Teltta/katos juhlatilana


ani

Recommended Posts

  • Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 4 months later...
Guest Häät 21.7.07(Guest)

Hei!

Voisiko joku antaa vinkkejä mistä saa Oulun seudulla edullisesti vuokrattua juhlatelttoja? Häitä on tarkoitus viettää vanhempien maatilalla. Häihin tulee noin 100 vierasta ja teltalle varattu tila on noin 8 m x 15 m. Telttoja olen jo kysellyt Lainapeitteeltä, MarRentiltä, MSP:ltä, Rollon juhlapalvelulta ja Oulun telttavuokraukselta. Hinnat ovat aika suolaisia... Rollon juhlapalvelun teltat olivat kaikenlisäksi aika pieniä, 4 x 4 metriä. Epäilyttää hieman saako niitä siten kiinnitettyä, ettei vesi tule sisälle, jos sattuu satamaan. Olen myös kysynyt telttoja Oulun liikuntavirastolta, Pohjolan Tähti suunnistuskerholta ja Oulun Pyrinnöltä. Näissä paikoissa ei ollut tapahtumaan sopivia telttoja. Sitten tarvittaisiin myös pöydät ja penkit... Niitäkin olen kysellyt, hintahaitari on laaja ja joillakin on pöytien leveys aivan olematon esim. 52 cm.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Hobby Hallista voi tilata 9 x 3m telttaa 219e (muistaakseni) hintaan. Myös pienempi koko löytyy. Jyskistä saa valkoisia katoksia 19.90! Noita hobbyhallin telttoja voi pistää pötköön tai vierekkäin availemalla seiniä ja päätyjä ja ovat vielä kokovalkoisia. JA tilattavissa koko Suomeen. Nehän voi myydä sitten vaikka huuto.netissä pois kun tanssit on tanssittu. Lattiaksi vaan pinnoitettua (tummaa) vaneria, siis sitä hieman tavallista vahvempaa tai kumipohjaista vihreää mattoa jota myydään kaikenmaailman k-raudoissa.

Itsellä telttahää-suunnitelmat aluillaan noin käytännön tasolla, mutta sitäkin enemmän visioita liehuvista valkoisista kankaista ja kukista ja kesäillan tunnelmasta keijuvaloineen. Varmasti tulossa erilaiset, rennot ja freesit häät. Jei. Lisää keskustelua kitoos! :-X

Link to comment
Share on other sites

meillä tulossa telttahäät mökillämme elokuun alussa 2008 kesällä ja isoa telttaa ollaan etsiskelty. varmaan päädytään ostamaan sellainen 5 x 8 metrin teltta, sinne pitäisi mahtua noin 50 henkilöa, joista yli 10 on lapsia. sisätilaakin löytyy, mutta ei tarpeeksi, joten siksi tuohon telttaan päädyimme. meillä on todennäköisesti ihan maa pohja ja lisäksi rakennetaan pieni tanssilattia. kalusteet vielä ihan auki, kaikki omat ja suvun  ;D  puutarhakalusteet käyttöön ja varmaan itse tehdään pöytiä ihan levystä ja puusta, kun ne liinoittaa niin eihän se näy mitä siellä alla on. lämmittimiä ei aijottu hankkia, kyllä kait vieraat osaa varautua kelin mukaan. ja lisään vielä, että meillä ei juhlapaikalla ole sähköjä ja vesi tulee kaivosta  ;D. hommaa ja suunnittelemista riittää...

Link to comment
Share on other sites

Jyskiltä löytyy kahtakin eri kokoista suurta juhlatelttaa sivuseinillä/ikkunoilla.

Hintoja just nyt en muista mutta eivät maksaneet mitenkään kauheasti.

Meillä itsellä on olemassa jyskistä ostettu 3 x 9 m juhlateltta jossa vietettiin toissa kesänä tyttäremme rippijuhlat ja aivan loistavasti toimi ja kesti  :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest kylmyys(Guest)

Arvoisat morsiamet! Jos päätätte järjestää häät ulkona tai teltassa laatikaa myös varasuunnitelma. Olin häissä joissa koko hääväki paleltui siniseksi 14 asteen kylmyydessä ja sateessa heinäkuussa. Ei ollut järin mukavaa kun jokainen tärisi. Eli laittakaa edes lämmittimet varalle.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 months later...

Heipä-hei kaikki! :D

Mekin aiotaan järjestää Puutarhajuhlat Heinäkuussa 2008 ja samoja teltta-asioita on pohdittu kuin moni muukin täällä... Kiitos muuten loistavista ideoista!

Mutta , onko kellään tietoa Jyväskylässä telttoja vuokraavista seuroista tms. (helluntaiseurakunnan lisäksi) ?

Ja, jos nyt kuitenkin päädymme ostamaan oman teltan/telttoja, niin mistä kannattaisi lähteä kyselemään kalusteita ja mattoja täällä Jyväskylässä? Ajattelimme laittaa yhden ison pöydän n.40 vieraalle... Kokemuksia???  :D

Itselläni vilisee jo päässä ideoita teltan koristeluun, vaikka teltasta ei ole vielä tietoakaan!  ::) Esim katoon sisäpuolelle voisi vetää verho-voileeta koko matkalle niiden katon tukirautojen yli ja jättää ne hiukan löysälle... ilmavaa tunnelmaa... ja muratti-köynnöstä peittämään tukiraudat. Onneksi siskoni on hortonomi joten voin jättää kaikki kukka-asiat hänen huolekseen...  ;)

Ihanaa syksyä kaikille häiden suunnittelijoille ja auvoista eloa jo häänsä pitäneille!  :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Meillekin tulossa osaksi telttahäät eli ruokailu- ja hääkakku-osuus hoidetaan teltassa ja sitten siirrytään sisätiloihin loppuillaksi.

Mietinnässä nyt lähinnä somistusosuus.. Nanskulla näytti olevan terälehtiä/konfetteja pöydillä, miten pysyivät? Aluksi mietin juuri somistukseksi konfetteja pöytiin, mutta nyt ruokailu siirtyikin telttohin. Mitä kokemuksia, mitä rajoituksia ja hyviä vinkkejä telttahääsomistuksiin???

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...
Guest Vieras_lilian_*

Me ollaan järjestämässä pienet häät mökillä ens kesänä. Vieraita on 20-25 ja haluaisin että kaikki istuisivat samassa pöydässä ja sen lisäksi telttaan on mahduttava buffettipöytä. Minkä kokoinen teltta on sopiva? On niin vaikeeta nähdä miten ne todellisuudessa näyttävät, ja minkä kokoisia... :blink:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest Vieras_Anneli_*

Osaisiko joku neuvoa meitä löytämään teltan Länsi-Lappiin ensi kesäksi? Varautua tulisi 200 vieraaseen, joten noin 200 neliötä tulisi teltan olla. Tunteeko kukaan teltanomistajia/vuokraajia Lapin/Oulun läänin alueella ja erityisesti Tunturi-Lapin seudulla tai vaikka Pohjois-Norjassa? Varmaan jossain kunnassa voisi teltta löytyä seurakunnilta, urheilu- ym. seuroilta, kyläyhdistyksiltä, matkailuyrityksiltä, vpk:lta ym.

Me arvioitiin, että ruokailua varten sopiva teltan koko olisi 1 neliömetri / hlö.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Guest Vieras_lilliputti_*

Telttaa olemme ajatelleet lisukkeeksi, eli olisi pieni ihana juhlapaikka ja sitten pihalla lisänä teltta. Aika kalliilta tosin näytää telttojen hinnat (osto ja vuokraus, molemmat).

Onko joku vuokrannut tai hankkinut suurta telttaa (100-120 hengelle)? Kokemuksia?

Mitenkäs vessat, oletteko hommanneet erilliset vai onko riittänyt jokin jo olemass olevan rakennuksen wc?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...