Jump to content
Naimisiin.info

Tampere: voi viedä omat juomat / ei pitopalvelua


Sylvesteri

Recommended Posts

assa: Kiitoksia kovasti vastauksista! Toihan Vapriikkihan voisi olla ihan hauska "ohjelmanumero", siinä hoituisi valokuvaus mukavasti muualla samaan aikaan kun vieraat kiertelisivät näyttelyä. Tosin se voisi olla vieraista vähän outoa, ainakin vanhempien tätien mielestä... Tiedätkä, onko Vapriikissa sidottu paikan tarjoiluu(siellähän taitaa olla A-oikeudet?)

Tykkäisin itse Willa Macista, mutta miehenpuolisko tykkäsi, että jos joku heittää punaviinit tauluun (kirjaimellisesti!), niin se ei ehkä meitä naurattaisi... Epäilen, että tuskinpa meillä nyt niin äidytään, mutta miten se Murphyn laki menikään ;)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tuttavani oli ollut Willa Macissa häissä ja kehui paikkaa kovasti. Minkä hintainen tää paikka on?

750 e + ALV. Perjantaina saa mennä koristelemaan kello 17 ja sunnuntaina tulee olla siivottu klo 11, tai vaihtoehtoisesti maksaa 80 e siivouskuluja.

Aivan mahtava tila todella upealla paikalla :-X Jätimme Villla Macin kuitenkin pois juhlapaikkavaihtoehdoista, koska yläkerran asuinhuoneiston vuoksi juhlien tulisi loppua jo noin klo 23.30. Aika aikaista meille, varsinkin tuolla hinnalla haluaisin juhlia myöhempäänkin. Mutta tulevaisuuden kekkereitä silmällä pitäen tosi hyvä vaihtoehto!

-HP-

Link to comment
Share on other sites

Kuljun työväentalo on ainakin todella edullinen paikka.Koristelulla paikasta saa todella nätin ja ei ole sidottu mihinkään pitopalveluun. :) Astioita siellä ei ole tietääkseni kuin kahvikupit ja keittiö aika pieni,mutta kannattaa silti harkita paikan edullisuuden takia.Numero on aika vaikea saada.Itsekkin soitin Lempäälässä olevaan pitopalveluun josta tiesivät antaa sen.Muistaakseni sinne mahtui max.125 hlöä.  8)

Link to comment
Share on other sites

Sylvesteri! Tässä lupaamani tiedot Kangasalan Pirtistä. Eli hinnan laitoinkin jo tonne aikaisemmin (edellisellä sivulla), paikka on hyvän näköinen salissa seinät ovat hirrestä ja ainakin minun mielestäni sellainen mikä ei vaadi koristelua muuta kun mitä pöytiin laittaa. Keittiön kylmätilat on hyvät 2 jääkaappia ja iso kylmäkaappi, lisäksi siellä on juomakellari erikseen ja sitten vielä löytyy pakastin. Ruuan lämmitystä varten löytyy normaali hella ja sitten sellainen iso ravintola hella uuneineen. Astioita ei ole talon puolesta kuin jotain mehukannuja ja kahvipannuja ja maljakoita. Salissa olevan lavan verhot sekä tuolien päälliset on väriltään viininpunaiset. Vessat oli ihan siistit, niihin kuulemma on tulossa jossain vaiheessa remontti. Me ainakin tykkäsimme ja varasimme paikan, kannattaa ainakin mennä katsomaan. :)

Link to comment
Share on other sites

Tässä muuten pienemmälle joukolle ihana paikka, joskin alkoholiton: http://www.tampere.fi/nuoriso/antaverkka.htm

Siellä ei siis alueellakaan saisi käyttää alkoholia ja sali melko pieni (2-osainen). Ehkä reilut 50h mahtuisi kuitenkin hyvin tuolla juhlimaan. Paikka on jokatapauksessa aivan uskomattoman ihana. Järven rannalla, pihassa kota (jossa voi grillata) ja lapsille paljon tekemistä.

Keittiökin siellä on huippu ja astiat löytyisi n 70 hengelle.  

Kiitos vielä Tuuliaiselle.  :-* Se vuokra kyllä oli aika kova  :-/ muuten paikka kiinnostaisi kyllä.

Link to comment
Share on other sites

:-X LÖYTÖ  :-X

katettu tanssilava, 3 saunaa, järven rannalla, isohko grillikatos, takkahuone, kiva terassi, mökkejä majoitukseen. Valitsin tämän meille. Päärakennus+tanssilava h 270€/pe16-su12.

Miinusta keittiö, joka voisi olla suurtalouskeittiömäisempi. Astiasto löytyy kyllä isolle porukalle viinilaseineen, mutta esim toinen hella voisi olla kätevä. Onneksi hätätilassa saunarakennuksen isossa takkahuoneessakin voi kokata.

Maatalomainen ilme, eli ryijyt löytyy seiniltä, mutta sopivilla koristeilla upea paikka ja ennen kaikkea älyttömän halpa.    

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Paikka näyttää netissä oikein viihtyisältä, lukuunottamatta räsymattoja lattioilla. Meillä on myös häät kesällä 2006 ja olemme suunnitelleet viettävämme niitä Tampereelle, vaikka itse olemmekin Espoosta. Tuo Knuutilan tila olisi varteenotettava vaihtoehto!

:PAikas joustava meininki on Knuutilan tilalla, joten varmaan voi matot laittaa pois juhlien ajaksi, jos ei tykkää. Muutenkin siellä on paljon "rekvisiittaa" (vanhoja tavaroita) ja niitäkin voi oman mielen mukaan laitta esille tai sitten ei. Kävin sulhoni kanssa paikkaa katsomassa ja meille paikka sopi tosi hyvin  :-X

Link to comment
Share on other sites

Hei Sylvesteri, minkälaisia lisätietoja sait Kelhistä soittamalla

( jotakin muuta kuin mitä nettisivuilla jo kerrotaan)?

Esim. varaustilanteesta, tilojen siivouksesta, tarkemmasta vuokra-ajasta jne..?

Kiitos, jos jaksat raapustella lisätietoja.

Kelhiä remontoidaan parhaillaan ja remontin pitäisi valmistua 2006 kesällä. Normaalisti vuokrahinta olisi paljon kalliimpi, mutta 2006 kesän hinnat ovat remontin takia vielä halvat. Näin ainakin ymmärsin. Käsittääkseni remontti ei tuossa vaiheessa enää vaikuttaisi juhliin mitenkään, siis kaikki tärkeimmät pitäisi tuolloin olla jo valmiina. Varauksia ei 2006 vuodelle vielä ollut. Siivouksesta en edes kysynyt. Vuokra-ajat oli muistaakseni to-su, kannattaa tarkistaa. Emme valinneet Kelhiä itsellemme, koska koin että vuokra+astiaston vuokra olisi tullut liian kalliiksi. Emme käytä pitopalvelua. Paikkanahan tuo on aivan mahtava..  :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Guest Muru_Murmeli

Hei ihmiset!

Tässäpä vielä yksi, jota mieleni halajaa Villa Macin lisäksi... Hatanpäänniemessä sijaitseva kartano. Hintoja tai tilaratkaisuita en tiedä, mutta kiinnostuneille linkki:

http://www.tampere.fi/nukkemuseo/juhlatila...juhlatilat.html

Itse lenkkeilen silloin tällöin kartanoa ympäröivässä puistossa, ja se on todella kaunis. Aivan kartanon tuntumassa on myös arboretumin ruusutarha, joka on ihastuttavaa katseltavaa etenkin loppukesän häiden väelle!

Link to comment
Share on other sites

Enpäs itsekään muista ulkoa hintoja, kaveri kysyi sieltä juhlatiloja ja aikas tyyristä oli. Ottivat jonkun hinnan pääluvun mukaan ainakin perusvuokran lisäksi.

Mutta paikkanahan se on aivan mahtava. Arboretum vieressä. Jos sen paikan olisin itse valinnut, olisin ehkä luopunut kirkkohäistä ja vihityttänyt meidät siellä ruusujen keskellä. =) Ei vaan olisi juhlavieraat välttämättä tykänneet, koska on paljon allergikkoja suvussa.

:-X

Link to comment
Share on other sites

Guest villasohvi

Me harkitsimme juhlapaikaksemme Villa Sofiaa. Talohan on tällä hetkellä remontissa ja aukeaa juhlatalona ensimmäistä kertaa 17.6. Toisin sanoen käsittääkseni kukaan ei ole vielä siellä häitään eikä mitään muutakaan juhlaa viettänyt.

Paikka kuulosti kyllä hyvältä. Voi viedä ruuat ja juomat. Heille tulee keittiö, jossa on jääpalakoneet, 0-kaapit kuohoviinille ja kaloille ja viinikaapit muille juomille.

Saleissa on äänentoisto ja alakerrassa holvattu tanssitila. Yläkerrasta voi av-välineiden avulla seurata mitä alakerrassa tapahtuu. Talossa saa olla max. 120 henkeä, mutta se sopii ehkä paremmin n. 60-70 hengelle.

Kynnyskysymyksesi meillä muodostui hinta, joka oli lähes 1000 euroa. Tuolla rahalla talon sai käyttöönsä klo 10-24.00. Kallista.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...