Jump to content
Naimisiin.info

Itsetehty meikki vai ammattilaisen tekemä?


Mia-Mari

Recommended Posts

Mulle teki ammattilainen ja hänen tekemä meikki oli todella hyvä ja ennen kaikkea PYSYVÄ, jouduin lisämään vain huulipunaa illan aikana.

JOs aiot ottaa tuntemattomalta meikkisi, suosittelen JOKAISELLE koemeikkiä. Itse meikkaan mielestäni hyvin -tietysti, heheh- ja olen ollut aiemmin pariin otteeseen meikattavana ja tulos oli jotain aivan kauheaa. (Paitsi häämeikin tekijällä)

Koemeikin jälkeen on mahdollisuus vielä vaihtaa meikkaajaa tai jutella meikkaajan kanssa mikä ei omasta mielestä sovi, mikä pitäisi tehdä toisin etc.

lisäsin tuon kursivoinnin

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 858
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

näin ammattilaisen suusta muutama vinkki teille, jotka itse haluatte selvitä meikin teosta.

- ostakaa kunnolliset pohjustustuotteet. luomiväri menee luomivakoon, huulipuna karkaa ja iho kiiltää ilman pohjustusaineita. Lumenelta löytyy hyvä sarja näitä, eikä edes kovin kalliita. Eli silmämeikin-, huulten- ja meikinpohjustusvoide. Kysy myyjältä käyttöohjeet.

- tee silmämeikki ennen pohjaa, näin mahdollisesti variseva luomiväri ei suttaa pohjaa je se on helppo pestä pois.

- mikäli ongelmana on huulet, joista pian on jäljellä vain kirkkaasti erottuva rajaus, väritä huultenrajauskynällä myös huulet. Eli normaali rajaus ja siitä värittelet häivyttäen keskelle päin. pehmennä pumpulipuikolla ja sit huulipuna päälle.

siinä nyt muutama vinkki. Mikäli harkitset ammattilaisen tekemää meikkiä, tarkista millaiselle "ammattilaiselle" olet menossa. Löytyy myös niitä, jotka eivät ole kouluja käyneet vaan meikanneet omalla tyylillään (väärin) vuosikymmeniä. Oikea ammattilainen osaa tehdä meikin asiakkaan näköiseksi, ei sellaiseksi kuin itse tekisi itselleen.

Link to comment
Share on other sites

Tätä ketjua kun lukee niin tulee lähinnä se kuva että meikin värkkääminen itse omiin häihinsä on lähes mahdoton tehtävä. Ja me jotka naamamme itse värkkäämme otamme suuren riskin notta maalit valuu naamalta viimeistään puolessa välissä juhliva.  ;D Hassuva...

Link to comment
Share on other sites

Itse onnistun välillä omassa meikissä loistavasti, mutta hääpäivän aamuna varmaan kädet tärisevät ja on niin kovat paineet näyttää kauniilta morsiolta, että en voi luottaa onnistuuko meikki täydellisesti juuri silloin.

Ammattilaisen kädenjälkeen kannattaa tutustua ajoissa. Ystäväni palkkasi omiin häihinsä puoliammattilaisen, joka meikkasi morsiammen ja kaasot (eli siis minutkin). Tulos oli mielestäni upea, enkä ikinä saisi itsestäni niin kaunista omin käsin.

Kyllä ammattilainen on ammattilainen. Ja juuri se meikin kestävyys on tärkeä pointti -siinä varmasti ammattilainen on nikseineen ja tuotteineen tavista edellä.

Link to comment
Share on other sites

Tätä ketjua kun lukee niin tulee lähinnä se kuva että meikin värkkääminen itse omiin häihinsä on lähes mahdoton tehtävä. Ja me jotka naamamme itse värkkäämme otamme suuren riskin notta maalit valuu naamalta viimeistään puolessa välissä juhliva.  ;D Hassuva...

Juuh..   ;)  mutta kuten ylempänä sanoin, se onnistuu kyllä kunnon ainein!  Toiset nauttii meikattavana olemisesta, kun taas meikäläinen nauttii itse itsensä kaunistamisesta!  ;D  

Link to comment
Share on other sites

Ihan itse aion meikata tai sitten pyydän siskoani vähän jelppimään. Olen kerran ollut ammattilaisen (?) meikattavana ja jälki oli aika karmaiseva.

Link to comment
Share on other sites

Minä taidan luottaa ihan ammattilaisen taitoihin, itse kun en osaa kovin hyvin meikata. Arkimeikin osaan kyllä tehdä, mutta juhlameikkiä en lähtisi tekemään.

Link to comment
Share on other sites

Kääk! Oon pari kertaa ollu ammattilaisen meikattavana...oli ihan jees. Oon mielestäni ihan hyvä meikkaamaan ja minulle on kertynyt iso kasa erinomaisia tuotteita (biotherm, makeupstore, joe blasco, chanel, lancome...). Epäilen kuitenkin, kuinka hyvin saan tummat silmänaluset peitettyä ja kuinka kestävän meikin saan itse aikaan. Varjostamisessa ja korostamisessa minulla on vielä harjoiteltavaa. Vielä joudun asiaa pohtimaan...Voisinkin tehdä muutaman koemeikin...  :P

Link to comment
Share on other sites

Ammattilainen teki mulle meikin ja sitä kehuttiin kovasti. Mä kun en yleensä pahemmin meikkaile...

Link to comment
Share on other sites

Ensin ajattelin että menisin meikkiin, mutta tällä hetkellä olenkin sitä mieltä, että satsaan meikkeihin joita voin myöhemminkin käyttää hieman enemmän rahaa ja teen meikin itse. Tosin mielihän voi vielä moneen kertaan muuttua, kun on vielä vuosi aikaa häihin. :)

Link to comment
Share on other sites

Mä teen meikin itse. En luota että vieras ihminen osaisi tehdä meikkiäni yhtään sen paremmin, itse on kuitenkin jo oppinut mikä tyyli ja mitkä värit sopii tähän naamaan. Ja vielä senkin, että mikä meikki pysyy ;)

Olen ollut ammattilaisen meikkattavana, ja tulos on ollut tosi laimea. Jos siis itse tietää mitä haluaa ja osaa sen tehdä, niin miksei!

Link to comment
Share on other sites

Minä teen meikin itse. Kasvot ja varsinkin silmät ovat sen verran arka paikka, etten anna kenenkään tuntemattoman tekevän elämäni tärkeimmän päivän meikkiä. Ammattilaisten apuun luotan vain kestävien meikkien hankinnassa, en käytössä. Muutenkin tarkoituksena on luoda mahdollisimman luonnollinen meikki, ei mitään sotamaalausta.

Link to comment
Share on other sites

Aion tehdä itse meikin, olen nähnyt muilla morsiammilla ammattilaisen tekemiä meikkejä, ja yhdelläkään tulos ei ole ollut kovin kummoinen. Siis lähinnä sellainen minkä todellakin itsekin osaisin tehdä, ja ajattelin panostaa hyvälaatuisiin meikkeihin, joille on käyttöä myöhemminkin. Suosittelen muuten Kanebon 38 c ripsaria, olen käyttänyt sitä jo ainakin 5 vuotta enkä mitään muuta enää pystyisi käyttämään, ei valu eika varise, lähtee vain kuumassa vedessä pois eikä tarvitse pelätä että jos itkee niin meikit valuu alttarilla...  ;) Ja positiivista on myös se, että lähtee pois vedellä kuitenkin eikä tarvitse mömmöillä hinkata niinkuin normaaleja vedenkestäviä meikkejä. Pieni mainospuhe tuli näköjään=)

Link to comment
Share on other sites

Niin ja sekin vielä, että haluan näyttää omalta itseltäni häissäni, joku vieras ihminen joka ei minua tunne voi nähdä minut ihan eri tavalla ja sitä myötä meikata niin etten viihtyisi lopputuloksessa!

Link to comment
Share on other sites

Mun täti tekee mulle meikin, Hän on aikanaan opiskellut kosmetologiksi ja maskeeraajaksi, vaikka ei hommia ole moneen vuoteen tehnyt. Tekee meikin ilmaiseksi, ostan itse kaikki tarvittavat tuotteet. Harjoitusmeikkejä tehdän pari kolme.

Link to comment
Share on other sites

Aion teettää meikin ammattilaisella. Tällä hetkellä näyttää, että kampaajani tekee meikin. En osaa mielestäni itse tehdä kestävää ja näyttävää meikkiä, vaikka joka päivä meikkaankin. Haluan, että hääpäivänä ei tarvii murehtia meikin kestoa.

Marika-76

Link to comment
Share on other sites

Saas nähdä, luultavasti teen meikinitse, vaikka vähän epäilyttääkin saanko tarpeeksi kestävän meikin aikaan...Mutta kun muutenkin ollaan pienellä budjetilla liikenteessä ja mahdollisimman paljon pyritään tekemään itse, miksei myös tuota meikkiä kun homman kuitenkin hallitsen suht hyvin. Ammattilaisten tekemät maalaukset on olleet tässäkin naamassa lähinnä jotain aivan järkyttävää ja luonnotonta. Taas törmätään tähän mun "minä itse, ei kukaan muu osaa kuitenkaan" asenteeseen, vaan minkäs teet  ::) Ite tiedän mitä haluan, eikä ainakaan tarvitse katella vieraan ihmisen sooloilua kun yrittää saada itse tehtyä kaiken mahdollisen ;D

Anoppi jo varoitteli ettei tästä hyvää seuraa, lähempänä häitä voi olla melkoinen paniikki päällä kun huomaan kahmineeni liikaa tehtääviä kun en uskalla luottaa  yhtään vastuuta muiden käsiin  :P

Link to comment
Share on other sites

Minä luotan ammattilaisen apuun. Jännitän kuitenkin niin paljon, että ei meikkaamisesta tule mitään ja sitäpaitsi en halua meikata itse hääpäivänä- silloin haluan että minua palvellaan ja että näytän hyvältä!

Link to comment
Share on other sites

MInä luotan ammattilaisen apuun siitä syystä että en koskaan meikkaa, en arkena enkä juhliin mutta omissa häissä voisi joku meikin tapainen olla

Link to comment
Share on other sites

??? ???MIetin kovasti mennäkkö ammattilaiselle vaiko hoitaa homma itse. Siskoni on kuitenkin taitava ja asiantunteva meikkaaja ja päätimme hoitaa asian itse.

Sisko teki meikkilaukkuni analyysin ja totesi etten ole nainen laisinkaan :-[ Niinpä päätin hankkia koko meikkirepertuaarin kertaheitolla, jotta mulla olisi jatkossakin käytössä itselläni luotettavat, laadukkaat meikit. d

Eli eikun kauppaan ja hankkimaan laatutuotteita valokynästä, meikkivoiteesta alkaen...Hankin luomenkähertimen ja näätäsiveltimen, luomivärit, rajaukset , kiillot ja kaikki asiaankuuluvat hässäkät. Hintaa koko setille kertyi ainakin 150 ekeä joten ammattilaisella käymine olis tullut HUOMATTAVASTI halvemmaksi. Toisaalta herkkäihoisena halusin laadukkaat tuotteet, biothermia, dioria, lancomea jne kertyi pussiin.

No tarkoitus oli kuitenkin hankkia kunnon meikit ihan itselle käyttöön, ja noista nyt meikkailee koko vuoden. :) :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Käytyäni koemeikissä (tai lähinnä se oli sellainen suunnittelu) totesin, että teen itse.  ;D

Meikkaajalla oli niin vankka visio siitä, että koska puvussani on "kylmää" viininpunaista, sitä piti olla myös meikissäni, vaikka se ei sovi mulle yhtään omasta mielestäni. Ostin samat tuotteet, mitä hän olisi käyttänyt (paitse että ne olivat tietenkin mieleiset värit), harjoittelin viikon ajan joka päivä ja ihan hyvä tuli meikistä itse tehtynä. Naama kiilsi välillä, mutta se oli ihan odotettua minulle, enkä usko että olisi ollut sen kummempi ammattilaisen tekemänäkään.

Link to comment
Share on other sites

Minä menen ilman muuta ammattilaisen meikattavaksi. En ole koskaan ollut meikattavana, ja hääpäivänäni haluan näyttää niin kauniilta, kuin se näillä puitteilla on mahdollista  ;D

Itse en osaa tehdä kuin tavallisen arkimeikin. Lisäksi ihoni on ärsyttävän rasvoittuva ja kiiltävä, ja uskon, että kosmetologilla on omat jipponsa sen asian eliminointiin hääpäivämme ajaksi :-X

Totta on kyllä tuokin, mitä monet sanovat siitä, että ammattilaisen meikkaamana ei välttämättä näytä itseltään, ja että meikkaajalla voi olla jokin vahva visio, joka poikkeaa omasta todella pahasti. Uskon kuitenkin, että saamme makutuomarini kanssa äänemme kuuluville, ja kosmetologi on aina tavatessamme ollut itse hyvin hillitysti meikattu, joten en usko hänen minullekaan suunnittelevan mitään tyyliini sopimatonta sotamaalausta.

Ensi viikolla on koemeikki, joten sitten se nähdään, mitä tuleman pitää :-*

Link to comment
Share on other sites

Ennen häitäni ajattelin myös, että ammattilainen osaa tehdä meikin paremmin. Koemeikki oli kuitenkin valtaisa pettymys, sillä se oli ihan liian voimakas ja käytetyt värit eivät sopineet minulle.

Uskalsin kuitenkin mennä häämeikkiin, sillä sovimme muutoksista.

Hääpäivänä meikki sitten onnistui paremmin, mutta olisin itse osannut tehdä esim. paremmat rajaukset silmiini yms.

Toinen asia minkä huomasin, että kasvoni kiiltelivät häissä yhtä paljon/jopa enemmän kuin silloin kun teen meikin itse. Luulen että tämä johtui siitä että iholaatuani ei huomioitu mitenkään eikä mieleeni tullut sanoa.

Eli nyt tekisin sen itse jos vielä voisin valita  :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...