Jump to content
Naimisiin.info

Hampaat valkoisiksi, miten?


Recommended Posts

Huomasinpa tuossa kun etsin netistä valkaisevien hammastahnojen hintoja, että Yotuelilta on tullut uusi "7 hours kit" eli semmoinen muottivalkaisu.

http://www.yotuel.fi/yotuel.asp?viewID=272

Näytti nettikaupassa olevan jotain 45 euroa.

Jaa-a, taidan kuitenkin eka kokeilla hammastahnoilla, ennen kuin alan tuollaisilla leikkimään.

Jep, mä ostin ton pakkauksen terveys&hyvä olo -messuilta, kun myyjä niin puhu että tällä saa yhtä hyvän valkaisun kuin 300e maksavilla lääkärillä tehtävillä toimenpiteillä. No, ajattelin kokeilla. Kuulemma kotivalkaisun saa tehdä max. 2krt vuodessa ja suosittelikin et eka tekis valkaisun puol vuotta ennen häitä ja sit kaks viikkoa ennen uudestaan. Sulhokin ostaa, jos mulla toimii. :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Olen käyttänyt vuosia Yotuelia, eikä se kyllä hampaita valkaise yhtään. On vaan mukava käyttää, kun ei vaahtoa.

Sähköhammasharjan vaihdoin viime viikolla "kunnolliseen" eli 8800 liikettä minuutissa (en kylläkään omien vaan lasten hampaiden takia). Toivottavasti hampaat vaalenee itsellänikin. Harja ainakin vaikuttaa eri hyvältä :girl_blum:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Minä tilasin täältä. Oli helppoa ja edullista (paketillinen Premium Plussaa postikuluineen 28 euroa) ja toimitus kesti reilun viikon.

Kopioin tähän päikystäni ensikokemukseni stripseistä:

"Eli siis, Crest White Stripsit olleet käytössä nyt 6 päivää, joiden aikana olen käyttänyt noita 8 kertaa (kahdenkymmenen kerran satsista). Ohjeen mukaan noita käytetään 10 päivän ajan aamuin illoin puoli tuntia kerrallaan, mutta joka aamu en ole ehtinyt noita laittaa.

Jonkin verran hampaat ovat mielestäni vaalentuneet jo. Häiritsevä keltaisuus alkaa olla poissa, ja väri on nyt lähellä hampaiden omaa luonnollista väriä (mulla on todella kellertävä hammasväri). Paitsi yläkulmahampaissa, jotka ovat aika ulkonevat ja enemmän kellastuneet kuin muut. Ne on vielä "liian" kellertävät. Joka tapauksessa aion jatkaa hoitoa ainakin vielä muutaman päivän. Haluan lopputulokseksi vieläkin puhtaamman valkoisen hampaat, mutta niin, että näyttävät kuitenkin luonnollisilta. Ei mitään jenkkityyliä, pimeässä hohtavine purukalustoineen :girl_impossible::grin:

Stripsejä on helppo käyttää. Eivät oikeastaan maistu millekään, eikä mulla ainakaan ole ollut mitään runsasta "kuolanvaluefektiä", mistä jotkut ovat valittaneet hampaidenvalkaisuketjussa. Myöskään vihlontaa ei ole ollut. Sitä pelkäsin etukäteen, sillä mun hampaat normisti vihloo melko herkästi, etenkin kylmästä (jätskistä, limusta yms.).

Ainoa tähän mennessä esiin tullut "huono" puoli on se, että stripsit yltää vain etummaisiin 8 hampaaseen. Takahampaat jäävät keltaisiksi, ja jotenkin pelkään, että näyttääkö hassulta, jos ne selkeästi erivärisinä jotenkin pilkottavat sieltä takaa hymyillessä/suuta avatessa. On mullakin ongelmat :blink: "

Link to comment
Share on other sites

Minä varasin itselleni ajan siihen Zoom-valkaisuun tammikuulle. Pikkuisen hinnakkaampi, muta toisaalta sen tulos kyllä kestääkin..Tai ainakin näin luvataan.

Tuo on kyllä asia jota olisin/olen harkinnut ilman häitäkin, antoivatpahan lisäsysäyksen mennä tekemään sen kohtapuoliin. Ja tammikuulle varmanpäälle siksi, ettei joukun punkut ja glögit värjää vaikka hampaitani punaisiksi. Ovatpa sitten häissä kuin Juha Jokisella :D

Link to comment
Share on other sites

Mä tilasin nuo stripsit Nyy:n neuvomasta paikasta. Uskomattoman nopea toimitus oli. Tein tilauksen viime viikon torstaina (13.11) ja paketti oli eilen (18.11.) postilaatikossa !

Pakko oli heti testata eilen illalla. Vihlominen pelotti ja kyllähän niitä "sähköshokkeja" ilmeni tuossa alhaalla edessä, Outch! Mut mä aion sinnitellä ja pitää stripsejä ainakin kerran päivässä sen puoli tuntia. We'll see what happens.

Link to comment
Share on other sites

Noita Crest White Stripsejä saa nykyään viiden minuutin liuskoina. (ainakin Amerikasta, en tiedä nettikaupoista...) Ne on nimenomaan tarkoitettu herkille hampaille ja antavat vielä lisasuojan hammaskiveä vastaan!! :girl_dance: Ja paras asiahan on että aika on vaivaiset 5 MIN päivässä!!! :give_heart:

Muokattu: , käyttäjä: BrideChilla
Link to comment
Share on other sites

Kysyin hammaslääkäriltäni valkaisusta ja sanoi, ettei kannata, en kestäisi kipua.

Koska olen narskuttelija ja hampaiden yöpurija -_- Sanoi, että mitä kuluneemmat hampaat sitä pahemmin vihloo ja sattuu. Että unohdan koko hampaiden valkaisun.

Vaikka Janice Dickinson, väittää meitä keltahampaisiksi. Ihmekkös tuo, jos amerikassa se on ykkösehto, että hampaat valkaistaan säännöllisesti. :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Jeps, itsekin olen miettinyt tuota Zoom-valkaisua. Onhan se kieltämättä melko tyyris, mutta kuulemma ei tarvisi tehdä valkaisu kuin kerran ja tulos sitten pysyisi. Riippuen tietenkin kuluttaako paljon kahvia, teetä, tupakkaa, punaviiniä.. ;)

Yotuelia olen myös joskus kokeillut mutta se ei itselläni vaikuttanut millään tavalla. Kuten onkin jo mainittu, niin toiminee paremmin vaalennuksen jälkeen tai selvien tummentumien poistoon.

Olisi kiva tietää, mitä hammaslääkärit tai suuhygienistit Suomessa ovat mieltä noista whitestripseistä :) yleisestihän eivät taida muita kuin hammaslääkäriasemilla tehtäviä valkaisuja suositella..

Link to comment
Share on other sites

^ nuo stripesithän on aika tykkyä kamaa että en kyllä ite uskaltais käyttää... tuhoo pian kiilteen niin siinä sitä sitten ollaan valkasukierteessä kun hampaan pintaan jää kaikki tummentumat kiinni :/

mun miehellä on refluksitauti, joka on vaikuttanut myös hampaiden kuntoon, eli mahahapot on syövyttäneet kiillettä ja reikiä tulee koko ajan. hänelle tehtiin Zoomi, valkaistui hyvin (luonnostaan keltainen hammasluu) mutta tuon kiillejutun takia esim. jo kahvikupillinen saa aikaan sen, että hampaaseen tarttuu väriä. mutta Yotuelilla harjaaminen auttaa poistamaan nuo tummentumat.

mulla itellä on hampaan oma väri A1 ja A2 välistä, mulle tehtiin Zoomi ja siitäkin vain 2 x 20 min ja tulos on pysynyt tosi hyvin. kerran olen tehnyt ylläpitovalkaisun miedolla, 7,5 % aineella.

käytän joka päivä Yotuelin tai Emmellen hammastahnaa, pitää hyvin tummentumat loitolla.

juon kahvia, teetä ja tupakoinkin 0-5 savuketta päivässä.

tuo Yotuelhan tosiaan vaikuttaa tummentumiin, ei valkaise hammasluuta millään tavalla.

kaupasta saatavat "valkaisevat" hammastahnat perustuu abraasioon, eli hiovat hampaan pintaa ja näitäkään ei hammaslääkärit suosittele kiilteen takia.

Link to comment
Share on other sites

Cassandra: Itse olen Oulussa jutellut kolmen eri hammaslääkärin kanssa näistä netissä ja TV-shopissa myytävistä valkaisuseteistä, en olisi itsekään uskaltanut muuten käyttää. Kaikki kolme lääkäriä sanoivat samalla tavalla, että näissä seteissä valkaisevat aineet ovat ihan samoja, kuin hammaslääkärissä tehtävissä valkaisuissa. Noista nimenomaisista stripseistä sanoivat, että voi kaikin mokomin käyttää. Hyvähän näistä on oman hammaslääkärin kanssa puhua, jos mietityttää...

Link to comment
Share on other sites

Tilasin ne Crestin liuskat ja seuraavaksi olis vuorossa itse valkaisuoperaatio. Mut osaisko kukaan kertoo vinkkejä valkaisuun, kun paketin ohjeet on aika vähäiset? Oon nimittäin ymmärtäny, et kuurin aikana kannattaa välttää esim. punaviinin ja kahvin juomista, ettei hampaat imase uutta väriä niistä pintaan.

Ja et liuskoja kantsii painella esim. hammastikulla hammasväleihin, ettei välit jää tummiks. Oonko ymmärtäny oikein?

Mut tiiättekö et pitääks vältellä liuskojen koskemista ikeniin vai onko se ihan ok? Pelottaa, et ienrajat jää tummiks jos ne yrittää asetella niin et kosketusta ei tapahdu.. Ja muitakin vinkkejä otetan kokeneemmilta ja fiksummilta vastaan!! :)

Link to comment
Share on other sites

Janelle: samoja aineita niissä on joo, mutta jotkut noista voi olla niin hitsin voimakkaita pitoisuuksiltaan.

marja8: noista liuskoista ei ole kokemusta mutta kai samat pätee valkasuun kuin valkasuun eli

ikenet voi valkaistua kans mutta tää on vaan väliaikaista ja väri palaa niihin kyllä :)

kaikkia värjääviä kannattaa välttää valkasun aikana,

pahimmin värjääviä ovat

tee, kahvi, tupakka, ketsuppi, mustikka, jne.

Muokattu: , käyttäjä: Cassandra
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Minulle tehtiin marraskuus 2007 Zoom-valkaisu ja jälki oli uskomattoman upea!

Käsittely kyllä vihloi melko lailla, muistaakseni viimeinen käsittely tehtiin ainoastaan ylähampaisiin tämän vuoksi. Sen illan hampaita vihloi ihan mahdottomasti, mutta seuraavana päivänä oli jo ok. Hampaani vaalenivat muistaakseni B2-3 johonkin A2 tienoille.

Juon kuitenkin erittäin paljon teetä, poltan ja kyllä se punkkukin maistuu, joten hampaani ovat tummuneet. Käytän colgaten sensitive valkaisevaa tahnaa, vaikka pitäisi vaihtaa juuri sen vuoksi, että tuo kuluttaa hampaan pintaa. En vaan ikinä muista marssia apteekkiin ostamaan yotuelia, vaan nappaan tottuneesti prismasta cogaten :girl_sad:

Nyt meinasin kuitenkin, että haluan valkaista hampaani uudestaan ennen häitä (mahdollisesti jo tuleviin 30v juhliin) ja haluan kokeilla noita Crestin liuskoja. Oli tarkoitus ostaa ne jo kesällä kun olimme USAssa, mutta eipä tarttunut mukaan.

Lähinnä sitä nyt kyselen, että tietääkö kukaan myydäänkö noita Crestin liuskoja tallinnassa? Ollaan menossa sinne viikonloppuna, joten sieltä saisi näppärästi ostettu.

Link to comment
Share on other sites

^Paljon tuo Zoom maksoi? Nim. Pitkään jo haaveillut :girl_smile:

Mulla maksoi 425 €. Tosin siihen ei sisältynyt tota puhdistusta, mutta sen olin tehnyt jo aiemmin keväällä.

Lisäksi sain salikortilla muistaakseni alennusta.

mulle tehtiin toi toissakeväänä, ja olen ollut tosi tyytyväinen. Mulla zoomattiin vain 2 kertaa (normaalisti kolme) koska oma väri oli jo ennestään niin vaalea (A1 ja A2 välistä) ja en halunnut mitään Hollywood-smilea :D

Olen ollut tosi tyytyväinen, kerran olen tehnyt ylläpitovalkaisun viime keväänä ja se vähän kirkasti sävyä.

Juu ja mullekin maistuu kahvi tee ja tupakki :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

4. Yhtä hienon tuloksen ilman valkasevia aineita voit saada käydessäsi kunnollisessa puhdistuksessa suuhygienistillä ( pastapuhdistuksessa), joka vie aikaasi 30-60 minuuttia.

Toivottavasti saitte tässä hieman vastauksia kysymyksiinne :girl_smile:

Suuhygienistin puhdistushan poistaa hammaskiveä ja tummentumia, itse hammasta se ei valkaise eli tässä annoit nyt väärää tietoa.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...