Jump to content
Naimisiin.info

Itsetehty meikki vai ammattilaisen tekemä?


Mia-Mari

Recommended Posts

Luotan ammattilaiseen tässä asiassa, aion "testauttaa" paria paikkaa ennen juhlia. Itse meikkaan kyllä ihan ok, mutta ammatilaisten tekemät meikit ovat ainakin minulla olleet aikaisemmin huomattavasti parempia kuin itsetehdyt. Ja olen sen verran jännittäjä tyyppiä & perfektionisti itseäni kohtaan (siis omia tekeleitäni kohtaan), että paras antaa asiansa osaavansa hoitaa homman tuollaisena päivänä. Saan todennäköisesti vain hermot palamaan, jos itse ryhdyn puuhaamaan meikkiäni, kun muutenkin jänskättää kaikki.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 858
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ajattelin selviytyä itse. Olen kyllä kysyny vinkkejä ammattilaiselta: sopiva rusketus helpottaa jo paljon, kulmien kestoväri ja hyvä muoto raikastaa ilmettä ja se oli uutta, että korviin laitetaan meikkivoidetta kans. Sit oli tietysti nää perusjutut, niinku kuorinta ja kosteutus. Eli pohja kuntoon, niin enköhän mä selviä!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Joo, siis kuulemma monella morsiamella alkaa jännityksestä korvat helottaa punasena.. omalla kohdallani paljon mahdollista :P. Joillekin laitetaan meikkivoidetta suunnilleen kaikille niille ihoalueille, mitkä jää näkyviin, jotta kuvissa ei ihossa näkyis kirjavuutta ::).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ehdottomasti meikattavaksi. Itse en osata meikata laisinkaan, ja häihin haluan kuitenkin kauniin ja vahvan meikin. Tai sitten eräs kaverini joka on käytännössä meikkaaja saa taiteilla  :P

Link to comment
Share on other sites

Jätän hääpäivän meikin suosiolla ammattilaisen huomaan.  :)

Pääasiassa siksi, että luulenpa etten jänskätyksessäni

pystyisi saamaan itseääni miellyttävää lopputulosta aikaan  ;)

Lisäksi uskon, että minun kohdallani ammattilaisen tekemänä meikin lopputulos on kestävämpi ja huolitellumpi. Koemeikkiin olen menossa hyvissä ajoin ennen häitä, joten saas nähdä...

Link to comment
Share on other sites

Ammattilaisen käsittelyyn menen ehdottomasti! En halua "sutata" itseäni, vaan haluan .... hmmmm... täydellisen lopputuloksen niin kampauksen, meikin kuin asujen suhteen!  ;)

Link to comment
Share on other sites

Minä aion meikata itse. Meikkaan aika paljon ja tiedän mikä minulle sopii. Aion kuitenkin käydä ennen häitä kasvohoidoissa hoitamassa pohjan kuntoon. Kulmiin vielä kestoväri ja muotoilu ja kunnon meikkivälineet, niin eiköhän se siitä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Minulla on nyt tullut dilemma tämän meikkiasian suhteen - ajattelin ensin, että meikkaan itse, mutta nyt tulin ajatelleeksi, että rusketun älyttömän helposti ja nopeasti ja elokuulla purjehduskesän loppupuolella ihoni on jo melkoisen tumma. Sinänsä kesäinen hehkeä iho on silloin helppo meikata, mutta eihän minulta löydy oikean värisiä tuotteita eikä niitä oikein kannata ostaakaan, kun iho on kesävärityksessä vain kuukauden - pari. Ja toisaalta taas, kun meikkiä ei silloin kovin paljoa tarvitse, tuntuu vähän hassulta maksaa kuusikymppiä meikistä, jonka osaisi itse tehdä.

Voi ongelmaa.

Link to comment
Share on other sites

Tämä on minullekin paha päätöksen paikka. Toisaalta saatan hyvin jännittää ja voi olla rajauksen tekeminen tärisevin käsin aika mielenkiintoinen kokemus  ;) Toisaalta olen käynyt elämässäni ehkä vajaan kymmenen kertaa ammattilaisen meikattavana ja tähän mennessä en ole löytänyt sellaista kosmetologia, joka olisi hallinnut pintakuivan mutta erittäin helposti rasvoittuvan ihoni paremmin kuin minä itse. Eli aina on ammattilaisen meikki lähtenyt kiiltämään. Itsehän "harjoittelen" päivittäin, joten sekä kokemusta että aineita tälle iholle löytyy kiitettävästi.

Eli ammattilaisen meikki olisi ihana siinä mielessä, että saisi ehkä jotain uutta ideaa juhla- ja miksei arkimeikkiinkin. Mutta toisaalta pelkään, suhtautuuko kosmetologi riittävällä vakavuudella kiilto-ongelmaani ja löytyykö häneltä siihen aseet.

Link to comment
Share on other sites

Minttuli05, millä tuotteilla olet itse saanut pintakuivan, mutta rasvoittuvan ihosi kuriin?

Taistelen itse saman ongelman kanssa..

Edit. meni hieman asian ohi. Vastaus varsinaiseen kysymykseen: olen ajatellut luottaa hääpäivänä ammattilaiseen.

Link to comment
Share on other sites

No, minulla on oikeastaan melkoinen kokoelma tuotteita, kun olen hulluna kosmetiikkaan  :-[ Biothermin Biosource kosteusvoiteessa on ihanan paljon kosteutta, mutta se ei kuitenkaan rasvoita (minulla on normaalin/sekaihon versio, sellainen vihertävä). Ja meikin alle laitan tiukoissa paikoissa (eli kun pitää näyttää pitkään hyvältä) Lancomen T zone -voidetta, joka ei kuivata, mutta antaa iholle ihanan samettipinnan. Sitten minulla on sellainen Channelin voidepuuteriputkilo arkikäytössä, se ei välttämättä kaipaa edes puuteria ja on todella riittoisaa ja korjailu päivän mittaan käy näppärästi. Ostin sen jostain tarjouksesta, mutta ei se normaalihinnallakaan ole kestoonsa nähden mitenkään julman kallis. Juhlaan laitan kuitenkin yleensä jotain rasvatonta meikkivoidetta (esim. Biothermin meikkivoiteesta olen tykännyt) ja puuteria. Puuterilla tai puuterilapuilla voi sitten hillitä kiiltoa, jos sitä tahtoo kuitenkin tunkea pintaan. Puuterilaput ovat siitä näppäriä, että ne todella imevät ylimääräistä rasvaa iholta, mutta eivät kasaa kasvoille hirveätä pakkelikerrosta, mitä ihon rasva ja kivipuuteri joskus saavat aikaan.

Mutta nämähän ovat niin yksilöllisiä asioita ja itsekin olen löytänyt nämä tuotteet kalliiden yritysten ja erehdysten kautta  :( Ja iän myötä ja vuodenajoittain omakin iho vaihtelee, esimerkiksi kesällä minulle riittää joku hyvinkin kevyt kosteusvoide, talvella taas tahtoo ihon pinta korppuuntua helposti. Eli en tiedä, miten paljon tästä on apua muille, mutta tämä on minun "reseptini"  ;D

Link to comment
Share on other sites

Mä oon käynyt kerran ammattilaisen meikissä ja siitä tuli ihan liian tumma, niinkuin olen nähnyt monilla muillakin ihmisillä ammattialaisen jäljiltä. Siispä päätin meikata itse ja olen ollut valintaani tyytyväinen. Säästin rahassa paljon, koska voin käyttää ostamiani tuotteita jälkikäteenkin, ja muutenkaan meikkini eivät ole niitä kaikkein kalleimpia, suosin lumenea. Huulipunaksi suosittelen kyllä Max Factorin lip finity(tai jotain sinne päin) Kestää todella hyvin, ei tartte kun aina lisäillä vähän kiiltoa päälle, jonka voi tehdä ilman peiliäkin. Mä kun en ikinä muista lisätä huulipunaa juhlissa niin toi kestävähuulipuna oli kyllä ihan huippu valinta:)

Link to comment
Share on other sites

Mä aion pyytää yhtä ystävää meikkaamaan, jos ei suostu niin sitten pyydän häntä suosittelemaan jotain toista tuttua...en haluaisi maksaa kovin paljoa meikistä, mutta vinkkii:

jos käytte kuvassa eri päivänä, ottakaa meikkaus kuvaukseen. Kuvissa vaaditaan PALJON voimakkaampaa meikkiä kuin normaalisti, jos haluaa olla näyttävä, ja se mikä kuvissa näyttää normaalilta näyttää normaalisti maalipytyltä ainakin tottumattoman silmään.

Ja saahan sille ammattimeikkaajallekin sanoa, että rajansa kaikella ja kertoa, ettei käytä yleensä juurikaan meikkiä, niin hyvät ammattilaiset ainakin osaa hillitä silloin otettaan.

Jos en saa ketään halvalla meikkaamaan, otan valokuvaan meikin ja muuten meikkaan itse, kai. Äiti aikoo kyllä käydä hääpäivänäni meikissä, joten ehkä on vähän hullua jos morsian meikkaa itse mutta äiti ei...tai mene ja tiedä  :P

Link to comment
Share on other sites

Ehdottomasti ammattilaisen tekemä. En luota omiin taitoihini kestävän pohjan tekemisessä ja lisäksi se on ihanaa hemmottelua päästä toisen laitettavaksi.

Link to comment
Share on other sites

Itse meinaan tehdä oman häämeikkini, koska joka päivä meikkaan kuitenkin niin saan ainakin mieluisan. Samoin teen meikin myös helmikuun morsmaikulle, jonka kaasona hääräilen  :)

Link to comment
Share on other sites

Luotan ehdottomasti ammattilaiseen tässä(kin) asiassa. Meikkaan kyllä joka päivä, mutta silti häät on aina häät. Saa juhlantuntua kun toinen meikkaa ja saa varmasti hyvää jälkeä :)

-HP-

Link to comment
Share on other sites

Ehdottomasti ammattilainen hommiin ! Mä meikkaan päivittäin ja apuani olen joskus kavereillekin antanut. Eli homma luonnistuu kyllä,mutta hääpäivänä ei varmasti rajaukset osu lähellekään tavoitepaikkoja jne...  ;D

Link to comment
Share on other sites

Kyllä aion mennä ammattilaisen meikattavaksi, vaikka edellinen kokemus oli pettymys.. Ystävän kaasona olin ja menin sitten meikattavaksi ja tottapuhuakseen olisin itse osannut tehdä paljon paremman meikin, vaikken mikään erikoinen meikkaaja olekaan.. luomiväriä ei edes huomannut että sitä oli samoin ripsari.. huulet oli ok, mutta muutoin koko meikki oli kamala..

Link to comment
Share on other sites

Hääpäivänä antaudun hemmoteltavaksi, vaikka itse olen kokenut meikkaaja ja mielestäni se menee ihan sujuvasti ;)

Luotan kuitenkin että ammattilainen saa meikkini kestämään koko pitkän päivän niin että teen vain pieniä "päivityksiä" :D

Link to comment
Share on other sites

Minä meinaan meikata itse itseni. Ja jotta löytyis parhaat tuotteet, niin alan nyt jo hankkimaan ja kokeilemaan eri vaihtoehtoja. Luulis että meikki kestää ihan yhtä kauan on se itsetehty tai ammattilaisen tekemä, jos tuotteet on samat. Ja sittenhän ne saa myöhempään käyttöön, joten tulee kaikin puolin halvemmaksi

Link to comment
Share on other sites

mulla on onnea siinä asiassa että ei tarvitse etsiä eikä mene rahaa mihinkään kampaamoihin eikä meikkaukseen. tuleva anopppini on kampaaja joka tekee enemmän kuin mielellään kampauksen ja harjoitus kampauksia monia ennen kuin löytyy sopiva.

ja meikki puoli taas hoituu kaasolta joka on kosmetologi... huh!

Link to comment
Share on other sites

Jaahas, viime vuoden puolella olin sitä mieltä, että meikkaan itse. Nyt olenkin mennyt varaamaan sen meikkausajan  ;D. Niin se mieli vaan muuttuu. Mutta hiukset laitan ehdottomasti itse! No sehän nähdään... ::)

Link to comment
Share on other sites

Mä teen meikin itse. Ihan turha maksaa meikkaajasta, jos osaa itsekkin meikata. Mut on myös joskus meikkaaja meikannut, eikä se omista meikkailuistani eronnut. Se on vielä plussaa, että mun naama ei kiillä ilman meikkiäkään, niin ei tarvi sitä ainakaan pelätä  ;)

Link to comment
Share on other sites

Kannattaa muistaa että kosmetologi on ensisijaisesti IHONHOIDON ammattilainen ja meikkaaja/maskeeraja meikkauksen ammattilainen. Jos ei ole ollut tyytyväinen kosmetologin meikkiin niin kannattaa kokeilla meikkaajan tekemää meikkiä. Nyt en todellakaan tarkoita että kukaan kosmetologi ei osaisi meikata!

p.s. aion itse tehdä meikkini kun olen ammatiltani meikkaaja...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...