Jump to content
Naimisiin.info

Johteenhovi (Oulu)


Neea-Maria

Recommended Posts

Vastaan itse itselleni. :)

Paikka on nyt käyty katsomassa ja varaus tehty. Eli jos joku muu haluaa kuvia Johteenhovista, niin saa kysellä minulta.

Ai niin, kuntotarkastuksen vuoksi se pelkkään majoitukseen tarkoitettu rakennus (olikohan siellä kaksi erillistä huonetta ja pikku keittiö) on laitettu käyttökieltoon. Menee remonttiin, mutta ajankohdasta ei vielä ole tietoa. Tosin remontin ei pitäisi haitata, koska piilottavat remonttitelineet yms aina viikonlopun ajaksi ja ulkoa päin ei huomaa mitään.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Ai, hieno homma, kiitokset tiedosta. :)

Se pelkkään majoitukseen tarkoitettu rakennus on ehkä ainoa johon voisin kuvitella jonkun yöksi majoittavani jos joku sinne jäädä haluaa, tanssisalin yhteydessä olevat majoitustilat olivat vähemmän viihtyisät ja hieman tunkkaisia (lieköhän kunnon tuuletus ja petivaatteet pihalle auttaisi...).

Link to comment
Share on other sites

Joo, onhan se tyyris. Jotenkin itselleni yritin selittää tuota hintaa rauhallisella pihapiirillä (ei tarvi koko ajan vahdata juokseeko lapset tielle tai jokeen tms), toimivilla tiloilla (puoliso toivoi, että paikalta löytyisi sauna), pitkällä vuokra-ajalla sekä sillä että paikalta löytyy tarvittava astiasto ja siivous kuuluu hintaan. + se, että olin aika myöhässä tilojen kyselyn suhteen, joten voitti muut vapaana olleet vaihtoehdot.

Link to comment
Share on other sites

Me olemme ajatelleet kutsua n. 170 vierasta häihimme (Johteenhovin takia olisimme voineet karsia väkeä pois, jos olisi ollut täydellinen), toki kaikki eivät tietenkään tule ja todellinen vierasmäärä taitaa olla 120.

Olen varmaan niin vaativa, kun hyvää juhlapaikkaa ei yksinkertaisesti tahdo löytyä. Kaikilla juhlavierailla ei ole autoa, joten häät olisi ollut hyvä järjestää Oulussa. Oulusta taas ei löydy sellaisia paikkoja, joissa olisi sauna, omat ruuat ja juomat sais viedä ja yöpyminenkin olisi ihan jees mahdollisuus.. :D Nuorisoseurat ovat mielestäni aivan kamala vaihtoehto, mutta muuta vaihtoehtoa ei taida olla :(

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
  • 3 years later...

Vähän vanha ketju, mut en voi olla kommentoimatta :)

Meillä on siis nyt kesällä 2017 häät siellä. Käytiin kattomassa paikkaa ja kyllähän se on nätti :D Ollaan tosi innoissamme! Hinta on nykyään 1200e / viikonloppu (pe-su) eli ilmeisesti ne on laskeneet hintoja.. Ja 800 eurolla olis saanu olla pe-la, nii ei tuo 400e lisähinta tunnu pahalta, kun osa vieraista jää yöksi sunnuntaihin asti.

Vertailtiin tosi pitkään useita paikkoja Oulusta, ja päädyttiin tähän, koska hyvät tilat (keittiö, astiastot, iso juhlasali, petipaikat jne.) ja sijainti on rauhallinen. Lisäksi tulee lapsivieraita nii niille on sit hiekkis ja leikkimökki ja sit piha on TOSI iso. Lisäksi otettiin paikalle tilaussauna, jossa oikea puukiuas <3

EN oikeesti malta oottaa häitä! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...