Jump to content
Naimisiin.info

Itsetehty meikki vai ammattilaisen tekemä?


Mia-Mari

Recommended Posts

Itse teen häämeikkini. Siihen löytyy koulutus. Jos jostain voi säästää niin hyvä on. Kampaus kuitenkin törkeen kallis...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 858
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ammattilaiselle aion jättää meikin tekemisen, mutten joudu maksamaan siitä mitään. Sattuu nimittäin olemaan niin että kaasoni on ammatiltaan kosmetologi, joten hän tekee minulle meikin, samoin kun hän laittaa kampauksen minulle.

Link to comment
Share on other sites

Ammattilaiselle olen menossa. Hemmottelua sinä päivänä  :) Häät maksaa joka tapauksessa, joten tätäkään asiaa en itse haluaisi tehdä ainakaan säästääkseni.

Link to comment
Share on other sites

Minut meikkaa kaasoni, joka on myös ammattilainen. Eli ammattilaiselle siis menen :)

Omista meikkaustaidoistani en sen kummemmin osaa sanoa. Teen kyllä itse meikit muutoin, mutta näin suureen tapaukseen kuin omat häät haluan ammattilaisen.

Minullekin kyllä tehtiin kerran joillain messuilla meikki erään tunnetun turkulaisen firman kojussa. Lopputulos oli aivan kamala  :o Kaasoni oli tuolloin mukanani ja myös meikattavana, eikä ollut hänkään lopputulokseensa tyytyväinen. Mutta kaasoni onneksi tuntee minut niin hyvin, että tietää tyylini :)

Link to comment
Share on other sites

Menen ammattilaiselle. Itse en osaa tehdä mitään kestäviä juhlameikkejä...enkä jaksa harjoitella. parempi luottaa ammattilaiseen.

Link to comment
Share on other sites

Alunperin kaasoni piti meikata minut, mutta viime viikolla muutin mieleni ja varasin ajan ammattilaiselle. Saa kaasokin rauhassa valmistautua häihin, minä taas saan ihan ensimmäistä kertaa istua oikealla ammattilaisella 8-)

Link to comment
Share on other sites

Menen ammattilaiselle meikkiin. Varasin ajan tänään! Aluksi suunnittelin meikkaavani itse ystäväni avustamana, mutta ammattilainen tuntuu varmemmalta. Sijainti on loistava, aivan kampaamoni vieressä. Istun sitten hääpäiväaamun hemmoteltavana! Hyvissä ajoin tehdään kasvojen puhdistus & koemeikki, se on kuulemma joku morsiuspaketti  :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ihan piheyttäni haluan säästää lähes sen sata euroa ja meikkaan ihan itse. Olen aikanani myynyt erästä meikkisarjaa joka kurssitti myyjät meikkaamaan, ja lisäksi olen työni puolesta (esiintyjä) joutunut opettelemaan kunnollisen, pysyvän ja näyttävän meikin teon.  3 kertaa "tosiammattilaisen" (MTV3:n maskeeraaja) meikattavana olleena olen saanut joka kerta korjailla itse meikin sellaiseksi että sillä televisoon kehtaa mennä..  :-/

Link to comment
Share on other sites

Osaan kyllä tehdä myös juhlameikin eikä rahaakaan ole turhan paljon, mutta ihan mielenrauhani säilyttämiseksi menen häämeikkiin ammattilaisen meikattavaksi. Ei huvita silloin itse tuhertaa ja panikoida jos käsi ei tottelekkaan rajauksia tehdessä. Meikkaaja varmasti myös saa aikaan kestävämmän meikin. Hivenen vain arveluttaa, että tekeekö varmasti mieleiseni meikin... En haluaisi näyttää kovin vieraalta hääpäivänämme. Jos vaikka sulhanen ei tunnista!  ;D Pitää käydä hyvissä ajoin näyttäytymässä ja juttelemassa. Koemeikkikin tietysti mahdollinen. Sekin lisää mielenrauhaa. Ja rahanmenoa...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Tein sitten meikkini itse ja olen tosi tyytyväinen. Aamulla jännitti kovasti, millainen meikistä tulee, mutta siitä tuli tosi hyvä. Mulla oli sisko apuna sanomassa, ettei mihinkään jäänyt meikkivoidekökköjä ja että molempiin silmiin tuli yhtä paljon luomiväriä jne. Siitä oli kyllä apua. Mutta uskallan siis suositella itsemeikkaamista niille, jotka kokevat homman hallitsevansa! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

EHDOTTOMASTI AMMATTILAINEN!

Vaikka meikkaankin päivittäin, on ammattilaisen taidoissa ja tuotteissa sen verran eroa että en viitsi tuollaisesta säästää. Liikaa olen nähnyt itse tehtyjä meikkejä ja hiuksia jotka saattavat morsiamesta näyttää hienolta, mutta hääväki on järkyttynyt kun kasvot jää puvun varjoon  :-[

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Mää aion tehdä meikin itse, tuntuu että olen itse "paras" siihen hommaan, ku olen todella tarkka näissä asioissa :P Mitäs muuta meikkaaja-maskeeraajalta voisi odottaakaan ;)

Link to comment
Share on other sites

itse meikkaan itseni. mietin kyllä ekaks että menisin ammattilaiselle, uudet meikit kun aijon joka tapauksessa ostaa niin rahaaa menee varmasti kuitenkin, mut itse olen vuosikaudet itseni meikannut ja tiedän mitä haluan. ja onhan niistä meikeistä sitten pitkään iloa kun kerralla hankkii hyvät. ;)

Link to comment
Share on other sites

Monet teistä taitavat säästää ammattilaisen tekemässä meikissä. Hieman ihmettelen, onko täällä todella niin paljon taitavia häämeikkaajia vai eikö meikkiä koeta erityisen tärkeäksi asiaksi. Itsellä on useiden vuosien kokemusta ammattimeikkaajista ja tietysti tyylit ja taito vaihtelevat, mutta silti uskaltaisin väittää, että ammattilaisen tekemä häämeikki on parempi kuin itse tehty. Päivämeikin useimmat hallitsevat hyvinkin, mutta ammattilainen tietää esim. kuinka kasvoja tulee varjostaa ja korostaa, jotta saa parhaan mahdollisen tuloksen vaikkapa kuvissa.

Link to comment
Share on other sites

Hieman ihmettelen, onko täällä todella niin paljon taitavia häämeikkaajia vai eikö meikkiä koeta erityisen tärkeäksi asiaksi.

Monet tässä ketjussa vastanneet voivat olla myös ammattilaisia, kursseja käyneitä harrastelijoita tai muuten vain asioita pakon edessä opiskelleita kuten minä, joka olen työkseni esiintynyt 13 vuotta ja varmasti oppinut tekemään omiin kasvoihini hyvän ja näyttävän meikin jonka on täytynyt kestää parrasvaloissa ja kuumassa tuntikausia. Ainoa problematiikka on omissa meikeissä jotka eivät ole Joe Blascoja sun muita mitä maskeeraajilla ja kosmetologeilla on.

Link to comment
Share on other sites

Olisikin hauska kuulla aina niiden kohdalla jotka kertovat tekevänsä meikin itse, ovatko he ammattilaisia tai muuten kuinka kokeneita meikkaajia.

Tuosta Blascosta sanoisin, että itse en missään tilanteessa käyttäisi omalle iholleni kyseistä tuotetta. Maskeeraajille tuote sopii kun näyttelijät yms. ovat hyvin kuumissa ja voimakkaissa valoissa eikä katsoja näe kasvoja kovin läheltä. Erehdyin kerran tuon pohjan ostamaan ja totesin jo ensimmäisellä kerralla, että tätä tuotetta ei tarvitse kuin ainoastaan, mikäli iho on TODELLA huonossa kunnossa. Sen sijaan häämeikkiin käyttäisin mieluummin laadukasta mutta kevyttä meikkipohjaa ja kiinnittäisin sen hyvällä irtopuuterilla. Ja tietysti puuteria täytyy kuljettaa mukana koko päivän jotta meikkiä pääsee korjaamaan. Blasco tukkii ainakin omat ihohuokoseni ja tekee kasvoille todella voimakkaan meikatun näköisen paksun pohjan johtuen sen yljymäisestä koostumuksesta. Itselläni on tällä hetkellä Make Up Storen sekä Diorin pohjat ja molemmat on todella hyviä kesähäihin. Myös useat meikkaajat näyttävät käyttävän Make Up Storen tuotteita. Tosin oma meikkaajani taitaa käyttää Truccoa  :D

Link to comment
Share on other sites

Itsetehdyn kannalle olen enemmän ja enemmän tänne löydettyäni kallistunut. Kotipaikallani, missä häät pidetään, on tasan 2 kauneusliikettä, joiden kädentyöstä en ole niin vakuuttunut. Mahdoton lähteä ajelemaan kauemmas suurempaan kaupunkiin... Haen siis ammattilaiselta kunnon tuotteet ja treenaan vielä kesän aikana. Eiköhän tuota kokemusta ole jo, vaikka ihan "tavis" olenkin. Ja moni on sanonut, että kannattaa, kun saa kerta nättiä tehtyä. En usko, että läheiset kaverit ihan päin naamaa valehtelisivatkaan. Ehkä siis vaan vähän enemmän volyymia tuona päivinä. Raha ei niinkään ongelma, voisin maksaakin. Mutta luotan omaan taitoon enemmän kuin noihin kasaritaitureihin.

Viime kesänä olin häissä, joissa molemmat morsiamet meikkasivat itse. Toinen oli ammattilainen ja kauniilta näytti - VAHVA MEIKKI! Toiselle oli kaaso tehnyt (ihan tavallinen pulliainen sekin) ja kaunis oli - VAALEAHKO JA HENTO MEIKKI, mutta en olisi arvannut eroa! Ja jälkimmäisen kuvat olivat kyllä parempia... JA SILLÄ PERHEELLÄ OLISI OLLUT VARAA TILATA MEIKKAAJA VAIKKA NEW YORKISTA tai ainakin melkein.

Koen MYÖS meikin TODELLA tärkeäksi asiaksi. En tiedä, olenko NIIN taitava meikkaaja, mutta ei nuo entiset kuvat rumiltakaan näytä.

Vaikka tässä muu ajaa taloudellisen puolen ohi, olen ylipäätään sitä mieltä, että edullisesti saa kyllä kaunista, kun on mielikuvitusta ja tykkää itse tehdä!  ;)

Link to comment
Share on other sites

Mä oon todellakin aivan kahden vaiheilla. Osaan kyllä varmasti meikata itseni, mutta oman mielenrauhan takia menisin varmasti Make Up Storen kurssille, jos itse meikkaan, koska en käytä normaalisti kosteusvoiteita ja puutereita kummoisempia pohjia enkä ole juurikaan käyttänyt varjostuksia ja poskipunia. Pitäisi siis ostaa kunnon välineet pintakuivalle mutta helposti kiiltävälle ja punastuvalle iholleni. Rahaa kuluisi siis varmasti enemmän kuin ammattilaiseen. Toisaalta en luota ammattilaiseen yhtä paljon kuin itseeni ja sulho vierastaa ulkonäköäni jo heti jos on edes vähän luomiväriä tullut laitettua joskus... Kuitenkin ammattilaista haluaisin kokeilla ja koemeikin kera tietysti, mutta pelkään, että kokeiluun menee vaan lisää rahaa, eikä tulos miellytä minua tai jos vaikka miellyttäisikin niin sulho onkin jo paljon vaativampi juttu!

Link to comment
Share on other sites

minä meikkaan itse itseni..

kuulotaa varmaan tosi tyhmältä, mutta mielestäni osaan meikata ihan hyvin.

en halua hääpäiväkseni mitenkään vahvaa meikkiä, muuten en näytä omalta itseltäni. 8-)

Link to comment
Share on other sites

Samoin minä meikkaan itse itseni.

Olen tuijotellut tätä naamaa 32 vuotta, joten varmasti tunnen sen paremmin, kuin meikkaaja, jonka tapaan ensi kertaa.

Olen meikannut 12 vuotiaasta, joten eiköhän se meikki onnistu. :)

Link to comment
Share on other sites

Meikkaan itse. En ole kotonani vahvojen meikkien kanssa, enkä usko meikkaajan saavan niin luonnollista jälkeä aikaan, että olisin siihen tyytyväinen (ja jos saisikin, se olisi sitten todellinen nude-look eli yhtä tyhjän kanssa  ::)). Haluan näyttää kuvassa ja hääpäivänä itseltäni ja melko samanlaiselta kuin normaalistikin, seppele ja kampaus luovat puvun lisäksi hääilmettä. Outo valinta niihin verrattuna, jotka todella panostavat meikkiin, mutta minulle se sopii paremmin kuin tuntien puunaamisella luodut kasvot.

Link to comment
Share on other sites

Meikkasin itse ja tyytyväinen olen! Ostin hyvät pohjustustuotteet, niin johan pysyi iho ja luomivärit hyvänä koko päivän. Mies vierastaa meikkiä kovasti, joten vahva meikki ei ollut vaihtoehto. Näytin omalta itseltäni, ja uusista meikeistä on pitkään iloa.

Link to comment
Share on other sites

Mun omat taidot on varsin vajavaiset ja siksi ehdottomasti ammattilainen. Koemeikin jälkeen voin sanoa, että meikki oli hintansa arvoinen! Pysyi koko päivän hyvänä ja mä olin huomattavasti paranneltu versio itsestäni ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...