Jump to content
Naimisiin.info

Kauneuspalvelut - Oulu


Guest Imppu

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Replies 249
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Minä kävin kesällä Goalasissa Lauralla hääkampauksessa ja on ihan pakko sanoa että petyin ja pahasti :girl_cray3: Kampaajaa ei kiinnostaneet kuvat kampauksesta jollaisen halusin, ei ennenkuin vasta hääpäivänä.. Lisäksi jo etukäteen koetin varmistaa että saadaanhan kampaukseen näyttävyyttä ja ehdotin jatkeita tms. systeemejä. Vastaus oli että kyllä runsautta ja näyttävyyttä saa ilmankin.. Ja lopputulos oli kauhea :girl_cray: Aikaa ei käytetty kuin reilu tunti kun kaksi oli varattu ja hiukset olivat aivan mitättömän näköiset! En siinä edes kehdannut sanoa että kauheat vaikka niin ajattelin.. Tyhmä minä vain lähdin sieltä ja itkin sitten meikkaajalle tilannettani. Onneksi tämä ihana meikkaaja osasi myös tehdä kampauksia ja paranteli kampaustani todella paljon jotta siitä saatiin edes siedettävä :girl_smile:

Suosittelen siten AINA koekampausta ja olkaa Goalasin kanssa varuillanne, kaikki siellä eivät todellakaan osaa tehdä kunnon hääkampauksia!

Ps. Goalasissa ei tehdä koekampausta ja jos sen välttämättä haluaa on hinta sama kuin lopullisenkin hääkampauksen..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Olipa "hyvä" (vaikka tietenkin sääli teidän asianosaisten osalta) kuulla myös negatiivista palautetta Goalasista ja muistakin ketjussa nähdyistä, sillä tosi usein tällaiset kokemukset jäävät suurelta yleisöltä pimentoon. Olen myös sitä mieltä, etteivät kaikki kampaajat yleisesti ottaen osaa välttämättä tehdä hienoja kampauksia!

 

Omat häät ovat tulossa ensi vuonna, ja tällä hetkellä puntaroin sijaintinsa vuoksi Nioraksen ja Salon Virhon välillä. Mielelläni kuulisin kommentteja kummastakin! Etenkin tuosta Nioraksesta, siitä kun en ole kuullut oikein mitään (joskus olen siellä kyllä hiukset leikkauttanut ja siihen olin varsin tyytyväinen). Virhosta olen kuullut hyvää palautetta, mutta onko siellä eroja kampaajien välillä, kun iso paikka kuitenkin on kysymyksessä? Entäpä korreloiko hinta ja laatu, kun kuitenkin on kaupungin kallein paikka..?

Link to comment
Share on other sites

Täälläkin kaivattaisiin tuoreita kommentteja paikoista, mistä saa kampauksen ja meikit saman katon alta hääpäivälle! Ainakin Goalas, Salon Virho, LS-Style, Tuccabaja ja Welhottaret oli semmosia mitä pikaisella googletuksella löysin. Mitäs muita löytyis ja onko mimmosia kokemuksia paikoista?

Link to comment
Share on other sites

Minä varasin meikin ja kampauksen parturikampaamo Omasta. Ei kyllä ole kokemusta kyseisestä paikasta, mutta oli vielä vapaana meidän hääpäivänä ja sai molemmat samasta paikasta. Siellä tehdään myös koemeikki ja -kampaus ja myös sulhasen hiukset lautetaan kuntoon ja ehkä puuteria naamaan...

Link to comment
Share on other sites

Goalasissa tekee muutama kampaaja sekä meikkejä ja kampauksia, mutta kannattaa todellakin käydä koekampauksessa ja meikissä jos sinne haluaa mennä.. Valitettavastti siellä koekampauksen ja -meikin saa vasta häitä edeltävällä viikolla tai hieman aikaisemmin jos ne todella haluaa. Eli jos ei tykkää, ei enää muutakaan paikkaa löydy tilalle :girl_sad:  Ja ainakin minun kohdalla palvelu oli hieman outoa kun huolehdin hyvissä ajoin suunnitteluajoista jne. Ihan kuin työntekijöitä olisi jotenkin huvittanut huolehtimiseni.. Ei tuntunut kivalta :girl_impossible:  Ja todellakin lopullisen työn jälki oli onnetonta kuten aikaisemmin olen jo kertonut. Ja suunnitteluaika oli leikkauksen ja värjäyksen ohessa eikä mitään suunnittelua silloin juurikaan tehty.

 

Kaverini kävi viime talvena Salon Virhossa hääkampauksessa ja ei tykännyt hänkään lopputuloksesta, vaan oli itse joutunut parantelemaan kampaustaan.. Eli sielläkään ei kaikki ole hyviä kampauksen tekijöitä. Oma kaasoni kävi ls-stylessä ja hänen kampauksensa oli ihana :girl_smile:  Todella taidokkaasti tehty! Kampaajan nimeä en valitettavasti muista.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Minä kävin viime kesänä kampauksessa ja meikissä Goalaksessa ja olin todella tyytyväinen. Riina teki upeaa työtä ihan suunnittelun perusteella eli koekampausta ei tehty erikseen. Hieman toki jännitti, kun koekampausta ei tehty, mutta Riina oli sen verran vakuuttava suunnittelupalaverissa, että en menettänyt yöuniani :) Itse kampausta tehtäessä Riina huomioi hyvin toiveeni ja ideani sekä siirteli kärsivällisesti päätä painavia pinnejä. Oman kokemukseni perusteella voin siis suositella Riinaa erittäin lämpimästi.

Meikin teki Katri, joka on nimenomaan kosmetologi ja meikkaaja. Myös meikkiin olin erittäin tyytyväinen :)

Muokattu: , käyttäjä: Häät mielessä
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hyvä tietää :)

 

Iskee nyt paniikki, soitin just Goalasiin ja siellä oli enää aika klo 11 ja se on liian myöhäinen mulle. Niorasilta eivät osanneet sanoa vielä elokuulle asti, kuulemma huhtikuussa kannattaa soitella uudelleen. Olis sitten enää neljä kuukautta häihin aikaa, niin epäilyttää kyllä vähän että ehtiikö saada enää muualta aikaa ellei sieltä pystytäkään tekemään... miten jos varaan esim. Salon Virhosta ajan (jos on vapaita) ja perun sen sitten, mikäli Niorasiin pääsisikin? Tuleeko tuosta jotain peruutusmaksuja, jos noin aikaisin kuitenkin peruu?

 

Kumpaa suosittelette, Salon Virhoa vai LS-styleä?

Muokattu: , käyttäjä: Lodeka
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Mulla kans aka varattuna Tyylikoulu Welhottariin meikkiin ja kampaukseen! Tzacita milloin teillä olikaan häät? :girl_in_love: Minullakaan ei ole kokemusta kyseisestä paikasta.

Heinäkuun puolessa välissä, eli enää vajaa neljä kuukautta  :girl_in_love:

Muokattu: , käyttäjä: Tzacita
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Minä varasin kans ajan hääkampaukseen ja meikkiin Tyylikoulu WellHottariin. Palvelu oli ainakin puhelimessa tosi ystävällistä. :)

 

Eri kampaamojen nettisivuilla vertasin hintoja, ja tuolla näytti olevan edullinen pakettihinta tolle kampaukselle ja meikille sisältäen myös koekampauksen ja -meikin. Meillä on vihkiminen klo 15 ja sain ajan kyllä vasta klo 11...saattaa tulla hieman kiire pukea hääpuku ylle ja joutua kirkkoon, mutta eiköhän siitä selvitä.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Minulla on varsinainen hääpäivä vasta edessä, mutta kerronpa kuitenkin keille olen menossa laitettavaksi.

Muutama vuosi sitten löysin sattumalta hyvän vakiparturin itselleni Parturi-kampaamo Merlestä Kaijonharjusta, Dani nimeltään. 

Annan joka kerta Danille "vapaat kädet" hiusteni suhteen ja olen ollut tosi tyytyväinen työn jälkeen. Hääkampaukseenkin olen menossa hänelle ja olemme kevään kuluessa parturikäynneillä miettineet kampausta ja kasvatelleet hiusteni pituutta. Hän ei tee erillistä koekampausta, jonka sanoi kokevansa hieman turhaksi & rahastukseksi tässä tilanteessa. Luotan hänen kädenjälkeen täydellisesti hääpäivänä.

 

Häämeikkiin valitsin mennä Virpi Väisäselle oikeastaan netistä löytyvän tiedon perusteella. Aistin kuvista, että hän on todella ammattilainen ja luotan hänen ammattitaitoonsa. Ensi viikolla menen koemeikkiin ja seuraavalla viikolla onkin jo The Day.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Mulle tekee kampauksen Salon Virhon Rane. Onko kellään kokemuksia kampaajasta/kampaamosta? Kiinnostaisi kuulla. Vähän jännittää, kun varsinaista koekampausta ei tehdä, vaan kampaus vain suunnitellaan. Suunnitteluaika on pari viikkoa ennen häitä, ja mukaan pitää ottaa huntu, kuva puvusta ja kuvia kampauksista. Pelottaa, mutta Rane kyllä kuulosti puhelimessa hyvältä tyypiltä, joten en usko että ainakaan henkilökemioiden suhteen tulee yhteentörmäyksiä :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kävin kampauksessa ja meikissä Parturi-Kampaamo Omassa, jossa kampauksen ja meikin teki Tuija (ystäväni suosittelema). Kampauksesta tuli juuri sellainen kuin olin toivonutkin, todella kaunis ja ihana! Kampaus pysyi erinomaisesti koko päivän ajan, ja vielä aamullakin oli tukka hyvin.. Meikki pysyi myös hyvin koko päivän, ei tarvinnut kuin lisäillä vähän huulikiiltoa. Hintakaan ei ollut paha, sisälsi myös koekampauksen (ei pelkkää suunnittelua), sekä alustavan koemeikin.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...