Jump to content
Naimisiin.info

Kauneuspalvelut - Oulu


Guest Imppu

Recommended Posts

  • Replies 249
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Moikka!

Onko kellään kokemuksia Salon Laserin hääkampauksista ja -meikkauksista? Siellä on kuulemma juuri aloittanut joku uusi nuori parturi-kampaaja, Laura taisi olla nimi.

Link to comment
Share on other sites

Minulla oli varaus Goalakseen, mutta oli jäänyt kuulemma vanhaan varauskirjaan se varaus eikä oltu hoksattu siirtää uuteen, joten aikaa en sieltä sitten saanut. Suututtaa ihan kamalasti!!! :angry:

Eli nyt pitäisi näin lyhyellä varausajalla saada heinäkuuksi kampausaika... Pitänee alkaa soittelemaan läpi. <_<

Link to comment
Share on other sites

Varasin melko vasta ajan LS-Styleen, kun kaverini siellä on töissä ja hän oli innoissaan kuullessaan häistä :) Häät ovat siis elokuussa (8.8.). Ensin varasin ajan Salon Saraan, mutta kuulin huonoja kommentteja ja täytyy nyt sitten perua tuo aika.

Link to comment
Share on other sites

Enne, jos mistään ei tunnu löytyvän niin ota yhteyttä OSAO:n kauneudenhoitopuolelle ja kysäise olisiko parturi-kampaajaopiskelijoista joku innokas tekemään kesällä sinulle kampauksen! Toisen ja kolmannen vuoden opiskelijoista löytyy taidokkaita tyyppejä :)

Link to comment
Share on other sites

Onko kukaan tehnyt hintavertailua oulussa? Meinaa noissa häämeikki paikoissa ja kampaamoissa? jos joku on viitsinyt sen tehdä niin laita meille muille kanssasisarillekkin se!

kiitollinen jos joltain sellainen löytyy niin säästyy itse edes joltain hommalta :)

Link to comment
Share on other sites

Onko kellään kokemuksia Hedgamesta?

Ei oo henkilökohtaista kokemusta mutta mitä oon täältä Naikkareilta aikojen saatossa lueskellu niin semmoinen kuva on jäänyt että hyvää jälkeä tekevät :)

Link to comment
Share on other sites

En enää muista mitä kampaus maksoi mutta upea nuttura pysyi kyllä kuosissaan pikkutunneille saakka. Olin varannut ajan Virhoon mutta kun luottokampaajani ei ollutkaan saatavilla hääkampausta varten (hänen veljensä meni naimisiin samana päivänä aika lyhyellä varoajalla), varasin ajan Samsarasta. Olin kokeillut montaa eri kampaajaa Virholla ja olin tämän luottokampaajani vannoutunut fani, mutta kun hän ei ollut saatavilla, ajattelin että ihan sama minne menen. Olen sittemmin muuttunut Samsaran vakioasiakkaaksi; huippupaikka ja hinnat ehdottomasti Virhoa edullisemmat. Suosittelen!

Link to comment
Share on other sites

Minulla on tosiaan nyt varattuna aika LS Styleen. Onko kenelläkään kokemusta heidän kampauksistaan, entä meikkauksista?

Samsaraankin otin yhteyttä, mutta ovat pahaan aikaan lomilla...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Olen ollut Virpi Väisäsellä juhlameikkiä laitattamassa ja erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja palveluun. Ajan saimme sumplittua mieleiseksi. Mukava ja ammattitaitoinen. Suosittelen.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Varasin tänään lauantaille 30.8. ajat ja pääsin meikkiin Virpille klo 7.30 ja suoraan sen jälkeen 9ltä kampaajalle sekä soulwomaniin että goalasiin. Sekä että siksi, että soitin ensin soulwomaniin, ettei tarvitsisi vaihtaa välillä paikkaa, kun meikki on ensin. Kun puhelun lopussa kuulin hinnan: suunnittelu että kampaus olikohan 43e/h, eli yhteensä 1+2h=129e, niin soitin vielä goalasiin, jossa käyn normaalistikin leikkuulla. Siellä aiemmin tehty suunnittelu ja sulhasen hiustenlaitto hääaamuna kuuluvat samaan pakettin kampauksen kanssa: yhteensä 76e :o . Taidan päätyä goalasiin ja perua soulwomanin ajan.

Onko kokemuksia goalasin Riinasta? Kuulemma palannut juuri äitiyslomalta. Tekee mun kampauksen :rolleyes: .

-huojentunut marlee-

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Suosittelen Hedgamea. Sanna teki mun kampauksen ja meikin. Sain juuri sellaiset kuin halusinkin, ja molemmat kestivät hyvin koko päivän! Koemeikki ja -kampaus kannattaa tehdä, siinä voi vielä kertoa, jos joku väri ym. ei miellytä.

Kiva kuulla kokemuksia -vaikka kyllä minä Sannan taitoihin luotankin :D

Link to comment
Share on other sites

Onko Akseli&Elina- nimisellä paikalla nettisivuja? en ainakaan pikaisesti googlettamalla löytänyt. Kovasti on kehuttu mutta.. lähinnä hintaluokka kiinnostais. Makeannäköiset kynnet ja myös meikkikin tulee muuten Oulun Kynsisalongissa.Voin suositella!  ;D

Jadellan kanssa samaa mieltä.oon Kynsisalonki hyvä.

Link to comment
Share on other sites

Minkä hintainen häämeikki on Goalasissa? Kuka siellä tekee meikin? Entä hääkampaus minkä hintainen ollut? Ja kuka Tehnyt?

Mulle tekee Outi molemmat, hinta riippunee siitä miten kauan urakkaan menee, samalla laitetaan myös kaaso ja sulhanen kuntoon. ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...