Mia-Mari

Itsetehty meikki vai ammattilaisen tekemä?

859 viestiä aiheessa

Mulle tekee meikin "puoliammattilainen"  ;D Eli kaasosiskoni jolla on maskeeraajan koulutus mutta joka ei sattuneesta syysta voi toimia koulutusta vastaavassaan ammatissa.. Han osaa meikata minut parhaiten, on osannut aina. Ylpparikuvaan mut meikkasi joku kosmetologi enka ollut yhtaan tyytyvainen tulokseen. Onneksi nyt on meikkaaja on tuttu joka tietaa mun piirteet ja osaa meikkaamisen kauniin taidon  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä meikkailen ihan itse. Päätin haluta mahdollisimman luonnollisen lopputuloksen ja semmoisen saan itsekin tehtyä. Vähän ripsiväriä ja puuteria vain (ripsiväritkin itken varmaan rinnuksille heti alkuunsa :D). Kuvat tulee mustavalkoisina, joten ei oo niin tarkkaa (mv-kuvissa ei näy naaman kirjavuus niin hyvin). Ja kait minä ihan tälläisenä kullalle kelpaan...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

hei!

kunnon meikkitarvikkeiden ostaminen maksaa jo aika paljon, mutta niitähän voi käyttää useammin. selviät halvemmalla, jos meikkaat itse ja saat tehtyä itsesi näköisen meikin, mutta ammattilaisella taas voit stressata vähemmän, voihan ammattilaisellekin toki antaa vinkkejä ja toivomuksia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

eräs puolituttu kosmetologi-kampaaja oli hihkaissut näin kuullessaan ensi kesän häistä: "teen kampauksen ja meikin ilmaiseksi kunhan pääsen häihin mukaan!" Okei, näin taitaa tulla aika halvaksi...  ;D

Aluksi ajattelin käydä Sokoksella tms. siinä meikkiopastuksessa ja saada näin itseni näköisen idean juhlameikkiin. Nyt en tiedä, jos tuo tuttu kerran on noin innokas...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen ajatellut tehdä meikin itse, koska kaikki tarvittava matsku löytyy meikkilaskusta ja loput hankitaan  :-*

Toi budjetti kun on pidettävä aisoissa. jos olis millä mällätä, niin varmaan menisin ammattimeikkaajalle. tosin yksi kaveri on kosmetologi, joten taidan pyytää häneltä muutamia vinkkejä  :)

Lyhyisiin hiuksiin satsaan sit enemmän. Täytyy vaan hyvissä ajoin mennä plaraan kampaajien lehtiä, jotta on aikaa kasvattaa hiustuppoo, jos siltä tuntuu.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

 Ihan suosiolla annan meikkaamisen hallitsevan ystävän hoitaa naamatauluni edustuskelpoiseksi.  ;DEn oikeastaan ikinä meikkaa itse, enintään ripsaria käytän kerran kuussa joten ei ole oikein minun alaani. Ystäviäni olen meikannut mutta oma naama... :o :o

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä meikkasin itse ja olin todella tyytyväinen lopputulokseen kuten myös mieheni  ;D. Hyvillä aineilla ja harjoittelemalla saa parhaan tuloksen. (Tosin en  harjoitellut juurikaan, kun olen meikannut jo noin 13 vuotta). Olin kyllä varannut meikkaajan, mutta tulin toisiin ajatuksiin ja peruin ajan pari päivää ennen häitä! Säästyneillä rahoilla ostin Blascon peitevoiteen (33 e) ja Lumenen meikinkiinnittäjän. Meikkivoiteena mulla on myös Blasco... Meikki pysyi siistinä koko päivän ja illan, ei ollut "pakkelimainen" muttei silti valjukaan. Onneksi luotin omiin taitoihini.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse aion meikata. En koskaan ole ollut kova meikkaamaan mutta kyllä kuitenkin itseäni sen verran osaan laittaa että häihini kehtaan mennä  8)  

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä yksi joka menee ammattilaisen käsittelyyn häämeikkiin. Meikkaan kyllä itseni melkein joka päivä, mutta häämeikin haluan olevan niin kestävä ja hyvä, että luotan mielummin ammattilaiseen. Onhan se myös ripaus ylellisyyttä päivään, kun joku toinen meikkaa  :) En ole koskaan ollut ammattilaisen meikissä, joten sekin tulee olemaan oma kokemuksensa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kun kerran osaat meikata ja tiedät, mikä sinulle sopii parhaiten, luota vain itseesi. Niin saat parhaan lopputuloksen, sillä ammattilaiset eivät välttämättä tunne tyyliäsi.

Suosittelen Lumenen meikinalusvoidetta ja Joe Blascon meikkivoidetta. Ripsivärinä käytin tuttavani suosituksesta (ensimmäistä kertaa) Kanebon 38 oC, joka tuntui hyvältä, tosin en kyynelehtinyt kertaakaan. Muista, että valokuva 'syö' puolet meikistä, joten värejä kannattaa käyttää ihan reilusti. Kannattaa käyttää itselle sopivia värisävyjä. Suurin virhe, johon moni sortuu on kylmien värisävyjen käyttäminen, vaikka itse kuuluisi 'lämpimiin' ihmisiin.

Minä meikkasin itse ja kävin sen jälkeen ammattilaisella tekemässä kampauksen. Lopputulokseen olen enemmän kuin tyytyväinen. Käytin luomivärinä  valkoista, harmaata ja mustaa. Huulipuna oli raikasta oranssilla taitettua punaista. Muut sävyt olivat lämpimiä ja persikkaisia.  Ainoastaan huulipunaa piti korjailla ruokailujen jälkeen ja puuteria lisäsin pari kertaan illan aikana. Muuten meikki kesti moitteettomana aamusta seuraavaan aamuyöhön.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heips!  :)

Kyllä ainakin itse suosittelisin ammattilaista tekemään meikin,silloin siitä tulee kestävämpi. Itse ei tarvitse sitten muutenkin varmaan kiireisenä päivänä enää siitä stressata. Ja kun joku taisi mainita,ettei pahemmin meikkaa ja siksi tekee itse meikin.. Kyllä silti menisin meikattavaksi,pitää vaan selkeesti sanoa meikkaajalla ettei halua kovin runsasta meikkiä.  ::)

Ja jos itse meikkaan niin kannattaa aina kiinnittää huomiota kunnon pohjustukseen,Joe Blascon pohjat on hyviä,oikein käytettynä.. Niillä saa myöskin erittäin vahamaisen ihon aikaseksi ja kuka nyt haluaa näyttää vahanukelta hääpäivänä!!  :o Sitten vielä tarvittaessa peiteväriä ja kunnon irtopuuteri päälle,ni johan alkaa olla kunnon alusta johon voi alkaa meikkiä luoda  :D Oli se sitten vaan sitä ripsiväriä,tai koko skaala..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mäjännitän tätä asiaa aivan hirveästi.. Haluaisin todella panostaa valokuvaajaan ja olla parhaimmillani muutenkin hääpäivänämme, mutta mulla on aivan mielettömän huonoja kokemuksia sekä meikkaus- että kampauskerroista.. Itse meikkaan säännöllisesti ja teen itselleni kivoja kampauksia, mutta tietysti hääpäivänä olisi mielellään paitsi hemmoteltavana, myös jättäisi panikoinnin noilta osin pois...! Ja onhan ammattilaisen työ aina ihan erilaatuista, jos siis hyvää palvelua saa. Eli täytyy kai tässä vuoden aikana käydä ihan kokeilumielessä teettämässä meikkejä, jos vaan tilaisuuksia tarjoutuu, ja kokeilla josko löytyisi mieleinen kosmetologi (ja kampaaja) ensi kesälle. Tässä asiassa ei olisi vara tyriä. Täytyy kai keräilä paljon lähdemateriaalia kasaan, ja mennä niiden kanssa esittämään toiveitaan, ja sitten tietysti varata koemeikit ja -kampaukset tuonnempana.  

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulle saa meikin tehdä ammattilainen.

Ihan siitä syystä etten itse meikkaa kovinkaan usein....  ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mie meen meikattavaksi. Vaikka osaan itsekin tehdä hikoilua kestävän, pitävän meikin (jotain hyötyä teatteri opinnoistakin). MUTTA ikinä koskaan kun on ollut tärkeä meno, ei meikkaaminen ole sujunut. On tullu töhryjä ja sitten pitää alottaa alusta ja hermo palaa >:( Joten jättäydyn kerrankin ammattilaisen käsiin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ehdottomasti ammattilainen, kun on sentään kyse hääpäivästä.  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häät kaksi päivää sitten. Tein meikin itse ja olin erittäin tyytyväinen päätökseeni. Kävin kyllä koemeikissä, mutta vaikka se oli kaunis, ei se ollut oikein minun tyyliseni. Vaikka oli kova helle, meikki pysyi koko pitkän päivän hyvänä, kun alla oli tuhkimotippa ja luomivärin pohjustusvoide.    ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tämä asia on se, mistä näen painajaisia!

Olen menossa ammattilaisen käsittelyyn, mutta koska minulla on huonoja kokemuksia (ammattilaisten tekemistä) meikeistä, en osaa olla luottavaisin mielin.  :-[

Täytyy kai vaan valmistautua siihen koemeikkiin niin, että on pitkä lista toiveita ja "vaatimuksia" mukana.  :-/ Tuntuu vaan tyhmältä ohjeistaa ammattilaista siitä mitä tuotteita - ja miten - haluan käytettävän... Voin tietysti toisaalta vedota herkkään ihooni. ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ammattilainen tekee tietysti minun meikkini. Näin siitä tulee ennenkaikkea kestävä ja vaikka itsekin meikkaan itseni joka päivä, niin väitän kyllä, että ammattilainen on näissäkin asioissa aina ammattilainen!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
että ammattilainen on näissäkin asioissa aina ammattilainen!

En voi tarpeeksi painottaa, että kun joku nimittää itseään ammattilaiseksi, se ei tarkoita, että osaa asiansa. Valokuva-alalla ammattilainen on se, joka tienaa leipäänsä kuvauksella, hänhän voi olla yrittämisen pystymetsästä aloittanut, 2 viikkoa kuvannut ihminen ;D Kysynpä siinä sitten vain, että osaako kuvata...

Ja samoin taas kaikki huiput eivät ikipäivänä ole saanut koulutusta ja silti ovat alansa parhaita! Joten älkää sokeasti luottako "ammattilaisuuteen".

Nimim. niin monta epäonnistunutta meikkiä ammattilaisen jäljiltä nähnyt.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tämä neiti (vielä siinä vaiheessa) ;D menee tutun kampaajan ja meikkaajan hoteisiin. Itse olen niin huono itseäni laittamaan...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Enkö muka tähän jo vastannut...? Aion meikata itse. Syyt:

- Haluan näyttää ennen kaikkea itseltäni

- Osaan meikata tarpeeksi hyvin

- Meikkauksen hinnalla saa paljon hyviä tuotteita, joita voi käyttää jatkossakin

- Hääpäivänä ei ole liiemmilti aikaa istua meikattavana :)

- Loppujen lopuksi sillä ei ole minulle kauheasti väliä, että olenko täydellisen näköinen vaan ihan OK

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä ihan kummastelin, kun moni kysyi menenkö meikattavaksi... siis onhan se ihan normaali kysymys morsiammelta, mutta en vaan ollut osannut itse sitä edes ajatella.

Meikkasin siis itse ja olin tyytyväinen.

En tehnyt itselleni koemeikkejä, vaan meikkasin ihan rutiinilla... ainoa mihin tällä kertaa panostin enemmän, oli hyvä meikkivoide ( en yleensä käytä ollenkaan) ja valitsin Joe Blascon. Se oli kyllä hintansa veroinen, ja sillä sai tarpeeksi luonnollisen lopputuloksen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Oletko teekkari  ;D ;D ;D ?

En ole!  ;)

Haluan kyllä olla hyvännäköinen hääpäivänäni, kun arkenakin kiinnitän huomiota ulkoasuuni, mutta tiedän pystyväni saavuttamaan sen itsekin. Haluan hääkuvissa näyttää ennen kaikkea itseltäni.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ajattelin tehdä häämeikin ihan itse. ;) Olen kerran käynyt meikattavana juhliin ja tulos oli kaamea.

Ystäväni, joka meni viime kesänä naimisiin kävi meikattavana erittäin tunnetussa ja kuulemma hyvässä liikkeessä. Häämeikki oli kuitenkin niin halju, että hän näytti ihan meikkaamattomalta. Kuulemma kyrsi ja kovasti.. ???

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

mulla on maailman paras kaaso  ;D (..ainakin mun mielestäni!) hän on siis parturi-kampaaja ja erittäin hyvä sellainen!! häneen luotan kuin kallioon, hän tekee mulle sekä kampauksen, että meikin. harjoteltu on vähän ennakkoon, ja hyvältä on vaikuttanut  :D

kaaso on myös paras ystäväni, jonka seurassa on helppo jännittää hääpäivän aamuna. ja hän tietää tasan tarkkaan mun tyylin, ja mistä mä tykkään ja mistä en! joten tää tuli mulle halvaks, 0 euroo! tosin kaasoani haluan muistaa lahjalla häiden jälkeen, minkä olisin ostanut varmasti joka tapauksessa  :) :)

niillä säästetyillä rahoilla kävinki ottaa hiuspidennyksen, mikä oli myös onnistunut sijoitus  ;D ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään