Jump to content
Naimisiin.info

Itsetehty meikki vai ammattilaisen tekemä?


Mia-Mari

Recommended Posts

  • Replies 858
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mä meikkaan itse. Oon ollut jonkin verran ammattilaisten meikkaamana ja en oo aina ollut tyytyväinen lopputulokseen. Lisäksi oon itse melko kokenut meikkaaja niin uskon saavani hyvän ja ennen kaikkea omannäköisen tuloksen omin avuin. 

Meidän vihkiminen on klo 17 ja sen jälkeen ravintolaruokailu vaan lähipiirin kesken. Juhla ei siis ole hirveän pitkä ja virallinen. Jos olisimme pysyneet alkuperäisessä suunnitelmassa eli 100 hengen kesähäissä, olisin ehkä epäröinyt enemmän, kun olisin ajatellut, että meikin olis pitänyt kestää paljon paremmin. Pienet häät on ihan yhtä tärkeät, mutta koen, että mun ei nyt tarvi murehtia niin suuresti sitä meikin kestävyyttä. Niin, ja onhan lokakuun lopussa viidestä eteenpäin jo pimeääkin erilailla kun kesähäissä. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Varasin just kampauksen ja meikin toukokuun lopun hääpäivälle. En ole itse mikään taidokas meikkaaja ja lisäksi uskon kyynelehtiväni päivän aikana, joten tarvitsen hyvän ja kestävän meikin.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 7 months later...
  • 1 month later...

Hm, tämä ketju onkin ollut avuksi, sillä olen itsekin pähkäillyt asiaa. Ammattilaiseen pro-tuotteineen tekisi mieli luottaa, mutta toisaalta minulla on hyvin tiedossa oma tyylini, enkä valitettavasti ole aina kokenut että ammatti-ihmiset sitä osaisivat toteuttaa ( = en itse osaa kyllin osuvasti selittää sitä heille). Olen päättänyt siis meikata itse itseni, kuten kaikkiin muihinkin suuriin juhliin tähän asti. Hiuspuolen taas jätän ammattilaiselle, siinä olen niin poropeukalo eikä nutturan kanssa toisaalta ole niin justiinsa. Jännittävää huomata että silmämeikki ym. on tosi tärkeää itselle hyvän ja "omannäköisen" fiiliksen luomisessa, tukanreuhka taas ei tunnu niin henkilökohtaiselta. :) 

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Mä haluan ammattilaiselle. Tässä taannoin kaasona ollessani morsian pyysi, että tekisin hänelle häämeikin. En ole ammattilainen, käsistäni ihan hyvä, mutta en silti olisi tarvinnut tuollaista vastuuta. Morsian kävi itse ostamassa ammattilaisen avustuksella kaikki tarpeelliset meikit. Oli monenlaista pohjustusta ja viimeistelyä. Tein yhden koemeikin, olisin halunnut tehdä toisenkin, mutta morsian näki sen tarpeettomana. Meikistä kyllä tuli morsiamen näköinen ja se kesti kelvollisesti pitkän hikisen päivän. Mutta vaikka kuinka meikki oikeilla välineillä onnistui ja pysyi, haluan itse silti ammattilaiselle. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 3 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...