Vaasa


pandakarhu

Recommended Posts

Vaasan lähistöltä (max 20km keskustasta) joku tyylikäs paikka n. 100 henkilölle? Skylle ei mahdu niin montaa, Radissonin Centraliin menee mutta on jotenkin.. No.. Ravintolamainen :D Skyssa enenpi tyyliä kun on yläilmoissa. Jotain erikoisempaa haettais, ei mitään jumppasalia. Ideoita? Ulkohäät olisi niiiiiin pop jos vaan keksisi että missä ja mitä jos tulee vettä..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Löysin netin syövereistä tämmösiä kuvia merenkyntäjien majalta. Taitavat vaan olla jo vähän vanhoja, kun käytii ite kattomassa niin lamput oli ainakin semmoset pienehköt kattokruunut ja sisällä oli isoja hienoja laivapienoismalleja. Mutta suurimmaksi osaksi saman näköistä oli edelleen. Annoin sulhaselle silloin tehtäväksi ottaa niistä tiloista kuvia, niin eihän se ollu ottanu ku vaan niistä pienoismalleista. :D

https://picasaweb.google.com/mia.maria79/Merenkyntajat#

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Suosittelen hääjuhlapaikaksi Raippaluodon kirkon kupeessa olevaa Bernys-ravintolaa. Olimme erittäin tyytyväisiä 14.2.2015 olleisiin häihimme. Aluksi näytti huonolta, kun ravintoloitsija ilmoitti konkurssistaan n.2kk ennen häitämme..., mutta onneksi omistaja otti paikan ohjat ja kaikki meni lopulta hyvin.

 

Miksi suosittelen:

 - upeat maisemat (seinänkokoisesta ikkunasta näkyy meri & silta...)

 - loistavaa ruokaa (esim. härän rinta oli kauan paistettu matalassa lämpötilassa ja se oli suussasulavan mureaa ja mehukasta - nam!)

 - hinta-laatu-suhteeltaan paras ikänä, ainakin omasta mielestäni

 - ystävällinen, ensiluokkainen ja ammattimainen (= satoja häitä takana päävastuuhenkilöllä ! )

 - kaunis tila, tykkäsin esim. tuoleista, ei mitään koulumaisia puutuoleja vaan ihan salonkikelpoista :) ...

 - tilava wc jotta morsiamen tyllitkin mahtuu ovesta...

 - autoille parkkipaikka

 - ei mitään pahaa sanottavaa :)

Link to comment
Share on other sites

^ Jaah, tulipa kirjotus/ajatusvirhe: Bernys on tietenkin Raippiksen sillan kupeessa eikä kirkon.... tähän aikaan enää mitään saisi julkisesti höpistä :o....

 

Toinen, mitä kannattaa käydä katsomassa, on Hotelli Vallonia Sepänkylässä Mustasaaren puolella. Siinä oli jotain ihanan maalaistunnelmaa. Hinta oli edullinen ja kasvihuonemainen miljö kiva.

 

Ja kasvihuoneista puheenollen: Närpiön Tomaattiravintolassa on aivan loistava ruoka !!!! Jopa mansikkamehu on erityisen hyvää siellä, saatika se lämpimien erilaisten juustojen valikoima piparkakkumurskan ja tomaattihillon alla... namnam.

Link to comment
Share on other sites

Bacchusia mekin muuten mietittiin. Olisi ollut aika erikoinen paikka, jossa harvemmin tulee käytyä. Siellä oli hyvä meny ja hintataso ok ja mukava kokki. ...ja pöytäliinat olisi kuulunut hintaan... mutta meitä oli liian paljon joten tila ei olisi toiminut meillä + mahdollinen pysäköintiongelma ulkopaikkakuntalaisilla keskellä talvea.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Täällä yksi ensi vuoden loppukesän morsio!

 

Mielellään kuulisin lisää kommentteja paikoista, 100-120 henkeä pitäisi mahtua ja tanssimaan myös... Tällä hetkellä mielessä Seglis, Vaskia, Berny's tai Karperö Uf. YO-talo on liian pieni meidän tarpeisiin ja työväentaloa emme haluaisi vuokrata...:)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...