Itsetehty meikki vai ammattilaisen tekemä?


Mia-Mari

Recommended Posts

Ammattilaisen tekemä. Osaisin varmasti tehdä itsekin ihan kauniin meikin, mutta meikin kestävyys lähinnä mietityttää. Uskon ja toivon, että ammattilaisen käyttämät tuotteet ovat kestävämpiä kuin omat Lumene-meikkini. En viitsisi yhden päivän takia ruveta uusimaan koko meikkivarastoa, joten helpompaa mennä meikkaajalle.

Koemeikki on kyllä musta aivan ehdoton, sillä muuten lopputulos saattaa olla helposti jotain aivan muuta kuin on odottanut. Onneksi osaan kyllä aika selväsanaisesti sanoa mitä haluan ja mitä en. Kuviakin aion ottaa mukaan. Mutta jos lopputulos ei kaikesta huolimatta miellytä koemeikissä, niin ei kai se sitten auta muuta kuin meikata itse...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 858
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kaverin kaveri, joka on kosmetologi, tekee minulle häämeikin kolmen päivän kuluttua. :o Kävin koemeikissä, ja tulos oli ainakin silloin hyvä. En meikkaa arkisin kovin voimakkaasti, ja toivoin kevyttä häämeikkiä. Voisin tehdä sen myös itse, mutta pohjustuksen ja kajaalin vuoksi annan itseni ammattilaisen käsiin...en kuitenkaan saisi itse meikkiä kestäväksi, ja luomen rajaus menisi takuulla söheltämiseksi.  ::)

Mutta kyllä mua silti jännittää, että mitä tulee kampauksesta ja meikistä hääpäivänä. Hiukka pelottaa antautua toisten laitettavaksi, mutta kai siitä hyvä tulee...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Tein meikkini itse, ja se onnistui erittäin hyvin! Kävin muutamaa kuukautta ennen hääpäivää meikkauskurssilla, ja siellä ammattilainen kertoi, miten tehdään meikki ja neuvoi, mitkä tuotteet sopivat mulle. Laitoin kaikki ohjeet ylös ja harjoittelin muutaman kerran ennen häitä. Meikistä tuli omannäköiseni ja ja se näyttää myös kuvissa hyvältä!

Jos on tottunut meikkaamaan päivittäin, niin suosittelen, että meikkaa itse itsensä. Silloin meikistä tulee taatusti omannäköinen.

Link to comment
Share on other sites

Mua vähän arvelluttaa tämä juttu, eli pitäsikö meikkaa itse vai antaa ammattilaisen meikata.  Joskus kun olen käynyt meikattavana, tulos on ollut ok, mutta ei mitenkään häkellyttävä. Joskus tuntuu, että itse meikkaa paremmin, koska sitä tuntee omat kasvonsa niin hyvin (varsinkin kun meikkaa päivittäin). Toisaalta, ammattilainen tuntee niksit ja näkee kasvot ehkä eri kannalta ja huomaa piirteitä mitä kannattaa korostaa tai peittää. Olen nyt varannut koekampauksen ja -meikin Napsiin (Yrjönkatu) ja saa nähdä mitä siellä tapahtuu. Suunnittelin meneväni sinne meikeissä niin että näkevät miten itse meikkaan itseni ja saavat siitä sitten ideaa että mihin olen tottunut. Haluan kuitenkin loppujen lopuksi aika luonnollisen meikin, mutta sellaisen joka kestää. Siinä ammattilaiset ovat hyviä.

Mikäli joku osaa suositella erittäin hyvää meikkaajaa, ilmoitelkaahan...

Kiitti!!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ehdottomasti meikkaan itse. Valkkailen ajoissa hyvät häämeikkiin sopivat luomivärit ja poskipunat ammattilaisten avustuksella. Esim stockalta saa loistavaa ohjausta sen suhteen meikkipuolen työntekijöiltä.

Itse tiedän jo mitkä meikkivoiteet ja puuterit on mulle hyvin toimineet ja pysyneet ja muutenkin meikkaan joka päivä niin en mene toisen meikattavaksi. Kovin on usein ollu huonoja kokemuksiakin valitettavasti ihmisillä, kun ei ole ollut oman näköistä lopputulos ollenkaan.

Link to comment
Share on other sites

Itse teen. Ihan parista syystä: tuotteet ovat tuttuja, joten vältyn allergisilta reaktioilta ja lopputulos on taatusti itseni näköinen ja sellainen, jonka haluan.

Lisäksi selvitin hintoja Cliniquen meikeillä tehtävälle meikille ja hintaa tuli 120€!!! :o Jestas!

Enpä usko, että se ammattilaisen tekemä meikki niin dramaattisesti parempi olisi, on nimittäin sen verran paljon harjoittelua takana...

Nimim. Roskia ei voi viedä ilman meikkiä...  ;)

Link to comment
Share on other sites

Ammattilainen tekee. Itse meikkaan tosi harvoin eikä meikistä kuitenkaan tulis hyvää, jos ite laittaisin. Meikkaaja on onneksi tuttu, joten luotan kyllä häneen. Eilen olin juuri kasvohoidossa elämäni ensimmäistä kertaa. Vähän jänskätti ensin, mutta hyvin meni :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mun kampaaja teki mun ja kaason meikit... Kaaso tosin taisi tehdä vielä itse jotain omalle meikille...

Mun olisi ollut aivan turha yrittää tehdä omaa meikkiä, mun normaali meikkaus on olematon, ainoastaan jos olen menossa palaveriin tai illalla miehen kanssa ulos saatan laittaa ripsaria... ::)

Mä pidin mun meikistä ihan sikana, se oli tosi nätti...  ;D Ja kesti koko päivän...

Link to comment
Share on other sites

Kaason kanssa mietimme tuota meikki asiaa ja koska paikkakunnalla missä häät järjestetään, ei ilmeisesti ole yhtään ammattitaitoista meikkaajaa :-/, päädyimme siihen että teemme meikin itse. Itse olen kyllä aika huono tuossa hommassa, mutta kavereilla taitoa löytyy. Kyllähän sille hintaa tulee kun ostaa kaikki kunnolliset meikit (kaason sisko on kosmetologi ja luultavasti auttaa meikki asiassa), mutta se hyvä puoli "itse" tehdyssä meikissä on se, että voimme harjoitella sitä usein ennen häitä, saapahan sitten sellaisen meikin kun haluaa eikä tule mitään ylläreitä  :D

Link to comment
Share on other sites

Ammattilaiselle ehdottomasti!  :)

Häihin on vielä sen verran aikaa, että ajattelin käydä kokeilemassa muutamaa meikkaajaa ennen h-hetkeä. Tietysti aion mennä myös koemeikkiin, mutta haluan tietää jo koemeikkiin mennessä, että meikkaaja on samoilla aaltopituuksilla kanssani. Kerran olen käynyt ammattimeikkaajalla, enkä ollut lopputulokseen tyytyväinen. Olen kuitenkin vakuuttunut, että löydän paremman meikkaajan.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meinaan tehdä itse, sillä tätini, joka on kampaaja, laittaa hiuksenikin, joten en viitsi mannä ainoastaan meikkaajalle. Meinaan kyllä investoida kunnon meikkivoiteeseen, luomiväriin ja ripsiväriin. Uskon, että saan ihan yhtä hyvää jälkeä, on minulla vielä kaaso ja kampaaja apuna :)

Link to comment
Share on other sites

Meikkaaja meikkaa minut hääpäivänä. Kampaus ja meikki tulee kätevästi saman katon alta, ei tarvitse juosta toiseen paikkaan. Syy miksi annan ammattilaisen hoitaa meikkini: osaan kyllä itsekin meikata mutta en ole koskaan aiemmin käynyt meikkaajalla. Ja hääpäivä on kuitenkin sen verran spesiaali ja uniikki, että haluan panostaa siihen. Luotan myös siihen, että ammattilaisen meikit ovat hieman parempilaatuisia ja kestävämpiä, kuin omani.

On ihanaa mennä toisten laitattamaksi.  :D

Link to comment
Share on other sites

Ammattilaisen tekemä meikki, ehdottomasti. Eipähän tarvitse itse stressata meikkaamisesta ja sen onnistumisesta. Olen ihan varma, että jos itse meikkaisin itseni hääpäivänä, en olisi koskaan tekeleeseeni tyytyväinen  ::) Toiseksi ammattilaisen tekemä meikki kestää paremmin. Toki joku saattaa itsekin käyttää sellaisia pohjustuksia ja meikkejä, jotka pysyvät, mutta itse käytän ihan perusmeikkejä, jotka pysyvät jos pysyvät  :P

Ja täytyy sanoa, että koemeikissä käytyäni olin erittäin tyytyväinen meikkiini. Itse en sellaista todennäköisesti osaisi tehdä.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...