Millainen hääkampaus sinulla tulee olemaan/oli? (kuvia)


Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mulla oli tälläinen rento söherrys. Toiveena oli mahdollisimman iso tukka, jossa kiharaa ja lettiä ja jonkinmoinen romanttinen hippifiilis :) Tykkäsin kyllä kovasti, mun puolesta olisi voinut olla vieläkin isompi ja tuon "lettipannan" olisin toivonut olevan vähän paksumpi, mutta muuten erittäin onnistunut (ei koekampausta).

post-34568-0-98839200-1328621291_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Jotain tämän tyylistä olis mulla suunnitelmissa. itsellä on kevyesti kerrostettu polkka ( olkapäiden yläpuolelle ulottuva). Katsotaan mitä kampaaja saa tästä pehkosta loihdittua :girl_smile: jonkin hiuskoristeen aion hankkia jos ehdin kaupunkiin pyörähtämään. suunitelmassa joitain 'rentoa kiharaa'-tyylinen kampaus.

Meillä siviilivihkiminen virkaaikaan ja vain me kaksi ( ja pienet lapset 1v ja 4v) ja maistraatin todistajat. itse olen todella huono laittamaan hiuksiani joten kampaajan apuun turvaudun ( onneksi on ihana kampaaja joka tekee kampauksen vaikka on virallisesti lomalla).

142647-wedding-updo-hair-styles-3.jpgwedding-hairstyles-for-short-hair-0005.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Jotain tällästä rentoa kiharanutturaa toivoisin. :) Tiara on myöskin hankittuna, mut pitää vielä miettiä että toimisko tuollanen kampaus kuitenkin paremmin ilman... Hmm, mitä ootte mieltä? Tohon tulis sitten vielä kirkon ajaksi huntu päälle.

Nää on molemmat ihania!! Ei liian virallinen, mutta kuitenkin todella kaunis ja tyylikäs. Sopii hyvin kesähäihin! Taidan ottaa nämä munkin listoille harkintaan :girl_smile:

Mä en laittaisi tuohon enää tiaraa, vaan ehkä justiin kukka sopisi kampauksen tyyliin paremmin, kuten tuossa toisessa kuvassa. Riippuu tietysti myös vähän puvusta ja hiusten väristä, että sopiiko kokonaisuuteen tiara... Mutta varsinkin jos käytät vielä huntua, niin jättäisin tiaran pois. (Less is more :girl_wink: )

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Mulla on luonnonkiharat hiukset, niin olen ajatellut vain nostaa ne ylös ja tökätä jotain kukkia tai vihreää sinne mukaan. Mies toivoisi kai, että mulla on hiukset auki, mutta... En tiedä, voitaisko päätyä johonkin kompromissiin; puoleksi kiinni? Pitää miettiä vielä. :) Itse teen kampauksen kuitenkin, en missään nimessä luota kampaajiin ja oon tottunut väkertämään hiuksia kiinni.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Minulla ajatuksena kaksi ihan erilaista tyyliä: joko hiukset kihartaen osittain auki tai sitten hyvin klassinen iso pallonuttura niskaan. Selviää varmasti sitten joskus kun puku ostettu, että mikä sopii sen kanssa :) Pitkä huntu tulee olemaan kirkossa, sen tiedän jo nyt ;)

 

Onneksi lähipiiristä löytyy useampikin kampaaja (kaksi kaasoista! :D) joten pystyy kokeilemaan erilaisia vaihtoehtoja :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 8 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Juhlin yleensäkin fiftarityylissä, joten hääpäivänäkin jatketaan tutulla linjalla. Kampaukseen lisätään valkoinen leinikki tai kruunuvuokko sekä birdcage/blusher veil, jonka poistan juhlinnan alkaessa.

 

http://abeautifulmess.typepad.com/.a/6a00d8358081ff69e20168e6820550970c-800wi

 

Tulen kasvattamaan tällä hetkellä leukamittaista polkkatukkaani hieman pidemmäksi, jotta kampaus onnistuu vielä paremmin kuin mitä nykyään. Kreppiraudalla ja tupeerauksella saa ihmeitä aikaan  :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Täällä upeita kampauksia: 

https://www.facebook.com/ButikTurku/photos/pb.110186982326311.-2207520000.1400064532./670469359631401/?type=3&theater

 

Harmi, että itse teetin oman kampakseni pienessä kampaamossa ja se oli kyllä huono. Olisi pitänyt vain valita kampaamo missä varmasti tulee hyvä kampaus. Hääkuvia kun katselee koko loppuelämänsä. Samoin häämeikki! Pyytäkää aina koemeikki ja kampaus sekä portfolio kampauksista näytille. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...