Itsetehty meikki vai ammattilaisen tekemä?


Mia-Mari

Recommended Posts

  • Replies 858
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 months later...
Guest pactasuntservanda

Teen itse meikkini ja melko samanlaisen meikin kuin normaalipäivänä tekisin, ehkä vähän vahvemman silmämeikin kera.

 

Meikkaan normaalisti todella maltillisesti ja haluan olla oma itseni myös hääpäivänäni.

Link to comment
Share on other sites

Minä meikkaan itse itseni. En uskalla antaa vieraan meikata itseäni, vaikka ''ammattilainen'' olisikin. Itse tiedän parhaiten millainen meikki minulle sopii ja mikä ei sovi. Uskallan jopa väittää, että osaan meikata itseni paremmin, kuin professional makeup artist (siitä piti tulla omakin ammatti).

Aion meikata häihini aivan samalla tavalla kuin arkenakin. Arkisin meikkaan meikinpohjustusvoiteesta - tummaan silmämeikkiin, eli omalla perusmeikillä mennään naimisiinkin!  ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Olin koemeikissa, ja arvasin, että on virhe edes testata. Ihan jäätävä kerros meikkivoidetta ja aurinkopuuteria! Näytin ihan joltain maalatulta tatjanalta! Kotona kun katsoin, pääni oli ruskea ja kaula ja rinta valkoiset :D Pyysin myös tietynlaiset rajaukset, jotka itse aina teen. Hän teki täysin päinvastoin... selkeästi meikkaajalla oli omat visiot joiden mukaan täytyy toimia. Esim. jos on punaista huulipunaa, täytyy olla harmaata luomiväriä. Ja siitä ei jousteta! En KOSKAAN ole käyttänyt harmaata silmistä, näyttää silmät aivan tunkkaiselta. Ja tämän piti olla hyvä meikkaaja... vääntöä tuli myös siitä, mikä on oikean sävyinen huulipuna. Olen käyttänyt koko elämäni tiettyjä sävyjä, jotka oikeasti sopivat täydellisesti. Niin meikkaaja sanoo, että liian tummaa, sopisi talvihäihin ym :D Ei voi laittaa ei..

 

Koko lähipiirini sanoi, että peruuta ja meikkaa itse kun teet sen paljon paremmin. Ja näin tulen nyt sitten tekemään.. vähemmän stressiä siitä, kuin siitä, että riskillä luottaisin muutoksiin h-hetken meikissä. Kiva vain peruuttaa, kun kampaus on kuitenkin samassa paikassa...mutta minkäs teet. Kyllä meikkaajan täytyy kuunnella, mitä asiakas toivoo ja mitä ei.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Mulla on vielä mietinnässä sekä kampaaja että meikki. Mun kampaajalla on myös meikkaaja-koulutus, joten saisin molemmat samalla käynnillä. Kyselin jo ennakkoon vähän hintoja. Todennäköisesti menen kampaajalle ja meikkiin. Pitää tässä pian päättää.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Ammattilaisen tekemä. Itselläni ei ole tarpeeksi kestäviä meikkejä eikä osaamista upean juhlameikin tekoon, eli tämä päätös oli helppo. Meikkaajan valitsin koulutuksen (maskeeraja), esittelyn ja portfolion perusteella. Ne antoivat hänestä ammattimaisen ja työhönsä kunnianhimoisesti suhtautuvan kuvan, ja onneksi ei tarvinnut pettyä. Meikistä tuli upea, vaikka itse sanonkin! :) En ollut koskaan ennen ollut meikattavana, enkä tiennyt, että esim. silmäni voisivat näyttää niin kauniille. Nyt vaan mietin milloin seuraavan kerran raaskisi käydä meikissä...!

Link to comment
Share on other sites

Mä teen itse meikin. Kävin emotionista ostamassa uuden huulipunan ja sopivan sävyisen rajauskynän. Sain myös hyviä vinkkejä meikkaamiseen ja olen nyt muutamia kertoja harjoitellut meikin tekoa. Kuvat meillä otettiin koekampaus päivänä ja meikki kesti silloin oikein hyvin, joten uskon sen myös kestävän juhlapäivänäkin.

Link to comment
Share on other sites

Jos ystäväni pääsee Briteistä tulemaan hääpäiväkseni Suomeen niin hän on luvannut tehdä meikkini lahjaksi :girl_dance: mutta jos ei pääse tulemaan,niin sitten väkerrän itse,meikkaaminen on kivaa ja mieleistä meikkiä voi harjoitella tässä vuoden aikana useaan otteeseen :spruce_up:

Link to comment
Share on other sites

Minulla on sen verran ongelmallinen iho, etten ala itse sitä meikkaamaan, koska lopputulos ei tulisi olemaan kestävä. Koemeikin aion ottaa, ettei tartte sitten hääpäivänä jännittää, että osaakohan se meikata minut vai ei... Meikkaajista mulla ei kyllä huonoja kokemuksia olekaan (kampaajatkin onkin sitten ihan eri juttu).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Tämä morsian ei osaa päättää kuka hänet meikkaa! Selvää on että itse en meikkaa, yleensä en meikkaa ollenkaa, juhliin laitan jotain ripsiväriä yms. Eli itseeni en luota! Aluksi oli puhetta, että siskoni meikkaai minut., mutta pitäis ostaa kaikki meikit itse (koska me ei olla siskonkanssa yhtään samanvärisiä eli tarvitaan omat meikkivoiteet yms) ja laadukkaat meikit maksaa palon!

Voiskin päästä halvemmalla menemällä ammattilaiselle. En innostu siitä kuitenkaan paljoa, kävin aikoinani wanhojentanssi meikissä ja en pitänyt meikistä yhtään, en näyttänyt itseltäni! :o jos siis menen ammattilaiselle pitäisi löytää hyvä ja ennenkaikkea mukava meikkaaja, jolle uskallan koemeikissä sanoa jos en tykkää.

Aika pitkä avautuminen.. Mutta näin täällä

Link to comment
Share on other sites

Sulhasen äiti lupasi maksaa minulle meikin sulhasen tädin tekemänä. Itseäni vaan mietityttää se meikki... kun olen tottunut tekemään itselleni tietynlaisen meikin ja käyttämään aina samoja värejä. Ettei sitten mieheni sukulainen meikkaa minua ihan vieraan näköiseksi. Miten kehtaan sanoa hänelle oikeasti jos meikki ei olekaan yhtään mua.... Minulla tulisi olla kotoinen olo meikissäni, mutta haluan kuitenkin ammattilaisen hoitavan asian, että meikkipohjasta tulee varmasti tasainen ja häivytyksistä kauniit.

Link to comment
Share on other sites

^Juuri tuon takia tehdään koemeikki :) Kun kyseessä on tuttu, voit vaikka meikata itsesi juhlameikkiin mennessäsi koemeikkiin, jotta hän näkee, mihin olet tottunut. Sitten hän tekee oman ehdotuksensa (ei erilainen tai uusi ole aina huonompi, saatat vaikka tykästyä uuteen tyyliin tai johonkin toisenlaiseen "kikkaan"!) Minä ainakin välillä mietin, että "ainako nämä samat värit ja tyyli, pitäisi kokeilla jotain uutta välillä". Ilman koemeikkiä ei myöskään selviä, huolehditko aivan turhaan, ehkä hän käyttää samoja värejä, koska toivot niin ja/tai koska ne sopivat sinulle.

Jos nyt käykin niin, että meikistä ensimmäisellä kerralla tulee sinusta huono, se nyt on vain kehdattava sanoa. Miten muuten meikkaaja tietää tehdä toisin?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...