Jump to content
Naimisiin.info

Juhlapaikan ja vihkipaikan etäisyys toisistaan


Meirami

Recommended Posts

Meillä tuli matkaa varmaan yli 40 kilometriä, mutta emme kokeneet sitä ongelmaksi. Kirkko oli kotikaupungistamme 30 kilsan päässä, ja opastimme vieraat kaupungin kautta, mistä lähti bussikuljetus juhlapaikalle, jonne matkaa tuli kymmenkunta kilsaa. Suuri osa vieraista käytti bussia, mikä ei edes tullut kovinkaan kalliiksi.

Link to comment
Share on other sites

Meillä on noin 100m. Kirkolta ei tarvitse kuin mennä tien yli ja nousta mäki ylös niin ollaan Juhlapaikalla. Tämä oli ainut vaihtoehto juhlapaikoista joka kävi, koska meille tulee niin isot häät ja lähistöllä ei ole muita tarpeeksi isoja juhlapaikkoja ;D Ja paikka on muutenkin kuin meille tehty :D

Link to comment
Share on other sites

Parhaillaan pohdimme asiaa kirkon suhteen. Joko minun rippikirkkoni, tai miehen. Välimatkat juhlapaikalle toisessa noin 7 km ja toisessa alle 1 km. Tähän vaikuttaa tosiaan muutakin seikkoja kuin välimatka, muutenhan valinta olisi helppo.

Link to comment
Share on other sites

Meillä kirkolta juhlapaikalle tulee matkaa n. reilu 30km. Järjestämme kirkolta bussikuljetuksen juhlapaikalle. Lähempää kun ei löytynyt sopivaa juhlapaikkaa.  :(

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Olemme menossa naimisiin talvella 2007. Häät ovat Suomessa mutta suomalaisten sukulaisteni ja ystäviemme lisäksi vierata on tulossa ulkomailta ainakin mieheni lähimmäiset (perhe Irlannista) ja ystäviämme täältä Englannista. Yhteensä vieraita kutsutaan vähän alle 80.  :)

Siis, ongelma on se, että (toivon mukaan) meidät vihitään Tampereen Tuomiokirkossa, mutta hääjuhlat haluamme viettää maatilalla Hauholla... Onko tunnin matka kirkolta hääpaikalle järkyttävän pitkä? Miten te muut olette hoitaneet kuljetukset kun välimatka on näin pitkä? Pitäisikö kertoa vieraille (etupäässä ulkomaisille), että auton vuokraus on yksinkertaisinta? Vai olisiko linja-auton vuokraus tarpeen...  ???

Link to comment
Share on other sites

Me olemme järjestäneet vierailemme bussikuljetuksen keskustasta (Turku) kappelille, jossa meidät vihitään, ja sieltä edelleen juhlapaikalle. Paluukuljetus juhlapaikalta keskustaan takaisin on myös järjestetty. Myös meillä on tulossa ulkomailta vieraita, joten tämän helpottaa huomattavasti varsinkin heidän tuloa hää- ja juhlapaikalle. Välimatkat eivät ole kovin pitkiä, mutta kuljetuksen järjestäminen on oiva tapa huomioida vieraiden viihtyvyys! Eikä se ole edes kovin kallista  :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä on kirkolta hääpaikalle matkaa n. 40 km, ja tulimme siihen tulokseen että vuokraamme bussin tuolle matkalle, ettei kenenkään tarvitse miettiä miten kirkolta pääsee juhlapaikkaan ja yöllä pois.  Alustavasti olemme kyselleet bussien hintoja ja aika lailla ne siinä 400 euron molemmin puolin ovat kuskin kera.  Jos kaveri- tai tuttavapiirissä on linja-autokortillisia ihmisiä, pääsee hiukan halvemmalla koska ei tarvitse maksaa kuskille ns. päivystyksestä. (Siis jos haluaa bussikuljetuksen myös pois juhlapaikalta).

Link to comment
Share on other sites

Meillä on juhlapaikalle n. 8 km, vieraat tulevat omilla kyydeillä. Kyselin myös bussien vuokria jos vieraat sekä viedään kirkolta juhlapaikkaan että haetaan juhlapaikalta, kustannus yhdelle bussille oli noin ronski 200 euroa alveineen. Mikäli aiotte "tarjota" kimppataksikyydit, tulevat kyllä nekin noin pitkälle melko kalliiksi.. riippuu tietenkin kuinka moni kyyditystä tarvitsee.

Link to comment
Share on other sites

Suosittaisin bussikuljetuksen järjestämistä, kun voisi olla ikävää olla irkku ja yrittää selvitä suomalaisesta autonvuokrauksesta ja ajo-ohjeista ja eikös ne aja eri puolellakin siellä virheällä saarellaan. Tai jos joku on reipas ja rohkea ja haluaa vuokrata auton, niin siitä vaan.

Link to comment
Share on other sites

Meillä matkaa 18km, jokainen huolehtii itse kulkemisistaan... Todennäköisesti ihmiset kulkee samoilla autoilla ja saa nähdä hankimmeko paikalle pari kuskia ajamaan vieraita, jotka ovat viihteellä... :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

meille tulee matkaa 45 km suurinpiirtein. vähän pitkä mutta juhlapaikka on samassa kylässä kuin kotitaloni ja olen pikkutytöstä asti haaveillut järjestäväni häät siellä. sitten se kirkko....nätein kirkko 50 km säteellä ja vielä mun konfiskirkko ja tuttu pappi  :) täydellistä...eikä se ajomatka niin pitkä loppujen lopuksi ole...kasvaapahan ihmisten nälkä  :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä 30 km juhlapaikalla ja oon tota kuljetuspuolta pohtinut. Te joilla on ollut bussikuljetus juhlapaikalle, niin ovatko vieraat tulleet taksi tms. kyydillä kirkkoon? Sitä vaan, että jos tulevat omalla autolla kirkkoon, niin silloinhan auto jää sinne. Osa porukasta tulee varmasti omalla autolla juhlapaikalle asti tai hommaavat kuskeja. Ajattelin myös sitä, jos porukka kulkeekin omalla kuljetuksella, ettei bussia turhaan hommata.

Ongelmat ne mullakin...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ehkä noin 4 km. Suoraa tietä, joten ei tarvittu erikseen ohjeitakaan antaa. Paras paikka muutenkin, ja lyhyt matka plussaa. Vieraat tulivat pääosin omalla autolla/kimppakyydissä, joten kuljetusta ei tarvinnut erikseen järjestää (paitsi kimppakyytejä joillekin).

Link to comment
Share on other sites

30 kilsaa kirkolta juhlapaikkaan..niin korvessa muutenkin juhlapaikka että pakko sinne on tulla autolla. vieraat sumplikoot kyytinsä tykönänsä:)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...