Jump to content
Naimisiin.info

Juhlapaikan ja vihkipaikan etäisyys toisistaan


Meirami

Recommended Posts

  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...

Meillä harkitaan häiden piettämistä kokonaan yhdessä paikassa, (meillä siis tulee olemaan maistraatti vihkiminen, ei kuuluta kirkkoon) koska sukulaisia tulee yli 100km päästäkin juhlimaan. Haluamme kuitenkin siunauksen liitolle, joten toisena vaihtoehtona on tila, jota kaikki sisareni ovat käyttäneet häissään ja sieltä juhlapaikalle matkaa kestää n.10-15min. Ei pitäisi olla liian pitkä matka. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä matkaa tulee olemaan kirkon ja juhlapaikan välillä 33 kilometriä. Kaikilta kuitenkin löytyy auto ja varmistetaan, että jokainen varmasti pääsee kulkemaan tuon välin joten ei tule olemaan ongelma. Kutsuun aiomme myös laittaa välimatkan, jotta vieraat ovat tietoisia matkasta. Sulhasen puolelle ei ole ongelma, koska ovat paikkakuntalaisia. Morsiamen sukulaiset sen sijaan joutuvat jo 300 kilsaa matkustamaan häihin muutenkin, joten 50 kilsaa joka menee 30 minuutissa ei omasta mielestäni ole kynnyskysymys. Haluamme kuitenkin juhlapaikan olevan meille tärkeä ja se valitettavasti sijaitsee kaupungin ulkopuolella.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meillä aikalailla se maksimi, eli vähän vajaa 50km. Juhlapaikka kuitenkin sen verran yli muiden, että piti kirkonkin kohdalla tinkiä, ja silti jäi tuollainen välimatka. Valikoima suppea, ja eiköhän vieraatkin ole niillä seuduilla tottuneet pidempiin välimatkoihin. :) Jotain kimppakyytiä ollaan ajateltu, riippuen vähän miten vierailla on tarvetta moiseen.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hääkirkosta matkaa juhlapaikkaan on n. 30 kilometriä. Juhlapaikka on ihanan idyllinen ja maalaishenkinen, emmekä me halunnetkaan mistään keskustan läheisyydestä juhlapaikkaa, sillä tärkeää on, että saamme viettää rauhassa meidän häitämme ja myös, että järvi on lähellä. Juhlapaikassa on n. 40 henkilölle majoitus ja 10 km päässä on isompi hotelli, joten majoituskin onnistuu hyvin.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Tässä eniten pitäisi ottaa huomioon muilta paikkakunnilta tulevat vieraat. Jos ei ole kävelymatka (huom. korkokengät yms juhlavaatteet) tai helposti pääset julkisilla, pitäisi vähintään autottomille vieraille olla järjestetty kuljetus. Enkä tarkoita että kirkon pihalla huudellaan kenen autoon vielä mahtuisi ja sitten tupataan toinen kaveri morsiamen sukulaisten kyytiin ja toinen väsyneitä ja kiljuvia lapsia täynnä olevaan autoon.

Sulkin kanssa päädyimme siihen, että kaikille tarjotaan kaupungissa olevalta kirkolta kyyti juhlapaikalle, jotta jokainen voi sitten ottaa viiniä halunsa eikä mahdollisuuksiensa mukaan. Vieraspaikkakuntalaisista suurin osa majoittuu viereisessä rakennuksessa ja hotellejakin löytyy ihan vierestä. Matka kirkon ja keskustan välillä on vain 2km niin että helposti kyllä poiskin haluavat pääsevät, ottivat sitten julkisen tai taksin, ei tule kalliiksi kummallakaan.

Link to comment
Share on other sites

Meillä matkaa tulee 16 km. Hieman liian pitkä matka, mutta lähempää ei löytynyt paikkaa joka olisi sopinut meidän budjettiimme. :) Kuitenkin paikka on ihan kelvollinen, vaikka paikkaa varatessa mietinkin et millainen mörskä se on kun hinta on niin halpa. Tuo kyyti ongelma tuleekin olemaan suurempi, mutta eiköhän meillä löydy ainakin muutama kuski. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Kirkon ja juhlapaikan välillä tulee olemaan reilu kilometri. Hankala matka, kun sitä ei voi oikein kävelläkään korkokengissä. Ollaan tultu siihen tulokseen, että tarjotaan halukkaille hotellilta (n. 19 km päässä kirkosta) yhteiskuljetus kirkolle ja sieltä edelleen juhlapaikalle. Samalla voi ylimääräiset tavarat jättää bussiin, eikä niitä tarvitse ottaa kirkkoon mukaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Meillä tarkoituksena on järjestää vihkiminen juhlapaikalla. Emme kuulu kirkkoon, joten kyseessä on maistraatti vihkiminen. Juhlapaikalla vihkiminen tuli kyseeseen myös siksi, että häämme ovat opiskelupaikkakunnallamme. Tämä tarkoittaa sitä, että suurin osa vieraista tulee vähintään parin sadan kilometrin päästä, joten koimme heille pairhaimmaksi ratkaisuksi, että heidän ei tarvitse kuin löytää tiensä yhteen paikkaan vieraassa kaupungissa :girl_smile: .

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meillä on noin 10 min ajomatka kirkolta juhlapaikalle, mielestäni ihan ok. Halusimme mahdollisimman lyhyen matkan, joten ihan optimi tuokaan ei ollut. Emme järjestä bussikyytejä, vieraat tulevat omilla autoillaan ja toivottavasti sopivat kimppakyytejä keskenään jos joidenkin autoissa on tilaa. Itse juhlapaikka onkin sitten juna-aseman ja taksitolpan lähellä niin siitä pääsee jokainen parhaaksi katsomallaan tavalla kotiin tai jatkoille. Laitamme kutsuihin ajo-ohjeet ja kartat, ja onneksi matkan varrellakin on kokonaista kaksi risteystä, joista pitää osata kääntyä oikeaan suuntaan :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...