Jump to content
Naimisiin.info

Sipoo ja lähialueet


Agentti

Recommended Posts

  • Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 1 month later...

Kiitos tiedosta Sade_82! Kuulostaa hyvältä, meille kun vieraita on tulossa ehkä 170... Jos sinulla (tai jollakulla muulla) on lisätietoja, niin otan mielelläni vastaan..  :)

Muoks. Tiedoilla tarkoitan esim. sitä, kuinka kauan siellä saa juhlia.

Link to comment
Share on other sites

Meidän hääjuhlaa vietettiin Mårsbackassa Sipoon Martinkylässä. Sipoon kirkoilta sinne on vaan noin 2-3 km matka.

marsbacka.jpg

120 henkeä mahtuu, tosi kiva ja viihtyisä juhlapaikka johon saa viedä omat tarjoilunsa. Paikalla ei siis omaa pitopalvelua. Lisätietoja löytyy osoitteesta http://suvi.sipoossa.info/06/fi/lokaler/7/

Me myös oltiin jo varaamassa Söderkullan kartanoa, mutta todettiin että huomattavasti halvemmalla pääsee kun juhlimme Mårsbackassa johon saa tuoda omat alkoholit.

Suosittelen!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Tänään tein alustavan varauksen Söderkullan kartanoon 30.6.07. Paikka on todella upea ja tyylikäs. Tarkoituksena olisi pitää siunaaminen ulkona ihanalla piha-alueella. Palvelu oli myös ystävällistä!!!  Löytyykö teiltä kokemuksia häistä Söderkullan kartanossa? Olisi kiva kuulla tai nähdä kuvia koristeluistanne tai te joilla on myös häät Söderkullassa, olisi kiva kuulla suunniltemistanne.

:-X :-X :-X   ...niin innoissani...  :)

Link to comment
Share on other sites

Me ihastuttiin kanssa paikkaan aivan älyttömästi. Ihanan idyllin lisäksi hehkutan edelleen uskomattoman ystävällistä henkilökuntaa. Tehtiin lopullinen varaus ja samalla sanoivat hoitaneensa häitä jo kahdeksan vuotta ja jos tulee kysyttävää ihan mistä vaan aiheeseen liittyvästä, niin heille voi soitella ja neuvovat mielellään. Vielä ei tietysti tule mitään mieleen,mutta varmaan sitten lähempänä häitä.

Kam Jok: meillä on häät 11.8.07 eli hiukan teidän jälkeen. Me mietittiin kanssa siviilivihkimistä pihalla, mutta sulho halusi lopulta kuitenkin kirkkohäät..

Link to comment
Share on other sites

Hyvältä vaikuttaa!!!  Etsittiin juhlapaikkaa juuri sillä kriteerillä, että miljöö olisi kaunis ja ympärillä olisi puutarhaa. Sulhoni ei kuulu kirkkoon, eikä hänen perheensä ole kristitty, joten meille tulee siviilivihkiminen maistraatissa ja juhlapäivänä pappi sitten siunaa meidät puutarhassa.  Ja sateen varalta eipä juhlasalin erkkerikään ole hullumpi paikka siunaamiselle. Esittelivät meille tänään paikkoja ja oikein olivat ystävällisiä. Tuntuu, että myös omat toiveet otetaan siellä huomioon. Hääpäivällä (ajankohdalla) ei meille ollut niin tarkaa, joten vielä löytyi vapaita lauantai-päiviä kesälle -07. Mutta varmaan nopeasti menevät loputkin päivät. Vieraita meille tulee n. 60, joten tilaa riittää. Sukulaiset vain asustavat pohjois-suomessa ja muualla, joten toivottavasti saadaan  riittävästi vieraita kasaan :).  Ollaan jo melko varmoja, että tehdään lopullinen varaus tähän paikkaan... Ihanaa...  :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Pakko tulla tänne kehumaan Söderkullan kartanoa. Meillä oli häät siellä kuukausi sitten ja kaikki sujui loistavasti. Oli ihanaa, että henkilökunta oli todella asiantuntevaa, eikä meidän tarvinnut stressata ja hoitaa asioita. Ruoka oli todella hyvää ja sai paljjon kehuja. Suosittelen jos haluaa häät vaivattomasti ja ilman stressiä. Kartano on kaunis ja puutarha ihana. Meillä oli onnittelut ja valokuvaus puutarhassa. Privalla voin laittaa kuvia, jos jotakuta kiinnostaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 3 weeks later...
  • 5 months later...
  • 3 weeks later...

Heiiii,

Kaikilla on ihanasti kokemuskia kaikista paikoista mutta Sipoon kohta Helsingin Byagårdenista eli Hindsbyn kylätalosat ei näytä kenelläkään olevan kokemusta. Minä kaipiaisn siitä kokemusta...itselleni paikka varattu 25.7 .2009

http://www.ita-uudenmaankylat.fi/categorie...&cat_id=212

Jos jollain on kokemuksia ...kertakaa please..kiitos :P

Link to comment
Share on other sites

Meille varattiin ensi kesäksi Hansas joka vaikutti aivan täydelliseltä meille. Vuokra 480e/viikonloppu. Hinta mielestäni kohtuullinen ja erityisesti plussaa paikka sai siitä että mitään rajoitettua juhlinta aikaa ei ole mikä tökkäsi monessakin paikassa. Eli olen todela onnellinen löydettyäni kyseisen paikan.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...