Keira

Kangasalan pirtti

43 viestiä aiheessa

Minkälaisia kokemuksia ihmisiltä löytyy Kangasalan Pirtistä?

Itsellä varattuna täksi kesäksi ja yllättäen sopimuksesta ollaankin erimieltä kuin sopimuksen tekohetkellä...

Minkälaisesta hinnasta on teillä ollut puhetta, mitä siihen sisältyy, mistä kellonajasta mihin yms. Kaikista tiedoista ja yksityiskohdista ollaan kiitollisia...

-Keira-

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vielä ei ole kokemuksia muuten kuin sopimisesta, koska häät siis ensi vuonna. Mutta tällaisia asioita olemme sopineet: hinta 500 euroa plus 150 edellisestä perjantai-illasta, eli koristeluajasta. Sen alkamisaikaa ei ole vielä sovittu. Hintaan kuuluu siis se pirtin alakerta eli sali, aula ja kettiöt sekä vessat. Juhlan pitää päättyä sitten sunnuntaiyönä viimeistään klo 2. Vastasinko mihinkään kysymykseesi? Mitä teillä oli sovittuna/mikä ei nyt täsmää?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä myös varattuna Pirtti ja ihan samat sävelet on sovittu kun Moonmaidilla.

Ja jos en väärin muista niin se perjantai-illan aika jolloin saa avaimet niin olisi ollut klo.16.

Eli ei meilläkään ole vielä sen parempaa kokemusta, koska meidänkin häät on vasta ensi kesänä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän häät vietettiin pirtillä viime kesänä ja asiat sovittiin samaan tapaan kuin Moonmaidilla. Vieraiden piti lähteä viimeistään klo. 2.00, mutta "henkilökunta" olis saanut jäädä siivoomaan vaikka koko yöksi.

Avaimet saatiin koristelua varten edellisenä perjantaina n. 16.00. Sen jälkeen saatiin häärätä siellä omassa rauhassa sunnuntai aamuun asti.  Hintaa pirtillä oli toi 500€ + perjantai-illan lisä n. 150€...tai jotain en muista tarkalleen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Varasimme pirtin alustavasti häillemme, mutta tuo hinta jäi nyt  vähän hämään. Eli tä rouva siellä sanoi, että hinta on tuon 500 + 150 euroa perjantaista + 150 euroa siivous, eli tuostahan tulee yhteensä 800  :o Mutta sitten se selitti,  että varasumaksu 100 euroa vähennetään, joten loppusumma on 700?? Mutta siis täh? Mitäköhän se nyt lopujen lopuksi sitten on? Onkohan kellään tietoa?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuo lauantain perushinta häiltä on 500 euroa. Jos paikkaa haluaa koristella perjantaina, se tekee 150 euroa lisää. Jos paikkaa ei halua siivota itse, siivouksen voi tilata Pirtin puolelta ja se maksaa 150 euroa lisää. Yhteensä kaikki nämä siis 800 euroa. Varausmaksu, joka vähennetään kokonaissummasta on se 100 euroa. Eli 100 euroa maksetaan varauksen yhteydessä ja loput 700 (jos siivous Pirtin puolesta + koristeluaikaa perjantaina) juhlien aikaan. Tuo loppusummahan riippuu siitä, ottaako perjantain (+150) ja siivouksen (+150).

Toivottavasti auttoi. Ihanan paikan olette valinneet  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Just joo, eli 800 kokonaisuudessaan! Se nainen sano, ettei pirtillä saa enää siivota itse, kun on kuulemma  koneet, joita ihmiset ei osaa käyttää! Eli siivous pitää aina ottaa nyt heidän kauttaan!   :-/

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Toisaalta, siivous olisi pitänyt hoitaa sunnuntaina aamuyhdeksään mennessä. Kirpaiseehan tuo summa, mutta ainakin se on kokonaisuudessaan tiedossa etukäteen.

Tilana Pirtti on kaunis ja toimiva- voisitko ajatella että esimerkiksi koristeluissa ja tarjoiluissa (ruuissa, juomissa, verrattuna ravintolahintoihin) säästäisi tuon summan?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Siis täh, ei saa siivota itse ??? Meille kyllä sanottiin että saa siivota jos haluaa. Me kyllä varattiin paikka jo keväällä.

Voi V.... Jos se siivous vielä tulee siihen hintaan, varsinkin kun siihen ei olla varauduttu. >:(

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko täällä juhlineilla kokemuksia? Montako ihmistä mahtuu samaan tilaan ruokailemaan? Onko siisti sisältä? Muuta mainitsemisen arvoista?

Kiitos!  :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vielä ei olla juhlia siellä vietetty, mutta lauantaina vietetään :D Mutta varatessani paikkaa täti joka sitä vuokrausta hoitaa sanoi että heillä on istumapaikat 150 hengelle, mutta 130 henkeä on parempi ettei ole ihan niin tiivistunnelma.

Paikka on kyllä todella siisti. Salin seinät on hirrestä ja värinä tekstiileissä (verhot, tuolin päälliset ja näyttämön verhot sekä -lattia) on viininpunainen.

Noutopöytä ei mahdu salin puolelle vaan sille on ihan omapaikka keittiön puolella, mun mielestä parempi juuri näin. Vessat on juuri uusittu eli nekin on siistit.

Sinne saa viedä omat juomat ja pitopalvelun. Juhlia saa klo 2.00 asti. Kynttilöitä ei saa polttaa siellä ollenkaan, mutta onneksi salin puolella on himmennettävät valot.

Mitäs vielä kertoisin :-? No, kyseleppä jos on vielä jotain mitä haluat tietää.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos vastauksesta, tuuliainen!  :D Hyvältähän tuo paikka kuulostaa, ei voi muuta sanoa. Täytynee käydä katsastamassa se lähiaikoina... Mukavia juhlia teille!  :-X

Hassua muuten, että nettisivuilla he mainostavat, että tilaa on yli 200:lle, mutta sitten käytännössä mahtuu kuitenkin vain 150 henkeä.  :-/

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oltiin sulkin veljen häissä viime kesänä Kangasalan pirtissä. Paikka on tosi siisti ja tilava, niissä häissä oli noin sata ihmistä, pöydät mahtu hyvin ja paria niistä siirrettiin, kun aloitettiin tanssi.

Mut tää emäntä alkaakin olla jo surullisen kuuluisa sopimuksen muuttamisesta ja epäystävällisyydestä! Näillä kans oltiin ensin sovittu astioiden ja siivouksen kuulumisesta vuokraan ja sit yhtäkkiä pari viikkoa ennen häitä niistä pitikin pulittaa lisää! Hyvä kikka sinänsä, ku eihän siinä vaiheessa kukaan enää voi muuallekaan lähteä.

Mut siis neuvon teitä: LAITTAKAA KAIKKI PAPERILLE SAMAN TIEN, MITÄ EMÄNNÄN KANSSA SOVITTE!!!

Paikkana pirtti on loistava sisä- ja ulkotiloiltaan sekä sijainniltaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olin kyllä erittäin tyytyväinen paikkaan, nimen omaan siisteyden ja paikan toimivuuden puolesta.

Mutta niin kuin fanni edellä mainitsi niin vuokra emäntä ei ole parhaasta mahdollisesta päästä....

Meillä onneksi kaikki sujui hyvin hänen kanssaan ja muutenkin häät oli loistavat!

Meillä oli loppujenlopuksi noin 110 vierasta ja pöytiä jouduimme poistamaan muutaman ja loput siirsimme seinien viereen, niin tilaa oli tanssia todella loistavasti, ja meilläkin porukkaa oli kokoajan tanssimassa ihan mukavasti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kenelläkään kokemuksia Kangalasan Pirtistä juhlapaikkana? Ja sen pitopalvelusta? Ei siis Kangasalan kisapirtistä vaan pirtistä -eri paikkoja :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Eilen katsastettu ja rahastus toimii näin...

Juhlapaikan perusvuokra 550 e

Siivous 200 e (pöydät ja muut saa jättää saliin, omat rojut pitää hakea pois miel. sunnuntaina klo 12 mennessä)

Koristelupäivä eli perjantai 165 e

Yläkerran vuokra (!!!) 60 e

Jos koko mainitun paketin haluaa, 975 e, mikä on järkyttävä hinta. :girl_impossible:

Harkitsemme syyshäidemme 2009 siirtoa Pirtille, mutta koristelupäivä on pakko jättää pois rahastuksen takia, koska haluamme yläkerran lasten tilaksi (kaitsija tarvitaan, mm. rappusten jyrkkyyden takia). Kokonaisuutena Pirtti on hirvittävän hintainen Kangasalan juhlapaikaksi, mutta etuna on vieraiden vapaa poistuminen halutessaan.

Muokattu: , käyttäjä: Jenny-Maria

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyhdän tämän ylös...miten olette sijoittaneet pöydät Pirtillä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pöytien sijoittelusta kaipaisin minäkin vinnkkejä/kokemuksia.

Ollaan käyty kerran talvella katsomassa tilaa, kun siellä oli häät alkamassa. Silloin hääparin pöytä oli salin vasemmalla puolella sen ison taulun alla. Muut pöydät oli "kalanruotomaisesti" siinä lähellä. Ei varmaan mikään maailman selkein vastaus, mutta yritys kuitenkin :)

Mitenkäs pitopalvelu, onko siitä kokemuksia?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen ollut pariin otteeseen tuolla, mutta muissa tilaisuuksissa kuin häissä. Pöydät oli sijoitettu muistaakseni kahdeksi tai kolmeksi pitkäksi "jonoksi" salin ovelta näyttämön suuntaan. Kaikilla oli hyvä näkyvyys, mutta häiden kohdalla tarvitsisin mielipiteitä.

Meille tulee pitopalveluksi Hoivala, vastasivat nopeasti tarjouspyyntöön, sopuhintainen, hyvää perushääruokaa kuulemani mukaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^mulla on tosta Hoivalasta aika negatiivinen kuva, esim. nyt tammikuussa he tarjoilivat jäisiä kylmäsavulohirullia ja nahistuneita salaatteja. Olivat aikoinaan myös tekemässä mun rippijuhliin ruoat, ihan tosi peruskamaa, makuelämyksiä ei kyllä ollut! Toivottavasti teillä kuitenkin parempi onni!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Saako pirtille taas nykyisin viedä oman pitopalvelunsa? Aiemmin ymmärsin että Mäkimaan Irma on siellä vastuussa..

Meille on tuo Irman pitopalvelu tulossa, ja tähän mennessä pelkkää hyvää voin hänestä sanoa.. Myöskin olen kuullut hyviä kokemuksia..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^saa ja on saanut "kautta aikain". Mäkimaalla on eräänlainen optio tarjota palveluksiaan paikkaan, mutta mikään pakko hänen palveluksiaan ei ole ottaa. Ainoa erotus on se, että Pirtillä oleva astiasto ei ole muun kuin Mäkimaan käytössä, muutoin kaapit ovat lukossa. Meillä Hoivala.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyhdetäänpä ketju esiin.

Pirtillä juhlineena pari kommenttia: jos tilaatte siivouksen vuokranantajalta, 200 e pitää suorittaa avaimia noudettaessa käteisellä.

Varmistakaa, että tilat ovat käytössänne sopimuksen mainitsemalla tavalla (sopimuksen saatte viimeistään avainten kanssa), eli kylmätiloja ei olisi koristeltu paikalla yleisesti olevan pitopalveluyrittäjän jämillä. Tämä ei ole herjausta, vaan tosiasia ja asia, joka yksinkertaisesti suututti minua häitä edeltävänä päivänä verraten ankarasti. Mm. vanhojen keittoperunoiden, erinäisten talien, aiempien häiden palauttamattomien pullojen ja kuivuneiden kastikejämien näkeminen ei ole erityisen ihanaa.

Plussat:

+jos tilassa ei ole alkuviikosta tai sunnuntaina ohjelmaa, sunnuntain klo 12 aikarajasta pystyy sopimaan lievennystä omien tavaroiden noudon viivästyessä.

+sijainti

+kahvio, johon saa hyvin katettua noutopöydän, kahvion tiskille juomat

+eteisalueen koko, saa mahtumaan lahjapöydän ja esim. pienen lasten pöydän

+salissa olevat "seinälaudat" koristeiden kiinnitystä varten irroitettavissa (ainakin alemmat, ylempiä en katsonut)

+omat juomat mukaan, oman pitopalvelun voi tuoda

+parkkialuetta riittävästi

+80 henkeä mahtuu näppärän väljästi, 100 mahtuu sopivasti, siitä yli ei oikein

+näyttämö riittävän suuri bändille

+himmennettävät "tunnelmavalot"

+kellari talon alla juomille, pitkän ihmisen ei tosin sinne kannata yrittää.

Miinukset:

-invavessa on hieman pieni morsiamen helmoille

-rajoitettu päättymisaika, tosin senkin saa kyllä aamuyön puolelle, aivan alkuillasta ei tarvitse lopettaa

-bändin "takahuoneen" kunto, raihnainen

-vuokranantajan edustaja

-kynttilöitä ei saa polttaa, ulkotulet ok tarpeeksi kaukana talosta

-koristelupäivästä joutuu maksamaan erikseen, kuten myös yläkerran huoneesta, jos sen haluaa.

-keittiö suoraan sanoen likainen

Muokattu: , käyttäjä: Jenny-Maria

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään