Jump to content
Naimisiin.info

Majakoski (Jyväskylä)


Guest Laura V.

Recommended Posts

  • Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä on myös riihi varattuna häille ja pitopalveluna on tuo Viljala/Juhlatalo.

Sain heiltä puhelimitse tosi mukavaa palvelua ja sain hyvin vastauksia kysymyksiini myös sähköpostitse tuon jälkeen. Itse ainakin olen tähän mennessä tyytyväinen. Juhliin tietysti on vielä aikaa, ettei esim. olla lyöty lukkoon vielä kaikkia yksityiskohtia.

Noista kahdesta muusta vastattiin aika tylysti ja lyhyesti, vaikka tietysti ymmärrän, että pitopalveluyritykset ovat kiireisiä. Nuo toiset eivät tosiaan olleet edes vapaana enää juhlapäivänämme, niin en päässyt edes vertailemaan hintoja tms.

Link to comment
Share on other sites

flaps, Olemme varanneet häitämme varten koko tilan. Eli ensin ruokailemme/ kahvitukset päätalossa. Sitten siirrymme jatkamaan riiheen klo 24 saakka. Ja sitten varmasti aamuun asti juhlat jatkuvat saunan luona missä paljuja, porealtaita yms.

Itse en halunnut, että varaamme ainoastaan riihen tai päätalon. Aika kurjaa jos jollain on samaa aikaan juhlat toisessa rakennuksessa tms. Mutta tämä on vain meidän valinta ja mielipide :-)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Itsellä myös häät Majakoskella ensi kesänä ja nyt vasta alkanut mietityttämään se, että siellä riihessä on samaan aikaan häät.. Kun aluksi kovasti vannotettiin, ettei siinä edes huomaa toisia juhlijoita. Meille siis varattu se päätalo. Saiskos vielä kokemuksia tästä, miten siinä ulkosalla ollessa on mennyt, meneekö vieraat sekaisin :-) Toisekseen kokemukset Viljasen pitopalvelusta myös kiinnostavat; onko joku joskus syönyt heidän eväitään? Ja onko jollain ollut bändi siellä talossa soittamassa vai onko se lato paras siihen?

Kiitos etukäteen!

Link to comment
Share on other sites

Itsellä myös häät Majakoskella ensi kesänä ja nyt vasta alkanut mietityttämään se, että siellä riihessä on samaan aikaan häät.. Kun aluksi kovasti vannotettiin, ettei siinä edes huomaa toisia juhlijoita. Meille siis varattu se päätalo.

Itsekin tuota tuli mietittyä, mutta Pasi vakuutteli, ettei kellään ole koskaan ollut mitään ongelmia tuollaisten "tuplajuhlien" suhteen. Kai se taloa ympäröivä aita sitten rajaa porukat erikseen sen verran hyvin.

Ja jos teillä sattuu olemaan häät tuolloin samana päivänä meidän kanssa, niin ei huolta, kun ollaan varsin rauhallista porukkaa ja vieraslista ei ole kovin pitkä. Ennemmin itseä pelottaa, että onko talolla sitten kovatkin bileet.. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Onko kenelläkään kokemuksia siitä miten naulakkotilat riittävät n. 100:lle hengelle Majakoskella? Meillä on ruokailu päätalolla, sitten bändi ja muu illanvietto riihellä, mutta molemmissa näytti olevan aika ahtaat eteiset. Häät ovat ensi helmikuussa eli keskellä talvea, enkä halua, että vieraat joutuvat ulkona jonottamaan, että saavat takkinsa naulakkoon. Miten olette asian ratkaisseet?

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...
  • 1 year later...

Menimme naimisiin viime lauantaina, ja päivä onnistui aivan täydellisesti! Tässä resepti onnistuneeseen päiväämme:

-vihkiminen Taulumäen kirkossa ja pappina Johanna Liukkonen, joka puhui todella kauniisti

-hääautona Majakosken vanha englantilainen taksi

-juhlat Majakosken riihessä ja jatkot saunalla (palju, porealtaat ja saunat olivat ihan menestys!)

-pitopalvelu J. Sojakka --> todella hyvä ruoka ja palvelu

-bändi bilebändi Twister --> meininki oli ihan katossa :)

-kuvaaja Studio Taikalaatikko / Vesa Muhonen --> erittäin ammattitaitoinen kuvaaja ja muutenkin hauska mies :)

-kukat (kimppu, sulhasen ja bestmanien rintakukat sekä kaasojen rannekukat) tilasimme Forumin Kukkapalvelu Nooasta ja olimme lopputulokseen erittäin tyytyväisiä

-hääyötä vietimme Hotelli Yöpuun hääsviitissä

 

Vieraita oli 95 ja hyvin riihi toimi tuolla henkilömäärällä. Toivottavasti tästä on apua muidenkin hääjärjestelyihin, suosittelemme kaikkia edellä mainittuja erittäin lämpimästi! :)

Link to comment
Share on other sites

Kaikki 95 hlöä mahtuivat istumaan kahteen ensimmäiseen lohkoon ja viimeinen siivu oli pyhitetty buffalle, ja sen jälkeen bändille&tanssilattialle. Eli oli tarpeeksi tilaa. Tilan sai myös todella tunnelmalliseksi hyvin pienellä koristelulla (riihi on itsessään koriste!) eli ei vaihdettaisi tuota mihinkään.

 

Meidän pöytä oli heti oven jälkeen oikealla kulmassa, mikä oli hyvä juttu sen puolesta, että kun osa porukkaa lähti aiemmin pois, niin ei missattu ketään. Lisäksi meillä oli käytössä tuulimylly, missä oli tanssien aikaan snapsibaari; sekin varsin toimiva konsepti.. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Olemme menossa katsomaan tuota Riiheä häitämme varten. Osaako joku kertoa onko riihessä minkälainen keittiö ja onko "eteistila" millainen. Meillä häät helmikuussa ja mietin valmiiksi miten ihmiset saa ulkovaatteensa sinne mahtumaan. Onko joku pitänyt talvella häitään tuolla ja haluaisi tulla kertomaan kokemuksia Riihestä talvella ? :) 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...