Jump to content
Naimisiin.info

Itsetehty meikki vai ammattilaisen tekemä?


Mia-Mari

Recommended Posts

  • Replies 858
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest naimisiin_2004

Mulla sen tekee kaverin serkku...meni vaikeeks...mut löyty niin "läheltä" ammattitaitonen meikkaaja niin tartuin tilaisuuteen!Olen tyytyväinen,harjoteltu ja kokeiltu on kaikkee...!

Tämmösenä friikkinä oon ihan innoissani kun kokeillaan kaikkee...   ;D

Link to comment
Share on other sites

Guest naimisiinxxx

Minä olen ajatellut kuten muutama muukin tuossa aiemmin on maininnut,että sen meikkauksen hinnalla panostan laadukkaisiin tuotteisiin,eli ostan hyvät meikit ja opettelen ajoissa itse tekemään meikkini.

Harjoittelen niin paljon että olen tyytyväinen ja hääaamuna varaan tarpeeksi aikaa meikkaukselle. ::)

Link to comment
Share on other sites

Ammattilaiselle menen, sillä häneltä löytyy hyvätasoiset meikit ja varusteet ja mahd. myös pikku ohjeita. Itse osaisin kyllä suht hyvin juhlameikin loihtia, mutta ammattilaisen puoleen käännyn suurin osin tuon varustetason takia.

Ainut pelotus se, että koska olen suht herkkähipiäinen kasvoistani, niin toivottavasti ei tule mitään komplikaatioita meikkaussessiosta ja uusista tuotteista. Tuohon kyllä auttanee koemeikkaus, jota ilman en uskalla (juuri tuon takia) häämeikkiin luottaa.

Ja onhan tuossa juuri sekin plussansa, että saa olla hemmoteltuna ja hetken hengähtää ennen häärumban jatkumista.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Minä menen hääpäivänäni ehdottomasti ammattilaisen kaunistettavaksi! Lyhyesti syitä, miksi:

-  ammattitaito: kampaaja-maskeeraajani on todella taitava ja osaa tehdä minulle sopivan meikin, jälki on hyvää ja pysyy tiukassakin menossa

-  itse en osaa tehdä kunnollista juhlameikkiä

-  minun ei itseni tarvitse nähdä vaivaa ja hermostuksissani piirrellä rajauksia, vaan voin istua ja nauttia hemmottelusta!

Ennen tätä päätöstäni kävin kyseisellä kampaajalla ennen tärkeää iltamenoa, ja pyysin häntä tekemään minulle kampauksen & iltameikin. Lopputulos oli todella upea, niin upea, ettei minun tarvinnut enempää miettiä. Vastaavanlaista lopputulosta en itse saisi aikaan, en vaikka tuhraisin useamman tunnin.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Minä saan palvelua siltä väliltä, eli kaasoni sisko on jonkin verran opiskellut myös meikkausta kosmetologikoulussa, ja hän tulee  minut meikkaamaan. Säästää rahaa ja asia on jonkun toisen vastuulla, siinä kai ne tärkeimmät syyt valintaani. Ja se että hän tulee meille kotiin, saa stressata rauhassa.

Link to comment
Share on other sites

Olen tähän asti meikannut aina itse, mutta hääpäivänä menen meikkaajalle.

Sitä olen kuitenkin miettinyt, että miten meikkiä kohennetaan juhlien edetessä? Huulipuna ja puuterihan ovat varmaan eri sävyä ammattilaisella kuin itsellä sattuu valikoimissa olemaan. Voiko meikkaajalle viedä juuri sen mielihuulipunan vai miten tuo homma toimii?!

Ehkä tyhmä kysymys, mutta en itse eikä kaasonikaan osaa tuohon vastata ???

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Minulle ehdoton valinta on tehdä meikki itse. Olen muutaman kerran käynyt meikattavana ja en ole pitänyt lopputuloksesta. Periaatteessa meikissä ei ole ollut mitään vikaa, mutta se ei ole vain ollut minun näköiseni. Meikkaan joka päivä, joten uskon (ja toivon), ettei kädet tärise hääamunakaan vaan hoituu rutiinilla.

Meikin kestävyyteen vaikuttaa hyvin paljon ihotyyppi. Itselläni on rasvaisuuteen taipuva iho, eli kiiltoa löytyy ja kiillon mukana joskus tuntuu meikki häviävän täysin. Tähän olen huomannut konstiksi riittävän määrän irtopuuteria!! Irtopuuteria kannattaa käyttää myös meikin korjailuun, kivipuuteri voi silloin tällöin jättää väärän värisiä laikkuja kiiltäville alueille varsinkin vaalea ihoisilla. Muutenkin meikin pohjaan kannattaa kiinnittää huomiota ja käydä ostamassa laadukkaan meikit asiantuntevasta liikkeestä. Näin saa varmasti omalle iholle oikeat tuotteet sekä vinkkejä niiden käyttöön.

Link to comment
Share on other sites

Guest xenarii

Minulle taas aivan päivänselvä valinta on mennä ammattilaisen meikattavaksi.  8)

Vaikka meikkaankin itse joka päivä ja tiedän miten tehdään kestävä häämeikki toisellekin, haluan omana hääpäivänäni olla varma siitä, että meikkini on kohdallaan viimeistä piirtoa myöden. En halua aamulla miettiä pitäisikö poskipunaa vielä vähän lisätä, vaan istua tuoliin ja antaa ammattilaisen tehdä sen minkä hän parhaiten osaa, eli kaunistaa minut   ::)

Ja jos on todellinen kauneuden ammattilainen, niin osaa tehdä meikistä kantajansa näköisen. Sitähän varten se koemeikki on olemassa, että siinä katsotaan yhdessä minkälaista meikkiä morsian haluaa ja toteutetaan se.  ;)

Link to comment
Share on other sites

En ole kovinkaan kokenut meikkaaja, koska en normaalisti käytä lainkaan meikkiä. Juuri tämän takia olen ajatellut mennä aamulla meikattavaksi. Koemeikin otan ehdottomasti, koska meikki ei saa olla liian räikeä, jotta olisin oma itseni.  En kuitenkaan usko itse pystyväni tarpeeksi siistiin ja kestävään lopputulokseen. Ja kerran sitä vain naimisiin mennään.  :D

Link to comment
Share on other sites

Menen meikattavaksi, koska en luota omiin hermoihini hääpäivän aamuna. Tosin tämänpäiväisen koemeikkauksen jälkeen tiedän, että lopputulos ei ole toivomani, sillä jostain syystä meikkaaja ei kuunnellut yhtään että haluan esim. tummat silmänaluset oikeasti piloon enkä näyttää sairaalta hääpäivänäni. Sipaus peitepuikkoa silmien alle ei kyllä auttanut yhtään!

Korjailin meikkiä kotona, ja kaipa siitä jonkinlaisen sitten saa. Ymmärrän kyllä että kauneusalallakin on ammattilaisylpeys, mutta miksi ihmeessä asiakasta ei voi kunnolla kuunnella......

Link to comment
Share on other sites

Guest -Tikkis-

... olen ollut ammattilaisen meikattavana 2 kertaa elämässäni, eikä kummankaan kerran lopputulos miellyttänyt. Meikki ei vain yksinkertaisesti ollut itseni näköinen. Luulen, että tällä hetkellä kallistun siihen, että meikkaan itse, mutta olen ajatellut kääntyä ja kysyä joltain ammattilaiselta vinkkejä tuotteista, jotka VARMASTI kestää. Ei ole kiva, jos ripsivärit valuu jo ensimmäisen kyyneleen jälkeen jne... Toinen juttu on tietenkin se, kuinka morsiamen hermot kestävät hää-aamuna meikkaamisen...  :o

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Menen meikkaajalle. Käyn samassa paikassa aika usein (no kerran parissa kuussa...) joten en voisi kuvitellakaan etten hääpäivänäkin menisi.  :D

Olen käynyt samassa paikassa jo 10 vuotta joten uskon täysin meikkaajani taitoon - meikki on ollut joka kerta aivan upea!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest tiramisu

Olen kanssa niitä meikatavaksi menijöitä  ;D. Meikkaan kyllä päivittäin itseäni mutta rajauksia en juurikaan tee ja jos yritänkin tehdä on vaikea saada hyvän näköistä ku on eripari silmät, eivät siis saman muotoiset tulee jotenkin hassun näkönen. Hääpäivänä kun on kuitenkin jännittynyt ja pakko onnistua fiilis on paljon ihanampi istua meikattavaksi. En ole koskaan ennemmin ollut meikattavana ammatilaisella siskoni on kyllä joskus minua meikannut ja on ollut ihana vain olla. Ammattilaiseen luotan siinäkin et sit tulis kunnon pohjat ja kestävä. Olen sukulaisten silmissä aina yleensä laitettuna on sit heillekkin vähän vaihtelua toivottavasti ja meikkaaja löytäisi kasvoistani jotain uutta (mielummin positiivista) korostettavaa. Menemme meikistä suoraan kuvaukseen joka tapahtuu ulkona.  :-X  Haaveena olis että ruska olis parhaimmillaan ja upea ranta kuva. Toivottavasti kaikki menee hyvin meikkauksen suhteen onneksi on toi koe meikki sekin tehdään jo puolen päivän aikaan näkee sit kestääkö se  ;)

Link to comment
Share on other sites

Minä luotan ehdottomasti ammattilaisiin hääpäivänä. Arkimeikki luonnistuu hyvin ja varmasti saisin aikaiseksi ihan kelvollisen häämeikinkin, mutta meikkaajalla ja kampaajalla istuminen on hemmotelua, jota en halua jättää väliin hääpäivänä. Ja kyllä ammattilaisen tekemä meikki aina näyttää kuvissa paremmalta kuin omatekemä. Ammatilaiset kuitenkin osaa korostaa kasvojen parhaita puolia ja häivyttää kaikki pikku virheet.

Link to comment
Share on other sites

Menen ehdottomasti ammattilaisen meikattavaksi kahdestakin syystä - ensinnäkin se on mielestäni hauskaa ja rentouttavaa kun joku toinen laittaa mut nätiksi ja saa vain istua ja nauttia ja toiseksi en luota omiin taitoihini kun kyseessä pitäisi olla kestävä ja vielä edustavan näköinen meikki  ::)

Ja oon niin huono tuollaisissa asioissa että mitkä värit sopii silmiin ja huuliin jne, niin on kivaa jos joku jolla on "silmää" hoitaa hommat, juu  :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...