Jump to content
Naimisiin.info

Paljonko maksat kampauksesta ja meikistä?


Recommended Posts

  • 4 weeks later...
  • Replies 347
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Aaaarrrgh vähänku perhosia lentelee vatsassa ku varasin just hääkampausajan!! Pikkusen tuli nyt tunne että nyt sitä järkkäillään omia häitä. Jännittää kauhiasti! Kyllä se oma kampaus tulee maksamaan n. 80 €. Meikkauksesta en vielä tiedä että meikkaanko itse vai annanko kampaajan meikata. Mutta kyllä on jännää..kampaaakin puhelimessa sanoi, että nyt sitten maha kuralla odottamaan ensi vuotta...niimpä!! :P

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hääkampaus muistaakseni siinä n. 70e ilman koekampausta. Minulla on pitkät hiukset ja haluan näyttävän nutturakampauksen.

En halua koekampausta, koska kampaukset harvemmin onnistuvat kahta kertaa samanlaisena. Menen sen sijaan värjäyttämään hiukseni noin viikkoa ennen ko. kampaamoon, jotta hääkampauksen tekijä "pääsee" näkemään minkälainen tukka on tulossa.

Meikki n. 60e koemeikin kera.

Sijainti Valkeakoskella. En lähtenyt hakemaan sitä halvinta vaihtoehtoa, koska laatu ei välttämättä taas kohtaa vaatimustasoani. Vertaillessanne omia hintojanne muiden antamiin kannattaa muistaa myös se, että hintaesimerkeissä ei juurikaan ole mainittu minkälaisista hiuksista on kyse ja kuinka monimutkaisesta kampauksesta.

Link to comment
Share on other sites

Joensuussa meikki 45e, johon hintaan kuuluu koemeikki ja kampaus 60e, johon kuuluu koekampaus leikkauksen ja värjäyksen yhteydessä. Kannatti vertailla: meikistä olisi voinut maksaa myös satasen ja kampauksesta saman.. Nyt ne ovat yhteensä 105e. :)

Muokattu: , käyttäjä: salza08
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kampaus ja meikki 145€. (Hki)

Noihin ei kuulu suunnittelua, mutta tyyppi on tuttu, joten tiedän mitä saan ja viikkoa ennen häitä käyn joka tapauksessa värjäyttämässä, leikkauttamassa ja syvähoidattamassa hiukseni hänellä, eli silloin suunnitellaan. Päälle sitten vielä lisäke (n. 100€) ja kynsien laitto ja kulmien nyppiminen ja värjäys... :rolleyes:

Muokattu: , käyttäjä: Jafuli
Link to comment
Share on other sites

Meikki 65e (sis. koemeikin), kampaus 50e (kampaaja sanoi, ettei heillä ole tapana tehdä varsinaista koekampausta, koska kampauksesta ei koskaan saa aivan samanlaista...joten kun käyn paria viikkoa ennen häitä leikkauttamassa ja värjäyttämässä hiukset, suunnitellaan kampausta mut ei tehdä...saa sit nähdä mitä tulee loppupelissä...).

Link to comment
Share on other sites

Mulla taitaa olla aika hintavaa ;) Häämeikki koeversioineen 75 € ja hääkampaus koekampauksineen 100-150 €, sisältää tosin jatkot hiuksiin.. Näistä en vain voi tinkiä, kun maskeeraaja on ensimmäinen ammattilainen, joka onnistui tekemään minulle täydellisen meikin (meikkaan itse paljon & olen kranttu :rolleyes: ) ja kampaaja luottokampaajani, ei halvimmasta päästä hänkään.. Mutta kenenkään muun haltuun en hiuksiani tai naamaani luottaisi :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mulla 120€ kampaus ja meikki. Kampaus on "hääkampaus" nimellä,mutta meikki menee juhlameikin hinnalla,oli vähän halvempi,toki mulla meikataan selkä,kuulostaa aika hassulta että selkä meikataan,mutta se on aika kamala tällä hetkellä. Raskaus on tehnyt tehtävänsä... :D Eikä se haittaa muuten mut hääpäivänä haluan ne piiloon. :) Kampaamo on siis vantaalla ja siihen ei sisälly koekampausta,kun en sitä tahdo tulee vain suunnittelu.

Muokattu: , käyttäjä: Janetsu
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...