Jump to content
Naimisiin.info

Itsetehty meikki vai ammattilaisen tekemä?


Mia-Mari

Recommended Posts

Aion tehdä itse meikkini, vaikka en olekaan mikään supertaitava meikkaaja. Tiedän kuitenkin parhaat puoleni ja niitä osaan korostaa. Ja vastaavasti heikompia kohtia peitellä  ;D

Haluan morsiammena näyttää itseltäni ja luulen, että ammattilaismeikkiin tottumattomana varoisin sitä....  ???

Olen harjoitellut muutaman kerran hankkimillani tuotteilla ja tulos on ollut bueno.

Vinkiksi muuten väsyneen näköisestä ihosta kärsiville Revlonin uusi skinlights-sarja. Tosi monikäyttöisiä tuotteita! Varsinkin sarjaan kuuluva puikko saa ihon sekä näyttämään että tuntumaan freesiltä! 8)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 858
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Munon "pakko" mennä ammattilaiselle, koska en itse juuri koskaan meikkaan ja luulen, että jos häihin meikkaan ni meikit ei kovin kauan kestä.

Viime kesänä kaasona ollessani olin hyvällä meikkaajalla ja samalle meen helmikuussakin. Kerroin etten käytä juurikaan meikkiä, joten meikin tulee olla lähinnä arkimeikki.

;)

Link to comment
Share on other sites

Guest Nella_ja_John

Kummaa etten ollut tähän vielä vastannut :o

Mutta itse asiaan,

Aioin tehdä meikkini itse. Olen taitava meikkaamaan, joten laitan rahat ennemmin hyvälaatuisiin tuotteisiin, ennen kun meikkaajalle. Onhan se tietysti ylellisyyttä istua meikattavana, mutta uskon että saan itse paremman, itseäni miellyttävän tuloksen aikaan.

Link to comment
Share on other sites

JOO.... Tulihan se huomattua, että ammattilainen ei aina ole ammattilainen...... voi itku!

Eilen ei mennyt hyvin..... Mulla oli koekampaus + meikki. Kampauksesta tulee varmasti hyvä, mutta sen olisin tiennyt ilman koekampaustakin. Kampaajani osaa hommansa. MUTTA: sitten tuli järkytys: mua meikkaamaan tuli joku uppo outo tyyppi! Mun naama meni ihan punaiseksi (näin sen peilistä) ja sanoin melko napakasti, että SINÄ et muuten ole se, jonka  kanssa tämä oli sovittu tehtäväksi! Vitutti ja todella rankasti. Mä olin helvetin kiukkuinen ja punainen ja sanoin kyllä mitä mieltä mä olin siitä, että kukaan ei ollut ilmoittanut mulle siitä, että alkuperäiselle meikkaajalle ei sovi.  Varauksen olin tehnyt jo joulukuussa ja sen jälkeen useammankin kerran putiiikissa vieraillut kasvohoidoissa ym..Omistaja soitti sille alkuperäiselle (jolla on loma) ja kysyi voiko se hoitaa homman, mutta ei.... sillä on jotkut bileet. Sitten se sanoi, että käykö mulle Tiina (joka on mun tuttu). Minä siihen, että joo kävisi, mutta tiedän hänen olevan lomalla ja kaikenlisäksi Kreikassa! Omistaja siihen, että kyllä Tiina tulee sieltä viimeistään perjantaina...... =) Joo.... mutta en mä halua sitä lomalta hälyttää ja Tiina ei ole mua koskaan meikannut, joten yksi koemeikki olisi siinäkin tapauksessa ollut tarpeen.... No.... jos tämä toinen Tiina, joka on paikalla, sitten yrittäisi? Eukolla oli itsellään jo sellainen meikki, että ei hyvältä näyttänyt, mutta mitä vaihtoehtoja mulla olisi ollut???????? Naama punaisena ja kiukkuisena sanoin, että ei kai tässä muutakaan voi. Omistaja siihen (oli kiukkuinen työntekijöilleen), että se meikki tehdään mulle vaikka kymmenene kertaa, kunnes mä olen tyytyväinen..... ok.... no se Tiina teki sen meikin ja.... se oli kamala.... mä en kerta kaikkiaan voinut hyvällä tahdollakaan löytää siitä paljoa hyvää sanottavaa! Mut on meikattu useita kertoja ja koskaan aikaisemmmin ei ole ollut mitään sanottavaa, mutta tämä tyttö....Hän meikkasi mulle ruskeaa ja kultaa silmiin ja melko tumman huulipunan. Mun oli pakko sanoa, että jos mä nyt rehellisesti sanon, niin minä en tästä meikistä tykkää! Siinä kohtaa mulla oli jo melkoinen paniikki!!!!! Minä siihen, että jos tästä vaikka vähän vaaleampaa ja vähän tuonne, niin..... ok..... mulle alkoi tulla sellainen olo, että se nainen ehkä alkoi ymmärtää jotain.... se meikki ei kerta kaikkiaan sovi häihin! Ehkä illallisille? Sitten kun on ruskea iltapuku? No.... sitten tämä Tiina siihen, että tulenko minä perjantaina uudelleen? Hänelle tulisi parempi mieli, kun hän tietäisi minun pitävän meikistä... JOO, tulen kirkuen. Mulla oli eilen niin paha mieli, että ei siltä pohjalta voi kerta kaikkiaan mitään meikkiä tehdä! Sulhanen näki sen ja sanoi: ihan kiva tuo on... IHAN kiva!!!! äiti: ihan ok, mutta nuo silmät ei oikein.... niin... se on se olennaisin osa...  No perjantaina uudelleen!

Onneksi on koemeikki.... Huumorintaju oli eilen todella vähissä, koska mulle meikki+kampaus ovat todella tärkeäitä. Niiden epäonnistuminen ei  vaan ole vaihtoehto!

Link to comment
Share on other sites

SATO

Kamalaa oikeasti miten noin voi tapahtua...  :o !!!!!

Jäi kiinnostamaan miten meni jatko, uusi koemeikki ???

Toivottavasti jo paremmin!!!!

Koemeikki oli perjantaina ja se meni jo hyvin. Minulla oli mukana kasa lehtiä ja muita kuvia, joista näytin minkälaisista meikeistä yleensä pidän. Kävimme pitkän keskustelun asiasta. Koko meikki vedettiin sitten täysin uusiksi ja koemeikkaus kestikin reippaasti yli tunnin. Lopputulos oli kuitenkin tällä kertaa hyvä ja pienellä fiksauksella siitä saadaan varmasti loistava! Nyt siis olen melko rauhallisella mielellä ja odottelen lauantaina olevia häitä!

Link to comment
Share on other sites

Heips kaikki,

Mä mietin kanssa tekisinkö meikit itse vai ei. Tekisi mieli mennä ammattilaiselle, mutta tässähän kuulee, että se voi olla katastrofi tai et ne laittaa niin vähän meikkiä, ettei näy ollenkaan että on käyty kosmetologin luona.

Haluaisin, että kampaaja ja meikkaaja olisivat samassa paikassa, jotta aikaa säästyisi. Joillakin teillä näyttää olevan joku tuttu, joka on tosi loistava ja on sekä kampaaja että meikkaaja. Jos haluaisitte kavereillesi asiakkaita, niin voiko joku kertoa mistä löydän nämä hyvät kampaajat/meikkaajat (mieluiten kuitenkinHelsingistä tai Espoosta  ;) ). Saako tällä sivulla mainita kampaamoita? Jos saa, niin pliiis mainostakaa joku hyvä missä saa myös häämeikin tehtyä!

Link to comment
Share on other sites

Olen menossa meikkaukseen, kun meikkaan itse niin vähän, etten oikein osaa. Haluan näyttää hääpäivänäni mahdollisimman hyvältä, mutta toisaalta kyllä tunnistettavalta. Ihan positiivisen kuvan meikkaajastani sain, mutta en ole koskaan ollut hänen (tai kenenkään muunkaan ammattilaisen) meikattavana. Nyt alkoi pelottaa, kun luin teidän huonoja kokemuksianne. :o

Link to comment
Share on other sites

Minä päätin mennä ammattilaiselle. Ko.paikassa tehdään samalla meikki ja kampaus, myös kaasolle. Vaikka itte meikkaankin melkein joka päivä, niin luulempa, että ammattilainen saa aikaseksi siistimpää jälkeä, ja että ei heti kaikki valahda kasvoilta poies...Meitsillä on meinaan sellanen iho, et siin ei kauan pakkelit pysy (sekaiho ja kiiltävä sellanen!!) :-/

Ja tämän tietyn paikan valitsin siksi, että oon nähny ja kuullu monilta, että teköö loistavaa jälkeä!! Toivottavasti myös minun kohdalla... ::) :)

Link to comment
Share on other sites

Itse valitsen ammattilaisen tekemän meikin hääpäiväkseni, koska haluan meikin pysyvän hyvännäköisenä koko pitkän päivän (vaikka epäilen kirkossa itkeväni kuin vesiputous). Häämeikkiin valitsin tutun kosmetologin, joka teki minulle hyvän meikin ylioppilasjuhliin ja meikkaa luonnollisesti... ei siis näytä liian meikatulta...  :) Meikkiin menen vasta kampaajan jälkeen..

Link to comment
Share on other sites

Minä teen kyllä itse!! Kukaan ei tunne naamaani niin hyvin kun itse ja itse tietää myös makunsa parhaiten. Olen pari kertaa ollut meikattavana ja lopputulokset molemmilla kerroilla surkeat!!!

Käyn hyvissä ajoissa valitsemassa yhdessä osaavan myyjän tai tuote-esittelijän kanssa tuotteet, mitä aijon käyttää. Joskus esim Sokoksella näkee tuote-esittelijöitä, jotka neuvovat oikeat meikit juuri sinulle ja neuvovat myös niiden käytössä. Yritän panostaa meikkien laatuun, vaikka sitten maksaisivat hiukan enemmän. Ja sitten hyvissä ajoissa harjoittelemaan meikin tekoa !!!

Siili

Link to comment
Share on other sites

Siinäpä kysymys... Mua vähän epäilyttää mennä kosmetologin meikattavaksi, jos ei se sit olekaan oman näköinen.. :-/ Toisaalta taas en ole itsekään mikään mestarimeikkaaja, joten lienee parasta alkaa hyvissä ajoin etsiä meikkaajaa, jonka kanssa pääsee samalle aaltopituudelle...

Kampauksen kanssa on selvät sävelet; äitini tekee, kampaaja kun on. Yksi stressaamisen aihe ainakin vähemmän.  ::)

Link to comment
Share on other sites

Mulla ei taida olla tämän asian suhteen vaihtoehtoja.  :(

Mulla rajoittuu meikkaaminen puuteriin, vähään luomiväriin, ripsiväriin ja huulipunaa/kiiltoon. Rajauksia en ole koskaan osannut tehdä, mikä antaa kyllä ilmettä silmiin. Olin tänä kesänä kaasona ja kävin silloin meikkaajalla. Se oli ensimmäinen kerta meikkaajalla ja ihmettelin kyllä miten tällaisesta pohjasta saa sellaisen lopputuloksen  :o Ja onhan se aika juhlavaa istua meikattavana hääpäivänä. Sulhaseni oli mukana viimeksi meikkaajalla ja toi mulle välillä torilta mansikoita ja pommacia. Se oli aika glamouria!

Link to comment
Share on other sites

Minä taidan tehdä kaiken itse.

Kokemukseni kampaajista ovat sellaiset, että olen elämässäni ehkä pari kertaa ollut oikeasti tyytyväinen tulokseen; ikinä en ole uskaltanut antaa "vapaita käsiä" enkä uskallakaan. :(  Hiukseni leikkaankin itse. ::)

Meikin voisin ehkä teettää ammattilaisella, mutta aikataulun kannalta sekin lienee helpoin tehdä itse.

Ja mainittakoon, että en ole todellakaan mikään professionaali, joten pirusti harjoittelua tämä tulee vaatimaan..! ;)

Link to comment
Share on other sites

saas nähä mihin sitä päätyy..

mä olen mielestäni ja ilmeisesti myös muidenkin mielestä hyvä meikkaaja  sillä olen tehnyt kaasona häämeikin ja sitten myös yo meikin ja wanhojentanssi meikin jne muita lukuisia...

ja onnistuneita ovat olleet ja itse olen aina ollut tyytyväinen ja morsian oli tyytyväinen nyt viimeisimpänä...

mutta mua arveluttaa itseni meikkaamisessa just se mahdollinen jännitys... entäs jos hääpäivän fiilis menee täriseviin käsiin ja harmiin kun meikki ei ota onnistuakseen...  :P

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meilläpäin on esim. sokoksella sellainen palvelu, että siellä asiantuntija tekee sinulle meikin, oli se sitten ihan mihin tarkoitukseen tahansa; päivä, ilta, häämeikki...

Se kestää n. tunnin ja sen aikana saat tietoa esim. sivellin tekniikasta ja miten tehdä hyvä meikki ja ylipäätään saat ohjeita meikin tekoon. Ja samalla saat sellaiset tuotteet kuin mitä ihotyypillesi sopii.

Koko lysti maksaa 60€ ja saat lopuksi ostaa 60€:n arvosta meikkituotteita...

Ajattelin itse käyttää tuota hyväkseni...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...