Ruovesi


Hepa

Recommended Posts

Onko kenelläkään kokemuksia Ruoveden juhlapaikoista? Kyselen mielenkiinnosta, koska ystävät suunnittelevat häitä sinne ja juhlapaikka on vielä etsinnän alla. Onko kukaan juhlinut omia häitä siellä tai ollut vieraana? Suosituksia ja kommentteja otetaan mielellään vastaan!  :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä on häät ensi vuonna Ruoveden suunnilla ja onkin otettu selvää vähän juhlapaikoista... :)

Eli Lomatila Peltomaa, www.peltomaa.net, on iso vanha maalaistalo, pihapiirissä on lisäksi muita rakennuksia ja paikalla on myös juhlariihi, joka tosin on muutaman sadan metrin päässä pihasta.

Jäminkipohjassa on Kauko-Pohjan nuorisoseurantalo

Väärinmajalla kylätalo Tapiola (joka me on päätetty valita :))

Mikä teillä on häiden ajankohta?  ::)

Link to comment
Share on other sites

Häät on elokuussa. Vieraita tulee myös ulkomailta, niin olisi hyvä jos majoitus onnistuisi suht lähellä. Tuota Tapiolaa on kehuttu ja on kuulemma remontoitukin vähän aikaa sitten. Yksi vaihtoehto olisi keskustassa oleva Sointulan työväentalo. Sointulaan ei vaan olla päästy sisälle käymään. Morsiuspari haluaisi, että juhlatila olisi yksi iso tila eikä monta pientä huonetta.

Jokos te olette löytäneet bändin? Bändi näyttää tässä tapauksessa olevan suurin ongelma, kun häihin ei ole enää niin pitkä aika ja monet on jo varattu.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Ei oo meillä viä bändiä.. mutta Ruovedellä pitäis olla useampiakin kuulemma ihan hyviä bändejä häihin. Lomatila Peltomaan emäntä kertoikin, että hänellä on muutamien yhteystietoja..

Ei sinulla sattuisi olemaan tiedossa mitään?

Mekin siis päädyttiin Kylätalo Tapiolaan ja varattiinkin se ainakin alustavasti jo. Jos nyt ei mitään parempaa satu eteen niin eiköhän häitämme siellä tanssita. Vihkiminen on Juupajoen kirkossa, kun molemmat sieltä kotoisin.

Link to comment
Share on other sites

Me aiotaan kysellä bändiä Tampereelta.. ei vielä oo kyllä laitettu tikkua ristiin asian eteen :)

Mikä päivä teillä ne häät ensi vuonna on? Ja mitä tykkäsit paikasta muuten?

Meillä on vihkiminen Kurun kirkossa, mutta Juupajoen kirkko oli kyllä toisena vaihtoehtona... hmm.. ete kai vaan oo mun sulhasen sukulaisia ;)

Link to comment
Share on other sites

Muuten paikka oli ihan meille passeli, mutta piha oli mielestäni aika ankea. Sulho kyllä lohdutteli että eiköhän siihen jotain keksitä...  ::) Häät on 14.7. Harmittaa vain kun unohsin tuon digikameran kotiin ja jäi kuvat ottamatta sieltä.

Onkos sulhosi Juupajoelta? Nyt alkoikin kiinnostamaan... :P

Link to comment
Share on other sites

Joo se on kyllä totta, että mitään kaunista järvimaisemaa tms ei siellä Tapiolassa ole... mutta ollaan käyty katsomassa muutamaa muutakin paikkaa, ja selvästi tuo on ollut paras vaihtoehto, koska halutaan saada vieraat mahtumaan samaan tilaan.  Tarkoitus olisi nyt kesällä käydä katsomassa paikkaa vanhempien kanssa.. ja ottaa kuvia :)

Teillä onkin häät sitten viikkoa myöhemmin kuin meillä, toivottavasti ei saada paikkaa remonttiin ;)

Niin, ei meistä kumpikaan Juupajoelta ole, mutta kaikki siä tuntuu sukulaisia tai muuten tuttuja olevan ;) sulhon äiti on Juupajoelta... Meidän häistä ei tosin oo vielä kauheesti hiiskuttu, että ei se vielä sielläpäin yleisessä tiedossa ole  ;D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Nyt on kierretty juhlapaikat jo pariinkin kertaan, ja alkaa vihdoinkin selvitä meille se oikea paikka :) Kauko-Pohjan ns on ihan kiva paikka myöskin. Se on isompi kuin Tapiola. Hyviä puolia siinä on suuri sali, samoin suuri lava. Rakennus on vanha, joten jotain pintaremppaa se kaipaisi sisäpuoleltakin... Sali on kyllä tosi siistissä kunnossa. Ulkoahan sitä on nyt maalailtu jne.

Me on nyt päätetty vaihtaa juhlapikkaa, toivottavasti viimeisen kerran.  ;D Tapiola olisi ollut muuten mahtava paikka, mutta sinne ei yksinkertaisesti mahdu koko vierasmäärä. Meillä kun kutsuttavia nyt onkin yli 200...  ::) Päädyttiin viettämään häitämme näillä näkymin Ruoveden urheilutalolla, jonne mahtuu väkeä useampi sata  :D

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 2 months later...

Corde,

kukahan mahdat olla, kun itsekin Juupajoelta kotoisin ;) Heitäppä vaikka yksäriä.

Häät lähestyy ja alkaa ahistaan. Juhlapaikkaa eli Tapiolaa pitäisi vielä käydä tässä joku ilta katsomassa ja ottaa muutamat kuvat jotta saa koristelua suunnitella rauhassa. Juhlapaikka ei vain enää tunnu yhtään hyvältä ja jo senkin takia pitäisi siellä käväistä  :-/

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Herätelläänpä tätä ketjua henkiin... onko siis viime vuosina kukaan viettänyt Ruovedella häitään? Esim. onko kokemuksia tuossa aiemmin mainitusta Lomatila Peltomaasta?

Erilaisia nuorisoseurojen taloja Ruovedeltä löytyy runsaasti, mutta kun mikään niistä ei oikein sytytä...

Lisäksi kaipaisin kokemuksia kaikesta muistakin järjestelyistä Ruovedeltä, pitopalvelut, kukat jne jos joltain löytyy!

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...