Kumpi oli ensin...juhlapaikka vai kirkko?


untuvikko

Recommended Posts

  • Replies 403
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä soitetiin ensin kirkkoon ja kysyttiin vapaat ajat. Sitten soiteltiin juhlapaikkoihin ja kun löytyi samana päivän vapaana oleva, tehtiin alustavat varaukset sekä kirkkoon että juhlapaikkaan. Sen jälkeen katsastettiin vielä muitakin kirkkoja ja juhlapaikkoja, ennen kuin vahvistettiin varaukset siihen alkuperäisen kirkkoon ja juhlapaikkaan.  ;D

Link to comment
Share on other sites

Juhlapaikka oli ensin, koska se piti varata n. 2 vuotta ennen häitä.

Kirkon pystyi varaamaan vasta n. 14 kk ennen h-hetkeä, koska seurakunnassa on se käytäntö. Kirkko ei ollut niin tärkeä, koska vihkimisen olisi voinut toteuttaa hienosti myös juhlapaikalla, eikä papin saaminen sinne olisi ollut mikään ongelma.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä sama eli juhlapaikka varattiin ensin ja hyvä niin, koska melkein kaikki viikonloput oli jo buukattu kesälle 2006 ja sitten varattiin kirkko, josta hyvin löytyi vielä tilaa. Onneksi ottivat varauksen :), koska kaikkiin kirkkoihin ei 1 1/2 vuotta aiemmin voi vielä varausta tehdä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mulla on jo pitkään ollut selvillä minkä juhlapaikan haluan häilleni. Saman, missä on omat vanhemmat juhlineet häitänsä. Ja sattumalta myös sulhon vanhemmat on juhlineet häitään samassa paikassa.

Eli kun oltiin hääpäivä päätetty, ni seuraavana aamuna soittelin juhlapaikkaan ja onneksi paikka oli vielä vapaana. Taisin varata sen maaliskuussa (05) ja häät tanssitaan heinäkuussa 06.

Nyt sitten toukokuun alussa soittelin kirkkoherranvirastoon ja taisin olla ajoissa, kun niillä ei vielä ollut edes 2006 vuoden kalenteria. No mutta sainpa ainakin päättää myös vihkimisajan  ;D

No tästä on hyvä jatkaa häiden järjestelemistä  :-X  :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Juhlapaikka varattiin tänään. Kirkon saa varata vasta 1.syyskuuta.Nyt vaan peukut pystyyn et saadaan sama päivä... :-/ Onneksi varasin juhlapaikan jo nyt, varauksia kesälle 2006 oli tullut useita, vaikka kuvittelin, että ollaan tosi ajoissa liikenteessä..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...