Kauneuspalvelut - Oulu


Guest Imppu

Recommended Posts

  • 4 weeks later...
  • Replies 249
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...

Minut meikkasi Virpi Väisänen ja en voi olla muuta kuin supertyytyväinen! Meikistä tuli sellainen kuin suunniteltiin ja kesti tosi hyvin koko päivän. Virpi mietti koemeikin yhteydessä tosi tarkkaan minkä tyylistä tehdään ja mitä värejä/sävyjä käytetään. Heti silloin jo tuli tosi luottavainen mieli ja hieno sitten olikin lopputulos :flirt:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Kaveri tietää että luuhailen tällä forumilla joten hän pyysi kehumaan juuri Virpi Väisästä meikin suhteen, itse voisin sanoa että oli Ystäväni todella hienon näköinen ja meikki kesti koko pitkän päivän. Erityisesti hän kehui ripsen pidennyksiä jotka sopivat hänelle täydellisesti. Vaikka meikki oli näyttävä niin juuri morsiammen näköinen ja kestävyyden totesi olevan hyvä vaikka tanssikin ihan "hiki hatussa" asti :girl_haha:

Kampauksen hän laitatti Soul Womanissa, ja oli taidokas ja kaunis :)

Link to comment
Share on other sites

Virpistä kuulee kyllä pelkkää positiivista palautetta :girl_smile:

Minkä hintainen on hänellä häämeikki(+koemeikki) ?

Häämeikki on Virpillä hinnaston mukaan 63 euroa. Se ei sisällä koemeikkiä, joten siitä täytyy maksaa erikseen. Koemeikin hinta vaihtelee siihen käytetyn ajan mukaan 26-63 e (oletan, että riippuu siitä katsotaanko vain millaista meikkiä tehdään ja millä tuotteilla vai tehdäänkö koko meikki ihan alusta loppuun saakka).

Link to comment
Share on other sites

Minä kävin häämeikissä Stockmannin meikkiosaston Blasco-pisteessä ja voin kyllä suositella lämpimästi kaikille! Muutenkin oli onnistunut ja toimiva kokonaisuus, kun laitatin hiukseni ensin yläkerran place Divan Päivillä (aivan upea hääkampaus tulikin, päivän ehdottomasti kuvatuin kohde) ja sitten hipsin alakertaan meikkiin. Kaaso puolestaan teki sitten päinvastoin eli kävi ensin meikissä ja sitten laitattamassa hiukset Divassa. Näin säästimme meille hääpäivänä niin kallista aikaa.

Meikistä vielä: Blascon Katri teki huolellisen koemeikin pohjustuksineen kaikkineen, joten näimme miten meikki pysyi koko päivän (olin serkkuni häissä koemeikissäni). Sitten hääpäivänä hän teki tarvittavat muutokset, ja meikistä tuli tosi hyvä eikä sitä tarvinnut korjailla koko päivänä, vain loppuillasta lisäsin vähän puuteria. Värejä olimme jo koemeikissä yhdessä suunnitelleet ja ne sointuivat hiuksissa ja kimpussa oleviin kukkiin. Meikki oli juuri minun näköiseni, tykkäsin tosi paljon. Ja kaiken lisäksi Katri on vielä tosi mukava ihminen.

Ja ennen kaikkea parasta oli se, että koska ostimme muutamia tuotteita Blascolta (minä puuterin ja huulipunan ja kaaso puuterin ja rajauskynän) oli meikkimme ilmainen! Harmi vain, että Katri siirtyy pian Blascolta toisen tuotteen edustajaksi, mutta meikkejä hän kuulemma tekee jatkossakin Stokkalla.

Jos ihmisten tuijotus ei sinua haittaa ja haluat suht edullisen mutta hyvän meikin, suosittelen lämpimästi Stocmannin Katria!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

itse vannon kampauksissa goalaksen Jonin nimeen. Kahdesti on onnistunut taituroimaan todella upean juhlakampauksen. Olen käynyt muutamassa muussakin Oulun kampaamossa ottamassa juhlakampauksen ja Joni on kyllä ollu ehdottomasti paras tekijä. Kertaalleen olen ottanut meikinkin kampauksen yhetydessä ja sekin oli goalaksessa ja ei voi olla muuta kuin tyytyväinen. Sitten kun 1.5 vuoden päästä koittaa omat häät varaan varmasti kampauksen jonille ja meikin goalakseen :girl_haha:

Joku kyseli aiemmin sokeroinnista, itsellä kokemusta BellaBellasta ja hyvä kokemus sekin :girl_smile: Kaverini käyttää tuota sokerointia enemmänkin ja hän on vannoutunut bellabellan asiakas.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Etsinnässä ois solariumpaikka Oulussa. Onko kokemuksia/tietoa missä vois käydä? Sais olla suht edullinen, mutta kuitenkin siisti. Noihin Tuiran tai Hallituskadun itsepalvelusolareumeihin en taida uskaltautua, koska en oo ennen solariumissa käynyt, joten todellakin tarviin aluksi jonkun vähän ohjeistamaan...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Vaikka ohjeistukset itsepalvelusolariumeissa ovat suht hyvät, ymmärrän kyllä ensikertalaisena tarpeesi ohjeistukseen. :) Mieleeni tulee ainakin Kuntoykkönen, jossa solariumiin pääsee aukioloaikojen puitteissa ajanvarauksella ja varmasti ainakin pyydettäessä ohjeistavat. Myös Beauty Centerillä on mahdollisuus solariumiin. Paikkoja on varmasti useampia, mutta nämä nyt ensimmäisenä tulivat mieleen. Hinta on kiinteä ja löytyy molemmilla nettisivuilta. Aika kannattaa katsoa sen mukaan, miten iho suhtautuu aurinkoon, palaako vai ruskettuuko helposti. Siellä kyllä neuvotaan. :) Sitten "kokeilleena" helppo halutessaan siirtyä itsepalvelusolariumeihin, jossa on tietty taksa/minuuttimäärä, eli voi itse valita paljonko haluaa kullakin kerralla maksaa käynnistä.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Osaisiko joku kertoa mistä löytäisin sellaisen kampaajan/meikkaajan joka tulisi kotiin tekemään Oulussa,on nimittäin tosi tiukka aikataulu hääpäivänä.. :girl_impossible:

Tilaa BeautyBiili www.beautybiili.fi Tanja !! Sillä on sellanen liikeidea et tuleeki vain paikan päälle tekemään ja tekee siis lähes kaiken!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...