Kauneuspalvelut - Tampere


Guest mörököllitär

Recommended Posts

Mä oon käynyt Estradissa jo monta vuotta(aiemmin siis Naps). Frenckelissä oon pukenut juhlavaatteet vessassa, kun olin häihin menossa vieraaksi, mutta siellä ei ole erillistä huonetta. Oma hääkampaukseni ja -meikkini tehtiin Satakunnankadulla, koska kampaajani siirtyi sinne yritysmuutoksessa. Puin puvun myös siellä, ettei tarvinnut edestakaisin mennä kampaajan ja kuvauksen välillä. Pidin huoneesta ja vein puvunkin sinne jo perjantaina, ettei tarvinnut sitä kuljetella.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 4 weeks later...

Hiukset laitettiin Kampaamo Miina Arossa Kangasalla, meikin teki kotosalla Katri Metso (pääpaikka Tampereella, mutta toimii kyllä pientä korvausta vastaan muuallakin). Fotoja voi syynätä päiväkirjasta, mutta tyytyväinen olin molempiin.

Lisäys: meikki kesti loistavasti koko päivän. Päivänvalossa teki kieltämättä mieli pyyhkiä pari kerrosta pois, mutta ainakin kesti lisäämättä ;)

Muokattu: , käyttäjä: Jenny-Maria
Link to comment
Share on other sites

Lauantaina oli häät, meikki ja kampaus tosiaan hoidettiin Salon Ullamariassa Hervannassa. Olin tosi tyytyväinen, kaikki meni aivan nappiin. Henkilökunta lisäksi todella ystävällistä. Suosittelen lämpimästi :-X:girl_smile:

Minä kävin myös Salon Ullamariassa. Henkilökunta oli tosiaan mukavaa ja ystävällistä. Kampaukseen olin tyytyväinen, vaikka itse asiassa koekampaus oli muodoltaan enemmän toiveideni mukainen. Kyllähän se varsinainen kampauskin oli kaunis, mutta ei kuitenkaan ihan täysin sitä mitä olin pyytänyt. Kampaus oli kuitenkin todella kestävä. Meikki oli ihan ok, vaikka tiedän, että olisin itse saanut tehtyä jopa vielä paremmin pysyvän meikin (meikkiä joutui korjailemaan aika paljon päivän aikana). Mutta koska en halunnut stressata hääpäivänä, niin päädyin teettämään meikin. Kaiken kaikkiaan ihan ok kokemus. Ei nyt ihan täydellinen, mutta ei jäänyt toisaalta harmittamaankaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Moikka

Onko kellään kokemusta Beauty Parkista? Mun ystävä oli siellä pari vuotta sitten meikissä ja oli tosi kaunis. Ajattelin itsekin mennä kun vaikuttaa että he käyttävät atooppiselle iholle sopivia meikkejä. Hinnatkin oli kohtuulliset. Varmaankin varaan sieltä, mutta ajattelin kysyä jos kellään on kokemuksia :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Minun ja kaasojeni kampaukset tehtiin Estradissa. Mun kampauksen teki Tuomo. Olin tosi tyytyväinen. Palvelu oli erinomaista! Minua todella kuunneltiin ja Tuomo toteutti juuri sellaisen kampauksen kuin toivoinkin. Lisäksi Tuomo oli tosi mukava ja jutteli niitä näitä niin, että hääpäivän aamuna jännityskin helpotti kampauksessa. Mielestäni hinta oli todella kohtuullinen koekampaus 30e, hääkampaus 40e, kaason nutturakampaus 40e ja toisen kaason föönikampaus 30e. Nyt hinnat ovat muutamalla eurolla nousseet, mutta edelleen moneen muuhun paikkaan verrattuna edullista. Olimme kaikki kampauksiimme tyytyväisiä ja kestivät hyvin koko päivän!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meille tulee varsin pienimuotoiset häät ilman krumeluureja ja suurempia askarteluja. Ajattelin, että siinä säästyvän rahan voisin käyttää omaan itseeni niin, että siitä olisi hyötyä vielä häiden jälkeenkin. Eli aion hankkia personal trainerin ja olla häissä elämäni parhaassa kunnossa sisäisesti ja ulkoisesti :). Nyt on vaan sellainen ongelma, että mulla ei ole mitään käsitystä Tampereen personal trainereista. Googlettelemalla selvisi, että kannattaa ilmeisesti etsiä sellaisten trainereiden joukosta, joilla on lisenssi, että traineri on varmasti ammattitaitoinen. Ja löysin tällaisia listauksia http://www.faf.fi/index.php?id=51&tags...ilter=Pirkanmaa ja http://www.kunto.fi/kuntosaliliikunta/pers...onal_trainerit/

Mutta onko kellään kokemusta Tampereen personal trainereista? Tosi hankala alkaa ihan summassa valikoimaan, varmasti noissa lisenssillisissäkin on valmentajia moneen lähtöön.

Link to comment
Share on other sites

Olen käyttänyt Mäkisen Piiaa ja voin lämpimästi suositella. Ohjailee ainakin Leidissä, joten jos on mahdollista niin käy tsekkaamassa vaikka Piian tunti ja käy kurkkaamassa nettisivut. Tosi vaikeaa on löytää sellaista pt:tä joka ei ole sidoksissa mihinkään kuntokeskukseen ja keneltä löytyy tilaa uusille asiakkaille.

Link to comment
Share on other sites

Mutta onko kellään kokemusta Tampereen personal trainereista? Tosi hankala alkaa ihan summassa valikoimaan, varmasti noissa lisenssillisissäkin on valmentajia moneen lähtöön.

Minä olin todella tyytyväinen Hannan valmennukseen: http://www.bennowellness.fi Alkuperäinen tavoitteeni oli "viimeisen viiden kilon" pudottaminen (ne, joista ei meinannut omin päin päästä kirveelläkään eroon). Ylimääräiset kilot katosivat, vartalostani tuli paljon kiinteämpi ja kuntoni parani todella paljon. Lisäksi opin pitämään liikunnasta, sitä en olisi alunperin uskonut :D.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Mä olin meikissä ja kampauksessa Beauty Parkissa Hämeenpuistossa ja olin kyllä tosi tyytyväinen. Kiharat kesti vaikka sato koko päivän ja meikkikin pysy tosi hyvin. Mulle laitettiin myös kynnet siellä. Mun mielestä oli aika edullinenkin, häämeikki 75 ja hääkampaus 85 e sis. koemeikin ja kampauksen. Mun kaaso ja äiti oli kans meikattavana siellä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Suosittelen lämpimästi Studio Feel It:iä. Minulle tehtiin hääkampaus ja meikki siellä ja olin enemmän kuin tyytyväinen. Molemmista tuli upeat ja ne kestivät hyvin koko päivän. Meikkiäkään ei tarvinnut juuri korjailla, vain huulikiiltoa lisäilin ja kiiltoa poistin kasvopaperilla. Lämmintä oli kuitenkin +27 astetta :) Ei ole halvin paikka, mutta takuulla laadukas!

Laitatin myös hääpäiväksi geelikynnet samaisessa paikassa ja ne onnistuivat todella hyvin!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Vieras-Kaisalle: Ehdottomasti kannattaa ottaa meikkikin Estradilla, mielestäni on turha lähteä muualle, kun tuolla kuitenkin on taitavia meikkaajia. Itse ainakin arvostin aikanaan sitä, että sain kaiken samasta paikasta. Kerran kaasoillessani jouduin menemään meikkiin muualle, jälki oli hyvää, mutta tulihan siinä vähän ylimääräistä liikehdintää.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

En todellakaan voi suositella kampaamo Blueta ja siellä Maisaa. Ennen ihan kiva vakkarikampaaja muuttui todella inhottavaksi "asiakaspalvelijaksi" hääkampausten aikana. Koko sotku meni niin, että kävin hääviikon maanantaina kampauksessa. Tarkoitus oli tehdä koekampauksesta kunnon kampaus, että voin mennä kampauksen kans kuviin. Otimme siis maanantaina viralliset hääkuvat, ettei tule kiire itse hääpäivänä. Vein kasan kuvia kampaajalle, sanoin, että haluan sellaiset 30-luvun laineet, mutta modernilla tavalla. Kampaaja teki hommaansa ja jossain vaiheessa sanoi, että alkaa nyt lakkaamaan kampauksen paikoilleen. Nykäisin pääni pois kampaajan ulottuvilta ja kysyin, että missä ne laineet on. Kampaaja siihen, että ne laineet olisi pitänyt tehdä ihan alussa. Mistä mie sen tiiän missä vaiheessa ja miten kampaaja tekee hommansa, hänhän se kampaaja on. Jotain hän sai väännettyä sitten siihen kampaukseen kamalalla vaivalla ja kommenteilla, että jopas mie nyt heitin vaikean homman ihan tähän loppuun. Kampaaja sanoi, että lopussa on vaikea alkaa kampausta enää muuttamaan. Hän huomasi selvästi, että oon tyytymätön kampaukseen ja sanoinkin, että pakkohan niiden on kelvata, kun ei kerran enää voi tehdä mitään niille, eikä ole muuta vaihtoehtoa kuin mennä tällaisella kampauksella kuviin.

Menin kotiin, itkin tunnin ja lähdimme miehen kans ottamaan valokuvia. Tiiän, että mua harmittaa koko loppuikäni ne kuvat, joissa hiukset eivät ole sellaiset kuin halusin.

En tiiä johtuiko se maanantain episodista, mutta kampaajalla tuntui olevan jo etukäten hääpäivän aamuna kamala kikkeli otsassa. Nyt hän tiesi mitä haluan, mutta sanoi, ettei ole taikuri, joka osaa taikoa upean kampauksen. Olin niin hämmästynyt, etten tiennyt mitä sanoa. Onneksi kampauksesta tuli edes vähän sinne päin mitä halusinkin, enemmän ainakin kuin hääviikon maanantaina.

Mun olisi ilmeisesti pitänyt teettää yksi koekampaus ennen maanantain hääkuvauksia ja kaksi oikeaa hääkampausta ensin kuvia varten ja sitten hääpäivää varten. Mietin kyllä tuollaista vaihtoehtoa jossain vaiheessa, mutta luulin kampaajan osaavan hommansa.

Eli ikävää kohtelua, varsinkin morsiamelle, joka menee naimisiin samaisena päivänä. Nyt onkin sitten uusi kampaaja hakusessa, mutta eihän se sitä korvaa, että aina virallisia hääpotretteja katsoessani harmittelen hiuksiani.

Link to comment
Share on other sites

Mun hiukset ja meikin teki Tiinan meikkauspalvelu niminen yritys tampereella. Tuli kotiin laittaan tukan ja tekeen meikin (pyhäpäivänä), mutta en valitettavasti voi suositella kyseistä kampaajaa!! Meikkaaja oli erillinen henkilö ja hänen kädenjälkeään voin kehua, mutta kampaaja/yrityksen omistaja ei osaa työtään lainkaan!! Osaaminen ei riittänyt laisinkaan ja kyseinen kampaaja mainostaa itseään vain halvalla hinnalla (ja tähän itse sorruin), mutta tässä tapauksessa voin sanoa että halvalla ei hyvää saa!! Hääpäivänäni tarvitsemansa työajan hän laski aivan alakanttiin (morsian+2kaasoa+morsiamen äiti: meikit+kampaukset = 2,5h) ja tämän vuoksi oma valmistautumiseni tärkeään päivääni ei todellakaan ollut onnellinen ja rauhallinen!! Äitini kampaus purkautui heti jo autossa, matkalla kirkkoon. Kaasoista vain toiselle hän sai luotua joten kuten toivotun kampauksen, kun taas toisella pelkkä lyhyen tukan tupeeraus ei onnistunut!! En suosittele Tiinan meikkauspalvelua millään tavalla! Sääliksi käy vain tuo ammattitaitoinen erillinen meikkaaja hänen alaisuudessaan, joka osasi hommansa.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Beauty Parkin Jonnaa voin suositella kovasti kampauksiin ja uskoisin meikinkin olevan hyvä, vaikka itse en ole hänellä meikattavana koskaan käynyt. Olen käynyt hänellä juhlakampauksessa kerran ja leikkauttamassa/värjäämässä viimeiset kaksi vuotta. Ja aina on tullut ihanat hiukset ja hyvä palvelu.

Itse aijon Jonnalta varata ajat hääkaumpaukseen ja meikkiin, jos hänellä vielä on oikeana päivänä tilaa.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...