Mia-Mari

Itsetehty meikki vai ammattilaisen tekemä?

859 viestiä aiheessa

enköhän anna ammatiilaisen tehdä meikki, joka kestää, kun en itse oikein luota tuohon omaan meikkaukseen! ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yhdyn Wondan mielipiteeseen. Meikkaan päivittäin, mutta hääpäivänä haluan että joku toinen tekee sen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Käytän tavallisesti arkisin vain meikkivoidetta ja ripsiväriä. Tullessani koemeikistä kotiin, olin itse suht tyytyväinen, mutta sulhaseni sanoi, että olenpa vieraan näköinen. Hän sanoi, että meikki on ihan hyvä, mutta en näytä itseltäni. Meikki oli kevyt eikä mitään voimakkaita värejä ollut käytetty. Kysyin häneltä, mikä minussa näytti vieraalta: silmät vai huulet vai kokonaisuus. Hän ei osannut eritellä, totesi vain, että ei ole tottunut minuun sen näköisenä.

Nyt olen alkanut miettiä, tulisiko minun sittenkin tehdä meikkini hääpäivänä itse? Haluanhan, että sulhaseni pitää minusta. En halua, että hän tuntee minut vieraaksi. On totta, että ammattimeikkaajat käyttävät paljon enemmän puuteria ym ja lopputulos on aina laitetumman näköinen kuin jos sen tekisi itse.

Tiedän, että minun pitää tehdä niinkuin itse hyväksi näen ja mikä tuntuu luontevalta. Kaikkein eniten haluan miellyttää sulhastani hääpäivänä. Miten te muut, jotka ette normaalisti meikkaa paljoa, onko teillä ollut  vastaavaa "ongelmaa"? Miten olette tilanteen lopulta kokeneet?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse olen tässä pohdiskellut samaa... itse tehty vaiko ei.. meikkaan joka päivä, hieman kajalia, ripsiväriä, joskus hieman luomiväriä.. Haluan häissä olla itseni näköinen... Olen niin vaalea, että en halua olla liian vähän meikattu, mutten liikaakaan.. Meikki maksaa n. 55-60 euroa..

Olenkin miettinyt, että jos ostaisin oikein hyviä tuotteita ja meikkaisin itse... Olisi siinä sitten meikkejä myöhempää käyttöä varten...

Ja yksi hyvä vinkki... kannnattaa harjoitella meikkausta vaikka jo nyt...  näin ajattelin itse tehdä.. kokeilla, miltä näyttää... ja jos sitten alkaa tuntumaan, ettei onnaa, niin sitten varata aika..

Aurinkoa ajattelin ottaa sitten lähempänä häitä, jos ei aurinko ala  paistamaan, niin sitten solariumiin... Ja kosmetologille kasvohoitoon joskus ennen häitä... ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Juu säästän rahat ja laitan siskon töhräämään naamani. Ei vaan siskoni on käynyt meikkikurssit ja osaa homman. Luotan siis sisareeni ja annan hänen laittaa häämeikkini. Voidaan sitä paitsi harjoitella meikin tekoa moneen otteeseen ennen häitä - ja samalla testata meikin kestävyyttä!

Ennen häitä käyn solariumissa hankkimassa hieman kullanruskeaa väriä iholle, joten eihän sitä meikkiä sitten paljon tarvikkaan!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse suttaan jollei ala kamalasti jännittämään... noh, toisaalta olen kyllä ammattilainen itse, enkä kykene kontrollifriikkinä luottamaan muiden kädenjälkeen yhtälailla.

Eli meikin teen melko varmasti itse ja hiuksiakin harkitsen ainakin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

mä meen takuulla ammattilaisille,en oo ikinä ees miettiny mitään muuta.meikkaan aika paljon itsekin ja taidoissani ei ole mitään vikaa mutta hääpäivänä ammattilaiset saavat hoitaa hommat.luotan kampaajaani kuin kallioon ja myös maskeeraajani on laittanut minua ennenkin loistavin lopputuloksin joita ulkopuolisetkin ovat kehuneet,ei puhettakaan oudon näköisestä tms.marssin siis todella rauhallisin mielin omaan "kantapaikkaani" ja tiedän että tulos on todella hyvää.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ammattilaiselle menen minakin, en ikina saisi tarpeeksi siistia jalkea esim. varivoiteella jos itse tekisin meikin. Toisalta, jos minulla tulee olemaan koemeikki ja huomaan sen kaameaksi saatan kylla muuttaa mieleni. Ajatuksena kuitenkin on ettei itse tarvitsisi sina paivana tehda muuta kuin pukea haapuku ylle ja hymyilla. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse tulen mitä luultavimmin naamani väkertämään.. Osittain johtuu kustannussyistä eli laitetaan vähemmän rahaa näinhin pukuihin, kampaajaan tai meikkiin, mutta sitten ei kitsastella häämatkan kanssa. Toisaalta, meillä juhlat pidetään kotona ja vain lähimpien sukulaisten kesken, joten tuntuisi hullulta olla liian laitettu. Ja kotona pääsee helposti korjaamaan meikkiään  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ehdottomasti ammattilaisen "restauroitavaksi". ;D Meikki maksaa 60 egee (sis. koemeikin), mutta samalla summalla saa sitten valita tuotteita. Kivaa, että voi sitten valkata esim. täsmälleen oikeanväristä huulipunaa! :P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tätä samaista ongelmaa mietiskelen... Osaan toki itsekin meikata, mutta ongelmanani on se, että otsani alkaa kiillellä jo pari tuntia meikkaamisen jälkeen oli alla mitä tököttiä tahansa. Ammattilaisen käyttöä vierastan vähän siksi, että minulla on vahvat lasit ja silmälasimeikin teko on taitolaji, jonka itse osaan mielestäni parhaiten. En uskalla luottaa siihen, että meikkaaja osaa korostaa silmiäni juuri oikein. Varsinkaan kun meilläpäin ei niitä ammattilaisia ole niin pilvin pimein...Pohjan tekemisessä tarvitsisin sitten taas apua. Äh, en minä tiedä mitä mä vielä aion tehdä. Eniten kuitenkin pelkään sitä, että jos omat käteni tärisee niin kovin, ettei siitä meikkaamisesta sitten tulekaan mitään. Sillon kyllä harmittais ettei oo varannu aikaa meikkaajalle.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Haluan että ammattilainen tekee koska en itse saisi ikinä aikaiseksi yhtä hyvää meikkiä. Meikkaan itse todella vähän ja hillitysti joten kokemusta ei juuri ole. Lisäksi jännitys kyseisenä aamuna on varmasti pilviä hipovaa, joten kiitos ei, en halua lisästressiä :P. Mutta toki voi itsekin häämeikkauksen tehdä jos osaa ja on itse tyytyväinen lopputulokseen ja säästäähän siinä rahaakin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Menen meikattavaksi. En ole ikinä ammattilaisen meikattavana ollut, joten eiköhän ole jo aikakin. ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ehdottomasti ammattilainen!! En rupeaisi itse väsäämään meikkiä hääpäivänäni

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luettuani näitä juttuja totean, etten vieläkään osaa päättää :D teenkö meikkini itse vai ammattilaisella.

Kiitos lisänäkökulmista, kuten jännityksestä hääpäivänä, enpä osannut sitä ajatella!  ;D

-SugarSue-

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä meikkasin hääpäivänä ihan itse. Lähinnä sen takia, koska luotin ja luotan edelleenkin oman kaden jälkeen!

Meikkaan muutenkin joka päivä ja takana on useamman vuoden kokemus omien kasvonpiirteiden korostamisesta, joten pystyin huolelliseen suoritukseen jännityksestä huolimatta.  :o

Eli jos meikkaa harvemmin, eikä luota omiin taitoihin/meikkeihin, niin kannattaa luovuttaa areena suosiolla ammattilaiselle!  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos kaikille kirjottaneille myös minun puolesta, mietin tätä asiaa tuossa itsekin kovasti :)

Vielä sellasen näkökannan voisin lisätä, että minä TYKKÄÄN tosi paljon meikkaamisesta. Olen siinä taitava (lähinnä siis kiinnostunut ja paljon meikkikirjoja lukenut :) ja se rentouttaa meikäläistä tosi paljon. Luulen, että jännitän paljon enemmän meikkaajan tuolissa istuessa kuin itse meikatessa...

Lisäksi mullakin on taustalla tuollainen ikävä kokemus: vanhojen tansseissa maksoin kalliin meikin, josta en pitänyt ollenkaan. Olin niin nuori, etten uskaltanut sanoa mitään :( Soitin vaan itku silmässä kaverille että tuo minulle meikit, pesin naaman ja meikkasin itse uudelleen. Koemeikkiä tosin sillon ei ollut tehty (meikkaajan mielestä ei ollut tarvis).

Voipi siis olla, että taivun nytkin tekemään itse... uhraan vaan rahaa sitten kalliimpiin tuotteisiin, kun kerrankin "saa" niin tehdä ilman että mies kurtistelee kulmia :) Yhteen hyvään meikkivoiteeseen kun uppoaa helposti tuo 60E jolla moni näyttää jo saavan koko meikin!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Päätös on tehty, aika meikkiin on varattu! ;D

Suon sen itselleni, aion hemmotella itseäni ennen häitä... ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En itse viitsi naamaani lähteä suttaamaan näin tärkeänä päivänä ::) joten siskoni tekee sen (ammatiltaan kosmetologi) :-X:P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

itse teen,koska olen tosi vaalea ja jos joku muu meikkaa niin meikkiä tulee helposti liikaa :D

enkä tarvitse muutenkaan paljoa meikkiä,kun on hyvä iho ja sopivat kasvonpiirteet

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä en vielä tiedä, miten toimin meikin suhteen. Aikaa tosin häihin on, joten ei kiirettä, mutta silti mä jo kaikkea mahdollista pohdin ja mietin. Itse tykkään meikata ja ystäviänikin olen meikannut vanhojen tansseihin jne...ihan siis hyvin meikin tekeminen onnistuu... Ainut, että mun pitäis löytää sellanen meikkivoide ja puuteri, ettei nassu kärsi ja ala "hilseilee", koska on äärettömän kuiva iho (atooppinen iho) ja meikkipohjasta on vaikea saada nätti.

Jos teillä on hyviä meikkivoide-/puuterivinkkejä kuivalle iholle, ni mielelläni otan neuvoja vastaan :) Ihan arkipäivässäkin on tylsää, ku joskus kunnolla meikkaa ja sit nassu on todella kuiva...hmph...

Myös se, että kuinka saada meikistä kestävä? Että se todella kestäis ne monet tunnit?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse alan ammattilaisena sanoisin, että meikin voi aivan mainiosti tehdä itse, kunhan luottaa omiin taitoihinsa ja omaa oikeat tuotteet. Ja harjoittelee meikkiä ahkerasti ennen varsinaista hääpäivää. Kannattaa kokeilla erilaisia värejä ja tyylejä (esim. alan kirjoista ja nettisivuilta löytyy ohjeita) ja kehitellä siitä "se oma meikki". Tuotteita hankkiessa kannattaa kertoa kosmetiikkaosaston tai -liikkeen myyjälle, mihin tarkoitukseen tuotteita on hankkimassa, he osaavat kyllä opastaa oikeiden löytämisessä. Häämeikin perustarkoitus on olla kestävä, korostaa kantajansa hyviä piirteitä (ja ehkä häivyttää hieman niitä huonompia; ryppyjä, kaksoisleukaa, tummia silmänalusia, mitä tahansa kuvassa korostuvaa) ja ennen kaikkea sopia morsiamen tyyliin. Häämeikki on harvoin (riippuen toki siitä tyylistä) kovinkaan voimakas, mutta riittävästi täytyy laittaa, sillä varsinkin studiokuvauksessa valot "syövät" meikkiä kasvoilta. Ja mikäli tuntuu epävarmalta, ammattilaisen ainakin tulisi osata tehdä työnsä! Yhden muistutuksen sanan kuitenkin lisäisin: jos teillä on avonainen puku (decolte paljaana), muistuttakaa meikkaajaa myös sen "sipaisemisesta"... mikään ei ole kamalampaa kuvassa kuin eriväriset kasvot kuin kaula ja rintakehä... on kuin olisi naamari kasvoilla!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Näillä näkymin teen meikin itse. Olen sen verran meikannut, että osaan varmaan hääpäivänäkin vetää eyelineria suoran viivan  ;D Pitää vain ostaa silmämeikin pohjustusainetta, koska mustalla luomivärillä on tapana mennä luomen vakoon rasvoittuessaan. Mutta onhan minulla vielä aikaa vaihtaa mielipidettä.  :P Kuitenkin olen pari kertaa käynyt kosmetologilla meikattavana ja inhosin kumpanakin kertana tulosta. Luomiväri oli vedetty liian lähelle kulmakarvojani ja sai silmäni näyttämään raskailta. Ennemmin luotan itseeni. Sitä paitsi, ei voi syyttää ketään muuta, jos meikki leviää. Rahatkin säästyvät.  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Menen ammattilaisen meikattavaksi :). Itse en uskalla käydä tuhraamaan, vaikka muuten meikkaankin päivittäin :D.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen itse koulutukseltani maikkaaja-maskeeraaja, mutta en oikein luota käsiini hääpäivänä. Musta tuntuu, että esim. huulten rajaus ei oikein onnistu  ;) kädet tärisee yms. joten päätin säästää itseni moiselta stressiltä ja varasin ajan ammattilaiselta  ;D Häneltä löytyy varmasti vakaampi käsi kuin minulta  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään