ss79

Albergan kartano (Espoo)

132 viestiä aiheessa

Me ollaan nyt harkittu Holvikellaria meidän häihin tammi-helmikuussa 2013. Kovin monia talvihäihin sopivia kodikkaita tiloja ei tunnu pääkaupunkiseudulta löytyvän meidän budjetilla. Pitäis tässä joku päivä laittaa sinne viestiä ja kysyä, jos pääsisi katsomaan tilaa paikan päälle. Vähän huolestuttaa kyllä meidän vieraiden mahtuminen, kun tällä hetkellä kutsuttavien listassa olisi 70 nimeä. Lapset ollaan ainakin ajateltu lukita toiseen huoneeseen (heh heh), niin tulee enemmän tilaa, ja tanssiminenkin saatetaan jättää kokonaan väliin. No, ei siinä kai auta muu kuin lähteä mittanauhan kanssa riehumaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä kävin katsomassa eilen holvikellaria.. Aika hieno paikka, ainoastaan sisäänkäynti ei ole niin näyttävä, mutta ehkä siitä saa sitten kesällä kivemman. Meillä häät kesäkuussa 2013 ja vieraslistalla oli 65 aikuista ja 10lasta. Lapset ajattelin laittaa omaan huoneeseen ja suunnittelun et jos bändin laittais sinne buffahuoneeseen, kunhan eka siirtelee buffapöytää vähän sivuun. Niin olis tilaa tanssillekkin. Olis kiva nähdä muiden häistä miten olette koristellu tilan ja pöydät.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Albergan Kartano varattu kesälle 2013 :girl_in_love:

Mistähän löytyisi pöytäkarttoja? Meille on tulossa ainakin 60hlöä, joku ainakin oli saanut sen verran mahdutettua holvikellarin isoon saliin? Missä olette pitäneet bändin? Buffahuone vai iso sali niin että pöytiä siirtelee?

Paikka itsessään oli niin hieno, että mielestäni ei paljoa koristeluita kaipaa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meitä oli pääsalissa 57 henkeä, vielä olisi ollut 2 hengelle tilaa. Ahdasta oli, mutta kaikki vieraat kiittelivät siitä, että saivat olla samassa tilassa muiden kanssa eli sopu sijaa antaa. Vanhemmat lapset vetäytyivät nopeasti toiseen takahuoneeseen syömään ja katsomaan leffoja, jolloin paikkoja vapautui pääsalista. Meillä pöytiä ei siirrelty muuten, paitsi sivuille syvennyksiin laitettiin 4 hengen pöydät ja piano siirrettiin pois tieltä. Tanssin järjestäminen holvikellarissa ei ole helppoa, mutta jostain piti tinkiä. Otimme siis salin perältä 3 irtopöytää pois samoin U-pöydän sakarat, jotta salissa mahtui tanssimaan. Tilaa oli reilusti tanssahdella ja mielestämme tämä oli paras ratkaisu. Näin istumapaikkoja jäi vielä noin 20-30 hengelle ja toiseen takahuoneeseen katettiin myös pöytiä (näitä ei kukaan käyttänyt). Meidän trubaduuri esiintyi salin takanurkassa, josta on käynti kahteen takahuoneeseen. Tilaa jäi vielä hyvin kulkuun kyseisiin huoneisiin.

Ihana paikka, lähinnä päänvaivaa aiheutti siivous/luovutus, koska omat tavarat tulee kerätä pois jo yöllä. Siivoojat tulevat yöllä/aamulla siivoamaan eikä omia tavaroita saa olla enää missään. Vaihtoehtona taisi olla, että jätämme tavarat eteiseen odottamaan aamua, mutta keräsimme ne valmiiksi autoihin, jotta kenenkään ei tarvinnut enää seuraavana aamuna ennen klo 10 tulla niitä hakemaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olemme kertaalleen käyneet katsomassa holvikellaria, mutta emme tuolloin ottaneet mittoja. Onko jollain teistä kätevästi mitat tiloista, pöydistä ym.?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häät juhlittu Albergan Kartanolla. Voin suositella, saimme juhlia niin pitkään kuin halusimme ja valmistella tilaa jo edellisenä päivänä.

Pitopalveluksi valikoitui Hupli joka hoiti hommansa myös erittäin joustavasti.

 

Muutama miinus: ohjeistus minkä lähettävät on vanhaa ja osa ei pidä paikkaansa. Kaikkea joutuu varmistelemaan. Lähetin laskutustiedot sähköpostitse, lähettivät laskun väärällä nimellä väärään osoitteeseen. Minulle soitettiin, että mikähän osoite on kun lasku palautui vaikka voisivat itse tarkistaa tiedot sähköpostista. Summakaan ei ole se mitä sovittiin, täytyy vielä selvitellä heidän kanssaan.

Nämä eivät myöskään enää häiden jälkeen vastaa sähköposteihin :P

Muokattu: , käyttäjä: ninnnu

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään