Guest anlisa

Laaksolahden monitoimitalo (Espoo)

73 viestiä aiheessa

Moi!

Täällä on saanut lukea paljon hyvää Laaksolahden monitoimitalosta. Mutta, onko joku käynyt siellä takkahuoneessa joka on n. 40 hengelle? Olisin siitä kiinnostunut koska meillä tulee olemaan pienet häät enkä sen takia halua mitään jättikokoista salia  8)

Toki otan vastaa ideoita muistakin piene hään paikoista  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Laaksolahden takkahuone on kai lähinnä lasten kerhokäytössä tms. ja 'sisustus' sen mukainen. Seinillä tais olla jotain ilmoitustauluja, yhdellä seinällä on keittiön työpöytä, jolla on mikro, hella jossain välissä, keittiön kaappeja tms. Eli takkahuone ei ole ollenkaan niin siisti kuin varsinainen juhlasali. Takkahuoneeseen en myöskään laittaisi istumaan neljääkymmentä henkeä, ainakaan jos tarkoitus olisi jättää tilaa tanssimiselle/bändille/noutopöydälle jne... Meidän juhlissamme pääsalissa oli noin 70 henkeä, ja se tila riitti juuri ja juuri (kun salissa oli myös bändi ja tanssilattiaa). Jos esim. noutopöytä olisi pääsalissa, niin ehkä viitisenkymmentä istumapaikkaa saliin saisi fiksusti, eikä bändin tarttisi odotella noutopöydän poisraivaamista, vaan voisivat virittää kamansa jo ennen juhlien alkua.

Niin juu ja jos porukkaa olisi pääsalissa 40-50, saisi pöydät tosi kivasti vinoon tms. aseteltua. Tuolla 70 hengen porukalla oli pakko käyttää pitkiä pöytiä niin lähellä toisiaan kuin suinkin!

Kotisivuillamme on kuvia häistämme. Noutopöytä oli takkahuoneessa, joten ruuanhakukuvista näet edes pienen osan takkahuoneesta :)

katti

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moikka!

Onko kellään tietoa Laaksolahden monitoimitalon vuokrauksesta ensi kesälle? Kyselin asiasta keväällä ja minuun luvattiin ottaa yhteyttä, kun vuoden 2004 varaukset ovat ajankohtaisia. Mitään vain ei ole kuulunut.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Soittele ihmeessä pikaisesti Espoon kaupungille (Osmo Aro hoiti Laaksolahden varauksia pari vuotta sitten, en tiedä onko vielä sama jeppe), tuskin sieltä kukaan muistaa perääsi soitella ;) Me teimme varauksen elokuussa kesäkuun häihin, joten varauksia ensi kesälle otetaan jo ihan taatusti, suositut viikonloput saattavat olla jo menneetkin :(

katti

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse asiassa siksi kyselinkin, että onko muilla  tältä vuodelta vuokrauskokemuksia, koska kun soitin pari päivää sitten Osmo Arolle sieltä vastattiin, että he eivät hoida enää Laaksolahden monitoimitalon vuokrausta.  

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei sitten kertoneet, että KUKA tai MIKÄ sitä sitten hoitelee?! Outoa. Ei näytä Laaksolahti olevan Espoon kaupungin tilavarauspalvelussakaan...

katti

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heips!

Juuri eilen varasin Laaksolahden monitoimitalon meille 14.2.04 ja varauksia hoitaa nykyisin Lauri Gustafsson p. 040 565 7040.  Ja jos joku haluaa mennä katsomaan paikkaa, niin Laaksolahdessa päivystetään tiistaisin ja torstaisin klo 14-18 ja muuten katsomaan pääsee sopimalla Laurin kanssa.

Terveisin,

Untuvikko Nompparelli

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos tiedosta tuhannesti!

Saimme varattua haluamamme päivän :). Nyt vain jännitetään saadaanko kirkko samalle päivälle. Kävittekö muuten katsomassa tilaa sisältä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei Gina!

Hyvä että olin avuksi! Me käytiin tänään nopeesti kurkkaamassa paikkaa sisältä. Kivahan se kyllä on! Vaikka tiesinkin suurinpiirtein miltä siellä näyttää kun kuvia olen muiden kotisivuilta nähnyt. Meillä on kanssa vielä kirkko varaamatta, loppuviikkoon pitää vielä odottaa kun on pieni mahis, että saataisiin peruutuspaikka Hvittorpista....

Nompparelli

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei!

Me varasimme Laaksolahden tämän vuoden lokakuuksi ja aiomme mahduttaa noin 90 henkeä juhlasaliin+bändi+ruokailut!!! Täytyy tosin vielä mennä mittailemaan tarkemmin paikkaa.

Mielestäni ruokailun sijoittaminen sinne takkahuoneeseen ontuu, eteiset joiden läpi kuljetaan juhlasalin ja takkahuoneen väliä on ahtaat ja ruuan kanssa kulkeminen voisi olla hankalaa. Ja miten pitopalvelun väki sitten raahaa takkahuoneesta ruokaa ja astioita juhlasalin läpi keittiöön...

Katti: miten teillä pitopalvelu toimi? oliko ruoka jo valmiina takkahuoneessa kun vieraat saapuivat? ja miten tyhjien astioiden raahaaminen toimi keittiöön?

Teillä on hienot kotisivut häistänne!

Täytyy vielä miettiä miten homma hoidetaan ja keskustella pitopalvelun kanssa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Eteisistä saa hieman väljemmät, kun ottaa kaikki (helposti irtoavat ;)) ovet pois paikoiltaan ja jemmaa ne jonnekin varastoon juhlan ajaksi. Meillä ruuanhaku toimi ihan hyvin. Ihmiset haki ruokaa suunnilleen pöytä kerrallaan, joten käytävillä ei seisoskellut koko porukka koko ajan.

Meillähän ruuanhaku ei MISSÄÄN tapauksessa olisi voinut olla pääsalissa, koska meillä oli vihkiminen siellä. Muussa tapauksessa ruoka olisikin varmasti viritetty pääsaliin. Kakkuhan olikin pääsalissa. Ruoka+bändi+90 henkeä mahtuu loistavasti juhlasaliin (+mahdollisesti parvelle, jos haluaa väljempää alas), koska bändi ja ruokahan ei yleensä ole yhtä aikaa esillä, joskus bändit tulevat vasta virittelemäänkin tavaroitaan, kun ruuat on jo kerätty pois.

Etukäteen puhuimme, että pitopalvelu voisi roudata ne sapuskat keittiöstä ulkokautta, mutta kyllä ne tais täydennyksiä salin läpi viedä muistaakseni (siitähän minulla ei ole havaintoa, miten ne niitä raahasi ennen kuin tulimme paikalle). Ja ruuat oli tosiaan viritetty jo valmiiksi sinne takkahuoneeseen, koska vihkimisen aikanahan mitään ruokia ei voinut raahailla. Perunat ja lämpimät kastikkeet (jotka oli ainoat lämpimät ruuat) tytöt taisivat viedä paikoilleen sitten vasta, kun aloimme ruokailla. Tässä mielessä Huplin kylmistä ruuista koostuva menu oli helppo vaihtoehto.

Astioiden raahaamisesta ei ole havaintoa - tarkoittanet niitä tarjoiluastioita. Ilmeisestikään mistään ruokien tai astioiden raahaamisesta ei ollut ihmeemmin haittaa, kun ei asia ole jäänyt mieleeni (ehkä ne vietiin sitten sitä ulkokautta?!). Lautasten yms. raahaaminenhan oli helppoa takaisin keittiöön, koska keittiö on siinä juhlasalin nurkassa.

Kyselkää lisää tarvittaessa :)

katti

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei Nompparelli ja Gina!

Paljonko  Laaksolahden tilavuokra on?

Kiinnostuneena kyselee Typy  :)

PS. Tehdäänkös tästä nyt sitten virallinen Laaksolahti-ketju, jossa voidaan vaihtaa kokemuksia yms?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa Typy!

Minulle sanottiin sieltä Laaksolahdesta, että nykyinen hinta on 29 euroa/h, mutta siihen voi tulla pieniä muutoksia vuodenvaihteessa. Ei ilmeisesti kuitenkaan mitään radikaalia.

Jep. Olisi kiva vaihtaa kokemuksia Laaksolahden tiloihin häiden järjestelyistä, koristeluideoista yms. Siitä on varmasti hyötyä itse kullekin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän kotisivuillahan on tarinaa häistämme. Sivuille pääsee, kun klikkaa tuota talonkuvaa tuossa avattareni alla :)

Mun on pitänyt laittaa sivuillemme Laaksolahti-FAQ, mutten ole saanut aikaiseksi...ehkä tämän ketju voisi toimia innoittimena :)

katti

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuon tän tänne tarvitsevien tiedoksi:

http://www.laaksolahti.fi/monitoimitalo.htm

Talon vuokraus hoituu helpoiten käymällä itse monitoimitalolla ,

Lähdepurontie 2, 02720 Espoo (jäähallin vieressä oleva kivirakennus).

Monitoimitalolla on päivystys tiistaisin ja torstaisin klo 14 – 18. Vuokraus onnistuu myös puhelimitse puh. 8163 5001 (samaan päivystysaikaan) tai sähköpostitse osoitteella

[email protected].

 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kävimme torstaina Laaksolahdessa ja kyllä se taitaa se Meidän paikka olla. Vieraat n. 80 henkeä, bändi ja ruoat taatusti mahtuu samaan tilaan. Mukavan edullinenkin tuo on. Hiukan se nuori poika ihmetteli, kun jo kevään 2005 varauksia kyselimme =)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Laaksolahden hinnat ja hinnoitteluperusteet ovat muuttuneet vuodelle 2004.

Aiemmin tietääkseni hinta määräytyi vain sen mukaan, montako tuntia juhla kesti, koristelu ja siivousaika olivat ilmaisia.

Tänä vuonna vuokra-ajat ovat esim 5 tai 9 tunnin "paketteja". 9 tunnin hinta on 360 €. Koristelu- ja siivoustunnit maksavat 10 €/h.

Lisäksi voi tulla myös 60 € siivousmaksu, mutta siitä ei ole vielä tullut tietoa Espoon kaupungilta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Takkahuone tekee paljon lisää. Ilman takkahuonetta 9h tekee 240 euroa!

Utti

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mites tuo 9 tuntia paketti sitten tarkoittaa? Jos juhlia saa kahteen asti, niin juhltahan pitäisi sitten aloittaa vasta klo 17.00. Eli täytyykö sitten ostaa kaksi pakettia vai? Olen tuohon paikkaan vähän innostunut, sulho ei vielä ole paikkaa nähnyt mutta on varmaan eka paikka jota mennään sitten katsomaan  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse ymmärsin niin, että tuon paketin jälkeen ekstratunnit maksaa tietyn summan per tunti, sama hinta kuin valmisteluun käytetyillä tunneilla. Eli siis 10 e/ ylimääräinen tunti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Juu, näin minäkin olin sen ymmärtänyt

Utti

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Varasin juuri Laaksolahdesta 5.3.2005 ja eivät osanneet vielä sanoa vuoden 2005 hintoja mutta koko talon vuokraus tosiaan oli 360 euroa/9 h ja lisätunnit 10 euroa kappale. 26.02. ja 19.02 oli jo varattununa... tiedoksi vaan kaikille jotka havittelevat noita päiviä :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuoksutyttö, juu meille myös varattuna 21.5.2005. On kyllä ihana juhlapaikka.

Utti

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mites muut Laaksolahdessa juhlineet, saitteko juhlapaikan siistinä teille?

Me mentiin paikalle perjantaina ja ihan alkajaisiksi jouduttiin siivoamaan aika paljon. Toi oli hieman kurjaa, varsinkin kun meille oli kauheesti painotettu sitä, että lähtiessä täytyy siivota kunnolla ja sitten saadaan itse paikka ihan sotkuisena. Onneksi oltiin varattu perjantain kunnolla aikaa, eikä niin kuin ensin meinattiin että mennään sinne vasta lauantai-aamuna.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moikka kaikille! Ajattelin tulla kertomaan omat kokemukseni laaksolahti talosta. Olen ollut (ja hoidan nykyäänkin sijaisuuksia) monitoimitalossa pyörivässä iltapäiväkerhossa, joten paikka on nähty moneen otteeseen :) Vietämme miehen kanssa hääjuhlia siellä marraskuussa :-X

Varasimme ison salin käyttöömme 8:00-22:00. 9 tunnin paketti maksoi 195€ ja lisätunnit 10€. Jos pitää juhlat lauantaina, paikalle pääsee järjestelemään jo perjantaina klo 17:00 -> kun iltapäiväkerho lopettaa tiloissa. Tavaroita pääsee tuomaan jo aikaisemmin kunhan ei ole toiminnan tiellä. Meille vahtimestari Lauri lupasi varata koko viikonlopun ilman lisäkustannuksia jos ei tule varauksia sunnuntaille.

Kahvikupit ja iso keitin sieltä löytyy, mutta ruoklailu astiastoa ei löydy. Iso kylmäkaappi ja astianpesukone löytyy. Talossa on "sivuovet" (sekä isossa salissa sekä takkahuoneessa) joista on helppo roudata esim. bändi kamat sisään. Eteisessä on erillinen huone jonne voipi vieraat laittaa takit ja tumput. Yläkerran parvella on (ainakin tällähetkellä) sohvia ja tuoleja, mutta ne saa halutessaan piiloon yläkerran varastoon.

Varmasti on muutakin infoa takataskussa, mutta ei nyt vaan tule mieleen...Asustelen ihan kiven heiton päässä tuosta talosta joten voin käydä napsimassa kuvia jos joku haluaa..?  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään