Jump to content
Naimisiin.info

Kumpi oli ensin...juhlapaikka vai kirkko?


untuvikko

Recommended Posts

  • Replies 403
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Me olemme nyt varanneet juhlapaikan, häät vasta syyskuussa 2006. Emmekä muuten saaneet juuri sitä lauantaita, jonka olisimme halunneet. Nyt vain peukut pystyyn, että saadaan kirkosta vihkiaika, sitä kun pääsee varaamaan vasta 1.9.

Link to comment
Share on other sites

Ihan ekaks meillä oli kirkko, mut se päivä ei käynykkään juhlapaikalle (kysysin koskas sinne olis vapaata ja löytyi sit päivä). Sit kysyin kirkkoon käykö ja onneksi kävi eli loppupeleissä juhlapaikka oli ekana ;D

Link to comment
Share on other sites

Joo tää vantaa esim. on kyllä sellainen kaupunki että juhlapaikat menee tosi nopeesti, ainakin suosituimmat.

Midgårdista, joka on ihan Pyhän Laurin kirkon vieressä ja siis tosi suosittu paikka, oli varauksia tehty jo 23 kpl ens vuodelle..

Minusta ainakin siis Vantaalla ehdottomasti juhlapaikka ensin..

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Juhlapaikka, saatiin sieltä se päivä mitä oltiin ajateltukin (tosin se oli ainoo viikonloppu heinäkuusta 2006 joka oli enään vapaana), seuraavana päivänä varattiin kirkko.

Link to comment
Share on other sites

Ensin juhlapaikka, viime vuoden elokuussa(04) ja kirkon sai varata vasta helmikuussa tänä vuonna, kun selvisi rippikoulujen aikataulut, pappi selvisi vasta toukokuussa, joka tosin vaihtui kesäkuussa ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Varasimme juhlapaikan ensin. Vapaita päiviä ei ollut ensi heinäkuuksi enää kovin montaa viime elokuun lopulla Helsingissä. Kirkossa sen sijaan ei ollut tunkua :)

Link to comment
Share on other sites

Me varattiin kirkko ensin ja juhlapaikka sitten reilua kuukautta myöhemmin. Nyt on sitten tärkeimmät asiat hoidettu, mitä nyt vielä pitopalvelu ja bändi ja kuvaaja ja kampaaja ja...  ;)

Link to comment
Share on other sites

Meillä on kanssa juhlapaikka jo tiedossa ja varattukin meille. Kirkko päästään varaamaan 1.9. Onneks kotipaikkakunnalla ei tammikuun alussa ole niitä häitä niin hirveästi, kesällä olis kyllä tunkua enemmänkin.  :D

Link to comment
Share on other sites

Meillä kans ensin oli juhlapaikka varattuna ja kirkko varattiin viime kesän lopulla...Jos ei oltas satu haluttuna päivänä oikeaa kirkkoa niin oltais joko otettu sitten toinen kirkko tai kutsuttu pappi paikan päälle. Paikat menee niin nopeesti, mutta joku vihkipaikka kyllä löytyy aina  ;D Tietty jos haluaa mennä naimisiin jossain tietyssä kirkossa, mutta päivällä ei niin väliä, kannattaa varmaan se kirkko hommata ensin....

Link to comment
Share on other sites

Me varattiin ensin juhlapaikka ja myöhemmin samalta paikkakunnalta kirkko. Häät on siis muualla kuin meidän kotikaupungissa, joten meillä ei ole mitään "tunnesidettä" siihen kirkkoon. Sattui hyvä tuuri että kyseinen kirkko on kaunis ja vähän erilainen kuin perinteiset kirkot, ihastuttiin siihen heti kun käytiin ensimmäisen kerran sisällä.

Link to comment
Share on other sites

Me varattiin ihan ensimmäiseksi juhlapaikka. Vaikka häihin oli aikaa varaushetkellä reilusti yli vuosi ja ne on keskellä talvea, niin jokunen muukin oli jo ehtinyt kysellä samaista paikkaa samaksi viikonopuksi. Siinä sitä sitten jotenkin heräsi, että täytyy olla ajoissa liikkeellä.

Samassa rytäkässä sitten varattiin kirkkokin muutama viikko juhlapaikan jälkeen, kun asiasta oikein innostuimme ;D.

Nyt on sitten pappi ja kirkko ja kemupaikka tiedossa. Kun jaksais vielä vertailla noita pitopalveluiden tarjouksia niin suurin pakollinen urakka olisi kai takana.

Link to comment
Share on other sites

Della: Me jouduttiin ton saman ongelman eteen kun aluksi suunniteltiin häitä vasta kesälle 2008. Jos juhlapaikan olisi varannut, niin kirkon olisi päässyt varaamaan vasta vuoden 2008 puolella. Tuntu kauheen stressaavalta kun ei olisi tiennyt että saako vihkimistä varattua samalle päivälle..Sitten kun päätettiin päivä jo tälle vuodelle (marraskuun lopulla 2006), niin haluamaltamme juhlapaikalta oli varattu kaikki kesälauantait, jäljellä oli vain huhti- ja syyskuun päiviä. Onneksi tuo meidän 8.9. on vielä suhteellisen kesäistä aikaa..

Link to comment
Share on other sites

Marikos ja Della - näin meilläkin. Varattiin ensin juhlapaikka, koska täällä pääkaupunkiseudulla se todellakin tuntuu olevan lähinnä välttämättömyys. Kirkkokin saatiin varattua samalle päivälle, sillä meillä tätä kirjoitellessa jo vajaa vuosi h-hetkeen.

Juhlapaikka oli tosin jo varattu sille päivälle, jota aluksi ajattelimme. Siirsimme vain päivää hieman, sillä tuo tietty päivä ei meille niin tärkeä ole missään vaiheessa ollut.

Link to comment
Share on other sites

Kirkko varattiin ensin. Heti kun se oli valmis niin alettin soittelemaan juhlapaikkoja ja lopulta löytyikin todella kiva paikka. Myöhemmin tosin kirkkoakin vaihdettiin matkalla ja aikakin muuttui pariin otteeseen..  :P

Link to comment
Share on other sites

^ Heii!!!! Tuttuja! ;D

Me tässä ajateltiin että kai se juhlapaikka on varattava ensin ja ottaa riski... Pelottaa, jos ei saakaan sille päivälle sitten vihkimistä, meillä kun kirkko on tosiaan Pyhä Lauri.

Link to comment
Share on other sites

juhlapaikka varattiin pari päivää sitten, kirkkoa pääsee vasta vuosi etukäteen varaamaan, eli syksymmällä

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 8 months later...

Kirkko varattiin ensin, koska halusimme juuri siinä kirkossa naimisiin. Juhlapaikka tosin varattiin sekin viikon sisään ja oli kirkon varaushetkellä jo mielessämme.

Link to comment
Share on other sites

Kirkko varattiin ensin, koska se on juuri se oikea kirkko jossa ehdottomasti haluamme mennä naimisiin. Juhlapaikkakin löytyi aika helposti kohtuullisen matkan päässä kirkosta.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...