Jump to content
Naimisiin.info

Kumpi oli ensin...juhlapaikka vai kirkko?


untuvikko

Recommended Posts

Guest VirveTuulikki

Meikäläinen soitti ensin juhlapaikkaan ja varasi sen ainoan vapaan viikonlopun elokuussa. Sen jälkeen soitin sulkille, että koittaa saada sen kirkonkin samalle päivälle....  ;)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 403
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä oli kirkko ensin varattu ja sit heti perään varasin juhlapaikan. Onneksi sain sen juhlapaikan,vain nopeat elävät.

Nyt nimittäin buukkaukset (lauantait) ulottuu ensi vuoden syksyyn asti.

Mutta kuten moni alussa totes,riippuu paljolti paikkakunnista,kui kova kysyntä juhlapaikoista on.

Mutta parempi olla ajoissa liikkeellä.

Link to comment
Share on other sites

Guest -Tikkis-

Ei kai sillä periaatteessa väliä kumman varaa ensin, - pääasia lienee, että molemmat tulee varatuksi?  :D Ja kannattaa tosissaan olla HYVISSÄ AJOIN liikenteessä, - vuosi ei monissa paikoissa ole liioiteltua lainkaan. Ja etenkin jos aikoo tanssia häävalssia kesällä, niin hihat heilumaan ja luuria käteen!!!  :) Itse varasin juhlapaikan ja kirkon viime viikolla, enkä suinkaan ollut ensimmäinen, joka liikkui varausasioilla kesän 2005 tiimoilta. Mieluummin etuajassa kuin myöhässä! Ilman ei ole hauska jäädä.  :'(

Link to comment
Share on other sites

Kirkko varattiin ensin, mutta eipä ole Porissa ollut tunkua tuohon helmikuun puoliväliin. Ei taida olla ihan yleisin hääpäivä ;) Ainakin kaikki juhlapaikat mitä kysyttiin olivat vapaana silloin, noin kymmenen kuukautta ennen juhlaa. Kesähäihin suosittelen pidempää valmisteluaikaa...

Link to comment
Share on other sites

Guest Marja_V.

Apua! Mä en edes muista enää kumpi varattiin ensin ::) Viime kesänä varailtiiin kuitenkin molemmat ja nyt on ehtinyt tapahtua jo  niin paljon, et on päässyt unohtumaan kumman varasimme ensin. Mutta pääasia, että saimme haluamamme juhlapaikan ja kirkon :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli ensin hääpaikka, koska kyseessä on erittäin suosittu juhlapaikka. Varasimme sen 1 v 3 kk ennen häitämme, ja kesälle 2003 oli enää vapaana kaksi lauantaita. Itse asiassa jouduimme siirtämään häitä viikolla, koska alkuperäinen päivämme oli jo varattu..... kirkko varattiin sitten ensimmäisenä mahdollisena päivänä eli tasan vuosi ennen hääpäivää. Saatiin haluamamme kirkko ja juuri siihen aikaan kun halusimme, kun olimme tarpeeksi ajoissa liikkeellä. Sen jälkeen emme stressanneetkaan hääjärjestelyistä muutamaan kuukauteen....  :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli ensin juhlapaikka, koska sinne mahtuu päivässä vain yksi hääpari. Sitten varattiin kirkko. Tosin juhlapaikka ja kirkko päätettiin samaan aikaan. Eli jos juhlapaikkaa tai kirkkoa ei olisi saanut, niin molemmat olisivat menneet vaihtoon.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Me varasimme ensin kirkon, sitten aloimme soittamaan juhlapaikkaa ja varaamaan, mutta hankaluuksia tuli.  Kirkon varasimme ensin 13.pvä sillä silloin aioimme mennä naimisiin, juhlapaikka oli silloin jo varattu. Joten varasimme juhlapaikan 20.pväksi ja sen jälkeen varasimme kirkon samalle päivälle.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...