Jump to content
Naimisiin.info

Kangasalan pirtti


Keira

Recommended Posts

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 6 months later...

Itse harkitsen myöskin Kangasalan Pirttiä (en siis kisapirtti) hääpaikaksi. Minua tökkii nyt vain pihan puute ja aivan lähellä olevat asuintalot. Oletteko itse tuoneet kesähäihin ulkotuoleja/pöytiä ja miten olette kokeneet pihan puutteen? Mikäli on tosi kuuma keli, olisi kiva voida vilvoitella ulkona. Tietty jos sataa ei sillä ole väliä.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 months later...

Juttelin Mäkimaan Irman kanssa sekä tilan vuokrauksesta että pitopalvelusta eikä lainkaan tullut negatiivinen fiilis vaikka täällä oltiin "varoiteltu". Onko mielipiteitä siitä paljonko juhlijoita Pirtille mahtuu?

Meillä oli himpun päälle 80 ja kuvittelisin 100 hengen olevan ehdoton maksimi pöytäsijoitteluidenkin suhteen. Meillä oli muistaakseni kahdeksan pöytää, joissa n. 10 henkeä per pöytä ja liikkumavaraa jäi hyvin. En tiedä, ovatko laskeneet kahvion puolen jollain logiikalla henkilömahtuvuuteen mukaan.

(sivuhuomautuksena, Mäkimaa ei enää hoida Pirtin isännöintiä. Kokemukset ovat toki subjektiivisia, mutta minulle henkilökohtaisesti riitti yksi asioiminen ao. tahon kanssa)

Muokattu: , käyttäjä: Jenny-Maria
Link to comment
Share on other sites

Meillä oli varattuna Pirtti ja saimme vain ystävällistä sekä hyvää palvelua niin "talonmies-tädiltä" kuin Irmalta. Olimme kutsumassa häihin yli 120 henkeä ja päädyin yhden yön pimeinä tunteina (hysteerisesti) siihen, että tila olisi meille aivan liian pieni. Onneksi vaihdoimme paikkaa, koska kutsuttujen määrä kasvoikin yli 140hengen.

Myös paikan sekä pitopalvelun peruminen sujui ystävällisessä hengessä ja meille toivotettiin ihania tulevia häitä.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Nostanpa tätä ketjua, suunnitteilla häät ens kesänä jossain Tampereen ympäristössä (toivottavasti ei olla ihan liian myöhässä!). Vielä ei ehditä katselemaan paikkoja itse, joten kiinnostaa jo kovasti etukäteen: kuinkas surkea Pirtin piha on? Meillä on tuttavapiirissä paljon lapsia ja olis hienoa, jos pihallakin pääsisi vähän kirmaamaan.

Link to comment
Share on other sites

^piha on kyllä aika onneton. Kyseessä on oikeastaan maapohjainen parkkipaikka ja kun on kuitenkin aivan keskustassa, niin ympärillä on paljon liikennettä. Pirtin yläkerrassa on yksi yksittäinen huone, jota on kuulemma käytetty lasten leikkihuoneena. Mutta kun emme itse pirtillä juhlia pitäneet, niin en tiedä tilan toimivuudesta.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Meillä on Pirtillä häät elokuussa 2016. Hinta on 745€ (sis. varausmaksun 100€) ja siivousmaksu on 200€, käsittääkseni saa kyllä siivota itsekkin. Avaimen saa perjantaina kello 16 ja paikan pitää olla tyhjä su kello 11 mennessä,

 

Pirtin vuokraaja on ainakin meitä kohtaan ollut todella ystävällinen ja vastannut kärsivällisesti kysymyksiin, oli sitä mieltä että saliin menee 120 henkeä kun meillä iski paniikki että mahtuuko meidän suurin mahdollinen vierasmäärä paikalle.

 

Me tykätään kovasti siitä että sekä keittiöön että bändin "takahuoneeseen" on omat sisäänkäynnit. Pihaahan tuossa ei juuri ole, mutta meille ei tule lapsivieraita joten sisänsä pihan puute ei haittaa.

Link to comment
Share on other sites

Kiitos AnnaMatilda vastauksesta! Taitaa jäädä meiltä kyseinen paikka katsastamatta, on löytynyt ainakin jo pari edullisempaa, joissa saa olla sunnuntaina pidempään kun 11 (haluan nauttia myös ensimmäisestä aamusta vaimona mahdollisimman pitkään tuoreen aviomieheni kanssa, enkä heti aamusta ponkasta sängystä ylös siistimään juhlapaikkaa)... Ihania häitä teille, meilläkin juhlitaan elokuussa!  :gpari:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...