Mia-Mari

Itsetehty meikki vai ammattilaisen tekemä?

859 viestiä aiheessa

Mä olen vielä vähän kahden vaiheilla, ammattilainen vai meikkaaja-maskeeraajakurssin käynyt kaasoni  ::) vaikka kyllä koko ajan olen jälkimmäiseen vaihtoehtoon kallistumassa. Olen myös itse työni puolesta opetellut tekemään hyvän ja pysyvän meikin, joten kyllä me varmaan kaason kanssa mun häämeikki tehdään yhdessä. En ole koskaan käynyt ammattilaisella meikattavana ja hieman epäileväinen olen sen suhteen, että osaisivat mulle hyvän meikin tehdä. Ja mitä tulee siihen säästämiseen, mä koen kyllä säästäväni siinä jos teen itse meikkini, koska sillä ammattilaismeikin hinnalla kyllä ostan jo hyvät pohjustusaineet ja tarvittavat meikit, jotka jää hääpäivän jälkeenkin mulle itselleni. Ja kun meikkattua tulee paljon niin on niille tuotteille varmasti käyttöä jatkossakin. Että ei tarvitse kaikkia hienouksia vain yhtä päivää varten ostaa. Saisi vaan se kaaso tulla sieltä pääkaupunkiseudulta vähän useammin kyläilemään täällä päin niin päästäisiin harjoittelemaan sitä meikkiä  ::):D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse tein hyvillä tuotteilla. Sain kosmetologilta aivan loistavan pohjustusaineen lahjaksi. Olen käynyt "esimiehen ulkoinen olemus"-kurssin koulussa ja meikannut noin 15 vuotta lähes päivittäin, siinä mun koulutukseni tähän hommaan ;D. Koevedokset saatiin tänään ja meikki näyttää kuvissakin ihan siltä miltä pitikin! Olen varma ettei kukaan (vieras) ammattilainen olisi saanut meikattua mua samalla tavalla itseni näköiseksi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Menen ehdottomasti ammattilaisen meikattavaksi. En osaa varioida meikkiäni, ja naama aina kiiltää ikävästi kuvissa. En ole koskaan käynyt edes kauneushoitolassa (paitsi kerran värjäämässä ripset), joten hemmotteluaspekti houkuttelee. Suosittelen kyllä tuota ripsien (mahd. myös kulmien) värjäystä joka tapauksessa, helpottanee ammattilaisenkin työtä. Ja on ilo silmälle aamuisinkin ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse ajattelin myös meikata, kun on tullut tuota meikkausta harjoteltua joka päivä, itse tosin en ole menossa naimisiin vaan menen tuplahäihin vieraana.  :)

Olen kuunnellut morsiammia kuinka ne panikoi meikkausten kanssa ja mitä sellainen tulee kustantamaan. :o

Kannattaa siis itsekkin harjoitella meikkausta ennen kuin menee oikein meikkaajalle.

Täältä sivustosta saa hyviä meikkivinkkejä, sieltä löytyy myös ilmainen nettitv. http://www.mtv3.fi/helmi2005/kauneus/meikkivinkki/

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Siskoni (kosmetologi) meikkaa minut :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oon kerran aikasemmin ollu aviossa ja niihin häihin kävin meikissä ja kampaajalla ja jos viel joskus pääsen(toivottavasti)naimisiin,teen meikkini itse!Nuorempana(olin silloin 25)on ilmeisesti niin paljon epävarmempi omista taidoistaan kuin nyt.Tota edellistä meikkiäkin menin ensimmäiseksi,kun aikaa oli,paranteleen kotiin ;DTarinan opetus:luota itseesi,tiedät itse parhaiten,mikä sopii just sulle!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ennen tätä (ja sitä toista...) ketjua ennen en ollut edes harkinnut, että tekisin häämeikkini itse. Mutta nyt mietin!  :P

En epäile että käteni tärisisi tms. mutta se hemmottelu kuullostaa kivalta. Lisäksi tiedän että kunnon pohja on kaiken A ja O, ja itse en ole varma miten sen jaksaisin tehdä, kun sekaiho on välillä enemmän ja välillä vähemmän kauniissa kunnossa. Ammattilaisen käsissä lopputulos varmasti olisi kaunis.

Meikkaan mielestäni ihan hyvin, olen joskus meikannut kavereitakin, tarkoitus olisi käydä yksi kurssikin syksyllä... Mutta luulen kallistuvani ammattilaiseen. Jolloin tulee toinen pulma; mistä tunnistaa hyvän ammattilaisen?! Tässä kaupungissa vaihtoehtoja kun löytyy...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kehuista ja suosituksista tunnistaa. Täältäkin varmasti löytyy ketju joisssa puhutaan joko oman kaupunkisi tai lähikaupunkien palveluista, puskaradio toimii.

Itse kävin tänään koemeikissä ja parhaillaan mietin edelleen että pitäisikö kuitenkin meikata itse. Meikkaaja oli todella mukava, ja ihan hyvältä näyttää, mutta nämä perus-ongelmakohdat ovat juuri niin ongelmallisia kuin ajattelinkin. Tosin pohjahan on hyvä joka tapauksessa, että voihan itse oikoa ja korjata muutaman "väärin menevän" kohdan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

..

Muokattu: , käyttäjä: NannaJuuli

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kampaajalle menen, mutta meikin teen kyllä itse. Kyse ei ole rahasta vaan tämä ihan sen vuoksi, että tiedän itse parhaiten, miten ihoni reagoi eri tuotteisiin ja saan meikistä juuri sellaisen kuin haluan. En halua erityisen "paklatun" näköistä ihoa. Oma ihoni on muutenkin arka uusille tuotteille, että hyvä näin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ja vielä yksi vastaus minulta tähän ketjuun..  ;D Eli ammattilaisen tekemään meikin pohjustukseen olin enemmän kuin tyytyväinen, meikki oli vielä seuraavana päivänä (nukuttiiin n. 4 tuntia ekä jaksanut alkaa urakoimaan meikinpoistoa morsiusaitassamme ilman vettä) kuin juuri tehty ja kaikki juonteet ja muut virheet (joita ihossani riittää..) olivat kyllä häivyksissä. Silmämeikkikin oli ihan jees, tosin itse olisin siitä tehnyt vielä näyttävämmän ja tyylini mukaisen - en siis ole mikään luonnollisen meikin ihailija, kun meikataan niin se kyllä saa näkyäkin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Paras ystävä ei ole kosmetiikan ammattilainen, mutta osaa kyllä lätkiä väriä naamaan ammattilaisen ottein. Sovittiin, että hän antaa mulle henkilökohtaisena häälahjana sitten häämeikin. Perin kätsyä, meillä on vuosi aikaa kokeilla eri aineita ja värejä ja harjotella muutenkin, jotta sitten juhlapäivänä lärvi on just eikä melkein. Ja tavallaan on aika kivaa leikkiä likkakaverin kanssa meikkileikkejä vielä näin aikuisenakin :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse menen ammattilaiselle, mutta olen itsekin miettinyt tuota toista vaittoehtoa. Meikkaisinko sittenkin itse itseni?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä meikkaan itse. Kävin tässä päivänä eräänä ammattimeikkaajalla ja päätökseni selviytyä hommasta itse vaan vahvistui  ;) Sijoitan kunnon tuotteisiin & siveltimiin, niin hyvä tulee :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mullakin kävi samoin! Olin vannoutunu et meen ammattilaiselle häämeikkiin ja koemeikin jälkeen tuumailin, että teen itse meikkini kuitenkin. Ei siinä meikissä mitään vikaa sinänsä ollut, mutta olin muun muassa sanonut, että ihon pitää olla kuultava eikä todellakaan mikään matta, niin tämähän laittoi mattameikkivoidetta, vaikka vaihtoehtoja olis ollu 4 erilaista meikkivoiteissa ja tuloksena oli ihan hirveä, kalpea iho. Silmät näytti kauempaa tummilta palloilta ja kun iho näytti kalpealta, niin olin kuin pahaakin krapulaa kärsivän näköinen  ;D

Silmistä se sai aikaan sellaiset pienet tummat pallot, vaikka mulla on nätit, aika isot mantelin malliset silmät ja luomiväri pitää laittaa just niin et nostaa ylös kulmia kohti ja häivyttää niin tää meikkaaja ei todellakaan tehny niin vaan silmät oli pienet tihrut ja ripsaria suhaistiin niin et hyvä jos ripset näky  ::) vaikka se sano et ripsaria on tosi vaikee laittaa toiselle et voit laittaa ite häämeikissä jos haluat. En mä sano et ne luomivärit tai muut oli huonosti laitettu, mut en vaan näyttäny yhtään itseltäni, niin päätin et laitan mieluummin itse meikkini. Seuraavana aamuna kun laitoin oman arkimeikkini niin näytin huomattavasti paremmalta kuin siinä koemeikissä edellisenä päivänä  ;D

Mä sain meikin yhteydessä tuotteita ja otin mm. siveltimiä ym ja tein niillä kotona meikin niin jälkikin oli parempaa kuin yleensä kun oli kunnon välineet ja tuotteet.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Seuraavana aamuna kun laitoin oman arkimeikkini niin näytin huomattavasti paremmalta kuin siinä koemeikissä edellisenä päivänä  

...juuri näin kävi mullekin :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
...juuri näin kävi mullekin :)

Saako udella missä kävit koemeikissä?  ::) Kyllä ne meikkaajat ihan hyvin meikkaa, mut kun on tottunu ite meikkaamaan joka päivä ja on se oma tyyli ja niillä meikkaajilla taas omansa niin tulee just se ettei näytä itseltään mikä on aika tärkeää hääpäivänä  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

jos vaan taitoa riittää, niin ehdottomasti itse...ja sekin hyvä puoli, että sulla on sitten ne tuotteet omana joilla meikki on tehty, jolloin voit korjailla meikkiä päivän aikana.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Bride-06, kävin Joe Blascolla Helsingissä. Tuotteet ovat mielestäni kyllä erittäin hyviä, ja niitä löytyy nyt siis omasta takaa. Mutta jokaisella meistä on se oma kädenjälki kuten sanoitkin, ja "omalta itseltä" näyttäminen hääpäivänä on tietenkin aikasta tärkeä juttu :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Näin häiden jälkeen voin sanoa että kannatti tehdä meikki itse. Hommasin hyvät ohjeet ja tarvikkeet Make Up Storesta Sokokselta ja harjottelin häämeikin tekoa muutamaan kertaan ennen häitä. Olin erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja meikki oli "omannäköinen" eikä mikään kaamea pakkelinaamio. Itsekin epäilin että meneekö homma puihin kun kädet tärisee jännityksestä.. Ja pah, siinä kiireessä ehtinyt yhtään jännittämään!

Itse tehdyssä meikissä on mielestäni se etu että voi kerätä setin mieluisia meikkejä, koska niitähän (ainakin osa) käyttää yleensäkin, niin on jo ehtinyt etsiä omaan ihoon ja makuun sopivat tuotteet. Minä esim. käytän aina meikkivoidetta joka mukautuu ihon omaan väriin. Make Up Storelta sai vastaavan puuterin, lopputulemana siis todella luonnollisen näköinen meikki. Yleensä kun en edes koko naamaa puuteroi. Kuvista näkyy että iho näyttää omanväriseltä eikä valkoiselta, mitä taas ystäväni valitteli omien häidensä jälkeen (kutsui koko meikkiä "Katri Helena" - lookiksi, heh).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minäkin meikkasin itse ja Makeup Storen tuotteilla tein pohjan (Matt foundation ja irtopuuteri). Näyttää hyvältä kuvissa, mutta ei ollut kuitenkaan tippaakaan pakkelimainen livenäkään. Hääpäivänä oli muuten sellaset 27 astetta lämmintä, joten kestävyys tuli testattua huolella  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moi!

Olin aluksi vannonut itselleni, että teen häämeikin itse, mutta kävin viime lauantaina koemeikissä ja tulin täysin eri ajatuksiin...koemeikki oli hyvä ja ehdottomasti meikkaajalle pitää vaan sanoa omat toiveensa rehellisesti, jotta meikistä tulee oman näköinen! Eye liner -rajauksetkin tuli suorempaan kun mitä ikinä itse olen saanut vetäistyä  :D Joten nyt en mietikkään, että hääaamuna tärisevin käsin rupeisin meikkiä väsäämään...kiva istua hääaamu hemmoteltavana..Aluksi pelkäsin (kuten monet muutkin), että meikistä tulee kauhea ja ei itsensä näköinen, mutta kun meikkaajalle sanoo väritoiveet ym. niin hyvä siitä tulee..kannattaa ainakin koemeikki testata ja sen jälkeen päättää mitä tekee..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meikki syntyy varmaankin vähän puoliksi itse ja puoliksi ammattilaisen tekemänä. Kaasoksi olen pyytänyt ystävääni, joka on kosmetologi, eli hänen avustuksella varmaan tehdään yhdessä.  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

MInä kävin meikkaajalla ja olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen. Halusin vahvan silmämeikin (haluan ns. näyttää joltakin kuvissa), mutta itse kun yritän tehdä vahvan silmämeikin näytän enemmänkin joltain hutsulta kuin kauniilta. Meikki pysyi loistavasti, vaikka oli todella kuuma päivä. SIlmät näyttävät todella upeilta kuvissa. MOnesti morsiammien meikki on liian "lattea" ja kuvissa helposti näytetään "mitättömiltä".

Kannattaa käydä koemeikissä, jos mietityttää tekeekö itse meikin vai ei. Asia on ehkä silloin helpompi päättää.

Minulla päätöstäni vielä vahvisti se, kun ajattelin, että minähän en halua tehdä yhtään mitään hääpäivänäni. Haluan istua ja nauttia kun muut kaunistavat minut juhlakuntoon.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä haluan kyllä ehdottomasti käydä meikkaajalla, jotta hääpäivänä saa itse vain ottaa rennosti ja olla hemmoteltavana. Oon käynyt kerran aikasemminkin meikattavana ja olin silloin erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Täytyy vaan valita sellainen "varmasti hyvä" meikkaaja ja käydä koemeikissä niin ei tule mitään pettymyksiä hääpäivänä..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään