Jump to content
Naimisiin.info

Porvoon seutu


Guest :Ddino

Recommended Posts

Meillä on juhlat Prestbackassa syyskuussa. Kiva kuulla hyviä kokemuksia!  :) Emäntä oli kyllä niin vakuuttava, että olin ihan myyty heti  ;)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

[Meillä on juhlat Prestbackassa syyskuussa. Kiva kuulla hyviä kokemuksia!  :) Emäntä oli kyllä niin vakuuttava, että olin ihan myyty heti  ]

Prestabacka on kesällä varmaan loistava paikka, kun on piha-alue ja vaunuvaja käytössä. Ympäristö on varmaan hieno. Itse olin siellä talvella, jolloin tulee helposti ahdasta jos on vähänkin enemmän väkeä.

Talvella myös bändin sijoittelu oli aika vaikeeta, kun ei saliin  oikeastaan mahdu.  Meillä rumpali oli eteisessä ja muut ahtautuneena salin ovensuuhun. Kyllähän sekin toimii,  jos ei ole paljon kamaa. Mutta ei se kivaa ole, enkä oikeastaan suosittele.

Muutoin homma kyllä pelasi. Emäntä on tomeran oloinen ihminen.

Link to comment
Share on other sites

Olin viime kesänä häävieraana Kulloon Byagårdenissa. Talonpoikaisromanttinen paikka, n. 95 vierasta mahtui hyvin ja tilaa riitti. Buffetpöytä oli katettu viereiseen huoneeseen ja juhlahuone koristeltu koivuilla. Bändi soitti lavalla ja tansseja varten oli useimmat pöydät raivattu sivummalle.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 months later...

P.P.S Jos se kiinnostaa, niin pitäkää ihmeessä kiirettä - alkaa olla aika buukattua ensi vuodelle. Meillä onneksi häät "off-season", joten buukaus onnistui ongelmitta!

Kiinnostais toi paikka, mutta miten aikasin pitäis varata? Meillä häät kesällä 2006. Onko jo liian myöhästä edes unelmoida? :'( Ihan hätkähdin ku luin että jotkut joutuu varata paikan ja kirkon 2 vuotta etukäteen! :o

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Olisin kiinnostunut kuulemaan lisää Kiialan kartanosta kokemuksia omaavilta paljonko maksoi ja/tai millaista oli (ruoka, palvelu jne).

Olemme ajatelleet pitää talvihäät 2007 ja paikaksi suunnittelimme kartanon tiiliholvia. Olisi mukava saada lisätietoa ennen kuin otamme yhteyttä Cabriolen Irmeli Veittikoskeen...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 1 year later...

ite oon menossa naimisiin gammelbackan seurakuntakeskuksessa, jossa myös juhlamme pidetään. kaiken voi hoitaa ite, alkoholia ei saa olla, paitsi ehkä peräluukkutarjoilua, mutta vaksi saattaa olla paikalla.

myöhemmin kesällä, 7.7.07 oon menossa kaverin häihin prestbackaan...vai että on ahdasta siellä. heille on tulossa yli 100 vierasta, jote joutuu jakautumaan. mihinköhän pääsen istuu ku oon bestmanin (eli sen sulhon veli :)) vaimo jo siinä vaiheessa...:D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Koitetaanpas onnea, jos joku vaikka osaisi antaa vinkkejä...

Me ollaan muutettu pari vuotta sitten Porvoon lähistölle, joten oma tietämys näistä mahdollisista juhlapaikoista on aika rajallista. Netistä olen vähän koittanut näitä surffailla, mutta olisi kuitenkin kiva saada vinkkejä ja ehkä jopa kuulla ihan omakohtaisia kokemuksiakin.

Suunnitelmissa siis on viettää häät syksyllä tai talvella. Vieraita varmaankin tulisi jotakuinkin 80-100. Juhlapaikka voisi olla linjalla Porvoo-Sipoo-Mäntsälä.

Kaikki vinkit otetaan suurella kiitollisuudella vastaan  :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Moi ruru,

Meilla oli haat Levinin kellarilla muutama viikko sitten. Paikka oli tosi kauniisti koristeltu ja ruoka oli hyvaa. Meita oli paikan kokoon nahden paljon, 70, mutta toisaalta meilla oli dj eli tilaa ei siis tarvinnut jattaa orkesterille, ja hyvin mahtuivat kaikki joraamaan. Henkilokunta oli avuliasta ja joustavaa ja hinnaltaanhan paikka on mielestani edullinen. Meilla oli tarkeana kriteerina se, etta paikkaan voi (ja pitaa) tuoda omat juomat. Voin siis suositella lampimasti!

Link to comment
Share on other sites

Muistaakseni meille sanottiin etta ihan maksimi on 80 ihmista Levinin kellariin. Eihan siina sitten paljoa tanssitilaa jaa, mutta toisaalta illan edetessa porukkakin vahenee ja tilaa tulee lisaa. Samoin kesalla porukkaa varmaan kayskentelee illan mittaan jonkin verran myos ulkona, joten sekin tuo lisaa tilaa. Kannattaa varmaan kysella paikan henkilokunnalta, he osaavat sanoa paremmin.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Mekin ollaan viettämässä häitä kesäkuussa Levinin Kellarissa! Kiva kuulla että ruoka oli hyvää ja henkilökunta avuliasta. Miten te Levinin kellarissa häitä viettäneet hoiditte kukka- ja muut somistukset paikassa? Entä minkä hääkakun valitsitte? Meillä vieraita n 45 + bändi joten hyvin varmaan mahdutaan  :D

Link to comment
Share on other sites

Voisiko joku vielä kertoa tuosta Levinin kellarista, että saako sinne viedä omat ruoat? Jos ei, paljonko ruokailu siellä maksaa? :-?

Link to comment
Share on other sites

Meilla Levinin kellarin henkilokunta hoiti kukka-asettelut, me vaan kerrottiin toivevari ja he sitten hoitelivat kukkien hankinnan ja asettelut. Kylla koristelun varmaan itsekin voi tehda jos niin haluaa, mutta meille oli tarkeaa etta henkilokunta hoitaa sen kun ei itse ehditty ennen juhlaa paikalle.

Levinin kellarin nettisivuilla on esimerkkeja erilaisista menuista & niiden hinnoista, mutta menuita voi muokata oman maun mukaan ja he sitten antavat hinnan menulle. Omia ruokia ei voi tuoda, mutta Levinin ruoat ovat erittain kohtuuhintaisia ja maukkaita - meilla vieraat kehuivat ruokaa valtavasti. Me valittiin mansikkakakku haakakuksi ja se oli kylla todella hyva.

Soby, teidan kokoiselle porukalle paikka on aivan ihanteellinen, teille tulee varmasti hienot juhlat!

Link to comment
Share on other sites

Heippa!

Kiitos oikein paljon Miisukka lisätiedoista koskien kukkia. Joudumme todennäköisesti itsekin turvautumaan paikan osaamiseen koskien kukkia ja niiden asettelemista juhlapaikalla. Mutta eiköhän ne siellä Levinin kellarissa jo tässä vaiheessa osaa hoitaa hommansa oikein mainiosti kun niitä häitä on varmasti vietetty enemmän kun monta  :D Kiitos myös kakkuehdotuksesta! Ehkä mekin otettais mansikkakakku :-XHäiden teemaväreina kun on viininpunainen ja valkoinen niin sopisi hyvin teemaan!

Olivat Levinin kellarilla tosi joustavia ruuan suhteen, ja saatiin ihan itse valita mitä ruokia halutaan sekä alku-että pääruuaksi, ja hinnat ihan Ok. Helsinkiin verrattuna jopa halvat hinnat ja kun omat juotavat saa tuoda niin säästyy siinäkin pitkä penni (tai sentti nykyään)  ::).

Link to comment
Share on other sites

Levinin Kellarin koristeluun liittyvää asiaa: Kyselin hieman koristeluun liittyvää asiaa henkilökunnalta ja sain selville että käyttävät valkoisia pöytäliinoja pöytien päällä ja että pöydässä on valmiiksi viini- ja vesilasit sekä aterimet. Ruokalautaset löytyvät noutopöydästä :) Sitten heillä on pöydissä kynttiläjalat ja kukat juhlapaikalle saa tilattua suoraan heiltä kunhan tietää minkä väristä kukkaa haluaa. Normaalit kimput n. 12-15 eur. Toivottavasti on apua toisille Levinin kellarissa hääjuhlaansa viettäville pareille ;)  

Link to comment
Share on other sites

Oisko hyviä ehdotuksia 80 hlön juhlapaikaksi Porvoosta? Mieluiten pienen ajomatkan päässä kirkolta. Mietittiin itsekin ensin tuota Palokunnantaloa, mut tuli mieleen pari kysymystä.  :-/ Pääseekö sieltä jonnekin pihapiiriin ulos jos sattuu kaunis ilma olemaan (elokuussa)? Sehän on kuitenkin aikalailla ison tien varrella. Entä miten ootte lapset saanut viihtymään siellä? Onko juhla siellä kovin sisätiloihin rajoittunutta? Entä häiritseekö muiden lauantai-illan juhlinta omia juhlia?  

Toiveenamme olis, että maaseudun rauhaa ois vähän, mut ei viitsittäis kumminkaan ihan hirvittävän kauas ajeluttaa ihmisiä.  ::) Kiialan kartanoa mietittiin myös, mut ei olla siitä tultu oikein mihinkään tulokseen. Epäilyttää, että siitä tulisi liian kallis pitopalveluineen. Onko näin?  :-?

Kertokaa ihmiset ihmeessä kokemuksianne, jotta minäkin olen sitten viisaampi.  ;D

Link to comment
Share on other sites

Varmaan jossain on jo tullut selville, että itselläni ei ole kauhean laajaa tuo paikallistuntemus Porvoon seudulta noin yleensä ( :)), mutta pakko nyt on hiukan taas sotkeentua tähänkin aiheeseen...

Meillä on häät syyskuussa Kiialan kartanossa. On se hiukan arvokas tietysti mun mielestäni, mutta se nyt oli meidän mielestä kuitenkin kokonaisuutena paras vaihtoehto. Ja tietystihän se riippuu siitä, että mitä pitää kalliina  :D Ja hintaan vaikuttaa vähän kanssa se, että mitä tilaa olisi noista katsomassa. Tilavuokrat vaihtelee. Ja sitten sekin vaikuttaa, että sinne itse Kartanorakennukseen kun voi/joutuu tuomaan omat juomat kun taas sitten siellä vanhan viinatehtaan tiloissa on A-oikeudet.

Me käytiin kanssa katsomassa tuota Askolassa olevaa Prestbackaa, ja se olisi ollut sitten toinen vaihtoehto. Laskeskeltiin, että tuo Prestbacka olisi kyllä ollut hieman edullisempi vaihtoehto. Mutta siinä on sitten se, että jos ette halua kauhean kauas vieraita ajeluttaa, niin ehkä se ei sitten sovi... Sinnehän nyt kuitenkin on Porvoosta jonkin verran matkaa. Mutta maaseudun rauhaa sieltä varmaan löytyisi  :D

Link to comment
Share on other sites

Niin, mietittiin itsekin tuota Prestbackaa. Mut olin lueskelevinani täältä, et siellä ei kaikki välttämättä mahdu yhteen saliin. En haluais jakaa osaa porukkaa "peräkammariin"  :-/ En viitsis senkään varaan jättää et jos koko taivas sataa just sinä lauantaina alas ku meillä on häät ni sit porukka kärvistelee sisällä ahtaassa. Mahtuukohan 80 hlöä sinne ihan ok?

Ja sit toi Kulloon Byagård... mikäs paikka se on kun en ole kuullutkaan  :-? Eipä silti, onhan noita paikkoja paljon, joista en ole kuullut. Itsellänikin varsin huono Porvootuntemus parin täällä asutun vuoden jälkeen... että [highlight]aakoo_81[/highlight] et ole yksin  ;D  Kertokaahan te jotka tiedätte, millainen paikka on kyseessä. Meidän porukka ainakin mahtuis sinne.

Muuten voi olla, et kallistutaan Kiialan kartanon puoleen... se on niiiin kaunis paikka!!

Link to comment
Share on other sites

En ihan tarkkaan muista, että montako henkeä siihen pääsaliin mahtui siellä Prestbackassa. Meillä vieraita n. 100, ja tuosta porukasta ainakin osa olisi joutunut "sivuhuoneisiin". Ja sitä mekin vähän epäiltiin, että miten se onnistuisi sitten käytännössä. Ja sitten mietittiin kanssa sitä että kun meille nyt kuitenkin tulee tanssia + bändi, niin miten ne olisi mahtuneet sinne itse päärakennukseen. Siinä olisi tietysti ollut se "tanssiaitta", mikä oli tosi kiva, mutta entä sitten jos sitä ei esim. säiden puolesta voisi enää syyskuun lopulla käyttää...

Kiva, että en ole ainoa heikolla Porvoo-tuntemuksella varustettu morsian  :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...