Serafina

Villa Haka (Helsinki)

40 viestiä aiheessa

Olin käynyt täältä lukemassa kommentteja vuokraajan (Jan Åkerström) töykeydestä. Olin sähköpostilla yhteyksissä Janiin ja vastaus tuli nopeasti ja saimme varattua ajan tilojen esittelyyn. Ajattelin että hyvinhän kaikki sujui, kunnes Jan soittaa 20 minuutia ennen sovittua tapaamisaikaa ja kysyy että olimmekohan sopineet tapaamisen tälle päivälle ja sanoo ettei näyttö onnistu koska tilassa on juhlat..!!?? Onneksi olin vasta juuri lähdössä kotoa enkä jo matkalla! Kummallista toimintaa sanon minä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Niin, mitä ihmeellistä tuossa on.

Tilaan on tullut varaus lyhyellä ajalla ja luonnollista, että näyttö perutaan, hyvää asiakaspalvelua kun ilmoittivat.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kannattaa varata Villa Haka suoraan omistajalta! Kaikki sujui omistajan kanssa hyvin hyvässä hengessä ja sai valita mieleisensä cateringin. Sååsihan on vain vuokraa Villa Hakaa, vaikka nettisivut antavat muuta ymmärtää...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yhdyn mielipiteissäni suurimpaan osaan edellisistä ketjun kirjoittajista. Villa Haka on mitä mainioin paikka järjestää häät, mutta kannattaa vuokrata talo suoraan omistajalta (jonka yhteystiedot löytyvät ketjun ensimmäiseltä sivulta), eikä missään nimessä Sååsi Cateringin kautta. Sååsin yhteyshenkilö Jan on juuri niin töykeä ja härski kuin täällä on annettu ymmärtää, ja kaiken lisäksi heidän palvelunsa ovat todella kalliit. Tarjouksessaan aikanaan Sååsi vielä kaiken lisäksi laskuttaa ihan kaikesta erikseen alkaen esim. omien juomien säilytyksestä heidän tiloissaan, juhlien aloittamisesta ennen klo 17 ja varausmaksukin on posketon 1.500€.

Suoraan omistajan kautta vuokrattuna saa itse valita cateringinsä ja tehdä muutenkin omat päätöksensä juhlien suhteen, sillä tämä ystävällinen herra ei käytännössä kieltänyt mitään. Yksi plussapuoli on myös se, että paikan saa jo päivää aiemmin ja pitää päivän juhlien jälkeenkin samaan hintaan mikäli muita varauksia ei ole. Lisäksi itse hääjuhlat saavat kestää aina pikku tunneille asti kunhan vain pitää mölytason siedettävänä naapureita kohtaan (Sååsilla ehdoton takaraja klo 01.00).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei, olin vieraana Villa Hakassa järjestetyissä häissä viime kevättalvella. Luulen, että paikka oli vuokrattu sååsin ohi kuten tässä ketjussa neuvotaan, koska nämä häät jatkuivat pitkälle yöhön, kahteen-kolmeen saakka.

Tila on todella vaikuttavan näköinen ja tyylikäs, mutta nämä ovat tietenkin makuasioita. Käytännössä juhlatila on puolipyöreä suuri sali, jonka ulompi seinä on lattiasta kattoon ulottuvaa lasi-ikkunaa. Munkkiniemen puisto ja meri ovat kaunis tausta juhlalle. Juhlatilan sisempi seinä on kivilohkareista ladottu seinä Dipolin tyyliin. Tila on sen verta iso, että sinne mahtuu useita isoja pöytiä ja buffetin voi asettaa salin toiseen päähän. Näissä juhlissa, joissa itse olin, buffetpöytä siirrettiin myöhemmin sivuun ja paikasta tehtiin tanssilattia. Villassa on myös hienot, mustalla kivellä silatut vessat. Naulakot olivat vähän hankalasti muutaman oven takana, mutta pääasia oli että takeille oli runsaasti tilaa. Lisäksi villasta löytyi käsittääkseni jokin pikkuhuone lapsille.

Vieraalle tuo oli mieleenpainuva ja toimiva juhlapaikka!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei!

Onko ketään, joka olisi juhlinut Villa Haassa viime aikoina?

Olemme miettineet juhlien järjestämistä siellä ja kuulisimme mielellämme kokemuksia paikasta. Talossahan on suuret ikkunat ja kaunis näkymä ulos, mutta meitä mietityttää millainen lämpötila sisätiloissa on kesäaikaan, koska koneellisen ilmanvaihdon lisäksi ainoastaan takapihalle johtava ovi on avattava eikä muita tuuletusmahdollisuuksia ole.

Kuinka toimiviksi olette tilat kokeneet ja oletteko olleet tyytyväisiä siisteyteen ja kalustojen kuntoon? Toisena asiana meitä jäivät mietityttämään melko huonokuntoisilta vaikuttavat ruokapöydät, jotka jonkin verran roikkuvat keskeltä. Oletteko kiinnittäneet tähän huomiota ja kuinka hyvin nämä huomaa juhlan aikana?

 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heips,

 

soittelin juuri äsken Aimon kanssa, joka tosiaan omistaa paikan. Laitoin aiemmin viestiä Janille (sååsi catering), muttei ole vaivautunut vastaamaan viestiin. Aimolle jätin tekstiviestin, kun en ollut varma vastaako hän yhä paikan vuokrauksesta (Janin ohitse), ja hän soittikin heti takaisin!

Valitettavasti kuulemma kaikki ensi kesän (ainakin syyskuuhun asti) lauantait ovat jo vuokrattu, mutta tämä vinkkinä talvimorsiamille tai 2015 häitään suunnitteleville! :)

Aimo: 0400 425 427

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei,

Onko kenelläkään tulossa häitä Villa Hakassa kesällä 2015? Suosittelen paikan varaamista Aimon kautta, sujuu näppärästi. Varausmaksu on150e. Olen ollut juhlimassa paikassa ystäväni häitä ja päädyimme paikkaan sen tyylikkyyden ja erlaisuuden takia sekä merenrannan takia. Pitää miettiä pöytien asettelua, niin että näkyvyys olisi mahdollisimman hyvä. Suunnitteilla 85-90 vierasta, vaikka saattaa olla vähän ahdasta. Häät siis tulossa heinäkuu 2015 :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me juhlimme häitämme Villa Hakassa toukokuussa 2015 ja olemme varanneet paikan omistajan kautta. Vieraita tulossa 70-80 eli varmaankin mahdumme mainiosti. Olen tässä vähitellen alkanut miettiä sopivaa pöytien asettelua ja sitä, mille puolelle laitamme hääparin pöydän ym. Oletteko te jo päättäneet pitopalvelun?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen tiedustelemassa Soupsteria, heillä on Villa Haka listattunakin. Ja oli myös ystäväni häissä pari vuotta sitten. Vähän mietiskelen hintoja, mm. hääkakku Sopusterin kautta Kakkugalleriasta 5,90/hlö - kun Kakkugalleriasta itse hankittuna 4,70/hlö. Olen vasta alkumetreillä ja taidan tutusta catering-keskusteluihin ennen kuin vahvistan heille mitään :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei vuoden 2014 rouviintuneet,

Haluaisiko joku jakaa kokemuksia vielä? Tai tietysti kuka vaan muu, alkoi todenteolla kiinnostaa tämä Villa Haka :)!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä ainakin kaikki sujunut tähän asti mainiosti Villa Hakan järjestelyjen kanssa.  :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Löytyisikö tätä kautta kokemuksia äänentoiston järjestämisestä Villa Hakassa?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moi,

Onko vielä kokemuksia tästä paikasta, tuo ylläkyselty äänentoiston toimivuus kiinnostaa muun muassa ja kyllä kaikki muukin :) Onko joku törmännyt blogiin, jossa kirjotettaisiin häistä täällä? Löysin yhden, mutta se on nyt muutettu yksityiseksi, nyyh!

Tietääkö kukaan, onkohan Aimolla spostia jota hän käyttää? Asun itse pallon toisella puolella, niin soittelu on aina hankalampaa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vietimme juuri häitämme Villa Hakassa ja haluan jakaa kokemuksen tänne. Varasimme paikan n. 1,5 vuotta ennen häitä suurilta osin ympäristön ja kauniin merimaiseman takia, jonka juhlapaikka tarjoaa. Varasimme paikan suoraan omistajalta Aimo Kiikkilältä. Saimme nopeasti sovittua tapaamisen juhlapaikalle ja varasimme heti päivämäärän häille.

Tähän asti kaikki sujui hyvin, mutta kun häät lähestyivät niin alkoi tapahtua. Kun viikkoa ennen häitä maksoimme koko vuokran hääpaikasta (n. 2400€), saimme sen jälkeen kuulla että paikka on varattu myös toiselle asiakkaalle samana ajankohtana! Aimo soitti muutama päivä ennen häitä ja pyysi meidät heti katsomaan hääpaikkaa sillä sisustus oli laitettu kokonaan uusiksi tätä toista asiakasta varten. Onneksi minulla oli vapaapäivä ja kerkesin katsomaan paikkaa päivällä, joka oli ainoa aika mikä heille sopi. Aimo ei kuitenkaan itse ollut paikalla vaan siellä oli Sååsi Cateringin edustaja, joka oli laittamassa paikkoja kuntoon toiselle asiakkaalle. Tämä toinen asiakas sattui olemaan autotehdas, joka oli juuri lanseerannut uuden auton, ja tämä lanseeraustilaisuus pidettiin Villa Hakassa. Tilaisuus oli häitä edeltävällä viikolla ja jatkui ilmeisesti heti häiden jälkeisenä maanantaina.

Tilaisuuteen kuului mm. kolme autoa jotka oli nosturilla nostettu ja aseteltu kiinteistön pienelle pihalle suoraan lasiseinän ja merimaiseman eteen. Sååsin edustaja lupaili että saisimme hyvityksenä 500€, jos suostumme että autot jää, eikä niitä tarvitse siirtää häidemme ajaksi. Tämä summa oli kuulemma maksettu myös muille, joiden varaus on mennyt päällekäin tämän toisen asiakkaan kanssa. Sisätiloissa tehdyille muutoksille sain sovittua että paikka laitetaan ennen häitä lähes samaan kuntoon millaisena olemme sen alunperin vuokranneetkin. Tämä ei ihan täysin toteutunut ja mieheni joutui vielä soittamaan asiasta Aimolle hääpäivän aamuna koristellessaan juhlapaikkaa.

Tultiin miehen kanssa siihen tulokseen että emme halua autoja merimaiseman eteen, josta olemme maksaneet vuokraa 2400€, joten autot tulee siirtää. Ilmoitimme asiasta Sååsin edustajalle, jonka jälkeen Aimo soitti meille ja ilmoitti että autot ei siirry mihinkään. Kuulemma hän ei ole vuokrannut meille kiinteistöön kuuluvaa pihaa, vaan AINOASTAAN SISÄTILAT. Myöskin tästä lupailtu hyvitys 500€ olikin yhtäkkiä pudonnut 240€:oon. Sanoimme että tämä summa ei ole mielestämme riittävä vuokran suuruuteen nähden emmekä hyväksy sitä. Yhden puhelun aikana Aimo sanoi ettei asia kiinnosta häntä eikä hän ole kiinnostunut keskustelemaan asiasta. Olimme maksaneet jo koko vuokran, emmekä enää tietenkään voineet häitä missään muuallakaan järjestää kun aikaa häihin oli pari päivää.

Jouduimme pyytämään apua ja olemaan yhteydessä kyseisen automerkin toimitusjohtajaan, jolta saimme ystävällistä kohtelua. Koko asia ei tietenkään ollut missään määrin heidän vikansa, eivätkä hekään olleet tietoisia tästä tuplabuukkauksesta. Hän lupasi että he yrittävät siirtää autot vähän sivumpaan ettei ne olisi niin paljon maiseman edessä. Tämä auttoi hieman. Koko häidemme ajan autoja vartioi myös 2 vartijaa jotka käyttivät sisätiloja taukotilanaan ja norkoilivat pihalla ikkunan takana.

Summa summarum, häät saimme kuitekin pidettyä ja olin päättänyt etten anna tämän kamalan kokemuksen pilata niitä. Silti pettymys oli suuri. Koskaan aikaisemmin emme ole saaneet tällaista kohtelua ja näin huonoa palvelua keneltäkään! Sen takia en voi suositella kyseistä paikkaa kenellekään ja kannattaa todellakin harkita tarkkaan ennen kuin paikan varaa!

 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään