Jump to content
Naimisiin.info

Porvoon seutu


Guest :Ddino

Recommended Posts

Voin todella lämpimästi suositella Kiialan kartanon juhlasalia hääviettopaikkana! Aivan todella kaunis sali, pihalla vieraat viihtyivät hyvin ja kauniit kuvat saatiin otettua, ruoka ja palvelu oli loistavaa, juomat ostettiin itse Tallinnasta ja tarjoilijat hoitivat niiden esillepanon. Matka oli sopivan lyhyt keskustasta, tosin meillä suuri osa tuli Espoosta, joten meillä oli bussikyyti tarjolla. Pienemmässä huoneessa oli näppärästi seisova pöytä, baari illalla ja bändi + tanssit. Aikaa oli perjantaina laitella ja sunnuntaina siivota ja hinta oli oikein kohtuullinen ainakin Espooseen verrattuna :) Ei pahaa sanottavaa mistään!

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
  • Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Heippa, Nostaisin vähän tuota Juhlahelmeä, sillä olemme itse viettämässä siellä häitämme helmikuussa 2011. Olisikohan ketään joka olisi siellä jo juhlat viettänyt? Paikka sinänsä on kaunis ja henkilökunta vaikuttaa todella mukavalta, meitä vaan mietityttää tanssitila kun haluamme bändin häihimme.... Vieraita on noin 80, joten siinä mielessä pitäisi olla tilaa, mutta jos joku haluaisi jakaa kokemuksiaan esim. Pöytäjärjestyksestä ja miten se kannattaa toteuttaa, niin olisin kovasti kiitollinen :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Olisiko kenelläkään tuoreita kokemuksia Levinin Kellarista?

Kävimme siellä paikan päällä katsomassa, aivan unelmapaikka! :-XMUTTA henkilökunnan mukaan 80hlöä on aivan maksimi mitä sinne mahtuu, enkä itse oikein voi uskoa, että siellä niinkään moni mahtuu mukavasti juhlimaan. Tarkoituksenamme on kutsua 80 vierasta ja hieman epäilyttää kuinka tiiviiksi tunnelma käy... Onko kenellekään kokemuksia Levinin Kellarin sapuskoista? Tässä ketjussa aiemmin kehuttiin ruokia kohtuuhintaisiksi, mutta saamani tarjous vaikutti melko kalliilta.

Link to comment
Share on other sites

Olisiko kenelläkään tuoreita kokemuksia Levinin Kellarista?

Kävimme siellä paikan päällä katsomassa, aivan unelmapaikka! :-XMUTTA henkilökunnan mukaan 80hlöä on aivan maksimi mitä sinne mahtuu, enkä itse oikein voi uskoa, että siellä niinkään moni mahtuu mukavasti juhlimaan. Tarkoituksenamme on kutsua 80 vierasta ja hieman epäilyttää kuinka tiiviiksi tunnelma käy... Onko kenellekään kokemuksia Levinin Kellarin sapuskoista? Tässä ketjussa aiemmin kehuttiin ruokia kohtuuhintaisiksi, mutta saamani tarjous vaikutti melko kalliilta.

Olin kesällä häissä Levinin kellarissa, ja siellä vieraita oli ainakin tuo 80 henkeä. Tila toimi mielestäni jotenkuten, mutta omasta mielestäni siellä oli kyllä liikaa porukkaa. Tällöin sinne mahtui vain kaksi piiiitkää pöytää vierekkäin. Bändi mahtui hyvin sisäänkäynnin puoleiseen tilaan seinän viereen, ja siihen jäi ihan hyvin vielä tanssitilaakin. Mutta ahdasta kyllä oli kun istui pöydissä, ja siinähän sitä yleensä istutaan koko juhlan ajan. Ruokailu sujui hieman hapuillen, sillä siinä oli vain yksi "kaista" käytössä, joten jonoja syntyi ja pahinta oli että porukka joutui jonottamaan ruokaa näiden kahden pitkän pöydän välissä eli ihmisten selkien takana.

Eli jos itse järkkäisin häitä, niin kutsuisin ehdottomasti esim. 60 henkeä, jotta pöytien väliin jäisi hieman enemmän tilaa. Olen ollut kyseisessä tilassa myös 60-vuotisjuhlissa, joissa oli vain n. 25 henkeä, ja silloin tila toimi mielestäni paljon paremmin kuin isommissa häissä. Mutta sinne siis kyllä mahtuu tuo 80 ihan hyvin, jos on valmis hyväksymään sen tosiasian että silloin tilaan ei paljon muuta mahdukaan kuin ne pitkät pöydät ja bändi + tanssitila. Jos teillä on kesähäät, niin ulkona sijaitseva terassi tuo lisätilaa, mutta talvella en kyllä kutsuisi sinne ihan noin suurta porukkaa. Tunnelmaltaan Levinin kellari on kyllä aivan ihana!

Ruoka ei mielestäni ole ollut kovin kummoista kummallakaan kerralla. Ihan hyvää perusruokaa, mutta ei mitään älyttömiä gourmet-elämyksiä. Eli riippuu pitkälti siitä, mistä itse pitää. Hinta on kai ollut jossain 25-35 euron hujakoilla, joka on kyllä todella edullista verrattuna moneen muuhun paikkaan.

Link to comment
Share on other sites

Iso kiitos Diora vastauksestasi! Missä teidän häitä juhlitaan?

Häidemme ajankohta on siis lokakuun 1., joten tunnelmaltaan Levinin Kellari olisi täydellinen syyshäihin. Kakkosvaihtoehtoehtomme on Palokunnantalo, mutta en oikein saa itseäni lämpeämään sille. Onhan se asteen verran viihtyisämpi kuin muut jumppasalimaiset tilat, korkeat huoneet ja vaaleat seinät ovat komeat ja juhlavat, mutta eivät lämpimät tai intiimit. Palokunnantaloa ei taida millään koristelulla saada tummasävyiseksi ja tunnelmalliseksi syyshääpaikaksi.

Vieraslistassa pientä karsintaa suorittamalla listaamme silti jää 80 vierasta - Levinin Kellari tulisi siis olemaan aivan tukossa. Palokunnantaloon saisi kaikki pakolliset ja ylimääräisiäkin mahtumaan mukavasti. Vaikeeta! :girl_cray:

Muokattu: , käyttäjä: vahvero
Link to comment
Share on other sites

Päätös on kyllä varmasti vaikea! Nyt kun muistelen tarkemmin, niin muistaakseni noissa häissä oli kyllä reilusti enemmän kuin tuo 80 henkeä, oiskohan ollut lähemmäs 90 tai jopa ylikin. Joten saattaa olla, että siellä oli kuitenkin enemmän kuin mitä teille olisi tulossa. Toisaalta silloin oli kesä, ja teillähän ei tulisi olemaan sitten niitä ulkotiloja käytössä.

Kannattaa kuitenkin varmaan loppupeleissä kuunnella sitä omaa fiilistä - jos palokunnantalo ei tunnu omalta, niin sitten voi olla tosi kökköä valita se ja odottaa omia häitä ja samalla miettiä, että tulikohan nyt varattua oikea paikka. Ja sitten on tietty se puoli, että jos kutsutte 80 henkeä niin kaikki tuskin pääsevät paikalle. Noh, tuskinpa sillä n. viiden hengen erolla sitten kuitenkaan on niin iso merkitys, mutta kuitenkin. Ja täytyy kans sanoa, että mun mielestä se oli todellakin ihana juhlapaikka, todella tunnelmallinen ja ihmisillä oli hauskaa. Eli vaikka teki suht tiukkaa niin tunnelma oli kuitenkin katossa. En muista vieraan näkökulmasta sillä tavoin sitä väkimäärää kironneeni, se vain jäi mieleen sen takia kun itsekin suunnittelin häitäni silloin (ja toki suunnittelen yhä :)). Eli teidän kannattaa nyt miettiä, että otatteko juhlapaikan josta ette niin paljon pidä mutta jossa olisi enemmän tilaa ympärillä, vaiko paikan joka on mielestänne ihana mutta olette valmiit hyväksymään sen tosiasian, että siellä pitää vähän väistellä vastaantulijaa ja ruokajonot saattavat hieman haitata näkyvyyttä. Tosin tähän väliin täytyy vielä sanoa että kyseisissä häissä tuota ruokailupuolta ei oltu organisoitu mitenkään erityisemmin, ja monet pöytäkunnat lähtivät samaan aikaan hakemaan ruokaa. Eli jos teillä on seremoniamestari käytössä niin hänhän voi kätevästi sitten pyytää aina yhtä pöytää (tai osaa) kerrallaan hakemaan ruokaa, ettei niitä hurjia jonoja syntyisi. Ja lopulta, niitä vieraitahan kaikkoaa illan mittaan joten tilat väljenevät. :)

Meillä on siis luvassa kartanohäät ensi elokuussa, juhlitaan eräässä kartanoravintolassa Porvoon ulkopuolella. Sielläkin on ollut hieman ongelmallista noiden tilojen kanssa kun siellä on kaksi erillistä salia, joista onneksi on (osittainen näköyhteys) toisiinsa. Se oli kyllä tosi iso juttu mulle, sillä olin aina halunnut yhtenäisen salin. Tein kuitenkin sitten kompromissin sillä paikka on muuten niin ihana. Ja ei kyllä kaduta yhtään! Minä ja sulhanen saatiin molemmat tosi hyvät vibat kyseisestä paikasta, eikä mikään muu paikka yltänyt samoihin fiiliksiin, vaikka käytiin katsomassa monia paikkoja jossa olisi ollut yksi iso sali. Joten kai se on aina niin, että kaikkea ei voi saada, mutta omaan fiilikseen täytyy luottaa :).

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Aiomme pitää häät kesällä 2012, mutta juhlapaikka mietityttää täälläkin. Vieraita on tulossa alustavasti n. 100, joista suuri osa kavereitamme. Haluaisimmekin tarjota vieraille juomaa omaan piikkiimme, tuntuisi jotenkin tökeröltä laittaa vieraat itse maksamaan ravintolahinnat lasillisistaan. Tuntuu vain, ettei Porvoon seudulta tahdo löytyä tunnelmallista ja tilavaa juhlapaikkaa, johon omat juomat saisi viedä. Meille on tulossa myös bilebändi, joten riittävästi tanssitilaa olisi hyvä olla.

Paikkoina minua miellyttäisi lähinnä Kiialan juhlatila, Villa Haikko tai Tanssisaari. Kokemuksia näistä paikoista? Itselläni on kokemusta ainoastaan tuosta Kiialasta, joka oli varsin kaunis hääpaikka. Miinusta siitä, että hellepäivänä n.80 hengen häissä vierailla hiki virtasi, kun vanhassa rakennuksessa nyt ei mitään ilmastointeja ole. Myöskin tanssitila oli turhan pieni, mutta tämäkin ongelma ratkaistiin siirtämällä bändi pihalle.

Olisi kiva saada jo jotain päätöksiä tehdyksi, että pääsisi varailemaan!

Link to comment
Share on other sites

Paikkoina minua miellyttäisi lähinnä Kiialan juhlatila, Villa Haikko tai Tanssisaari. Kokemuksia näistä paikoista?

Kiialan kartanossa olen ollut yksissä kesähäissä - kieltämättä hiki virtasi ja tunnelma oli tiivis, mutta tilanne olisi niillä helteillä ollut varmasti sama paikassa kuin paikassa. Tanssisaaren olisimme itse valinneet hääpaikaksi, jos olisimme päätyneet järjestämään kesähäät. Tanssisaareenhan hääpari voi saapua veneellä, hyvällä ilmalla vieraiden on ihana olla ulkona merimaisemissa ja porukkaa mahtuu paljon. Tanssisaari taitaa myös kustannuksiltaan olla edullisin luettelemistasi paikoista.

Link to comment
Share on other sites

Hei!

Olen itsekkin etsimässä juhlapaikkaa kesähäitä varten vuodelle 2012. Harkinnassa on ollut tanssisaari (yhteydenpito ei ole ollut helppoa. Ensi viikolla menemme siis katsomaan palokunnantaloa ja juhlahelmeä. Kirkkoon nähden molemmat paikat ovat loistavia, mutta lapsivieraita ajatellen hmm,ei niin mukavia. Vai osaako joku kertoa, että onko kyseisissä paikoissa piha-aluetta jonne voi vaikka lapset pistää temmeltämään?

Vai onko alueella jotain muita mukavia esim. nuoriseurataloja?

Link to comment
Share on other sites

Kuinka ajoissa juhlapaikka pitää varata? Vielä elättelen toiveita ensi vuoden kesästä hääajankohtana, mutta pelottaa, että myöhässä ollaan auttamatta :(

Ainakin Palokunnantalo ja Tanssisaari ovat ensi kesälle täyteen buukattuja (tilanne muutamaa kuukautta takaperin), mutta kyllähän sitä luulisi että jossain juhlapaikoissa on vielä tilaa. Kannattaa varmaan tehdä soittelukierros kaikki mahdolliset paikat läpi.

Link to comment
Share on other sites

Meillä on häät huhtikuussa Kiialan kartanon juhlasalissa. Ihastuttiin paikkaan heti. Vieraita on tulossa n. 70-80, joten pitäisi mahtua ihan hyvin. Tanssitilahan ei kyllä kovin iso ole. Vihkimispaikka tuottaa myös vähän päänvaivaa. Säätä uhmaten meinaamme järjestää vihkimisen ulkona tai mahdollisesti siinä katetulla terassilla. Onneksi on siviilivihkiminen, niin seremonia ei kauaa kestä :)

Minkälaista ruokaa olette saaneet Kiialan juhlissa? Menut kuulostavat hyviltä, mutta vähän jännittää, kun ei ole niitä itse maistellut. Hyvä ruoka on kuitenkin tärkeä osa juhlien onnistumista.

Link to comment
Share on other sites

Kiitos Kiialan ruokakommenteista. Kuulosti hyvältä.

Onko kenelläkään tietoa mitä kaikkea Cabriolen catering-palvelut sisältävät? Käsittääkseni tarjoilusta, serveteistä ja pöytäliinoista pitää maksaa erikseen. Hoitavatko he kukat yms koristelut? Entäs jälkisiivous?

Cabriolen sivujen mukaan:

"Mikäli tilaisuutenne on Café Cabriolen juhlahuoneistossa, kuuluu hintoihin tarjoilutyö, astiat, kangasservetit, liinat sekä tilavuokra. Tilassa on A-oikeudet.

Mikäli tilaisuutenne on Kiialassa vanhan viinatehtaan tiloissa (Galleria tai Holvikellari) kuuluu hintoihin tarjoilutyö, astiat, kangasservetit, liinat. Tilavuokraa veloitamme 170 € Holvikellarista sekä 250 € Galleriasta. Tilassa on A-oikeudet

Mikäli tilaisuutenne on Kiialan kartanorakennuksessa veloitammetarjoilutyöstä 24,90 € / tunti / tarjoilija, pöytäliinat 6,50 €, kangasservetit 1,00 €, pöytäkoristeet sopimuksen mukaisesti.

Tilavuokra:

1.5. – 30.9. välisenä aikana 800 €

1.10. – 30.4. välisenä aikana 650 €

sekä tilaisuuksissa, joiden kesto on korkeintaan 4 tuntia 500 €

Tilassa ei ole anniskeluoikeuksia, joten tänne voi asiakas tuoda omat juomansa.

Mikäli tilaisuutenne on muualla on astiavuokra erillisen hinnaston mukaan, pöytäliinat 6,50 € kangasservetit 1,00 €. Tarjoilutyöstä veloitamme 24,90 € / tunti / tarjoilija. "

Meillä on siis kartanorakennuksessa juhlat ja luulen, että ainakin siellä hoitaisivat tarvittaessa koristelut ym. tuohon 24,90-tuntihintaan. Siivous mun mielestä kuului tilavuokraan.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

dansholmenissa olen käynnyt monta kertaa..jos sää sallii on tosi mukava paikka.ainut huonopuoli on hyttyset ja jos on suht vähän vieraits voi paikka tuntua vähän liian isolta..mahtuuhan sinne paviljongille melkein 500 henkeä..kuvia löytyy tanssisaari.fi:)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kesällä 2012 olisi tarkoitus n. 60-80 vieraan häitä vietellä ja Porvoo mielessä mahdollisena hääkaupunkina :) Asutaan itse muualla, mutta tunnesiteiden takia haluaisimme Porvoossa häitä viettää. Lueskelin aikaisempia keskusteluja ja mielenkiinto heräsi Palokunnantaloa kohtaan. Osaako kukaan kertoa, onko siellä mahdollista juhlia myös ulkona? :unsure: Muina vaihtoehtoina on mietitty Kiialaa, Juhlahelmeä sekä Levinin kellaria. Onkohan Levinin kellari vielä hengissä? En saa jostain syystä nettisivuja auki :unsure: Tanssitilaa pitäisi ehdottomasti löytyä eikä hintakaan saisi päätä huimata, omat juomatkin mukavaa plussaa.. Mahdoton yhtälö?? :blink::)

Link to comment
Share on other sites

Palokunnantalossa on piha, vaikkakaan ei kovin iso eikä kaunis. Vieressä menee tie, josta saattaa turisteja kurkkia, mutta on siinä olemassa aita. Juhlahelmessä ei käsittääkseni ole pihaa ollenkaan. Kiialassa sit taas on puutarhaa sitäkin enemmän, mutta siellä taas on tanssitilat olemattomat ja hintakin huimaa päätä.

Link to comment
Share on other sites

Kiialan kaikki tilat olivat jo varattuja, mutta tarjosivat Cafe Cabriolen juhlahuoneistoa. Kuvista päätellen siellä ei kyllä mahdu tanssimaan?? (eikä omat juomat mahdollisia) :unsure: Villinä korttina ajattelimme käydä katsomassa Seikkailulaaksoa! Siellä olisi tilaa, luontoa ja tanssimahdollisuus :) Käymme katsomassa myös Hamarin työväentaloa, Emäsalon Midgårdia ja Vessöön Svenskborgia Levinin kellarin, Juhlahelmen ja Palokunnantalon lisäksi. Googlemapsin avulla Palokunnantaloa "vakoilin" ja totesin pihasta samaa kuin yllä.. Noh, jospa näistä joku olisi sopiva :blush: Ainakin on erilaisia vaihtoehtoja :D Jos jollakin on minkäänlaisia kokemuksia tiloista (lisää tai tuoreempia tietoja) niin olisin todella kiitollinen! :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...