet sinne häitä, mutta viereiselle uimarannalle kesäiltaisin kokoontuva paikallinen nuoriso arveluttaa. Eli onko kukaan kokenut sitä häiritseväksi?

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
Guest Syyshäät 2011

Meillä oli häät viime vuonna Soukan venekerholla. Pakko myöntää, olin pettynyt, vaikka paikka on aivan ihana...

Saavuimme juhlapaikalle edellisenä iltana kuten oli sovittu ja halusimme aloittaa pöytien järjestelyn ja muut valmistelut. Juhlapaikassa oli kuitenkin ennen meitä ollut jonkun firman juhlat ja siellä oli sikailtu edellisenä iltana oikein urakalla. Viina haisi tosi vahvasti, joka paikassa oli aivan valtavasti pulloja ja muuta roskaa, kaikki paikat oli likaa täynnä ja paikan sihteeri oli aivan hädässä ja nolona meitä vastassa. Vihdoin ja viimein saimme jonkun firman yhteyshenkilön paikalle kamalassa krapulassa ja hän rupesi järjestelemään heidän tavaroitaan pois paikalta.

Järjestelyaikaa meidän osalta tuhlaantui useita tunteja, autoimme jopa siivouksessa vaikka tämä ei ollut tarkoitus ja meille tuli kiire saada kaikki valmiiksi. Hermot oli todella kireällä jokaisella.

Tämä ei ollut kovin mukava kokemus kun muutenkin ennen häitä on stressiä. Paikka on ihana, mutta kun näin missä kunnossa se oli ennen meidän häitä (aivan kuin joku lähiökapakka), teki mieli kääntyä, perua varaus ja hankkia äkkiä joku muu puhdas ja siisti paikka. Harmi, että näin kivassa paikassa kävi näin iso moka. Jos joku on varannut tuon itselleen, kannattaa tarkistaa, ettei siellä vaan ole mitään dokausjuhlia juuri ennen teidän häitä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Voi harmi nim.syyshäät2011, miten huono tuuri teille kävi.. :girl_impossible:

Muuten olit tyytyväinen? Missä teillä oli seremonia?

Meillä on suunnitelmissa häät vuoden 2013 elokuuhun... (?) Ja tarkoitus olisi ensin päivästä kutsua sukulaiset ja sitten illasta tuttavat ja kaverit yms..

Häiritsikö teitä paikallinen nuoriso?

Kiitän jo etukäteen, jos jaksat vastata :jere:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Todella harmillinen kokemus tuo edellä kerrottu, mutta voinee valitettavasti tapahtua melkein missä vain. Meillä oli häät Klobbenilla elokuussa 2010, ja tykkäsimme paikasta todella paljon. Kuin myös vieraamme, joita olikin melkein 70. Illalla mahduimme hyvin tanssahtelemaankin pienen bändin tahdissa, kun ensin siirrettiin muutamia pöytiä pois tieltä. Onneksi sää mahdollisti myös ulkona oleilun - sateella olisi voinut moni asia olla toisin.

Vaikka paikalta löytyykin jonkinlainen astiasto, olimme erittäin tyytyväisiä siihen, että käytimme pitopalvelun astioita. Etenkin kun veivät likaiset astiat mennessään pois, eikä niiden kanssa tarvinnut pienehkössä keittiössä kolistella.

Vinkkinä vihkipaikkaa miettiville: Suvisaaristossa on viehättävä, pieni Matasaaren kappeli. Sieltä pääsee halutessaan vaikka venekyydillä Klobbenille. :)

Ainakaan meitä ei rannalla viihtyvä nuoriso häirinnyt millään lailla, vaikka itsekin sitä hieman etukäteen jännitin.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest Syyshäät 2011

Muuten olin suht tyytyväinen, mutta kuten sanottu, paikka ei ollut siisteimmillään. Meillä oli vihkiseremonia juhlapaikalla ulkona. Onneksi ehdimme itse siivota pihalta kaiken roskan (tupakantumpit ja kaljapullot) pois edellisenä iltana, koska muuten ne olisivat jääneet "koristamaan" seremoniaa. Huh...

Paikallinen nuoriso ei häirinnyt kertakaikkiaan ollenkaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Me ollaan mietitty meidän toukokuisiin häihin juhlapaikaksi Soukan venekerhoa, mutta ei olla vielä päästy paikan päälle sitä katsomaan. Täällä on kerrottu, että tila olisi sopiva n. 60-70 vieraalle, mutta olisiko sinne ihan mahdoton mahduttaa meidän 80 vierasta? Nettisivuillahan lukee, että 90 mahtuu, mutta tuleeko sitten hirveän ahdasta? Minkälaiset eteistilat venekerholla on ja saako esim. lahjapöytää tai photoboothia mihinkään muualle kuin isoon saliin? Meille ei näillä näkymin ole tulossa bändiä, mutta dj tulee ja olishan se kiva jos mahtuisi vähän tanssimaankin :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Heippa,

Meillä oli viime kesänä häät Soukan venekerholla. Meillä oli 65 vierasta ja oli sopiva sille määrälle, ei ollut missään vaiheessa ahdasta. 90 vierasta ei minun mielestäni sinne kyllä mahdu eli 80 on kyllä maksimi. Parhaiten mahtuu 60-70 vierasta. Meillä oli bändi siellä keittiön viereisessä nurkkauksessa ja mahtui hyvin tanssimaan siihen eteen. Poistettiin muistaaksi pari pöytää edestä, ennen bändin aloitusta, mutta siinä vaiheessa ei pöytiä enää tarvittukkaan :) Eteistilat ovat pienet, meillä oli siellä lahjapöytä. Vieraskirja, jota varten otettiin myös kuvat vieraista instant kameralla oli sitten siellä ison salin reunamilla keittiön vieressä ja ihmiset kävivät mieluiten kuvauttamassa itseään ulkosalla vieraskirjakuvaa varten. Oli kyllä aivan ihana paikka ja suosittelen sitä lämpimästi <3 Myös venekerhon sihteeri on erittäin mukava ja esittelee mielellään tiloja ja vastailee kysymyksiin.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Meillä oli viikko sitten häät Soukan venekerholla. Paikka oli sopiva juuri tuolle 60 henkilölle, mutta isompaa porukkaa ei tilaan kannata mielestäni suunnitella. Ruokailun ym. pöydissä istumisen ajan oli tiivis tunnelma! 

 

Meillä ei 4 hlö:n bändi mahtunut varusteineen tilaan, joten setti typistyi akustisemmaksi menoksi kahden bändiläisen voimin. Onneksi tämä selvisi jo häitä edeltävänä päivänä ja pojat hoitivat homman kotiin "pienestä" yllätyksestä huolimatta :)  Bändiä varten jouduttiin siirtämään buffetpöydät ja yksi 8 hlön vieraspöytä. Keittiön viereinen nurkkaus ei ole ihan ideaali soittotila! 

 

Oltiin vuokrattu tila pe-su, mutta nykyään tilaa esitellään myös perjantaisin ja tilassa kävi katselijoita meidän valmistellessa sitä. Järjestelyt sujuivat muuten hyvin, mutta jälkipyykkinä terassilta oli kadonnut tuoli ja kukkaistutuksia myllätty!! Ulkotiloihinhan on ihan vapaapääsy joten tilassa juhliville vinkiksi että kannattaa ottaa kuvat juhlapaikasta ennen koristelua sekä siivouksen jälkeen mikäli siivoatte itse! Meiltä ei todellakaan ole kukaan lähtenyt juhlista kulahtanut terassituoli kainalossa tai tuhonnut kukkia, joten ihan periaatteesta on tosi inhottavaa jos saadaan asiasta nyt syyt ja maksut niskoillemme! 

 

Jos jollain muulla Soukan venekerholla juhlineella on tullut ongelmia / häiriöitä ulkopuolisista alueella liikkuneista niin kuulisin mielelläni! 

Muokattu: , käyttäjä: Rattus
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Hei,

 

Mukava lukea positiivisia kokemuksia Soukan venekerhosta hääpaikkana! Meillä on paikka varattuna ensi vuodeksi. Minua kiinnostaisi, miten olette järjestäneet pöydät erityisesti jos vieraita on ollut 70. Olemme kutusmassa noin 70 ihmistä ja olen pähkäillyt, laittaako pöydät pitkittäin vain poikittain. Jos pöydät ovat olleet neljässä pitkässä "jonossa" (suunta terassilta keittiöön), niin onko niiden välissä mahtunut kulkemaan?

 

Kiinnostaa myös kaikenlaiset kuvat kattauksesta ja käytännön järjestelyistä :)

Muokattu: , käyttäjä: Opus
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...