Jump to content
Naimisiin.info

Kumpi oli ensin...juhlapaikka vai kirkko?


untuvikko

Recommended Posts

  • Replies 403
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

No mä varasin esin juhlapaikan ja sitten vasta kirkon. (juhlapaikan varasin jo talvella) ja kirkon nyt 1.6 ja onneksi saatiin vielä halutulle päivälle vihkiaika. Muuten meidät ois varmasti vihitty juhlapaikan pihalla. (sekin toki ois mulle käynyt) vaan onpa nyt kirkko ja jatkopaikka. :-X

Link to comment
Share on other sites

Guest Vieras_Aamu_*

Meillä oli samaan aikaan. Ajankohta löytyi sillä että ensin soitot tietyn ravintolan vapaista varausajankohdista ko. kesälauantaille ja sitten samanlainen soitto ko. kirkon vapaista ajoista ko. lauantaille ja mihin aikaan, ja sitten vielä soitto sulhaselle että tällainen on tilanne. Ja sitten uudet soitot ja varaukset. Paikat siis oli jo ennestään tutut.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Me varattiin heinäkuun alussa ensin juhlapaikka ja tästä noin viikon päästä kirkko. Jos kirkossa ei olisi ollut aikoja kyseiselle päivälle, olisimme ottaneet jonkin toisen päivän ja vaihtaneet juhlapaikan varauspäivää, siellä oli nimittäin vielä kaikki ensi kesän viikonloput vapaina. Olimme ilmeisesti hyvissä ajoin liikkeellä (häät 3.7.2010), sillä kirkkoonkaan ei vielä ollut ensi heinäkuun kesälauantaille yhtään varausta :blink: . Tätä kyllä ihmettelen, sillä kyseessä on kuitenkin varsin suuri kaupunki ja suosittu vihkikirkko. No, parempi meille kun saimme ajoissa haluamamme kirkon ja juhlapaikan, nyt ei tarvitse näistä enää stressata :girl_wink: .

Muokattu: , käyttäjä: Nozinan
Link to comment
Share on other sites

Me varasimme ensiksi kirkon, koska juhlapaikan suhteen ei ollut niin väliä. Alunperin kaavailemassani kirkossa ei ollut mahdollisuutta järjestää vihkimistä kyseiselle päivälle, joten halusin tuon asian ensiksi pois päiväjärjestyksestä. Muutenkaan häämme eivät sijoitu kiireisimpään aikaan, joten uskoinkin sopivan juhlapaikan kyllä löytyvän.

Link to comment
Share on other sites

Me varasimme ensin juhlapaikan, koska sillä oli enemmän merkitystä kuin kirkolla. Vihkimisen kun olisi voinut suorittaa missä vain, vaikka tuolla juhlapaikalla :) Olisihan se tietysti pieni pettymys ollut, jos kaikki ajat olisivat jo menneet siltä päivältä haluamastamme kirkosta, mutta sitten olisi pitänyt etsiä toinen vaihtoehto sille.

Link to comment
Share on other sites

Juhlapaikka oli ensin. Aloitimme siitä sillä halusimme juuri sen paikan häille. Ja kun Helsingissä ei voi tuomiokirkkoseurakunnan kirkkoja varata kuin "vasta" n vuotta ennen vihkimistä (siis kesälauantait). Sen jälkeen jos olisi lähtenyt etsimään juhlapaikkaa, n. vuosi ennen häitä, niin olisi joutunut varmaan tekemään paljon kompromissejä paikan suhteen. Luotin siihen että kun Helsingissä on niin monta upeaa kirkkoa niin kyllä niistä kirkoista yksi vihkiaika meillekin löytyy. Ja saatiinkin sitten myös toivomamme kirkko.

Link to comment
Share on other sites

Varasimme ensin kirkon, tai oikeastaan kappelin ja sen jälkeen alkoi juhlapaikan kuumeinen metsästys. Juhlapaikka saatiin sitten samalle päivälle kuin kappeli. Jos päivämäärää olisi pitänyt muuttaa juhlapaikan saatavuuden mukaan, ei kappeliajan vaihtamisessa olisi ollut minkäänlaista ongelmaa, koska se ei ole suosituimpia vihkipaikkoja täällä eikä heillä ole samaa "varaukset vuotta ennen" -mentaliteettia kuin kirkoilla.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...