Jump to content
Naimisiin.info

Kumpi oli ensin...juhlapaikka vai kirkko?


untuvikko

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Replies 403
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 3 weeks later...

Juhlapaikka varattiin tänään, että saatiin se mikä haluttiinkin. Häät ovat ensi vuoden syyskuussa. Oletan, että kirkkoa ei voi näin aikaisin varata. Pitäisi tiedustella seurakunnasta.

 

J.K. Sai kirkonkin jo varata näin ajoissa! Molemmat on siis hoidettu. Järjestys oli siis ensin juhlapaikka, sitten kirkko.

Muokattu: , käyttäjä: Hannibal
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Soitettiin ensin juhlapaikalle, mitkä viikonloput on vapaina ja sen jälkeen seurakuntaan, onko vihkiaikoja haluamaamme kirkkoon niille päiville. Varasin samantien kirkon ja seuraavana päivänä soitettiin juhlapaikalle alustava varaus. Seuraavalla viikolla käytiin katsomassa juhlapaikka ja vahvistettiin varaus. Eli tiedettiin juhlapaikan tilanne, mutta kirkko varattiin ensin.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Kirkko päätettiin ensin, mutta juhlapaikoista on jo tehty alustavat varaukset ja kirkosta ei. Huomenna on tarkoitus kysellä kirkon varauksesta, ja jahka päästään katsastamaan juhlapaikat livenä, päästään myös vahvistamaan jonkin niistä varaus. Juhlapaikkavaihtoehtojen löytäminen tuntui niin vaikealta, että tuntui paremmalta varmistaa ensin, mikä päivä niihin sopii ja sitten vasta lähteä kirkkoa kyselemään. Häihin on vielä yli vuosi aikaa, ja voipi olla, ettei kirkkoa voi vielä edes varata (kuntaliitoksen seurauksena myös seurakunnat ovat yhdistyneet, joten en ota selvää, mitä käytäntöä noudatetaan sen suhteen, kuinka aikaisin kirkon voi varata).

Link to comment
Share on other sites

Varasimme juhlapaikan ennen kirkkoa vähän yli vuosi ennen häitä. Kirkon saimme varattua vasta tasan vuosi ennen hääpäivää. Meillä ei ollut väliä häidemme päivämäärällä, mutta halusimme hääjuhlaamme varten tietyn paikan. Elokuu 2013 olisi sopinut hyvin, mutta juhlapaikka oli vapaana vasta syyskuussa ja täten päivämme valikoitui syyskuulle. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Juhlapaikka varattiin ensin, koska sinne on enemmän tunkua. Kirkko kuitenkin oli jo tiedossa ennen sitä, mutta sitä ei siinä vaiheessa vielä viittinyt varata ja sitten meinattiinkin olla myöhässä kirkon saamiseksi ja "jouduttiin" vaihtamaan kirkkoa. Kuitenkin vaihdos oli oikein hyvä ja nyt olen innoissani. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Varattiin juhlapaikka juuri eilen eli n. 11 kk ennen häitä, koska ne viedään täällä meidän kaupungissa kuulemma käsistä. Kirkon täällä pystyy ensi vuoden kesälle varaamaan vasta joulukuun alussa, että nyt sitten vaan jännitetään saadaanko haluamamme kirkko. Meidän tapauksessa tosin juhlapaikka on tärkeämpi kuin kirkko.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...