Itsetehty meikki vai ammattilaisen tekemä?


Mia-Mari

Recommended Posts

  • Replies 858
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meikki ja kampaus ehdottomasti ammattilaisen kädestä. En edes kuvittelisi voivani tekaista kukilla koristettua nutturakampausta itselleni! Vihaan hiustenlaittoa, ylelensä viispiikkinen, tai siis nykyisin kampa kun kasvatan kuontaoa, on saanut riittää nipsien ja klipsien lisäksi. Meikkaamisesta tykkään, mutta ihan hemmottelumielessä annan itseni ammattilaisen käsiin. Tuleepahan sekin koettua  :D

Link to comment
Share on other sites

Ehdottomasti ammattilaiselle. Kun kerrankin on hyvä syy hemmotella itseään kaikin tavoin niin miksei sitä tekisi?? Valitsin kosmetologin jota on täällä ketjuissa kehuttu kautta linjan, joten eivät kaikki morsmaikot voi olla väärässä  :)  Itse meikkasin aikaisemmin itseni aina ja jokapaikkaan mutta nyt äitiyslomien myötä on jotenkin taito päässyt rapistumaan, mistä lie johtuu  ;D   Joten, riskiä en ota vaan menen ammattilaiselle. Sitä vartenhan on koemeikkaus et voidaan katsoa mikä passaa, ja uskallan kyllä sanoa suoraan jos ei tulos miellytä.

Link to comment
Share on other sites

Kait se meikki täytynee itse tehdä. Samoin kampaus. Alunperin ystäväni piti minulle ne tehdä, koska on ammattilainen, mutta hälle tuliki muuta menoa:( No ajattelimpa sitten mennä meikattavaksi muualle, mutta kun mieskulta kuuli hinnat niin suora vastaus oli, ettei tule kuuloonkaan että rupeaisi maksamaan jostakin meikistä tai kampauksesta sellaisia hintoja. Tässä olen kovasti yrittänyt käännyttää sen päätä, mutta eipä ole tuottanut tulosta. Joten eikun vaan itse harjoittelemaan meikin väsäsystä ja jonkun näköistä Kampausta.

Link to comment
Share on other sites

Mä teen mielelläni itse muun meikin (kun lähden johonkin merkittäviin kekkereihin), mutta yks meikkaajakaveri on usein laittanut mun silmämeikin. Siitä tulee aina tosi upee. Itse en pysty (uskalla) samaan!

Häihin kyllä kiiltämättömyyden ja kestävyyden takia haluan ammattiapua.

Link to comment
Share on other sites

Häihin kyllä kiiltämättömyyden ja kestävyyden takia haluan ammattiapua.

Tästä muistinkin yhden lisäsyyn tehdä meikki itse. Haluan olla tasaisen mattapintainen ja täysin kiilloton sekä hyvin valkoinen. Ja sehän on kaikkien meikkaussääntöjen vastaista... Paljon kertoo tämä: Näin Max Factorin Colour Adapt -meikkivoiteen mainoksen. Siinä oli kuva liian kevyestä, liian raskaasta ja sopivasta meikistä (siis voiteen osalta). Minä pidin eniten siitä liian raskaasta...  ::)

Link to comment
Share on other sites

Itsetehtynä saat meikin, joka on varmasti mieluinen. Tulee halvemmaksi (ehkä, jos omistat jo suurimman osan tuotteista joilla aiot meikin tehdä), ja voit ainakin tehdä koe-meikkejä niin monta kertaa kun lystäät! :P Sitten voit harjoitella eri sävyjä, tapoja...ja tietysti jos kaveripiirissä on meikkitaitajia, niin kysyä heiltä neuvoa ja apua. Itse teen oman meikkini hääpäivänä omin kätösin.  ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest Vaahterasiirappi

Ihan ehdottomasti luotan ammattilaiseen hääpäivänäni. Ei tarvitse stressata lopputuloksesta (edellyttää tietty luottamusta omaan meikkaajaan  ;)) . En ole maailman tottunein juhlameikkien tekijä vaikka päivittäin muuten meikkiä käytänkin. Jännitys vielä lisää epäonnistumisen riskiä. Lisäksi otan mielelläni muutenkin juhliin ammattilaisen tekemän meikin, miksi siis en suurena päivänäni tekisi samoin  :)?

Myös hiukset jätän suosiolla laittamatta itse...

Link to comment
Share on other sites

Meikkaan normaalisti joka päivä itse, joten aion hääpäivänäni mennä ammattilaiselle meikattavaksi.

Aiemminkin olen käynyt kerran, ja voin todella suositella muillekin: saa ylensä hyvää opastusta eri meikkien käyttöön ja itselle sopiviin meikkiväreihin myös.

Link to comment
Share on other sites

No ajattelimpa sitten mennä meikattavaksi muualle, mutta kun mieskulta kuuli hinnat niin suora vastaus oli, ettei tule kuuloonkaan että rupeaisi maksamaan jostakin meikistä tai kampauksesta sellaisia hintoja.

:( mitä jos maksaisit itse meikkisi/kampauksesi? ei todellakaan millään pahalla sulhoasi kohtaan, mutta mun mielestä on aika ikävää ja outoakin, jos sulho haluaa estää morsiamen kaunistautumisen ammattilaisten käsissä suurena päivänä  ???

Link to comment
Share on other sites

PIKKU VINKKI!

Juhlat on nyt juhlittu, ja meikki kesti täydellisenä koko päivän (itse tehtynä), vain huulipunaa hieman lisäilin!

...Ja syyt siihen;

-Elisabeth Ardenin uusi meikin alusvoide, aivan mieletön iho kun tätä vetäisi kosteusvoiteen päälle!!!

-Clarinsin T-aluevoide hillitsemään kiiltoa ja meikin "ratkelua", vain paikallisesti!!!

Mulla itsellä on tosi rasvoittuva iho, joskin myös talvella kuiva, eli suomalainen iho tyypillisemmillään, mutta näillä tuotteilla ei tarvinu meikistä olla huolissaan :D

(mekkivoiteeksi vetäsin Lumenen Double Stayn, koska Blasco "kökkäänty", Rubinstain ei antanu hyvää väriä, ja muutama muukin käyttäytyi testiolosuhteissa kummallisesti...)

Rva Ripsa

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Mun mielestä joissain tapauksissa on huono idea kokeilla eka kertaa ammattilaisen meikattavana olemista just häiden alla. Varsinkin jos itse ei paljon meikkaa, eikä osaa vaatia meikkaajalta oikein mitään. Lopputulos tökkää silloin silmään. Kauniiksi aiottu morsian onkin paklattu vahanukke, miltei meikitön valjunaama tai omituisilla väreillä ylimeikattu. Eli sanalla sanoen vieraan näköinen tyyppi, joka tuntee olonsa oudoksi. Tällaisia kokemuksia olen kuullut monelta morsiamelta.

Eri asia sitten, jos on omaa meikkauskokemusta ja osaa vaatia meikkaajalta tiettyjä asioita eli todella kaunistavaa ja oman näköistä meikkiä. Kuvapino on hyvä apu kokemattomalla.

En tässä arvostele meikkaajien ammattitaito tippaakaan. Tarkoitan vain, että meikkaamaan tottumaton ja jännässä tilanteessa hermostunut morsian saattaa päätyä vieraan näköiseksi, eikä se ole kenenkään 'vika'.

Koemeikki voi pelastaa paljon, mutta jostain syystä moni morsian päätyy silti hääpäivänään omituisesti meikatuksi. Ainakin siitä päätellen, miten moni valittaa jälkikäteen, että "muuten oli kaikki hyvin, mutta olisi vaan pitänyt meikata itse".

Ehkä meikkinoviisien kannattaisi kokeilla ammattilaisen meikkituoliin istumista jo paljon ennen häitä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Olen ollut aivan saletti että teen meikin itse... ainoa asia, joka mietittää, on se hermoilu/käsien tärinä! Mitäs sitten, jos aamulla onkin ihan paniikki olo...??

itse tekisin koska:

- tykkään meikkaamisesta ja olen taitava siinä

- mulla on aika tarkka maku ja sanelisin varmasti meikkaaja-paralle jokaisen yksityiskohdan...

- olen tuotefriikki ja loydän varmasti parhaat tuotteet ensi kesään mennessä! (ja sitäpaitsi, mikäs sen parempi syy sortua ihaniin meikkeihin...!) Kuulun nimittäin niihin, joiden mielestä oikean värisen huulipunan etsintä on hauskaa...

- tunnen omat kasvoni ja ihoni parhaiten; mulla on hankala ihon väri (kellahtavankalpea ja couperosaa, punastelen... tulee helposti kasvot ja vartalo "eri paria") ja jopa kosmetologi on kerran onnistunut myymään väärän värisen meikkivoiteen... enää en luota muihin kuin itseeni ja loputtomaan testaamiseen! Joe Blascon red neutralizeria olen tottunut käytämään ja se todella toimii mulle, joten hankin varmaan Blascon meikkivoiteenkin.

Ammattilaiselle menisin siksi, ettei tarvitsisi jännittää, ja olisi mukavaa olla hemmoteltavana kerrankin... kun vain olisin varma lopputuloksesta!

Hiukset täytyy kyllä laittaa kampaajalla - missä järjestyksessä siis kannattaa tehdä? (ensin kampaajalle, vai ensin meikki kotona? Sanoisin että ensin kampaajalle...)

Jos pitäydyn päätoksessäni meikata itse, aion tehdä ainakin pari koemeikkiä ja värjäyttää (sekä varmaan permanentata) ripset kosmetologilla etukäteen.  Ihon aion hoitaa priimakuntoon ettei tarvitse meikata niin paljoa.  

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...