Jump to content
Naimisiin.info

Recommended Posts

Uppalan kartano vaikuttaa olevan turhan kallis.

 

Nurmon Haalin lava on kaunis paikka, sitä harkitsisin, jos en olisi jo muutamissa häissä siellä ollut. Paikka oli todella kaunis ja toimi niin kesä kuin syyshäissäkin. Se "sali" on vaan melko ahdas, jos ohjelmaakin meinaa järjestää.

 

Koskenkorvan trahteerissa myös muutamissa häissä ollut ja todella kaunis paikka, mutta juuri koska sattumalta ollut kaunis ilma, enkä tiedä kuinka tällainen avopaikka toimisi sateella...

 

Wanhasta Karhunmäestä ei taasen mitään tietoa, josko kävisi tutustumassa...

 

Koivurannan kartano edelleen vaikuttaa vahvalta suosikilta.

 

Miksi juhlapaikat eivät laita rehellisesti hintoja nettisivuilleen, edes noin arviota...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Onko kellään kokemuksia Vimpelissä sijaitsevasta Lakeavaarasta?

Todella hienot tilat Lakeaharjun huipulla, mutta kuinka pelittää palvelu ja maistuuko ruoka yms..?

Link to comment
Share on other sites

Olin elokuussa ystävän häissä tuolla Lakeavaarassa ja vieraana ainakin tykkäsin kovasti! Ruoka oli hyvää ja aivan huikea näkymä Lappajärven ylle terassilla jossa vihkiminen tapahtui!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Meidän häitä ei ole vielä vietetty, mutta näin alkutuntuman puolesta olen todella tyytyväinen valintaamme, eli Kauhajoella sijaitseva Sanssin kartano. Jos on alle sadan hengen häät niin suosittelen ainakin ottamaan yhteyttä. Vuokrahintaan sisältyy liinat, astiat, ja SIIVOUS. Eikä puhuta mistään tonnin päälle menevistä vuokrista.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Hei Etelä-Pohjanmaan alueelta juhlapaikkaa etsivät. Keräsin muutamia kivoja juhlapaikkoja, joissa olen kuvannut hääjuhlia. Toivottavasti näistä on apua juhlapaikan valintaan!

 

 

UPPALAN KARTANO sekä UPPALAN KARTANON WANHA VERSTAS / Seinäjoki

 

Todella kauniit puitteet hääjuhlan viettoon löytyy Seinäjoelta Uppalan kartanosta. Upeat sisätilat ja ihanan maalaisromanttinen ja tunnelmallinen Wanha Verstas. Plussaa myös kauniista pihapiiristä ja sijainnista :)

 

Kuvia häistä Uppalan kartanossa ja Wanhassa Verstaassa lisää täällä ja täällä.

 

dIMG_8816.jpg

 

CIMG_8637.jpg

 

CIMG_9179.jpg

 

 

LAKEAVAARA / Vimpeli

 

Moderni juhlatila Vimeplissä. Suuri terassi, josta avautuu upea maisema Lappajärven maisemiin sopii mainiosti ulkoilmavihkimiseen.

 

Lisää kuvia täällä.

 

2151.jpg

 

2071.jpg

 

641.jpg

 

 

 

ETELÄ-POHJANMAAN OPISTO / Ilmajoki

 

HIljattain remontoitu Ravintola Katajanmarja sekä päärakennuksessa suuri juhlasali. Sijainti lähellä Ilmajoen kirkkoa. Kuvia täällä.

 

66.jpg

 

63.jpg

 

99.jpg

 

 

 

VIRTANIEMI / Kuortane

 

Upeaa maalaistunnelmaa Virtaniemessä, kuvia.

 

 

makeadesign_28.jpg

 

makeadesign_14.jpg

 

makeadesign_dokumentaarinen_h%C3%A4%C3%A

 

 

Lisää kuvia Etelä-Pohjanmaan alueen juhlapaikoista löydät tästä samasta ketjusta aikaisemmin laittamastani kirjoituksesta täältä.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Morsian vuodelle 2016 miettii jo täällä hääpaikkaa ja lukee näitä vanhoja kommentteja tältä sivustolta. Itsellä oli myös ykkös vaihtoehtona tuo Varrashovi, aivan kuvien perusteella. Olen myös laittanut sinne spostia kaksi kertaa, mutta kukaa ei suostu tekemään hääjuhlasta tarjousta. Kiitos, että olette valaisseet sivustolla Varrashovin toimintaa, en aio edes enää kysellä tarjousten perään sieltä...Paikka on hieno, mutta jos kohtelu on tuommoista niin ei kiitos.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Ihan ajattelin täällä huudella kun oma paikka on jo varattu, muille tietoja =D

Me suljimme heti kaikki ravintolaolosuhteet pois, koska osa ruuista tulee omasta takaa (esim. Koivurannan kartano jäi siksi pois). Lisäksi kuulin, että vuokra on aika kallis. Soittelin kyllä sinnekin päin, oltaisiin haluttu kuitenkin käydä katsomassa, mutta ajan sopiminen tuntui olevan hirveän haastavaa (nainen puhelimessa, myöhemmin puhuin miehen kanssa ja hän vaikutti ihan asialliselta ja mukavalta) ! Kun puhuin tuon naisen kanssa puhelimessa, tuli itselle olo että jos häät täällä järjestetään niin muistakin asioista saa vääntää enemmän tai vähemmän ja iloisia hymyjä on turha odottaa... Mutta tämä oli vain ensivaikutelma.
 

Viitalankylän ns eli Sovintola oli tosi kiva ! Iso ja asiallisesti varusteltu keittiö. Oman pitopalvelun saa (tai pitää) tuoda, astiat kuuluu vuokrahintaan. Häät siellä olisi ollut 570e keskiviikosta sunnuntaihin. Iso sali, bändille lava. Siistit ja nätit paikat, pihakin kivassa kunnossa. Mukava vanhempi ruova hoitaa vuokrausasioita. Lisäksi juhlatilan yläkerrassa saa yöpyä (ja yöpymisen hinnalla käyttää saunaa!) hintaan 10e/hlö n. 17 hlö mahtuu sänkyihin ja patjoille.

Katselimme myös Ylihärmän ja Kauhavan alueelta paikkoja.

 

Kauhavan nuorisoseura palvelee isoa porukkaa. Pihapiiri on ihan kiva vaikka paikka onkin keskustassa. Toisaalta plussaa, kirkko aivan vieressä esim. hotelli Kauhava melko lähellä. Sisältä paikoin ehkä hieman ei-niin-loistokunnossa (lähinnä vessat ja sinne vievä käytävä) mutta koristeluilla saa nätiksi =) Astioista erillinen vuokra! Kauhavan työväentaloa meinattiin mennä katsomaan mutta ei sitten mentykään (heh :D). Sitä siis varaa pitopalvelu Kaija Suokko, ja ruuat siis sieltä. Ulospäin aivan nätti ja ymmärtääkseni siellä on paljonkin juhlia. Aika lähellä nuorisoseuraa eli samat edut =) 

 

Lopuksi paikka, joka itse valittiin ja ei ensin osattu edes ajatella: Ylihärmän nuorisoseura eli Takala. Ollaan käyty siellä pari vuotta sitten ja silloin paikka oli aika karmiva (esim. vessat ja keittiö) ja sali oli hassusti jaettu niin, että isoa porukkaa olisi ollut sinne vaikea sovittaa. Nyt sitä on kuitenkin remontoitu viime syksystä lähtien: vessat uusittu kokonaan (oli hienot!), salista väliseinät purettu, salin lattia hiottu ja lakattu, muualle vaihdettu uudet lattiat. Keittiö kuulemma uusitaan nyt tulevana syksynä. Tällä hetkellä pöytiä ei ollut tarpeeksi mutta sekin tulee nyt kuulemma ajankohtaiseksi ennen kesää 2015. Astiastioa ei ole, mutta vuokratahan nyt voi esim. kyläseuroilta tms. =)

 

Yksi tosi hieno paikka ainakin kuvien perusteella on Alahärmässä Hunurijärvi. Valtavan hienolla paikalla, mökit vieressä, aika justiin rakennettu. Sulhasen serkku pyysi sieltä vuosi sitten tarjousta, en muista tarkkaa hintaa mutta suolanenhan se oli, yli tonnin taisi olla... Mutta jos ei ole pikkurahasta puutetta niin varmasti hieno paikka =)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Moikka!

 

Täällä tuleva hääpari etsii juhlatilaa Vimpelistä, Etelä-Pohjanmaalta, tai lähialueilta (Lappajärvi, Alajärvi, Evijärvi, max. 50 km Vimpelistä). Alustavan suunnitelman mukaan vieraita tulee noin 80 ja häitä vietetään vuonna 2016. Haaveissa olisi joko talvihäät helmi-maaliskuussa tai kesähäät kesä- tai elokuussa.

 

Tulevalta juhlatilalta toivoisimme, että omat juomat ja ehkä myös ruuat olisi sallittuja. Lisäksi tarvitaan riittävästi tilaa, vaikka mitään tanssihäitä tuskin on tulossakaan. Kertokaahan kokemuksianne, kaikki otetaan mielenkiinnolla ja ja kiitollisuudella vastaan :)

Muokattu: , käyttäjä: Kullankierre
Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Hellurei!

Vieläkö tää palsta on hereillä? :) meillä olisi suunnitteilla häät kesälle 2016 ja ollaan mietitty Alajärven Punaisen tuvan viinitilaa. Osaako joku sanoa saako sinne viedä omia juomia ja millanen ois nykyään hintataso paikassa? :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Me juhlimme häitä kesällä-14 Lapualla. 
Meille ei enää juhlapaikalta varauksen jälkeen vastattu puheluihin, viesteihin eikä sähköposteihin (Lakeavaara) - 

onneksi olimme hyvissä ajoin asialla ja varasimme Elsi-Maija Hiipakan tilan juhlillemme.

AIVAN älyttömän hyvää ruokaa ja palvelua loistavaa. Omia juomia sai viedä ja koristeluiden laittaminen

oli hyvin sovittavissa :)

Muokattu: , käyttäjä: surifoe_
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 month later...

Meillä tulee olemaan häät Alavuden Koivurannan kartanossa. Paikka teki kyllä heti vaikutuksen, aivan ihana. Lisäksi kävimme katsomassa Virtaniemeä ja Wanhaa Karhunmäkeä, myös niistäkin kumpikin oli muuten mieluisat, mutta meille Virtaniemi vähän liian pieni, sekä (valitettavaa kylläkin) palanut päärakennus ei oikein nostanut itselle juhlatunnelmaa. Toki varmaan sekin kerkeää ensi kesään mennessä muuttumaan, ellei jo ole muuttunutkin. Ja Karhunmäki ei ottanut vielä varauksia vastaan tässä vaiheessa kesää..

 

Toki, Koivurannan kartano on eniten meidän näköinen paikka noista. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä häät elokuussa 2016 Kuortaneella Virtaniemessä ja vihkiminen siellä paikan päällä.

Käytiin muutama muukin paikka katsastamassa, mutta tuo kokonsa ja sijaintinsa ja tunnelman puolesta sitten varattiin.

 

Hellurei!
Vieläkö tää palsta on hereillä? :) meillä olisi suunnitteilla häät kesälle 2016 ja ollaan mietitty Alajärven Punaisen tuvan viinitilaa. Osaako joku sanoa saako sinne viedä omia juomia ja millanen ois nykyään hintataso paikassa? :)

 

Päädyittekö Viinitilaan vai minne? Me käytiin siellä katsomassa, mutta jouduttiin kyllä toteamaan että ei kiitos, kun omia juomia sinne ei saa viedä ja heidän hinnat 18€/viinipullo...ei mitenkään budjetti olis kestäny :girl_impossible:

 

 

Meillä tulee olemaan häät Alavuden Koivurannan kartanossa. Paikka teki kyllä heti vaikutuksen, aivan ihana. Lisäksi kävimme katsomassa Virtaniemeä ja Wanhaa Karhunmäkeä, myös niistäkin kumpikin oli muuten mieluisat, mutta meille Virtaniemi vähän liian pieni, sekä (valitettavaa kylläkin) palanut päärakennus ei oikein nostanut itselle juhlatunnelmaa. Toki varmaan sekin kerkeää ensi kesään mennessä muuttumaan, ellei jo ole muuttunutkin. Ja Karhunmäki ei ottanut vielä varauksia vastaan tässä vaiheessa kesää..

 

Toki, Koivurannan kartano on eniten meidän näköinen paikka noista. 

 

Kyllä mekin sitä Virtaniemen palanutta tupaa siinä kauhisteltiin :girl_haha:  Mutta se on käsittääkseni (ja sen Virtaniemen yrittäjän mukaan) menossa kyllä purkuun - ainakin toivon että se on maan tasalla ens vuoden elokuuhun mennessä, muuten en käsitä miten se voidaan verhoillaan piiloon :D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Uutisia Virtaniemestä, kun just sinne soittelin, että se palanu talo puretaan jo talven aikana, eli kesällä ei ole siinä enää pilaamassa maisemaa!!! :)

 

HERRAN JUMALA kuinka iso kivi vierähti harteilta! :D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 2 weeks later...

 

On 5.5.2016 at 10.15, Tonks said:
On 5.5.2016 at 10.15, Tonks said:

Hei, olisiko kenelläkään kuvia Nurmon Haalista tai Pojanluoman seuralasta? :)

 

Hei! Kävin Tänään tulevan mieheni kanssa Haalin talon pihalla kääntymässä. Haalintalo ja se tanssilava ovat käsittääkseni samassa rakennuksessa. Tilat näyttivät melko pieniltä ulkoa päin katsottuna, mutta uskoisin, että paikka vetäisi 50-80 vierasta.  Plussaa isosta parkkitilasta ja lasten leikkipuistosta. Paikka oli myös erittäin helppo löytää. Itse haluiaisin kuitenkin, että hääpaikalla olisi hieman kaunista nurmikkoa, istutuksia tms. Haalilla pihaa ei oikeastaan ollut. (Takapihalla oli  pieni urheilukenttä). 

On 5.5.2016 at 10.15, Tonks said:

 

On 5.5.2016 at 10.15, Tonks said:

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Heippa! Täällä tuleva vuoden 2017 morsmaikku kirjoittelee :wub: 
Onko kenelläkään tuoretta tietoa Sorsanpesästä? En oo löytänyt ihan tuoreita tietoja siitä, kuinka siellä palvelu pelaa. Ainakin kaunis ympäristö ja valoisa paikka. Tosin tarjous joka saatiin niin on aika kovahintainen etenkin ruokien puolesta :( No saas nähdä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Onko kellään kokemusta Virtaniemestä Kuortaneella? Onko kuinka iso paikka? Saako omia juomia ja ruokia viedä? Netistä en löytänyt juurikaan tietoa :unsure:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Nuorisoseuratalo Sovintola (www.sovintola.fi) on hyvä vaihtoehto, olen nähnyt päivitetyt uudet tilat ja sinne saa hyvin oman näköiset juhlat suht edullisesti, tilavuojra nyt vajaa 600€ ja sisältää kuitenkin koko talon käytön ke-su. Mikäli haluaa rauhassa koristella/juhlia aamuun saakka - niin voittaa monet tilat (Sorsanpesä, Alma, Uppala) mutta toki tänne pitää itse etsiä pitopalvelu, mutta kyllä niitäkin löytyy ja tietojeni mukaan Sovintola osaa vinkata paikallisia hyviä emäntiä ja pitopalveluja.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Hei vuoden 2020 morsian täällä! Haluaisin jotain suosituksia hyvistä hääpaikoista Etelä-Pohjanmaalta. Mielellään Jalasjärvi, Kurikka, Seinäjoki, Ilmajoki ja Peräseinäjoki akselilta. Asutaan Jalasjärvellä ja olisi kiva, jos ei olisi aivan kovin pitkää matkaa ajaa kirkosta juhlapaikalle. Hirvijärven Raittiustalo (Jalasjärvi) ei ole vaihtoehto. Sinne olisin halunnut hääni järjestää, mutta se paikka oli mennyt jo todella varhaisessa vaiheessa.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...